Anunțuri
Horeca Disponibil din: 2020-11-30-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Ribs Grill Deva angajează Bucătar! - Ești pasionat de gastronomie și vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică? Ribs Grill Deva caută un Bucătar entuziast și dedicat pentru a se alătura echipei. Ce căutăm: - Persoană motivată și dornică să învețe; - Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid; - Disponibilitatea de a lucra în ture, inclusiv în weekend-uri; - Experiența nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. Oferim: - Mediu de lucru prietenos și încurajator; - Oportunități de dezvoltare profesională și învățare continuă; - Salariu competitiv și alte beneficii. Pentru a aplica sunați la numărul: . Așteptăm cu entuziasm să ne cunoaștem noul coleg!
-
Promovat
Suntem în căutarea unor chefi și demi chefi de partie motivați de creativitate, bun gust și pasiune pentru artizanat. Dacă esti pasionat de ceea ce faci, faci lucrurile cu drag, ai respect fata de materia prima și ești un bun organizator al timpului tău, da-ne de știre. Ne dorim colegi serioși , muncitori, dar și flexibili și adaptabili la provocările unui mediu dinamic. Cerințe chef de partie: Experiență anterioară în bucătărie de minim 2 ani pe pozitie asemănătoare pregătirea ingredientelor și asigurarea unui flux de lucru eficient respectarea timpilor de executie al tuturor preparatelor din meniu respectă retetele existente si contribuie la imbunatatirea acestoraVerifica preparatele din punct de vedere calitativ si cantitativ respectă normele de igiena in cadrul tuturor activitatilor din bucătărie menține standardele de pastrare si depozitare ale produselor alimentare răspunde de buna functionare si utilizare a obiectelor care fac parte din inventarul bucatariei Cerințe demi chef de partie(ajutor de bucătar) Experiență anterioară în bucătărie de minim 6 luni asistarea bucătarului principal în diverse activități curățarea și menținerea echipamentelor și suprafețelor de lucru respectă normele de igiena in cadrul tuturor activitatilor din bucătărie răspunde de una functionare si utilizare a obiectelor care fac parte din inventarul bucatariei, Mentine standardele de pastrare si depozitare ale produselor alimentare Locația se afla în Constanța - Mamaia Nord Se oferă cazare Pentru aplicantii din afara Uniuni Europene este necesara viza Salariul se stabileste în functie de performanta profesionala si este trecut integral pe cartea de munca. Mai multe detalii telefonic sau la interviu ( ) Costi
-
Promovat
Angajez personal shaormerie, cu sau fara experiență (18 -45 ani), norma intreaga locatie stabila , salariul cuprins între 2500 - 3500 lei. Contractul se face pe perioada nedeterminata, carte de munca, zile de concediu platite, prime de sarbatori, masa personalului este suportata de firma.Mai multe detalii la tel Nu raspund la mesaje.
-
Promovat
Căutăm colegi noi! Căutăm Ajutor bucătar! Așteptăm persoane care își doresc evoluția reală în carieră și care să participe activ la succesul planificat al clubului. Experiența este obligatorie! Locația: Teleac, Alba - Theodora Golf Club Descrierea jobului: Ca membru în echipa din bucătăria Theodora Golf Club, alături de Maistrul bucătar și la indicațiile acestuia: - execuți activități specifice pe întregul flux gastronomic, - te asiguri că toate rețetele, pregatirea și prezentarea preparatelor respectă standardele specificațiile Theodora Golf Club și angajamentul față de calitate, - creezi feluri de mâncare spectaculoase, - ești încurajat să inovezi, să fii creativ și să propui preparate unice, - aplici normele de igienă și siguranța alimentului, - gestionezi stocurile de materii prime, - respecți recomandările maistrului bucătar pentru satisfacția totală a clienților clubului, dar și pentru desăvârșirea profesională. Beneficii: - dezvoltarea profesională, având alături un maistru bucătar în arta culinară cu o vastă experiență profesională, - gătești într-o bucătărie modernă, - salariu, bonuri de masă, pachet lunar cu produse Transavia. Aplică direct cu CV la emailul sau poți suna la numerele de telefon 0258.814.466 0755.050.202.
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Cafenea, situata in zona Trocadero, Constanta, angajam barman-ospatar. Program 2 2, permanent. Pentru detalii la telefon .
-
angajez personal pizzerie(cu si fara calificare), salarii atractive.program 2zile 2zile. relatii la tel. sau la fata locului.(nu comunicam prin sms sau email)
-
Societatea ZCB PARK CAFE FRANCHISE SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 3, strada Pardumului, nr. 13, corp B, biroul 6, recruteaza pe urmatoarele pozitii: 1. Barman, nr. posturi: 2, COD COR 513201. Depunere CV la sediul societatii sau pe email.
-
Angajam Camerista Cu Experienta / Calificare in domeniu Salariu Atractiv Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, carte de munca,salariu decent.
-
Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, pentru curatenie apartamente regim hotelier, patru ore zi, salariu decent
-
Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, pentru curatenie apartamente regim hotelier, carte de munca,salariu decent.
-
Zone Cafe angajeaza Ospatar cu experienta pentru locatia din Zona Soarelui. Locatie cu un flux mare de clienti. Mai multe detalii la telefon sau direct la locatie.
-
Angajez barista pentru cafenea ce urmeaza sa se deschida in zona Garii de Nord Detalii la interviu
-
Angajez bucatar pentru gatit de doua, trei ori pe saptamana. Cerinte: persoana gospodina, serioasa. Beneficii: salariu atractiv, bonuri de masa, abonament clinica medicala.
-
**Oportunitate Profesională: Ospătăriță cu Experimenta** **Descriere Job:** Suntem în căutarea unei ospătărițe dedicate, cu un zâmbet contagios, ce aduce o notă de plăcere în experiența clienților noștri. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic și ești orientată către satisfacția clientului, te invităm să faci parte din echipa noastră. **Program de Lucru:** Luni - Vineri, 8 ore zi **Responsabilități:** - Asigurarea unui serviciu eficient și prietenos. - Preluarea comenzilor și gestionarea meselor cu profesionalism. - Menținerea curățeniei și ordinei în zona de servire. - Experiență în utilizarea aplicațiilor de livrare. **Beneficii:** - Mediu de lucru plăcut și dinamic. - Oportunități de dezvoltare profesională. - Remunerare competitivă. - Pachet de beneficii adiționale (sărbători, vouchere etc.). **Cerințe:** - Experiență anterioară în domeniul ospitalității. - Abilități excelente de comunicare și atitudine pozitivă. - Capacitatea de a lucra eficient în echipă. - Experiență în utilizarea aplicațiilor de livrare. **Contact:** Pentru detalii suplimentare și aplicare, te rugăm să trimiți un mesaj prin WhatsApp. Alătură-te echipei noastre și contribuie la o experiență culinară de neuitat pentru clienții noștri!
-
Trenta pizza angajeaza coordonator comenzi livrare productie (sef tura) zona Barbu Vacarescu *cu experienta sef tura pizzerie fastfood minim 5 luni Daca ai abilități de comunicare și de organizare, spirit de echipă, inițiativă, ești orientat ă spre rezultate și ai cunoștințe medii de operare a programelor Microsoft Office (Outlook, Word, Excel), te vrem în echipa noastră. Ce trebuie sa faci: *Coordonarea echipei din locatie *Verificarea asamblare produselor pentru vanzare si coordonarea acestora catre client *Verificarea respectării standardelor de calitate a preparatelor realizate și respectarea termenelor de execuție a acestora Iti oferim: Contract de munca full-time Castig mediu lunar NET 4000 - 4600 ron (format din salariu + bonuri de masa) Decontare transport la sfarsitul programului Salariul se acorda de doua ori pe luna (avans si lichidare) Mediu de lucru plăcut într-o echipa tânără și faină. Program in ture 2 cu 2 Program pizzerie luni-vineri 11:00 - 23:00 Dacă te regăsești în descriere, te așteptăm la o discuție despre dorințele tale, despre noi și echipa noastră, precum și despre programul de lucru. Pentru mai multe detalii sunati la Între orele 10.00-18.00
-
-
Salutare! Caut un baiat cu experienta (minima) in bucatarie , pentru fast food. Programul este de Luni pana Vineri de la 9-17 Locatia este in Pipera, Bucuresti. Salariul este de 3000 lei net .
-
Va asteptam sa faceti parte din echipa noastra.Angajam bucatar cu experienta in catering.Programul este de 8 ore de la 6.00-14.00 L-V.Mediu de lucru placut. Va oferim un salariu motivant care incepe de la 4500 lei si bonusuri in functie de performanta. Detalii la interviu.
-
Căutarea unui job În domeniul ajutor bucătar spălător de vase domeniul curățeniei cu experiență de 12 doresc seriozitate și aștept să mă contactează cei care au nevoie de serviciile mele
-
S. SPOONFULL S.R.L. Popești Leordeni, str. Amurgului nr. 77A, Bl. 2, Ap. 15 angajează cu normă întreagă pentru punctul de lucru al societății situat în Sectorul 1, str. Corallior nr. 22, București un număr de 3 ajutor de bucătar - spălător vase, cod COR 941201. Doritorii pot depune CV-urile atât la punctul de lucru al societății din Sectorul 1, cât și la sediul societății situat în Popești Leordeni.
-
Pizzeria Poli angajează- Dispecer și Pizzer Pt mai multe detalii sunați la urmatoarele numere de telefon
-
Angajam Casiera pentru comunca berceni ilfov Salariu este de 4000 lei net 2 zile lucratore 2 zile acasa Programul incepe la 09 si se termina la 22 Tips + masa calda+ bonusuri in functie de performanta
-
Se caută recepționer(a)! Vrei să faci parte dintr-o echipă ospitaliera? Îți place domeniul și te-ai întrebat cum ar fi? Vrei să demonstrezi ce știi sau vrei să înveți mai multe? Te așteptăm în echipa noastră dacă crezi că ai: Abilități de comunicare verbală și scrisă; Atenție la nevoile oaspeților, zambitoare; Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional. Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta telefonic la .
-
Esti potrivit a daca ai experienta pe un post similar de minim 2 ani si daca esti adaptabil a . Ce vei face: - coordonarea activitatilor din bucataria restaurantului, pentru asigurarea pregatirii produselor alimentare la standarde inalte, in conformitate cu politicile restaurantului. - asigura respectarea standardelor restaurantului in ceea ce priveste retetele, prezentarea produselor, gustul acestora, precum si portiile servite. - stabilirea cu exactitate a necesarul de materii prime si auxiliare pentru o anumita perioada de timp. - verificarea si asigurarea ca atat produsele preparate, cat si produsele nepreparate sunt bine pastrate, in conformitate cu normele sanitar-veterinare in vigoare. - stabilirea termenul de valabilitate pentru fiecare materie prima in parte - vei verifica si te vei asigura ca toate echipamentele, vasele si tacamurile sunt corect folosite. - promovarea noilor meniuri si produse alimentare si stabilirea retetele de fabricatie in acord cu Managerul Restaurantului, folosind meniuri variate, pentru a satisface gusturile si cerintele clientilor. - te asiguri ca circuitul deseurilor si al reziduurilor este respectat in totalitate conform reglementarilor interne. - rezolvarea eventualele sesizari ale clientilor privind cantitatea, calitatea si pretul produselor si serviciilor oferite. - atitudine politicoasa atat fata de clienti si colegi, cat si fata de alte persoane cu care vine in contact in cadrul restaurantului. - raspunzi de mentinerea unui climat favorabil indeplinirii sarcinilor de lucru. - sesizezi unuia dintre superiorii ierarhici ori de cate ori apar probleme ce depasesc competenta personala de rezolvare. - raspunzi de controlul tuturor activitatilor desfasurate in bucataria restaurantului, oferind produse si servicii la cele mai inalte standarde. - raspunzi de mentinerea gradului de profesionalism in realizarea activitatilor indeplinite de intreg personalul din bucatarie. - identifici nevoile de instruire ale personalului din subordine si asigura formarea continua a acestuia - raspunzi de implementarea si mentinerea unor standarde inalte de igiena, precum si de respectarea normelor de consum agreate pentru materialele de intretinere si curatenie.