Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Sibiu

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 18

  Angajez șofer Uber Bolt

  Angajez șofer Uber Bolt, cu atestat. Autoturism Dacia Logan 2020 motor benzină+GPL din fabrică, colantată Bolt. Program part time de joi dupa amiaza pana.luni dimineata.

 • 6

  Angajăm dansatoare/cliente false. Oferim cazare

  Club de noapte în Centrul Vechi Sibiu, angajează dansatoare/cliente false, cu sau fără experienta. Cerinte: -Varsta minima 18 ani, -Aspect plăcut și îngrijit, -Intretinerea atmosferei plăcute în club. Oferim cazare , salar 100 RON pe zi + 30% comision din consumatie . Castiguri substanțiale. info la Nr.

 • 14

  Angajăm sudori , lăcătuși mecanici confectii metalice, fier forjat

  Angajam personal pentru productie in Sibiu, pentru urmatoarele pozitii:sudor, lacatus mecanic pentru confectii metalice si pentru executie fier forjat.

 • 17

  caut partener fotograf videograf pentru evenimente NBC

  Vrei sa castigi ca si fotograf videograf ? Pentru evenimente in tara si strainatate? Asigur aparatura profesionala diversa, clientela si studio profesional in Sibiu.

 • Dacia Logan Uber Bolt

  Firma autorizată ARR Sibiu * Oferă spre închiriere, pentru Uber Bolt * Renault Megane 3 1.5dci * Dacia Logan 1.0 benzină GPL 2018 * Chirie mașină 500 Lei săptămână * Comision flotă 10% din net ! * Copii conforme + ecusoane ( gratuit ) * RCA + persoane bagaje ( gratuit ) * NU se percepe garanție auto * Cerințe: * Vârsta minimă 25 ani * Atestat transport alternativ persoane * Permis de conducere minim 2 ani * Cazier judiciar + cazier auto * Oferim suport în obținerea documentelor Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție prin mesageria Publi24, după care telefonic.

 • Angajăm recepționer hotel

  Căutăm coleg sau colegă pentru postul de recepționer, la Hotel Apollo Central, situat în Sibiu, str. Nicolae Teclu, Nr. 14. Se lucrează în ture de zi și de noapte. Mai multe detalii la telefon .

 • 1

  Operatori _Depozit_Sibiu

  Job_Operator depozit _Sibiu Pentru client o companie multinațională Căutăm Operatori depozit Program de lucru în 2 schimburi de luni-vineri Salariu: 2600 net pentru început plus alte beneficii CV: lauradaniela at yahoo.com

 • 1

  Montatori subansamble _Sibiu -fara experienta

  Montatori subansamble -companie de producție Sibiu 2 schimburi de luni -vineri Oferta : Salariu de la 2500 net Tichete de masa Transport decontat Bonusuri de producție !!! Nu se cere experiență!! Tip : FullTime Locatie : Sibiu CV: lauradaniela at yahoo.com

 • 15

  Angajam sofer permis cat B

  Angajam sofer permis cat B, domiciliul in orasul Sibiu, pentru transport international de marfuri tur-retur, in general pe Ungaria, Austria, Slovacia, Cehia, Slovenia,Polonia, plata la cursa, venituri 4500 - 6000 lei pe luna. Solicitam un CV complet.

 • 1

  Abator Germania angajeaza pentru prelucrare produse carne-NECALIFICATI

  Angajam persoane pentru prelucrarea produselor din carne la abator, in Germania. Beneficii: Contract de munca in Germania - FARA COMISION! Salariul este intre 1500-2300 de euro, bani ramasi dupa retinerea cazarii, a utilitatilor si a transortului; Prelucrarea produselor din carne, cu formare la locul de munca. Concediu legal platit, 24 zile pe an; Asigurare medicala; Cazare in camere de 2 persoane + camere cupluri; Alocatie pentru persoanele care au copii minori - 250 euro copil; Echipament de lucru asigurat gratuit. Descrierea postului: Munca la banda in picioare Programul de lucru este de 6 zile pe saptamana, 8 ore zi, cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare; Disponibilitate de a lucra pe ture (1si2); Varsta cuprinsa intre 18-55 ani. OBIGATORIU: cazier curat si adeverinta medicala! Plecari saptamanale pe traseul Brasov-Sibiu-Deva-Timisoara-Arad. Transportul si cazarea platite de firma pana la primul salariu. Pentru detalii si programari ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon

 • 7

  Angajez baiat in finisaje interioare

  SC Angajez baiat in finisaje interioare experienta constituie un avantaj , se ofera contract de munca si program 8 ore de Luni - Vineri + 2 sâmbete pe luna. Salariu atractiv plus bonus de prezenta. Pentru mai multe detali va rog sa ma contactati .

 • 2

  Angajez meseriasi cu experienta pentru amenajari interioare si exterioare in Sibiu,salariu 5000-6500

  Angajez meseriasi cu experienta pentru amenajari interioare si exterioare în Sibiu, gresie, faianta, rigips, parchet, zugravit, gletuit, tencuit, tapet, termosisteme etc. Salariu motivant, si bonusuri in functie de realizări. Informatii la telefon

 • 9

  Angajam agenti de securitate în mun. Sibiu

  Firma de securitate angajează agenți de securitate pentru obiective din municipiul Sibiu. Cerinte: - atestat de pază sau adeverință de înscriere la curs, minim 8 clase, fără antecedente penale, seriozitate, punctualitate, aspect îngrijit.

 • 74

  Angajăm sef de restaurant si hotel, bucatar( ajutor), ospătar, camerista, la Balea Cascada

  Asiguram SALARIU competitiv,functie de nivelul de calificare si experienta, CONTRACT de muncă , CAZARE GRATUITĂ, MASĂ( bonuri de masa), un program flexibil de muncă și stimulente bazate pe implicare si performanta. Angajarea se face pe perioada convenită de părți,in general pe perioada nelimitata. Experiența în domeniu si diploma de calificare constituie un avantaj. Cunostinte minime de limba engleza sau germana,franceza. Prezenta agreabila,amabilitate, atitudine pozitiva. Angajăm cupluri( soț-soție, prieteni, etc) și persoane singure. Accesați www.balea-turism.ro și veți găsi mai multe date despre cabană. Informații, luni- vineri, între orele 8 - 16.

 • Angajam inspectoratul ITP

  Firma Med Service din Mediaș cu experiență de peste 30 ani în domeniul reparației de automobile, caută personal pentru posturile; Inspector ITP cu sau fără atestat Se acceptă și persoanele care au muncit 3 ani într-un service auto autorizat. Informații suplimentare despre posturile vacante la numărul de telefon Sorin H.

 • Angajam mecanic auto și vopsitor auto sau pregătitor

  Firma Med Service din Mediaș cu experiență de peste 30 ani în domeniul reparației de automobile, caută personal pentru posturile; Mecanic auto cu experiență sau incepator Vopsitor auto cu experiență sau pregătitor vopsitorie Informații suplimentare despre posturile vacante la numărul de telefon Sorin H.

 • Angajez meseriaș

  Angajez meseriasi pentru: Placări vată și polistiren Placări ceramice Zugrăveli, finisaje Finisaje exterioare Ofer cazare !

 • 31

  Crezi ca a venit momentul pentru o schimbare profesionala? Ne marim echipa

  Ce zici de un job de acasa, fara program fix, fara target, fara sefi si cu beneficii corelate cu eforturile tale? Daca esti determinat si competitiv, iti vei gasi repede locul in echipa noastra! Aici performanta este incurajata si rasplatita! Vrei detalii? Ne gasesti aici :

Salvează căutarea