Anunțuri
Bucatar - ajutor bucatar Disponibil din: 2020-06-10 Tip job: Sezonier-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Suntem în căutarea unor chefi și demi chefi de partie motivați de creativitate, bun gust și pasiune pentru artizanat. Dacă esti pasionat de ceea ce faci, faci lucrurile cu drag, ai respect fata de materia prima și ești un bun organizator al timpului tău, da-ne de știre. Ne dorim colegi serioși , muncitori, dar și flexibili și adaptabili la provocările unui mediu dinamic. Cerințe chef de partie: Experiență anterioară în bucătărie de minim 2 ani pe pozitie asemănătoare pregătirea ingredientelor și asigurarea unui flux de lucru eficient respectarea timpilor de executie al tuturor preparatelor din meniu respectă retetele existente si contribuie la imbunatatirea acestoraVerifica preparatele din punct de vedere calitativ si cantitativ respectă normele de igiena in cadrul tuturor activitatilor din bucătărie menține standardele de pastrare si depozitare ale produselor alimentare răspunde de buna functionare si utilizare a obiectelor care fac parte din inventarul bucatariei Cerințe demi chef de partie(ajutor de bucătar) Experiență anterioară în bucătărie de minim 6 luni asistarea bucătarului principal în diverse activități curățarea și menținerea echipamentelor și suprafețelor de lucru respectă normele de igiena in cadrul tuturor activitatilor din bucătărie răspunde de una functionare si utilizare a obiectelor care fac parte din inventarul bucatariei, Mentine standardele de pastrare si depozitare ale produselor alimentare Locația se afla în Constanța - Mamaia Nord Se oferă cazare Pentru aplicantii din afara Uniuni Europene este necesara viza Salariul se stabileste în functie de performanta profesionala si este trecut integral pe cartea de munca. Mai multe detalii telefonic sau la interviu ( ) Costi
-
Promovat
Angajăm lucrători bucătărie calificați și necalificați pentru restaurant în Eforie Nord Cerințe: - se subordonează bucătarului șef - persoană dedicată și responsabilă - spirit de echipă și implicare - pregătire materii prime pentru preparare - păstrarea curățeniei la locul de muncă - respectă politicile restaurantului cu privire la siguranța alimentară, norme de igienă, calitate și servire Responsabilități: - se asigură că produsele, preparatele și semipreparatele sunt depozitate și păstrate corespunzător - participă la inventar și la stabilirea necesarului de aprovizionare - preia comenzile cliențiolor de la ospătari și asigură servirea acestora - participă la curățenia și igienizarea restaurantului, ustensilelor din bucătărie și a echipamentelor din dotare - verifică periodic termenul de valabilitate al produselor - indeplinește alte sarcini dispuse de superior Salariu motivant + bonus sfârșit de sezon. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti CV-uri aici.
-
Promovat
Angajăm personal calificat pentru bucătărie restaurant în Eforie Nord. - bucătar pentru cald - bucătar pentru rece - grataragiu - bufetier - pizzer Salariu motivant + bonus la final de sezon
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Restaurant în Delta Dunării angajeaza bucatari,ospătari si aj.ospatari. Se oferă salariu fix plus procent din vânzări, cazare și masă.
-
Promovat
Suntem în căutarea unor chefi și demi chefi de partie motivați de creativitate, bun gust și pasiune pentru artizanat. Dacă esti pasionat de ceea ce faci, faci lucrurile cu drag, ai respect fata de materia prima și ești un bun organizator al timpului tău, da-ne de știre. Ne dorim colegi serioși , muncitori, dar și flexibili și adaptabili la provocările unui mediu dinamic. Cerințe chef de partie: Experiență anterioară în bucătărie de minim 2 ani pe pozitie asemănătoare pregătirea ingredientelor și asigurarea unui flux de lucru eficient respectarea timpilor de executie al tuturor preparatelor din meniu respectă retetele existente si contribuie la imbunatatirea acestoraVerifica preparatele din punct de vedere calitativ si cantitativ respectă normele de igiena in cadrul tuturor activitatilor din bucătărie menține standardele de pastrare si depozitare ale produselor alimentare răspunde de buna functionare si utilizare a obiectelor care fac parte din inventarul bucatariei Cerințe demi chef de partie(ajutor de bucătar) Experiență anterioară în bucătărie de minim 6 luni asistarea bucătarului principal în diverse activități curățarea și menținerea echipamentelor și suprafețelor de lucru respectă normele de igiena in cadrul tuturor activitatilor din bucătărie răspunde de una functionare si utilizare a obiectelor care fac parte din inventarul bucatariei, Mentine standardele de pastrare si depozitare ale produselor alimentare Locația se afla în Constanța - Mamaia Nord Se oferă cazare Pentru aplicantii din afara Uniuni Europene este necesara viza Salariul se stabileste în functie de performanta profesionala si este trecut integral pe cartea de munca. Mai multe detalii telefonic sau la interviu ( ) Costi
-
angajez bucătar ospătar la pizzerie fără experiență , sezonier (preferabil din luna iunie) salariu începând 2500-3000 lei
-
Descriere S.C Modern Taste S.R.L angajează personal în Complex Vraja Marii Costinești. Angajarea se face pe timpul sezonului estival în condiții avantajoase. Detalii posturi: Perioada de lucru este sezonieră, din mai până în septembrie, angajarea se face cu carte de muncă. Angajați noștri beneficiază de cazare și masa. Avem disponibile următoarele posturi pentru Complexul Vraja Mării Costinești : - recepționeri - cameriste - ajutor bucătar autoservire - personal linie autoservire - pizzer - debarasator Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon :
-
Restaurant si hotel din Eforie Nord angajez: Bucatar, Ajutor bucatar, Pizzar, Femeie la salate si ciorbe, Femeie la vase. Oferim transport, cazare si masa pentru cei din afara judetului. Detalii despre salariu la interviu.
-
Angajam Bucatari din toata tara si persoane din strainatate diaspora Anuntul este valabil pentru sezonieri, NU pentru zilieri. Se dau 3 zile proba de lucru si referinta de la ultimul loc de munca pentru a obtine acest post Oferim CAZARE, platita de catre noi, de catre firma SALARIU Sezon (Iulie-August) 75 , Extra-Sezon 6500-10.000 Va rugam sa sunati in intervalul 12:00 - 22:00 Pentru detalii si intrebari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din anunt
-
Promovat
Angajăm lucrători bucătărie calificați și necalificați pentru restaurant în Eforie Nord Cerințe: - se subordonează bucătarului șef - persoană dedicată și responsabilă - spirit de echipă și implicare - pregătire materii prime pentru preparare - păstrarea curățeniei la locul de muncă - respectă politicile restaurantului cu privire la siguranța alimentară, norme de igienă, calitate și servire Responsabilități: - se asigură că produsele, preparatele și semipreparatele sunt depozitate și păstrate corespunzător - participă la inventar și la stabilirea necesarului de aprovizionare - preia comenzile cliențiolor de la ospătari și asigură servirea acestora - participă la curățenia și igienizarea restaurantului, ustensilelor din bucătărie și a echipamentelor din dotare - verifică periodic termenul de valabilitate al produselor - indeplinește alte sarcini dispuse de superior Salariu motivant + bonus sfârșit de sezon. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti CV-uri aici.
-
Promovat
Angajăm personal calificat pentru bucătărie restaurant în Eforie Nord. - bucătar pentru cald - bucătar pentru rece - grataragiu - bufetier - pizzer Salariu motivant + bonus la final de sezon
-
Hotel Traian Eforie Nord angajeaza bucatar sau ajutor de bucatar pe perioada sezonului estival 2024. Numar contact pentru detalii -
-
Angajez pentru sezonul estival 2024 personal terasa restaurant , se ofera cazare Bucatar Sef Ajutor Bucatar Barman Ospatar Mai multe detalii la telefon , inclusiv salariul !
-
-
-
Vrei sa faci parte dintr-un proiect permanent ?te așteptăm la un interviu sa ne cunoaștem, te asigurăm ca suntem serioși și ne dorim persoane la fel de serioase.Suntem in căutare de următorul personal. -Bucatar tigai -Pizzeri -Bucatar salate rece -Bucatar friteoze -Aj bucatarie -Doamna la vase -Ospătari -Aj Ospătari -Barmani -Ajutor de bar Căutăm persoane cu un minim de experienta în Horecca. Nu se oferă cazare,se oferă sau decontează transportul. Se ofera 2 mese pe tură. Detalii despre program și salarizare se discuta telefonic. Rugăm seriozitate ,căutăm doar persoane cu un minim de experienta în domeniu. Oferim salariul peste medie pentru cei cu experiență relevantă. Posturi permanente sau de sezoniere.
-
Restaurantul Unique din stațiunea Mamaia este în căutarea unui bucătar șef cu experienta, dedicat si pasionat pentru a se alătura echipei noastre de gastronomie. Dacă iubirea ta pentru arta culinară este egalată doar de creativitatea și dedicarea ta pentru preparatele de înaltă calitate, atunci te invităm să aplici pentru acest post. Cerințe: Experiență solidă în domeniul culinar. Cunoștințe profunde în gastronomie. Capacitatea de a crea și inova rețete si meniuri. Abilități excelente de conducere și coordonare a echipei de bucătărie. Capacitatea de a gestiona eficient stocurile, costurile și bugetul bucătăriei. Atitudine pozitivă, comunicare eficientă și abilități excelente de gestionare a timpului. Responsabilități: Dezvoltarea și implementarea noilor meniuri, rețete și tehnici culinare. Supravegherea întregului proces de preparare a mâncărurilor, asigurându-te că toate preparatele sunt pregătite conform standardelor noastre. Coordonarea și supervizarea personalului de bucătărie, asigurându-te că toți membrii echipei lucrează în mod eficient și respectă standardele de igienă și siguranță alimentară. Gestionarea stocurilor de alimente și aprovizionarea în funcție de cerințele de zi cu zi. Menținerea unui mediu de lucru curat și organizat în bucătărie. Oferim: Oportunitatea de a lucra într-un restaurant de top, cu o reputație excelentă în domeniul gastronomic. Un mediu de lucru dinamic și profesionist, unde creativitatea și inovația sunt apreciate și încurajate. Remunerație competitivă, în concordanță cu experiența și abilitățile tale. Posibilități de creștere și avansare în cadrul companiei. Dacă ești gata să aduci pasiunea și talentul tău într-un mediu profesionist te rugăm să trimiți CV-ul tău actualizat. Te vom contacta pentru un interviu în cel mai scurt timp posibil. Alătură-te echipei noastre și ajută-ne să continuăm să oferim experiențe culinare deosebite la Restaurantul Unique din stațiunea Mamaia!
-
Angajam Pizzer experiență cuptor pe lemne , sezonier litoral stațiunea Neptun. . Oferim cazare, contract muncă , salariu discutabil . Vă rugăm seriozitate. Exclus cei care nu au experiență .
-
Hotel Union si Hotel Mondial din Eforie Nord angajeaza personal sezonier pentru bucatarie si restaurant astfel: - bucatar specialist - bucatar - ajutor bucatar - pizzer - muncitor necalificat in bucatarie (spalator vase) - barman - ajutor barman - ospatar - ajutor ospatar Oferim: - salariu atractiv - cazare si masa (pentru personalul care nu este din zona) - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea) Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
-
Agrement Victoria angajeaza 3 bucatari cu experienta si Restaurant Moara de Foc angajeaza 2 bucatari. Mediu de lucru atractiv, program flexibil. Mai multe detalii la sau . Salariul este in functie de experienta.
-
Restaurant Terasa Taraneasca zona Cazino Mamaia angajeaza pentru sezonul estival : bucatari ajutori de bucatar ajutori de bucatar zona montaj preparate ajutor bucatar zona calda tigai grill bufetiera, preparator salate ospatari, ajutori de ospatari, ajutor barman, hostess- intampinare clienti. Oferim cazare persoanelor din afara locatlitatii. Pentru mai multe detalii telefon
-
Restaurant, terasa Neptun angajaza pentru sezonul estival bucătar, ajutor bucătar, ospatar, ajutor ospatar, personal la vase şi lucrător comercial (vânzător) stand-uri:( peste, inghetata, patiserie). Asigurăm cazare transport, detalii la tel.
-
Angajam ajutor de bucatar cu experienta sau fara experienta.pt terasa pe strand Arad Pt mai multe detalii va rugam sunati