Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Alba

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajare Bucatar si Ajutor Bucatar, Alba Iulia

  Pensiunea Steaua Nordului din Alba Iulia este in cautare de bucatar calificat si ajutor de bucatar. Pentru mai multe detalii va rugam contactati-ne la numarul de telefon sau faceti-ne o vizita la locatia noastra din Alba Iulia. Oferim cazare persoanelor cu domiciliul in alta localitate.

 • Angajare Ospatar, Alba Iulia

  Pensiunea Steaua Nordului din Alba Iulia este in cautare de ospatar. Pentru mai multe detalii va rugam contactati-ne la numarul de telefon sau faceti-ne o vizita la locatia noastra din Alba Iulia. Oferim cazare persoanelor cu domiciliul in alta localitate.

 • Angajare Bucatar si Ajutor Bucatar, Alba Iulia

  Pensiunea Steaua Nordului din Alba Iulia este in cautare de bucatar calificat si ajutor de bucatar. Pentru mai multe detalii va rugam contactati-ne la numarul de telefon sau faceti-ne o vizita la locatia noastra din Alba Iulia. Oferim cazare persoanelor cu domiciliul in alta localitate.

 • 1

  Angajam CASIER la magazinul PROFI , localitatea Alba Iulia si TEIUS, Jud. Alba

  SC ALANIO TRADING SRL , angajam CASIER si LUCRATOR COMERCIAL pe perioada nedeterminata, la magazinul PROFI din Alba Iulia , Bulevardul Transilvaniei si magazinul PROFI din Teius, Jud. Alba, Va rugam sa trimiteti CV-urile la magazinele PROFI amintite sau pe mesaj . Pentru mai multe detalii veti vorbi cu seful de magazin , sau administrator Albu Andrei.

 • Ajutor bucătar

  Pensiunea "La Mesteceni Country Club" din Răhău, Sebeș, jud. Alba caută ajutor de bucătar cu experiență cuprinsă între 1 și 3 ani Locație stabilă, mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Barman

  Pensiunea "La Mesteceni Country Club" din Răhău, Sebeș, jud. Alba caută barman cu experință între 1 și 3 ani Locație stabilă, mai multe informați la telefon

 • 1

  Menajeră

  Pensiunea "La Mesteceni Country Club" din Răhău, Sebeș, jud. Alba caută menajeră cu experiență de minim un an în domeniu. Locație stabilă, mai multe detalii la telefon.

 • Firma de servicii hoteliere angajeaza ospatar cafenea/ceainarie - Alba Iulia

  Firma noastra, SC CAROLINA CENTER SRL angajeaza ospatar cafenea/ceainarie in Alba Iulia. Programul este de 8 ore pe zi si include inclusiv weekendul, prin rotatie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

 • Lucrător comercial

  Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii colegul nostru si sa fii tu cel care investeste in ceea ce conteaza pentru tine. Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald s! Despre tine: Studii medii finalizate; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Abilitati de lucru in echipa; Ce vei face? Esti prezent la locul potrivit lucrator in bucatarie, casier sau in lobby, tu esti cel care ofera produsele preferate clientilor; Zambesti mereu in interactiunea cu clientii; Asimilezi informatii si abilitati practice despre produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii Pachet salarial atractiv: 2200 - 2400 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix si tichete de masa in valoare de 20 Lei /zi lucrata, spor de weekend 25% si spor de noapte 40% din salariul de baza pentru fiecare ora prestata in aceste zile); Flexibilitate iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra; Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale; Proces rapid de promovare; Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare.

 • Angajam ospătar

  Angajam ospătar mai multe detali la telefon.

 • Angajam bucatar

  Hotel Elisabeta Alba Iulia angajeaza bucatar cu experienta pentru restaurant si evenimente! Salariu atractiv!

 • 3

  Firma de servicii hoteliere angajeaza camerista/ospatar

  Firma noastra, SC CAROLINA CENTER SRL din Alba Iulia angajeaza camerista sau ospatar cu 8 ore. Programul de lucru va include si weekendul prin rotatie, cu durata flexibila in functie de numarul de oaspeti. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

 • 1

  angajam lucratori in bucatarie

  SC Mili Jajah din Alba Iulia, Bdul Republicii nr 40B, Parter, judet Alba, angajeaza Lucratori in bucatarie ( spalatori vase mari), COR 941201. Cv _urile se depun la sediul firmei pana in data de 19.01.2022 ora 10 iar interviul va avea loc in data de 19.01.2022 ora 12.

 • s.c.elysian food & bar s.r.l angajează

  S.C. ELYSIAN FOOD & BAR S.R.L ANGAJEAZĂ 2 muncitori pentru postul de ajutor de bucătar, cu sediu în Alba Iulia, str. Tudor Vladimirescu nr.1 , C.I.F. 43656174

 • Angajăm ospătar

  Angajez ospătar. Detalii la restaurant

 • Angajam receptioner

  Cerinte : Cunoa terea unei limbi de circulatie internationala; Abilitati foarte bune de comunicare, negociere si organizare; Capacitate de a lua decizii rapide, eficiente i responsabile; Atitudine pozitiva, orientare pro client; Spirit de observatie, atentie la detalii, flexibilitate; Amabilitate, toleranta, calm, solicitudine; Disponibilitate de a lucra in ture; Experienta anterioara in domeniu hotelier reprezinta un avantaj; Responsabilitati: Preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti; Primirea si cazarea clientilor; Intocmirea actelor necesare cazarii clientilor (contracte de turism, urmarirea si incasarea platilor); Promovarea serviciilor oferite clientilor; Medierea conflictelor si rezolvarea reclamatiilor clientilor; Intampina oaspetii si ii asista pe tot parcursul sejurului; Atributii facturare, incasare, emitere documente fiscale; Respecta standardele organizationale; Raspunde de buna organizare si gestionare a resurselor si infrastructurii; Oferirea de informatii pentru toti oaspetii si promovarea serviciilor hoteliere; Comunica cu celelalte departamente pentru a asigura fluxul informational; Pregateste primirea clientilor: verifica rezervarile, intocmeste diagrama camerelor ocupate si libere, repartizeaza camerele pentru clientii individuali. Beneficii oferite: Mediu de lucru placut Salariu motivant Tichete de masa

 • 1

  Bucatar, ospatar

  Angajam personal la pensiune.Detalii la nr de tel

 • Bucătar

  Restaurant Sergio își mărește echipa. Angajăm bucătar și ospătar. Detalii la telefon sau la restaurant.

 • Angajez Barmanița

  Gentelman bar in Seusa com Ciugud str Brandusei nr 1 , își mărește echipa !!! Îți cauți un loc de munca stabil hai sa ne cunoaștem. Noi căutam personal dornic sa învețe lucruri noi. Pentru mai multe detalii .

 • Salveaza cautarea