Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 29

  Fast food angajează vanzatoare. Avantaj au persoanele cu experienta. Asteptam telefoanele dvs. Va rog seriozitate!!!

 • 11

  Firma de catering angajează bucatar/ajutor bucatar și femeie de serviciu. Detaliile suplimentare se discuta la interviu.

 • Salut ,ma numesc Carp Costel am 19 ani sunt in cautare unui loc de munca ,de preferat ajutor de bucătar!

 • BARMAN - cafenea Quartz Lounge din Palas Mall. Program flexibil, contract pe perioada nedeterminata. Salariul negociat in functie de experienta fiecaruia in domeniu + 2% din incasarile zilnice si alte beneficii. Experienta pe un job similar este obligatorie. Colectiv tanar. NU angajam minori sau part-time si nu se lucreaza in ture de noapte. Depune CV si te contactam in vederea unui interviu.

 • 6

  Compania Imobiliară FideliaCasa își mărește echipa. Te așteptăm alături de noi dacă : - ai experiență în vânzări de minim 1 an; - ești o persoană dinamică, proactivă; - comunici ușor și ești orientat spre satisfacerea nevoilor clientului; - ești o persoană capabilă să se adapteze unui mod de lucru bazat pe reguli și proceduri; - deții un permis de conducere categoria B și ai câțiva Km parcurși în calitate de șofer :) - printre valorile tale se numără : bunul simț, corectitudinea, modestia și respectul pentru cei din jur. Dacă vei fi colegul nostru în echipa de închirieri va trebui să identifici foarte bine nevoile clientului și să-i propui din portofoliul de proprietăți pe acelea care corespund nevoilor acestuia. După vizionarea imobilelor cu acesta, va trebui să-l ajuți să ia cea mai bună decizie și să-i acorzi suport până la semnarea contractului de închiriere. Beneficii: - comision progresiv, în funcție de rezultatele financiare lunare; - o echipă de profesioniști alături de care poți face performanță; - suport logistic și de marketing; - training permanent; - posibilitate de dezvoltare personală și profesională.

 • OSPATAR (fete/baieti) cafenea Quartz Lounge PALAS MALL Oferim contract de munca legal pe perioada nedeterminata, un salariu cu avantaje financiare din bonusuri vanzari si program de lucru flexibil. Experienta pe un job similar constituie avantaj In selectia CV-urilor. Nu angajam minori si nici part-time. Info si depunere CV - direct in cafenea sau aici pe platforma! Te asteptam!

 • 2

  RESTAURANT CU TERASĂ SITUAT ÎN ZONA CIRIC ANGAJEAZĂ PERSONAL PENTRU URMĂTOARELE POSTURI: BARMAN OSPĂTAR AJUTOR BUCĂTAR SPĂLĂTOR VASE

 • 11

  La mulți ani ! Semne bune Anul are! Începem într-o locație nouă cu o echipă Nouă! Vino în echipa noastră, căutăm ajutor bucătar, pizzer și personal bucătărie! Trimite Acum CV-ul pe watshap la: sau la yes rotiseria @ gmail . com

 • 3

  Bruatar, de preferinta barbat, sa aiba cunostinte in domeniu, serios,nonalcoolic. se lucreaza doar tura de zi , duminica este inchis, colectiv unit, conditii f bune de lucru.Suntem in zona cartier Nicolina 1, preferam persoane care locuiesc in apropiere.Daca te incadrezi in tiparul nostru , te astepatm cu drag in echipa.

 • 6

  BRUTAR, FRAMANTATOR, MODELATOR, COCATOR in Iasi cartier Nicolina 1, str Minervei nr 86, se lucreaza doar de zi de luni pana sambata tel 0741353911,0740162996

 • 4

  Brutar,de preferat femeie la brutarie Nicolina 1 Iasi

 • Fata pentru terasa sezoniera.

 • Agentia As-Gastro-Consult cauta personal cu experienta in gelaterie la bar (preparare cafea, cupe de inghetata...) , experienta la laborator ,precum si experienta ca si ospatar varsta intre 25-40 ani, cunoscatoare de limba germana sau italiana la nivel mediu-conversational, se ofera cazare si masa iar salariul de pornire este cuprins intre 1200-1500 euro net /luna.Plecarea este imediata!Telefon:

 • 1

  Angajam ajutor bucatar pentru restaurant tip Fast Food cu varsta 20 - 35 ani salar in functie de performanta ,si multiple facilitati tel

 • 1

  Esti interesat de un job? Avem doua posturi libere in bucataria noastra,cu o echipa tanara si dimanica. Care dintr-e cele doua posturi te regasesti? 1.Post ajutor bucatar(fast food) 2.Post bucatar * daca nu ai experienta.dar esti o persoana dornica de munca,serioasa si responsabila ,te asteptam in echipa noastra,experienta ti-a oferim noi. Lasati un cv sau un numar de telefon pentru a va putea contacta.

 • 76

  Vanzatoare magazin haine ERA Shopping Park, Iasi

 • 69

  sc angajez 2 vanzatoare magazin alimentar str.Sararie nr.118 Se cauta persoane dornice de munca . Oferim conditii de munca foarte bune. Cerem si oferim seriozitate. Pentru detalii sunati la nr. 0745501000

 • 7

  Hotel Terra Iasi angajeaza receptioner pentru locatia din Valea Lupului. Asteptam CV-urile d-voastra la adresa sau direct la locatie. Pentru mai multe detalii sunati la sau

 • 17

  PREMIER Grup Imobiliare își mărește echipa! Dacă îți dorești să te dezvolți profesional într-o echipă tânără și performantă, îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a deveni un Consilier Imobiliar de succes. Responsabilitățile tale vor fi: - să administrezi eficient portofoliul de oferte și clienți; - să organizezi întâlnirile cu clienții, în vederea vizionării ofertelor; - să promovezi ofertele folosind strategia internă a companiei; - să negociezi ofertele imobiliare; Efectuarea tranzacțiilor, în condiții optime, va rămâne în sarcina directorului de vânzări al companiei. Viitorul nostru coleg/ă trebuie să aibă permis de conducere, atitudine profesionistă, să fie motivat să învețe, să fie o persoană pozitivă și carismatică și să-și dorească să facă performanță în cadrul companiei noastre. Îți oferim: - suport și instruire profesionistă; - o arie considerabilă de oferte imobiliare în exclusivitate; - promovare online a ofertelor la cel mai înalt nivel de calitate; - logistica necesară; - birou central; Te motivăm prin salarizare avantajoasă, direct proporțională cu rezultatele tale, și bonusuri. Dacă îți dorești o carieră de succes în domeniul imobiliar, te așteptăm la un interviu. Trimite-ne CV-ul tău la office@ premierimob.ro sau sună-ne la 0745084039 și vino să fii coleg cu #premierii!

 • 5

  Angajam personal pentru bucatarie: 1. daca stii sa lucrezi cu wok-ul, e un super avantaj 1. pregătire materie prima si spălat vase. Ne dorim un om harnic, nu neaparat cu experiența, dar dornic sa învețe. SPECIFIC CHINEZESC Detalii la tel: emial:

 • Salveaza cautarea