Anunțuri
Horeca Disponibil din: 2021-03-07 Tip job: Full time-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
-
Promovat
SUBWAY Timisoara, locatia: Complex Studentesc Angajeaza : ---preparatori/vanzatori sandwichuri -"Sandwich Artist", .Nu este obligatorie experienta in domeniu,dar constitue un avantaj(Profi,Auchan,horeca,etc). ---full time sau part -time pt ore de seara. Oferim:Salariu/venituri si beneficii atractive,posibilitati de avansare si asiguram instructaj si calificare cu diploma absolvire cursuri SUBWAY UNIVERSITY(-Sandwich Artistry,Beautifull restaurants,etc.) Cautam persoane motivate pentru a se alatura super-echipei noastre si dornice de a lucra int-un mediu organizat si placut. Hai in echipa noastra ! TEL Dorin
-
Promovat
CREW - Lucrator Comercial Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii colegul nostru si sa fii tu cel care investeste in ceea ce conteaza pentru tine. Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald s! Despre tine: Studii medii finalizate; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Abilitati de lucru in echipa; Ce vei face? Esti prezent la locul potrivit lucrator in bucatarie, casier sau in lobby, tu esti cel care ofera produsele preferate clientilor; Zambesti mereu in interactiunea cu clientii; Asimilezi informatii si abilitati practice despre produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii Pachet salarial de pana la 3200 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix, tichete de masa de 30 RON/zi, sporuri si alte bonusuri); Abonament medical și acces la telemedicină; Flexibilitate iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra; Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale; Proces rapid de promovare; Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare.
-
Promovat
PENSIUNEA DOINA JENO DIN TARGU MURES, STR EVREILOR MARTIRI NR 25 C ANGAJEAZA CAMERISTA
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Cafenea, situata in zona Trocadero, Constanta, angajam barman-ospatar. Program 2 2, permanent. Pentru detalii la telefon .
-
angajez personal pizzerie(cu si fara calificare), salarii atractive.program 2zile 2zile. relatii la tel. sau la fata locului.(nu comunicam prin sms sau email)
-
Restaurantul "Casa Sattler" angajeaza : lucrator in bucatarie (pentru salate, deserturi, pregatit legume, spalat vase....) Pasiunea, bunul simt, dorinta de munca si experienta cat sa dea bine la CV te fac candidatul ideal pentru noi. Pentru toate cele de mai sus, oferim seriozitate, respect, 1 masa pe zi. (programul: doua zile lucrate, doua zile libere)
-
Societatea ZCB PARK CAFE FRANCHISE SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 3, strada Pardumului, nr. 13, corp B, biroul 6, recruteaza pe urmatoarele pozitii: 1. Barman, nr. posturi: 2, COD COR 513201. Depunere CV la sediul societatii sau pe email.
-
Promovat
Hotel Tiara din Ploiesti angajeaza receptioner(a) cu experienta si ospatarita pentru micul dejun
-
Angajam Camerista Cu Experienta / Calificare in domeniu Salariu Atractiv Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, carte de munca,salariu decent.
-
Angajăm fete sau băieții cu sau fără experiență pentru fast food. Program de lucru este o zi muncă o zi liber. Pentru detalii FAST FOOD ALLADIN, situat în strada Spiru, telefon ferim cazare
-
Zone Cafe angajeaza Ospatar cu experienta pentru locatia din Zona Soarelui. Locatie cu un flux mare de clienti. Mai multe detalii la telefon sau direct la locatie.
-
Angajez barista pentru cafenea ce urmeaza sa se deschida in zona Garii de Nord Detalii la interviu
-
**Oportunitate Profesională: Ospătăriță cu Experimenta** **Descriere Job:** Suntem în căutarea unei ospătărițe dedicate, cu un zâmbet contagios, ce aduce o notă de plăcere în experiența clienților noștri. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic și ești orientată către satisfacția clientului, te invităm să faci parte din echipa noastră. **Program de Lucru:** Luni - Vineri, 8 ore zi **Responsabilități:** - Asigurarea unui serviciu eficient și prietenos. - Preluarea comenzilor și gestionarea meselor cu profesionalism. - Menținerea curățeniei și ordinei în zona de servire. - Experiență în utilizarea aplicațiilor de livrare. **Beneficii:** - Mediu de lucru plăcut și dinamic. - Oportunități de dezvoltare profesională. - Remunerare competitivă. - Pachet de beneficii adiționale (sărbători, vouchere etc.). **Cerințe:** - Experiență anterioară în domeniul ospitalității. - Abilități excelente de comunicare și atitudine pozitivă. - Capacitatea de a lucra eficient în echipă. - Experiență în utilizarea aplicațiilor de livrare. **Contact:** Pentru detalii suplimentare și aplicare, te rugăm să trimiți un mesaj prin WhatsApp. Alătură-te echipei noastre și contribuie la o experiență culinară de neuitat pentru clienții noștri!
-
Trenta pizza angajeaza coordonator comenzi livrare productie (sef tura) zona Barbu Vacarescu *cu experienta sef tura pizzerie fastfood minim 5 luni Daca ai abilități de comunicare și de organizare, spirit de echipă, inițiativă, ești orientat ă spre rezultate și ai cunoștințe medii de operare a programelor Microsoft Office (Outlook, Word, Excel), te vrem în echipa noastră. Ce trebuie sa faci: *Coordonarea echipei din locatie *Verificarea asamblare produselor pentru vanzare si coordonarea acestora catre client *Verificarea respectării standardelor de calitate a preparatelor realizate și respectarea termenelor de execuție a acestora Iti oferim: Contract de munca full-time Castig mediu lunar NET 4000 - 4600 ron (format din salariu + bonuri de masa) Decontare transport la sfarsitul programului Salariul se acorda de doua ori pe luna (avans si lichidare) Mediu de lucru plăcut într-o echipa tânără și faină. Program in ture 2 cu 2 Program pizzerie luni-vineri 11:00 - 23:00 Dacă te regăsești în descriere, te așteptăm la o discuție despre dorințele tale, despre noi și echipa noastră, precum și despre programul de lucru. Pentru mai multe detalii sunati la Între orele 10.00-18.00
-
-
-
Salutare! Caut un baiat cu experienta (minima) in bucatarie , pentru fast food. Programul este de Luni pana Vineri de la 9-17 Locatia este in Pipera, Bucuresti. Salariul este de 3000 lei net .
-
Va asteptam sa faceti parte din echipa noastra.Angajam bucatar cu experienta in catering.Programul este de 8 ore de la 6.00-14.00 L-V.Mediu de lucru placut. Va oferim un salariu motivant care incepe de la 4500 lei si bonusuri in functie de performanta. Detalii la interviu.
-
S. SPOONFULL S.R.L. Popești Leordeni, str. Amurgului nr. 77A, Bl. 2, Ap. 15 angajează cu normă întreagă pentru punctul de lucru al societății situat în Sectorul 1, str. Corallior nr. 22, București un număr de 3 ajutor de bucătar - spălător vase, cod COR 941201. Doritorii pot depune CV-urile atât la punctul de lucru al societății din Sectorul 1, cât și la sediul societății situat în Popești Leordeni.
-
Pizzeria Poli angajează- Dispecer și Pizzer Pt mai multe detalii sunați la urmatoarele numere de telefon
-
Angajam Casiera pentru comunca berceni ilfov Salariu este de 4000 lei net 2 zile lucratore 2 zile acasa Programul incepe la 09 si se termina la 22 Tips + masa calda+ bonusuri in functie de performanta
-
Se caută recepționer(a)! Vrei să faci parte dintr-o echipă ospitaliera? Îți place domeniul și te-ai întrebat cum ar fi? Vrei să demonstrezi ce știi sau vrei să înveți mai multe? Te așteptăm în echipa noastră dacă crezi că ai: Abilități de comunicare verbală și scrisă; Atenție la nevoile oaspeților, zambitoare; Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional. Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta telefonic la .
-
Esti potrivit a daca ai experienta pe un post similar de minim 2 ani si daca esti adaptabil a . Ce vei face: - coordonarea activitatilor din bucataria restaurantului, pentru asigurarea pregatirii produselor alimentare la standarde inalte, in conformitate cu politicile restaurantului. - asigura respectarea standardelor restaurantului in ceea ce priveste retetele, prezentarea produselor, gustul acestora, precum si portiile servite. - stabilirea cu exactitate a necesarul de materii prime si auxiliare pentru o anumita perioada de timp. - verificarea si asigurarea ca atat produsele preparate, cat si produsele nepreparate sunt bine pastrate, in conformitate cu normele sanitar-veterinare in vigoare. - stabilirea termenul de valabilitate pentru fiecare materie prima in parte - vei verifica si te vei asigura ca toate echipamentele, vasele si tacamurile sunt corect folosite. - promovarea noilor meniuri si produse alimentare si stabilirea retetele de fabricatie in acord cu Managerul Restaurantului, folosind meniuri variate, pentru a satisface gusturile si cerintele clientilor. - te asiguri ca circuitul deseurilor si al reziduurilor este respectat in totalitate conform reglementarilor interne. - rezolvarea eventualele sesizari ale clientilor privind cantitatea, calitatea si pretul produselor si serviciilor oferite. - atitudine politicoasa atat fata de clienti si colegi, cat si fata de alte persoane cu care vine in contact in cadrul restaurantului. - raspunzi de mentinerea unui climat favorabil indeplinirii sarcinilor de lucru. - sesizezi unuia dintre superiorii ierarhici ori de cate ori apar probleme ce depasesc competenta personala de rezolvare. - raspunzi de controlul tuturor activitatilor desfasurate in bucataria restaurantului, oferind produse si servicii la cele mai inalte standarde. - raspunzi de mentinerea gradului de profesionalism in realizarea activitatilor indeplinite de intreg personalul din bucatarie. - identifici nevoile de instruire ale personalului din subordine si asigura formarea continua a acestuia - raspunzi de implementarea si mentinerea unor standarde inalte de igiena, precum si de respectarea normelor de consum agreate pentru materialele de intretinere si curatenie.