Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  fast food angajeaza bucatar nu conteaza varsta nu conteaza experienta

 • 1

  Angajăm ospătar cu experiență sau calificare. Aspectul fizic constituie un avantaj. Program 4 zile pe săptămână, salarizare atractivă.Relatii și programări pentru interviu la tel .

 • Centrul Rezidential Acasa din Tomesti angajeaza o bucatareasa calificata si motivata pentru a gati cele mai gustoase mese pentru beneficiarii nostri.

 • Restaurant cu specific romanesc din Castellion ( Spania ), angajeaza femei pentru urmatoarele posturi : barmani, ospatari, ajutor ospatar, bucatari, ajutor de bucatar, spalator vase. Nu necesita experienta anterioara și cunostinte de limba spaniola deoarece tot personalul este roman. Se asigura transport gratuit, cazare gratuita, bonus de angajare si contract de munca. Cei interesati pot suna intre orele 10:00 - 20:00 la numarul de telefon sau pe messenger https://www.facebook.com/tudor.patrascu.54

 • 64

  Societate comercială cu punct de lucru în Iași, angajăm agent vânzări și distribuitor, posesor carnet șofer, disponibil pentru deplasări. Informații la telefon și

 • 58

  Angajez gestionara/gestionar, magazin alimentar mixt. Relatie numai la telefon. - Serioasa/Serios. - Harnic/Harnica. - Muncitoare/Muncitor. - Cu sau fara experienta.

 • 22

  Căutăm coleg full-time Dacă îți dorești să te dezvolți profesional într-o echipă tânără și performantă, îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a deveni un Agent Imobiliar de succes. Responsabilitățile tale vor fi: - să administrezi eficient portofoliul de oferte și clienți; - să organizezi întâlnirile cu clienții, în vederea vizionării ofertelor; - să promovezi ofertele folosind strategia internă a companiei; - să negociezi ofertele imobiliare. Viitorul nostru coleg/ă trebuie să aibă permis de conducere, atitudine profesionistă, să fie motivat să învețe, să fie o persoană pozitivă și carismatică și să-și dorească să facă performanță în cadrul companiei noastre. Îți oferim: - suport și instruire profesionistă; - o arie considerabilă de oferte imobiliare în exclusivitate; - promovare online a ofertelor la cel mai înalt nivel de calitate; - logistica necesară; - birou central; - salariu fix; - comision din vânzări; - bonusuri de performanță. Trimite-ne CV-ul tău la sau sună-ne la și vino să fii coleg cu premierii!

 • 3

  Restaurant linie autoservire angajează ajutor de bucătar. Oferim: pachet salarial; salariu fix cu bonuri de masă, contract pe perioada nedeterminatata. Pentru informații suplimentare sunați la nr.

 • 3

  Fast Food LA PAPA'S CASA GRATARULUI angajează preparator cărnuri/operator grila cu experienta, casier. Salariu 3000 Lei. Tel . COSMIN +

 • 73

  sc angajez 2 vanzatoare magazin alimentar str.Sararie nr.118 Se cauta persoane dornice de munca . Oferim conditii de munca foarte bune. Cerem si oferim seriozitate. Pentru detalii sunati la nr. 0745501000

 • 3

  Restaurantul MADO FAMILY MARKET din Miroslava, caută să angajeze fete pe post de ospătar și băieți bucătari. Experiența nu este neapărat necesară. Căutăm să creăm o echipă dinamică și serioasă ! Oferim salariu motivant ,plus alte beneficii. Daca vrei sa afli mai multe detalii ,contactează-mă in privat sau la adresa de email: sau Ne dezvoltam împreună! #mado #familymarket #opening

 • 13

  Cerinte: - Permis categoria B; - Experienta in domeniul vanzarilor; - Experinta/cunostinte in domeniul comertului cu produse agricole constituie un avantaj. - Bune abilitati de comunicare, negociere si persuasiune; - Putere de convingere, rabdare, orientare in functie de tipologia clientilor; - Colaborare cu alte departamente; - Realizarea targetelor privind volumul/valoarea vanzarilor si targetelor in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de societate; - Predarea marfurilor transportate catre clienti/ parteneri; - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea de noi clienti; Beneficii: - Pachet salarial motivant, - Masina si telefon de serviciu,

 • 3

  Preluarea si inregistrarea rezervarilor facute la receptie, internet sau telefonic primirea si cazarea clientilor, efectuarea documentelor de inregistrare si introducerea datelor in sistemul informatic de gestiune hoteliera.

 • 6

  Cautam pizzer cu sau fără experienta pentru o pizzerie. Salariu motivant !!g Program 2 zile cu 2 zile( sau adaptam, )! Daca nu ai experienta suntem dispuși sa te învățăm. Pentru cei interesați de mai multe detalii va rog sa apelati .

 • 16

  Restaurant pizzerie angajeaza: *pizzer *ajutor pizzer *spalator vase/lucrator bucatarie Program 1 zi cu 1 zi Masa asigurata Transport asigurat seara la plecarea acasa Salarizare atractiva(functie de implicare, seriozitate, experienta) Experienta constituie un avantaj Relatii la sau Un cv daca ai il poti lasa aici sau poti suna pt detalii la nr de mai sus!

 • 5

  Compania Imobiliară FideliaCasa își mărește echipa. Te așteptăm alături de noi dacă : - ai experiență în vânzări de minim 1 an; - ești o persoană dinamică, proactivă; - comunici ușor și ești orientat spre satisfacerea nevoilor clientului; - ești o persoană capabilă să se adapteze unui mod de lucru bazat pe reguli și proceduri; - deții un permis de conducere categoria B și ai câțiva Km parcurși în calitate de șofer :) - printre valorile tale se numără : bunul simț, corectitudinea, modestia și respectul pentru cei din jur. Dacă vei fi colegul nostru în echipa de închirieri va trebui să identifici foarte bine nevoile clientului și să-i propui din portofoliul de proprietăți pe acelea care corespund nevoilor acestuia. După vizionarea imobilelor cu acesta, va trebui să-l ajuți să ia cea mai bună decizie și să-i acorzi suport până la semnarea contractului de închiriere. Beneficii: - comision progresiv, în funcție de rezultatele financiare lunare; - o echipă de profesioniști alături de care poți face performanță; - suport logistic și de marketing; - training permanent; - posibilitate de dezvoltare personală și profesională.

 • 5

  firna catering angajeaza - pizzer - ajutor pizzer - preparator fast/food

 • 1

  Angajam un pizzer și doi casieri, salariu atractiv. Seriozitatea, amabilitatea, disponibilitatea de a învăța lucruri noi și orientare către soluții sunt competențele care ne interesează cel mai mult. Salarizarea va fi în funcție de cunoștințe și abilități. Pizzeria este localizată în cartierul Tătărași, lângă Ateneul Național din Iași. Pentru detalii va rugam sunați la numărul de telefon pe care îl regăsiți în anunț sau trimite-ne CV-ul pe whatsapp.

 • 4

  Agentia As-Gastro-Consult cauta personal cu experienta in gelaterie la bar (preparare cafea, cupe de inghetata...) , experienta la laborator ,precum si experienta ca si ospatar varsta intre 25-40 ani, cunoscatoare de limba germana sau italiana la nivel mediu-conversational, se ofera cazare si masa iar salariul de pornire este cuprins intre 1200-1500 euro net /luna.Plecarea este imediata!Telefon:

 • 30

  Pizza Yes! Se extinde! Nu rata ocazia și alătură-te echipei noastre ! Angajăm ajutor bucătar, preparator, personal bucătărie ! Ce mai stai ? Dă-i o șansă viitorului tău în domeniul gastronomic. Sună acum și programează-ti un interviu! Dacă nu răspundem, înseamnă că suntem foarte aglomerați, dar nu te lăsa, mai insistă, avem nevoie de tine:

 • Salveaza cautarea