Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Tip job: Sezonier

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza ospatar. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 2

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza bucatar si ajutor de bucatar cu experienta. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 1

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza personal curatenie hotel . Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 1

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza ajutor ospatar. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza personal vase. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 6

  GOGOSICA BOLFOSICA angajeaza personal (băieți, 18 ani împliniți ). Locația se afla în Parcul Expoziției, Copou. Nu este necesara experienta. Jobul este part time. Se lucrează vineri, sâmbătă, duminică. Salar 1250 lei. Relatii la .

 • 2

  Posturi disponibile in Delta Dunarii pentru Hoteluri si Pensiuni de 4* ,sezonul 2021 : Ospatari , cameriste , receptioneri, bucatari, ajutoare ospatari, ajutoare bucatari, conducatori ambarcatiuni . Cerințe: Experienta in domeniu Condiții: Cazare gratuita 3 mese gratuite/zi Responsabilități: Seriozitate si dorinta de munca

 • 1

  Autoservire in Mamaia Nord angajeaza pe urmatoarele posturi, incepand cu luna iunie: -lucrator in bucatarie -debarasator -casier Nu este obligatorie experienta, training-ul se face la locul de munca. Beneficii: -pachet salarial atractiv; -masa asigurata; -cazare asigurata in incinta locatiei sau decontarea transportului; Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: -seriozitate; -aspect curat/ ingrijt; -abilitati d comunicare; -atitudine pozitiva; -respect fata d oameni; -capacitatea de a lucra sub presiune;

 • Căutăm barmani și ospătari pentru grădină de vară în Centrul Istoric. Spațiul are acces direct din Aleea După Ziduri și Mureșenilor. Meniu axat în principal pe vinuri și spumante. Experiența cu acestea e un avantaj. Ca și CV-urile trimise în avans pe mail.

 • 1

  Se caută persoane cu sau fără experiență pentru a lucra în Anglia , Cazarea și mîncarea sunt gratis , salariul unui începător plecară de la 240 lire pe săptămână, Pentru cei cu experiență în bucătărie chinezească salariul pleacă de la 300 pe săptămână și poate ajunge pină la 450 pe săptămână, .. Se accepta și cupluri, transportul poate fi plătit de către patron cu oprire din primul salariu, pentru detali mai multe vă rog să sunați la nr de telefon

 • Pensiunea Cherhana din localitate Crisan, Delta Dunarii angajeaza: ajutor bucata, pe perioada prestabilita Mai-Octombrie. Cerinte: - Experienta in domeniu - Seriozitate si indemanare Se ofera: - Cazare si manacare - Salariu motivant in functie de experienta - Salariu in mana intre - 2500 si 4000 lei. Pensiunea Cherhana este in cautarea unor colegi pasionati, experimentati, muncitori, implicati si de incredere care sa ocupe functia de ajutor de bucatar. Pensiunea Cherhana este situat intr-o locatie de vis, in mijlocul Deltei Dunarii in localitatea Crisan. Daca iubesti natura si ti se potriveste un mediu de lucru interactiv, este o oportunitate pentru crestere profesionala dar si pentru petrecerea timpului liber intr-un mod deosebit de placut. Candidatul potrivit: -Experienta in domeniu (specialitate): minim 1 an;

 • 1

  Grădinile Romane**** , situata pe malul lacului Izvorul Muntelui, Județul Neamț, angajeaza pe perioada verii: Ajutor bucătar, Barman, Ospătar. Salariu atractiv in functie de experienta angajatului Asiguram cazarea si masa. www.gradinileromane.com E-mail : Detalii la telefon:

 • 5

  Hotel de 3* din statiunea Jupiter , Mangalia ANGAJEAZA SEF DE RECEPTIE SI RECEPTIONERI Oferim: - salariu atractiv - cazare si masa pentru persoanele care vin din tara - transport si masa pentru persoanele care fac naveta din localitatile limitrofe Rugam seriozitate. Va asteptam cu drag in echipa noastra ! Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon din anunt.

 • 1

  Hotel de 3* din statiunea Jupiter , Mangalia ANGAJEAZA BUCATAR SI AJUTOR DE BUCATAR Oferim: - salariu negociabil in functie de rezultatul muncii - cazare si masa pentru persoanele care vin din tara - transport si masa pentru persoanele care fac naveta din localitatile limitrofe - bonus la sfarsit de sezon Rugam seriozitate. Va asteptam cu drag in echipa noastra ! Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon din anunt.

 • Angajez camerista ,sezonier ,cu jumatate de norma in Eforie Nord. Program de 4 ore /zi,o zi liber pe saptamana !

 • Societate Comerciala angajează cameriste pentru sezonul estival 2021 ,salariul 2000-2500 .

 • 1

  Angajam guvernanta cu experienta pentru sezonul estival 2021.

 • 3

  Hotelul HOLIDAY ***,din Eforie Nord,angajaza pentru sezonul 2021,camerista . Hotel mic.linistit (numai doua cameriste) si linga statiile de transport in comun. Retributia este de.3500 lei/luna net,din care angajatul isi va achita transportul, programul 08 - 16.si se va face angajarea cu contract de munca. Informatii la tel. - Iorgovan.

 • 4

  Pensiune turistica din Costinesti angajeaza personal pt sezonul estival 2021,incepand cu data publicarii anuntului. Persoanele care aplica pt functiile de camerista si personal pt curatenie nu trebuie sa detina atestat.Dorim seriozitate si implicare . Asiguram salariu motivant , cazare si masa de pranz. Detalii la tel;

 • Salveaza cautarea