1
Angajam Bucatar Ploiesti
Specificații
Numele companiei
Organizatia Umanitara CONCORDIA
Tip job
full time
Descriere
Cerințe:
Experiență de minim 2 ani în domeniu
Calificare profesională în meseria de bucătar
Formarea & experiența în instruire practică formare profesională reprezintă un avantaj
La curent cu tendințele actuale în gastronomie
Disponibilitate pentru program full-time, de luni până vineri
Capacitatea de a lucra în echipa, într-un mediu multicultural
Deschidere spre învățare dezvoltare
Formările in domenii conexe reprezintă un avantaj (nutriție, instructor formare etc.)
Carnet de conducere categoria B, constituie un avantaj.
Principalele responsabilități:
Organizează procesul de formare practică al elevilor pentru meseria de bucătar, conform programei școlare, împreună cu echipa de proiect
Participă alaturi de echipa de proiect la întocmirea planurilor de interventie personalizată pentru elevi
Contribuie la pregătirea zilnică a prânzului pentru cca 70 de persoane, împreună cu elevii, incluzând acest proces în formarea profesională a elevilor
Inovează, propune noi rețete, în acord cu tendințele actuale în gastronomie, punând accent pe diversitate culinară și mâncare sănătoasă
Participă la organizarea de evenimente si activitati extracurriculare, împreună cu colegii: ex. vizite, Ziua Porților Deschise, schimburi de experiență nationale și internationale
Întocmește meniul săptamânal și stabilește necesarul săptămânal de alimente conform meniului agreat
Asigură respectarea cadrului legal de funcționare a unei bucătarii.
Beneficii:
Salariu fix &tichete de masă în valoare de 40 ron zi
Tichete cadou de Paște și Crăciun
Bonus de Crăciun și cadou
Bonus de ziua de naștere
Al 13-lea salariu - se acordă in luna iunie tuturor angajatilor cu minim 3 luni vechime
Asigurare medicală privată.
Raportează
Experiență de minim 2 ani în domeniu
Calificare profesională în meseria de bucătar
Formarea & experiența în instruire practică formare profesională reprezintă un avantaj
La curent cu tendințele actuale în gastronomie
Disponibilitate pentru program full-time, de luni până vineri
Capacitatea de a lucra în echipa, într-un mediu multicultural
Deschidere spre învățare dezvoltare
Formările in domenii conexe reprezintă un avantaj (nutriție, instructor formare etc.)
Carnet de conducere categoria B, constituie un avantaj.
Principalele responsabilități:
Organizează procesul de formare practică al elevilor pentru meseria de bucătar, conform programei școlare, împreună cu echipa de proiect
Participă alaturi de echipa de proiect la întocmirea planurilor de interventie personalizată pentru elevi
Contribuie la pregătirea zilnică a prânzului pentru cca 70 de persoane, împreună cu elevii, incluzând acest proces în formarea profesională a elevilor
Inovează, propune noi rețete, în acord cu tendințele actuale în gastronomie, punând accent pe diversitate culinară și mâncare sănătoasă
Participă la organizarea de evenimente si activitati extracurriculare, împreună cu colegii: ex. vizite, Ziua Porților Deschise, schimburi de experiență nationale și internationale
Întocmește meniul săptamânal și stabilește necesarul săptămânal de alimente conform meniului agreat
Asigură respectarea cadrului legal de funcționare a unei bucătarii.
Beneficii:
Salariu fix &tichete de masă în valoare de 40 ron zi
Tichete cadou de Paște și Crăciun
Bonus de Crăciun și cadou
Bonus de ziua de naștere
Al 13-lea salariu - se acordă in luna iunie tuturor angajatilor cu minim 3 luni vechime
Asigurare medicală privată.
ID anunț: 1763631540
Anunțuri recomandate
Pentru a contacta acest utilizator, intră în contul tău Romjob.ro sau creează-ți rapid un cont nou!