Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 15

  Magazin comercial, zona centrului nou, face angajari pe urmatoarele posturi: - vanzatoare magazin alimentar Cautam persoane dornice de munca, sociabile si responsabile . Conditiile de munca sunt foarte bune si salariu atractiv. Rel. tel. 0722 332101

 • 1

  Restaurant Castel Transilvania, angajeaza bucatar-grill Josper. dinamic, dornic de a lucra in conditii maxime oferite, salariul atractiv. Relatii la telefon 0742946348 sau CV-urile se pot trimite la adresa

 • Angajez barmana pt. un cafe-bar situat in Baia-Mare zona Meda ,pe termen cat mai lung , program munca : o zi (doar 11 ore) si o zi libera , salar de la 1800 lei net . Experienta reprezinta un atu . Tel. : .

 • Caut loc de munca in industrie servicii ,etc LISTA UNITĂŢILOR DE COMPETENŢE PERSONALE Profilul: Tehnic/Economic Studii superioare: Specializarea: tehnic-economic Unităţi de competenţe cheie: 1. Management (general) 2. Gândire critică şi rezolvare de probleme 3. Managementul relaţiilor interpersonale 4. Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei 5. Comunicare 6. Dezvoltarea carierei profesionale 7. Procesarea datelor numerice,gestiune,contabilitate primara Iniţierea unei afaceri,management,resurse umane in alimentatia publica,servicii,productie Unităţi de competenţe tehnice si economice generale: 8. Planificarea şi organizarea producţiei 9. Asigurarea calităţii 10. Elemente de proiectare 11. Sănătatea şi securitatea muncii 12. Sisteme de transmitere a mişcării. 13. Programe de gestiune inventariere. 14. Sisteme şi tehnologii de fabricaţie. 15. Tehnici de măsurare în domeniu. 16. Întreţinere planificată. 17. Managementul resurselor umane si materiale. 18. Legislatie in munca. 19. Mentenanta utilaje. 20. Management,instruire personal. 21. productie digitala si control tehnic calitate 22. Detectarea defectelor. Competenţe specializate: 23. Competenţe de sef(leadel), responsabil de organizarea, conducerea si gestionarea punctelor de lucru,gestionarea conflictelor la locul de munca precum si luarea de masurii.

 • 15

  SALARIUL NET 2400-2800, 12 ZILE LIBERE PE LUNA plus alte avantaje, conditii de munca foarte bune Magazinul CU non stop, PRODUSE ALIMENTARE,BAUTURI,CAFEA,COSMETICE ETC. se gaseste pe B-dul. Unirii Nr.12 cv-ul se poate trimite pe mail, , PE MESINGER sau la magazin, pentru informatii sunati la tel 722332101 - arata telefon -CAUT CONTABILA CU EXPERIENTA evidente primare !!!

 • 1

  Situata in zona maramuresului istoric valea izei potential deosebit de dezvoltare,atragere si fonduri nerambursabile.0742154063 Ofer/cer seriozitate maxima.!

 • 3

  Ai spirit anteprenorial,ti ai dori o afacere a ta,dar nu ai bani sa investesti.? Propunerea mea,poate reprezenta o solutie pt.viitorul tau locul perfect unde te poti dezvolta devino partenerul nostru.! Poti dezvolta propia afacere de familie sau munci in cadrul organizatoric existent daca esti serios,muncitor si cu bun simt te asteptam in cadrul holdingului nostru. Oferim cerem seriozitate maxima.! Te astept 0742154063

 • 2

  Angajam brutar (cocator), program in trei schimburi, salariu plus tichete de masa. Pentru mai multe detali la tel 0744787626/ 0745325494.

 • 1

  Loc de munca destinat persoanelor cu orice nivel de experienta culinara care sa ocupe postul atat de bucatar cat si de pizzer la un cuptor pe lemn.

 • 7

  S.C. Daytona angajeaza vanzatoare cu experienta, salariu satisfacator, conditii bune de munca, zona centrala.

 • 2

  Cauti o oportunitate profesionala faina? Angajam Manager Complex Turistic Cum arata candidatul ideal? Experiență profesională anterioară în domeniul turismului - minim 9 ani + Atitudine Business, limbaj adecvat Studii superioare Cunoașterea limbii engleze la un nivel cel puțin mediu Persoană comunicativă și deschisă Abilități de organizare și coordonare a unei echipe - 20,25 persoane Permis de conducere categoria B Disponibilitate de relocare la locatia complexului Complexul dispune de spa, piscina, restaurant, crama, camping. Beneficii: - Salariu atractiv - Bonusuri in functie de KPI's - Cazare + masa incluse - Masina de serviciu la dispozitie Daca suna interesant pentru tine, hai sa discutam! Trimite cv-ul tau la adresa din poza anuntului! Sau lasa-mi un mesaj cu jobul dorit si te voi contacta eu telefonic :)

 • 1

  Caut femei cu experienta limba italiana este necesara pe post de cameriste în hotel de 3 stele în zona rimini salar atractiv contract de munca legal

 • 1

  Angajam pizzar/bucatar bistro, detalii in privat

 • 9

  SALARIUL NET 2400-2800, PROGRAM FLEXIBIL(OPT ORE), 12 ZILE LIBERE PE LUNA plus alte avantaje, conditii de munca foarte bune Magazinul CU non stop, PRODUSE ALIMENTARE,BAUTURI,CAFEA,COSMETICE ETC. se gaseste pe B-dul. Unirii Nr.12 langa CEC Baia Mare, cv-ul se poate trimite pe mail, ,, PE MESINGER sau la magazin, pentru informatii sunati la tel 722332101 - arata telefon -CAUT CONTABILA CU EXPERIENTA evidente primare !!!

 • 13

  Benzinaria MOL din Baia Mare, str. Vasile Alecsandri angajeaza personal. Nu se cere experienta anterioara. Cv-urile se trimit exclusiv online la adresa alikarmm @ yahoo.com

 • 2

  Societate comerciala angajeaza vanzatoare in magazin alimentar in zona Luminisului, relatii la telefon 0745303079. Ofer și cer seriozitate, program 7 ore pe zi!

 • Salveaza cautarea