Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Bucatar - ajutor bucatar Sibiu Sibiu Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajam hostess Solicitam: - aspect placut -capacitatea de a relationa cu clientii - atentie concentrata - simt de raspundere - buna organizare Programul este , V ,S, D ( 10 h/zi). Se asigura masa+transport! Salariu avantajos , mediu de lucru placut! Persoanele care sunt interesate sunt rugate sa ataseze cv-ul in mesaj sau sa trimita cv-ul pe adresa de e-mail:

 • Angajam pizzer cu experienta pe o perioada nedeterminata. Salariu atractiv si conditii bune de lucru.

 • 4

  Cautam ajutor bucatar cu sau fara experienta pentru a se alatura echipei noastre. Conditii avantajoase de lucru.

 • Angajăm pizzer cu experienta pentru pizzerie cu livrare la domiciliu.Programul și salariul se stabilesc la interviu. Mai multe detalii la telefon.

 • Restaurant Intim angajeaza bucatar pentru bucatarie românească , internațională și pizza . Bucătarul Realizeaza operatiunile preliminare gatitului : sorteaza, curata, spala divizeaza si portioneaza materiile prime; Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor si a preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare Asigura curatenia in bucătărie la inceputul, pe parcursul si la sfarsitul zilei de lucru Verifica termenul de valabilitate al produselor si asemipreparatelor utilizate pentru obtinerea produselor finite Cerinte: - experienta in domeniu - atent la detalii - dorinta de invatare Oferta: - salariu fix - contract pe perioada nedeterminata; - mediu de lucru dinamic; Mai multe detalii se pot discuta telefonic sau la interviu.

 • 3

  SC ROYALE SERVICE CATERING SRL, cu sediul in mun. Sibiu, angajeaza ajutor de bacatar si femeie de serviciu CV-urile se depun la adresa de e-mail afișată pe site.

 • 7

  Angajăm bucătari pentru sectorul de salate&deserturi și pentru sectorul de pizza&pasta! Oferim salariu motivant, bonus lunar din încasările pe bucătărie, contract pe perioadă nedeterminată, asigurăm mâncarea personalului în timpul programului și vă asigurăm toate măsurile de protecție, igienă și siguranță în această perioadă și nu numai! Colectivul tânăr și amabil este dispus să vă ajute în integrarea în echipă și să vă ofere un mediu de lucru prietenos și familiar. Vă rugăm să sunați la numărul de telefon afișat pentru mai multe detalii și pentru a stabili o întâlnire la locația restaurantului din Piața Mică Nr. 29 Sibiu. Vă mulțumim și vă stăm la dispoziție pentru mai multe detalii.

 • 1

  Restaurant Baroc Cafe din Piata Mica Sibiu angajează Pizzer. Detalii la nr de tel.

 • Salveaza cautarea