Locuri de munca in Horeca, turism - Romjob.ro
-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Atributii principale: - preluarea de comenzi telefonice, online si din aplicatiile partenere - verificarea, organizarea si transmiterea comenzilor catre livratori Experienta necesara obligatorie: - Abilitati de comunicare si organizare nivel mediu - Cunostinte operare PC nivel mediu Program: 2 cu 2, de la 08:30 la 21:30 Salariu: 3500 - 4000 lei
-
Promovat
Angajam colegi noi Resort EuroPark Fundata Judetul Brasov Ne marim echipa prin angajarea de colegi noi pentru urmatoarele posturi: - chelnerite chelneri si ospatarite ospatari cu experienta - cameriste si menajere cu experienta - bucatarese bucatari cu experienta - ajutoare de bucatar cu experienta - gospodar ingrijire, curatenie si buna pastrare a igienei zonelor exterioare ale unui domeniu turistic (colectarea, manipularea selectarea si depozitarea gunoaielor, cosit iarba, constructie foc de tabara si curatarea vatrei acestuia, vopsit, curatat si intretinere pomi copaci, etc. (cunoastinte in folosirea uneltelor precum drujba, motocoasa, coasa si alte unelte instrumente din gospodarie reprezinta un avantaj) Oferta de angajare include urmatoarele beneficii: - program de lucru in ture - cazare si trei mese zi plus alte facilitati - decontare transport pentru venirea si plecarea din tura - salariul cu valori cuprinse intre 3000 ron 7500 ron luna in functie de performanta si indeplinire a responsabilitatilor - contract de munca pe perioada nedeterminata - predictibilitate, stabilitate, proceduri de lucru si fise de responsabilitati pentru fiecare post - dezvoltare si avansare in cariera profesionala - grila de bonusare periodica pe baza de indeplinire a obiectivelor, constanta si calitatea rezultatelor Va multumim frumos si va asteptam cu drag !
-
Promovat
Restaurant Soseaua Berceni angajam : Ajutor de bucatar, persoane serioase pt intregirea echipei. Oferim masa, bonificatii si tips. Venit total 3500-4000 lei in functie de aptitudini. Femeie la vase+curatenie Salariu 2700-3000. Oferim masa + bonificatii. Program 2 cu 2 zile. Domiciliu de preferat in sectorul 3,4,5 si Popesti Leordeni.
-
Promovat
Noi, cei de la Restaurant Stage angajam oameni pasionati de bucătărie sau de a învața aceasta meserie cu sprijinul nostru. Suntem situati central, cu toate mijloacele de transport în comun în apropiere. Beneficiile de a face parte din echipa noastră pe postul de bucatar/ajutor bucătar sunt: - contract de munca semnat din prima zi de lucru - salariu atractiv,virat direct în contul tău bancar + concedii plătite conform legilor în vigoare - bonuri de masa + o masa calda în timpul programului de lucru - ore suplimentare plătite - un program de lucru care-ti permite sa fii liber inclusiv în weekend - abonament la Reteaua de sănătate privata Regina Maria după primul an de colaborare, ce include analize + consultatii gratuite la medici specialisti, reduceri la ecografii, radiografii, etc. - transport către domiciliu în weekend - mediu de lucru plăcut și sigur cu standarde inalte de curățenie și igiena - posibilitatea de a evolua într-un timp foarte scurt deoarece avem retetare, proceduri de lucru și o vasta expertiza în domeniu. - training constant cu șeful bucătar Ce ne dorim de la tine? - sa fii harnic, ambitios și dedicat - sa fii pasionat de gatit - sa ai o igiena impecabila - sa fii adeptul muncii în echipa Dacă vrei sa fii mulțumit și respectat la locul de munca te așteptam să faci parte din echipa noastră. Ne poți contacta telefonic sau pe whattap sau direct la restaurant, pe str. Al. Cernat nr. 79, în incinta Hotel Bordeaux.
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Restaurantul Daimon Trattoria angajeaza Barman, in locatia din Parcul Tineretului. Cautam o persoana tanara, activa, serioasa. Oferim un pachet salarial motivant si un mediu de lucru tanar si placut. Se acorda tips, bonusuri de performanta,training. Salariul pentru postul de barman porneste de la 4000 lei. Pragramare interviuri intre orele: 12:00-17:00.
-
GastroPub Energiea cauta bucatari cu experienta pentru sectia rece si sectia cald. Calificarea/cursul de specializare si experienta de 1-3 ani in domeniu reprezinta un avantaj. Meniul este restrans, cu preparate nu foarte complicate, dar cumva atipice, care cer atentie si creativitate. Preparatele se schimba periodic, in functie de sezon. Ne adresam unei clientele restranse, oameni care se feresc de aglomeratia localurilor la moda. Cine suntem noi? Energiea Stabiliment de informare si experiment urban este in egala masura pub si hub urban, completand cu o bucatarie contemporana bazata pe principiile gastronomiei sanatoase, cu preparate homemade , fara adaosuri artificiale. Ce ne dorim de la tine? Responsabilitati: - Verificarea si mentinerea in parametrii agreati: materia prima, semi-preparatele, gatirea finala; - Verificarea si mentinerea curateniei pe sectie (masa de lucru, utilaje, ustensile, etc.); - Gustarea preparatelor pentru a avea grija ca gustul lor sa fie cel agreat. Mentinerea calitatii si montajul preparatelor; - Se asigura ca procesul de gatire este corect si conform cu retetarul si normele in vigoare Daca ti-am starnit interesul si te-am convins ca locul tau e la noi, atunci fii sigur ca trebuie sa ne cunoastem! Pentru mai multe informatii lasa-ne un mesaj sau contacteaza-ne la nr. de telefon sau pe adresa de e-mail Ce oferim? Program: - Se lucreaza 4 zile cu 2 zile libere; - In ture, 9 ore/zi (8 ore + 1 ora pauza) - Programul locatiei este: u DUMINICA MARTI: 12:00-23:00 u MIERCURI SAMBATA : 12:00-00:00 Pachet salarial: Acesta este alcatuit din salariu fix + tichete de masa + masa asigurata + beneficii personal + decont transport la iesirea din tura. Locatia noastra este situata pe strada Str. Actor Ion Brezoianu 4, Sector 5, Bucuresti. Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!
-
Cine suntem noi? Energiea spune povestea unei foste tipografii de la inceputul secolului. In 1915, Stabilimentul de Arte Grafice Energiea, devenea prima utilitate comerciala a spatiului aflat la parterul cladirii din strada Brezoianu nr. 4. 2012, 1 martie. Energiea isi reintra in drepturi, dar nu ca Stabiliment de Arte Grafice, ci ca Stabiliment de informare si experiment urban. Energiea Stabiliment de informare si experiment urban este in egala masura pub si hub urban, completand cu o bucatarie contemporana bazata pe principiile gastronomiei sanatoase, cu preparate homemade , fara adaosuri artificiale. Ce oferim? Program: 4 zile cu 2 zile libere Programul locatiei este: duminica marti: 12:00-23:00 miercuri sambata : 12:00-00:00 Pachet salarial: Acesta este alcatuit din salariu fix + tichete de masa + masa asigurata + beneficii personal + decont transport la iesirea din tura. Locatia noastra este situata pe strada Str. Actor Ion Brezoianu 4, Sector 5, Bucuresti. Pentru mai multe informatii contacteaza-ne la nr. de telefon sau pe adresa de e-mail Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!
-
Expirat Club Halele Carol cauta colegi Barman si Ajutor Barman, cu care sa ducem povestea Expiratului mai departe, cu chef de munca, cu drag de noi si de care sa ne fie drag. Cine suntem noi? Expirat exista in peisajul urban romanesc din 2002. Functionam ca bar, club, loc de concerte si evenimente in interior si terasa. Expirat este locul care te tine conectat la cultura underground. Acesta s-a consacrat prin concertele live si seturile DJ-ilor, prin design si atitudinea sa. Expirat ofera o cultura alternativa la pachet cu o atmosfera pozitiva. Reteta: muzica, atmosfera, oameni. Ce ne dorim de la tine, ca Barman? Să ai habar și să fi cochetat până acum cu servirea într-un club sau loc similar, să îți placă să fii tot timpul printre oameni și să stăpânești bine arta conversației, să ai o pasiune pentru mixologie și o privire de ansamblu a unui bar. Desigur, curiozitatea, creativitatea și atașamentul de loc sunt un plus. Ce ne dorim de la tine, ca Ajutor Barman? Să îți placă să fii tot timpul printre oameni, să stăpânești bine arta conversației si sa fii mana dreapta a Barmanului. Desigur, curiozitatea, creativitatea și atașamentul de loc sunt un plus. Daca ti-am starnit interesul si te-am convins ca locul tau e la noi, atunci fii sigur ca trebuie sa ne cunoastem! Iar ca sa ne putem cunoaste, asigura-te ca ne lasi un numar de telefon sau o adresa de mail la care sa te putem contacta. ( ) Program: - Se lucreaza 5 zile cu 2 libere (luni si marti); program de noapte Programul locatiei : Luni-Marti - INCHIS Miercuri 8 PM - 2 AM Joi 8 PM - 6 AM Vineri 8 PM - 6 AM Sambata 8 PM - 6 AM Duminica 2 PM - 12 AM Pachet salarial: salariu fix + tichete de masa + tips; Beneficii: discount personal + decont transport la iesirea din tura. Evenimentele private se platesc separat. Locatia noastra este situata pe strada Constantin Istrati nr. 1, Sector 4, Bucuresti.
-
Restaurant traditional Dobrogean Pan Aliment, Angajam , bucatari, ospatari si chelneri . Restaurantul se afla pe Faleza Dunarii in orasul Tulcea. Oferim conditii de munca si salarii atractieve in acest domeniu, Daca esti interesat suna la :
-
Angajam bucatar, lucrator comercial (la cafenea) si spalator vase. Despre noi: Cantina aflata in cadrul unei scoli private din sector 1 Bucuresti, zona Gradina Zoologică cu program de luni - vineri, cu incepere la ora 6. Asiguram masa si transport. Salariul se negociaza in urma unui interviu. Pentru orice alte intrebari sunati la tel Dan. Mulțumim
-
Atlas Hotel Timișoara își mărește echipa! Oferim pachet salarial atractiv plus: - BONUS DE PERFORMANȚĂ - PRIMĂ DE PAȘTE - PRIMĂ DE CRĂCIUN - PRIMĂ ZI DE NAȘTERE Vă așteptăm în echipa Atlas Hotel :) Contact:
-
SC BLUE ACQUA MARINE SRL, IASI Angajeaza pe prioada nedeterminata : MUNCITOR IN SERVICII PT CURATENIE -MENTENANTA RESTAURANT, SPALATOR DE VASE SI OSPATAR CU EXPERIENTA SI PREPARATOR FAST-FOOD Pentru detalii sunati la - (manager ) Cosmin
-
TOOD angajează bucătari, ajutori bucatari și livratori, cu experientă, pasionați de meserie, entuziaști, creativi, care apreciază munca în echipa și își doresc un job pe perioada nedeterminată, cu un salariu motivant într-o locație modernă și o atmosferă bună de lucru. Pentru mai multe detalii îți așteptăm întrebările pe whatsapp sau la telefon. Îți așteptăm aplicația la hotel Traian, într-un mesaj privat sau pe e-mai
-
-
Responsabilități: Taierea carnii in conformitate cu standardele noastre Asigurarea igienei și curățeniei în zona de lucru Servirea clienților cu promptitudine și amabilitate Menținerea echipamentelor de bucătărie în stare de funcționare Cerințe: Experiență anterioară constituie un avantaj Abilități bune de comunicare și atenție la detalii Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat Respectarea regulilor de igienă și siguranță alimentară Oferim: Salariu competitiv și bonusuri în funcție de performanțe Mediu de lucru plăcut și dinamic Posibilități reale de avansare în cadrul companiei Salariu de la 3000 ron pana la 5000
-
Angajam Bucatar cu norma intreaga si salariu negociabil la Wolkendorf Hotel din comuna Vulcan, jud. Brasov. Se asigura transport si se asigura cazare in functie de cerere. Candidatul ideal: Aspect curat si ingrijit; Mod de lucru curat si ordonat; Capacitate de a lucra sub presiune si de a lucra intr-o echipa; Atentia sporita detaliilor; Responsabilitate fata de munca prestata. Descrierea jobului: Intocmirea listelor cu ingrediente si materie prima pentru aprovizionare; Organizarea receptiei si depozitarea alimentelor corespunzator; Mentinerea unui standard ridicat de igiena conform normelor in vigoare. Prepararea felurilor din meniu împreună cu ceilalți membri ai echipei. Asigură curățenia zonei de lucru, cât și a bucătăriei. Participă activ la întreținerea ustensilelor de bucătărie si al echipamentului din dotare. Ține cont de perisabilitatea și termenul de valabilitate ale produselor alimentare. Asigură implementarea și menținerea standardelor de păstrare și depozitare a produselor, semipreparatelor și preparatelor cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare. Răspunde de păstrarea în bune condiții a ustensilelor și veselei. Respectă normele de igienă și securitate a muncii.
-
Wolkendof Bio Hotel Spa & Conference situat langa Brasov, comuna Vulcan, angajeaza Ospatari, Picoli, Barmani Cerințe: - studii sau experiență în domeniul ospitalier sau servicii clienți - simțul responsabilității, seriozitate, sinceritate - comportament politicos, cunoscător al bunelor maniere - limba engleza nivel mediu Beneficii: - salarii intre de la 2000-2500 lei - tichete de masa (20 lei/zi lucrata) - transport asigurat - program in 2 schimburi (7' zile lucrate / 2 zile libere - cazare la cerere (se aplica conditii) - contract de munca individual
-
Avantaje și beneficii: - Mediu de lucru plăcut - Contract de munca - Bonuri de masă - Program de lucru fix Cerințe: - Studii sau experiență minim 3 ani - Simțul responsabilității, conștiinciozitate - Comportament politicos, cunoscător al bunelor maniere
-
Cautam un coleg cu experiență in bar la Restaurantul BUNA ZIUA din SHOPPING CITY TIMISOARA . Oferim condiții de lucru într-o echipă tânără si venituri decente.
-
Cautam colegi seriosi, responsabili, cu spirit de echipa si pasiune pentru bucatarie, minim 2 ani experienta. Meniu international, modern. Program 2 cu 2. Salariu 5.000-5.500 Ron, functie de experienta si performanta; decontare transport la plecare, mese asigurate. Adresa: strada Mendeleev 5, Ever After
-
Restaurant La Ceaunu Crapat din Sinaia, cota 1400, cauta ospatar. Pentru mai multe detalii sunati la nr .
-
La Ceaunu Crapat angajeaza. Restaurant specific romanesc, zona Cismigiu, angajez picol. Program 2 cu 2. Str Luigi Cazzavillan 15. Interviu la adresa.
-
Angajăm personal spălătorie de covoare Căutam persoane motivate si dornice sa se alăture echipei noastre. Candidatul ideal va fi responsabil pentru menținerea standardelor ridicate de curățenie, asigurându-se că fiecare covor tratat în spălătorie este livrat clienților noștri într-o stare impecabilă. Responsabilitate: Spălarea și curățarea covoarelor în conformitate cu standardele noastre de calitate, folosind doar echipamente noi complet automatizate. Folosirea corecta a echipamentelor și solutiilor de curatare. Inspectarea și verificarea covoarelor curatate. Cerințe: Experienta nu este necesara, se asigura instruire. Capacitatea de a lucra în echipă și de a colabora cu colegii de muncă. Permis cat. B reprezinta un avantaj Beneficii: Pachet salarial atractiv + bonusuri Mediu de lucru plăcut și echipa prietenoasa. Formare și dezvoltare profesională continuă. Pentru mai multe detalii privind serviciul și salarizarea ne puteți contacta.
-
Hotel de 4 stele din statiunea Mamaia angajeaza permanent Manager Hotel: Candidatul Ideal: - Experienta anterioara in domeniu hotelier - Studii superioare. - Limba engleza scris vorbit foarte bine - Persoana prezentabila, sociabila, prietenoasa. - Excelente abilitati de comunicare, perseverenta, dinamism, spirit de echipa, creativitate. - Foarte bune abilitati de planificare si organizare; Descrierea jobului: - Prospectarea pietei, a cererii si a ofertelor de servicii turistice si de evenimente (locale, nationale, regionale, internationale). - Gestionarea cu succes a vanzarii și planificarii tuturor evenimentelor private și a grupurilor; - Asigurarea faptului ca evenimentele hotelului sunt executate oferind servicii de inalta calitate și consecventa in vanzare, planificare, facturare si incasare. - Intocmirea, in totalitate, a documentatiei necesare (ofertare, contractare si verificare). - Prezentarea de propuneri pentru promovarea si vanzarea, cat mai eficiente, a serviciilor de cazare, organizare evenimente si catering. - Stabilirea si mentinerea contactului cu clienti potentiali sau si clienti existenti, dezvoltarea bazei de date clienti. - Stabilirea intalnirilor, identificarea nevoilor clientului si prezentarea in cadrul intalnirilor a tuturor serviciilor de cazare, organizare evenimente si catering. - Preluarea feedback-ului din partea clientilor si solutionarea eventualelor reclamatii. - Realizarea de analize si rapoarte de activitate vanzari. - Contribuirea la realizarea bugetului lunar trimestrial anual. - Realizarea strategiei de marketing, vanzari si dezvoltare pe anul in curs - Realizarea politicilor de personal (anunturi de angajare, recrutare, stabilirea programului de lucru, etc) - Alte activitati specifice jobului in domeniul hotelier.