Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca in Horeca, turism Bihor - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 13

  Cautam Receptioner..!

  Hotel Novotheos din centrul orasului cauta receptioner... Mai multe detalii la telefon

 • 2

  Shaormar în Rogerius

  Caut oameni atât cu experiență cat și fără experiență în domeniu Horeca , șaormeria Dodo Rogerius . Pentru cine e interesat vă rog să mă contactați ! Rog și ofer seriozitate . Mulțumesc Simina

 • 1

  Angajăm Livrator Restaurant - Vinotera Ristorante Pizzeria

  Reprezentam restaurantul Vinotera, angajăm livrator cu program full time.

 • 47

  Sudor Mig-Mag, Instalator si Lacatus instalatii

  Angajam in Oradea, personal calificat, pentru un client specializat in domeniul industriei instalatiilor HVAC, sistemelor de ventilatie industriale, sistemelor de protectie la incendiu ai al automatizarii acestora, cu o vechime de peste 30 de ani. SUDOR MIG-MAG Cerinte: - Calificare de sudor; - Experienta in sudura MIG-MAG, teava si tubulatura, minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Apt pentru munca la inaltime; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17. INSTALATOR Cerinte: - Calificare in instalatii; - Experienta in domeniul instalatiilor HVAC minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Apt pentru munca la inaltime; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17. LACATUS Cerinte: - Calificare in lacatuserie; - Experienta in domeniul lacatuseriei instalatiilor HVAC minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17.

 • 9

  Angajăm femeie la curățat și tăiat legume, spălat vase mari

  Restaurant în Oradea angajează femeie la curățat și tăiat legume, spălat vase mari Program : zi cu o zi ( duminică închis )

 • 3

  Firma de curatenie

  Firma de curatenie angajam personal pentru curatenie la scari de bloc și hale.(sali de sport) Program: Luni-Vineri Norma : 8 ore Salar : de la 2000 lei-3000lei pentru luna in curs. Transport asigurat pe raza orasului Oradea. Tel:

 • 47

  Angajam responsabil cazare

  Angajam personal la restaurant program de zi si cazare pentru ture de noapte, pentru pensiune turistica in Oradea, full-time, part time si de sezon. Conditii: Experienta, calificare si studii in domeniu, seriozitate, minim 12 clase. Se ofera: Decontare transport, program flexibil de munca, bonuri de masa, masina de serviciu daca detine permis si experienta categoria B. La nevoie se asigura cazare. Pentru detalii, se va depune CV pe Calea Santandreiului Nr 33 sau in anunt ( mesajele care nu au CV atasat, nu vor fi luate in considerare).

 • 2

  Angajăm urgent ospătar

  Restaurantul Varadia angajeaza urgent ospatar ospătăriță full-time si part-time. CV-ul se poate lăsa în mesaj sau la sediul restaurantului pe Calea Santandreiului, Nr. 33 (lângă magazinul Arabesque).

 • Angajam ospatar a

  Restaurant central angajeaza ospatara. Program de lucru saptamana scurta saptamana lunga. Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Angajam ospatar

  Angajăm ospătară în zona autogării Velența. Informații la numărul

 • 1

  Cautam ajutor preparare sandwichuri si prajituri

  Cautam o persoana pentru preparare sandwichuri si prajituri, conform retetarului prestabilit sau la comanda speciala. Alimentele sunt neprelucrate sau prelucrate la cuptor intr-o bucatarie micuta. Candidatul ideal are habar de bucatarie, de gusturi, de combinatii de ingrediente, stie cum sa faca un sandwich aratos si gustos, de asemenea si o prajitura simpla si delicioasa. Cerem seriozitate, punctualitate, imaginatie si gabndire libera. Programul este de luni pana vineri intre 7.00 si 15.30, sambata optional de la 8.00 pana la 12.00 Rugam pe cei interesati sa sune la numarul de telefon.

 • Angajam Barista pentru cafenea bar

  Cautam Barista talentat si cu experienta pentru o cafenea de specialitate, persoana care e pasionat de cafea, stie cum sa interactioneze cu oamenii si va dori sa se alature echipei noastre. Reprezinta avantaj: - Experienta anterioara in domeniul prepararii cafelei de specialitate - Atitudine pozitiva si mentinerea ritmului inclusive in perioadele aglomerate - Aptitudini foarte bune de comunicare si relationare cu clientii - Disponibilitate pentru a lucra în ture - Seriozitate, punctualitate si corectitudine Oferim: - Mediu de lucru placut, intr-o echipa mica dar optimista si prietenoasa - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Venituri care se compun din salariu+bonuri+tips+protocol Ce e de facut: - Prezentarea si recomandarea catre clienti a produselor oferite - Preluarea comenzilor de la clienti intr-un mod politicos si cu profesionalism - Prepararea si servirea cafelei de specialitate in conformitate cu standardele noastre - Prepararea si servirea bauturilor reci si calde conform standardelor noastre - Predarea comenzilor catre bucatarie si relationarea cu colegii pentru mentinerea unui flux de lucru eficient - Incasarea corecta a comenzilor - Pastrarea ordinii si a curateniei in cafenea in timpul programului de lucru conform standardelor de de igiena si siguranta alimentara, incluzand si aparatura din cafenea Cei interesati rog sa sune la numarul de telefon.

 • 10

  Curatenie

  Caut femeie curatenie pensiune sezonier Oferi cazare la nevoie Puem prelungi colaborarea

 • 22

  Cofetar / Ajutor cofetar la American Desserts

  Se lucreaza doua weekenduri pe luna. Varsta minima 18 ani. Cofetaria se afla in Lotus Center . Aplica doar daca te regasesti in situatiile de mai jos. Au avantaj cei care au lucrat in domeniu. Angajam si fara experienta, insa doar acele persoane care doresc sa invete cu adevarat. - Doresti sa lucrezi intr-un mediu dulce, placut si modern? - Esti o persoana organizata, responsabila, seriosa? - Vrei sa faci parte dintr-o echipa de la care ai doar de invatat? - Deschis de a invata lucruri noi? - Pasionat de prepararea dulciurilor? Responsabilitati: - Prepararea produselor dupa reteta; - Preluarea comenzilor de la clientii care vin in locatie; - Să te asiguri că ingredientele sunt proaspete și de calitate; - Intretinerea curateniei. Aplica cu CV sau suna pentru un interviu.

 • 2

  Angajare

  Societate comercială cu sediul in Oradea angajează brutar , patiser sau / și personal fără experiența cu instruire la locul de munca . Informații la tel.

 • Angajez placintareasa

  Angajez placintareasa cu sau fara experienta pe perioada nedeterminata.Se lucreaza intr-un singur schimb in doua persoane. Locatia este pe Calea Clujului, in Oradea, peste drum de Clinica Venus( zona Maternitatii). Se.fac doar placinte si clatite. Detalii la telefon.

 • Cautam bucatar și ajutor buc

  Union Baile Felix angajam bucatar ajutor bucatar și ospătari,leafă motivanta,transport,masa si cazare.

 • Angajari restaurant terasa

  Angajam personal restaurant.Ospatari,bucatari ajutor,camerista de la 01 06 24

 • 2

  Cautam Personal

  Local in Baile Felix cauta personal Suntem un local nou pe piata care i-si va deschide portile oaspetilor in curand Daca esti o persona dinamica, seriosa si in acelasi timp vrei sa incerci ceva nou te asteptam in echipa noastra, nu conteaza daca nu ai experienta in domeniu suntem aici. Daca ai lucrat in domeniu acest lucru constituie un avantaj Ce cautam: Ospatari Barman Bucatari Personal Curatenie Camerista Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi Telefon WhatsApp Mail

 • 11

  Angajez receptioner, camerista, bucatar mic dejun

  Hotel de tip boutique, in centrul Oradiei, nou, deschiderea propusa in 01.05.2024, angajam receptioner, camerista si bucatar mic dejun.

Salvează căutarea