Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Maramures

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam brutar (cocator), program in trei schimburi, salariu plus tichete de masa. Pentru mai multe detali la tel 0744787626/ 0745325494.

 • Castel Transilvania isi cauta colegi pentru posturile de ajutor de bucatar si personal spalat vase. Seriozitatea si spiritul de echipa sunt cerinte obligatorii. Oferim conditii de munca placute si un loc de munca stabil cu posibilitati reale de promovare si pachet salarial atractiv. Relatii la telefon .

 • 1

  Restaurant Castel Transilvania, angajeaza bucatar-grill Josper. dinamic, dornic de a lucra in conditii maxime oferite, salariul atractiv. Relatii la telefon 0742946348 sau CV-urile se pot trimite la adresa

 • 2

  Situata in zona maramuresului istoric valea izei potential deosebit de dezvoltare,atragere si fonduri nerambursabile.0742154063 Ofer/cer seriozitate maxima.!

 • Caut personal pentru postul de ospatar si ajutor bucatar Mai multe detalii la nr de telefon

 • 9

  NOODLE PACK ANGAJEAZA, pentru unul din restaurantele din Baia Mare - Lucrator comercial cu atributii in bucatarie Candidatul ideal Detine tehnici bune de comunicare si munca in echipa Este perseverent, dorind mereu sa avanseze profesional Este atent la detalii si are putere de concentrare Experienta de minim un an experienta pe o pozitie similara Descrierea jobului Opereaza in bucataria restaurantelor noastre in toate etapele de preparare Pregateste materia prima prin operatiuni de decojire, spalare si taiere Se ingrijeste de spatiul de munca, intretinandu-l in conditii optime de curatenie Asigura cele mai bune servicii fata de clientii nostri Incaseaza sumele de bani aferente comenzilor efectuate Salariu si beneficii: Salariu motivant posibilitate reala de promovare ca sef de tura si manager restaurant spor de weekend mediu de lucru placut Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati link: https://www.noodlepack.ro/

 • Program de luni pana vineri 6:00 sau (7:00)- 15:00 .Persoana cu varsta peste 45 de ani si cu experienta in bucatarie

 • 18

  SALARIUL NET 2400-2800, 12 ZILE LIBERE PE LUNA plus alte avantaje, conditii de munca foarte bune Magazinul CU non stop, PRODUSE ALIMENTARE,BAUTURI,CAFEA,COSMETICE ETC. se gaseste pe B-dul. Unirii Nr.12 cv-ul se poate trimite pe mail, , PE MESINGER sau la magazin, pentru informatii sunati la tel 722332101 - arata telefon -CAUT CONTABILA CU EXPERIENTA evidente primare !!!

 • 6

  Euro House angajaza bucatar cu experienta ,rog seriozitate si ajutor bucatar cu experienta.Salariu motivat. inf Baia Mare,Bul Independentei nr.34,tel .

 • Suntem in cautarea unor persoane ,pozitive,cu simtul responsabilitatii,pentru restaurantul nostru,experienta este un avantaj,dar daca nu ai experienta in domeniu ,noi te putem ajuta ,si iti garantam ca vei invata ceva cu adevarat fascinant de la echipa noastra. Daca esti interesat/ă , vino sa ne cunoastem sau poti sa ne suni la nr de telefon

 • 2

  Societate comerciala angajeaza vanzatoare in magazin alimentar in Baia Mare str. Luminisului nr. 11C/3, relatii la magazin, oferim și cerem seriozitate, program 8 ore pe zi!

 • 7

  S.C. Daytona angajeaza vanzatoare cu experienta, salariu satisfacator, conditii bune de munca, zona centrala.

 • 14

  Magazin comercial, zona centrului nou, face angajari pe urmatoarele posturi: - vanzatoare magazin alimentar Cautam persoane dornice de munca, sociabile si responsabile . Conditiile de munca sunt foarte bune si salariu atractiv. Rel. tel. 0722 332101

 • 3

  Ai spirit anteprenorial,ti ai dori o afacere a ta,dar nu ai bani sa investesti.? Propunerea mea,poate reprezenta o solutie pt.viitorul tau locul perfect unde te poti dezvolta devino partenerul nostru.! Poti dezvolta propia afacere de familie sau munci in cadrul organizatoric existent daca esti serios,muncitor si cu bun simt te asteptam in cadrul holdingului nostru. Oferim cerem seriozitate maxima.! Te astept 0742154063

 • Cafebar zona CIL Sighetul Marmației

 • Caut loc de munca in industrie servicii ,etc LISTA UNITĂŢILOR DE COMPETENŢE PERSONALE Profilul: Tehnic/Economic Studii superioare: Specializarea: tehnic-economic Unităţi de competenţe cheie: 1. Management (general) 2. Gândire critică şi rezolvare de probleme 3. Managementul relaţiilor interpersonale 4. Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei 5. Comunicare 6. Dezvoltarea carierei profesionale 7. Procesarea datelor numerice,gestiune,contabilitate primara Iniţierea unei afaceri,management,resurse umane in alimentatia publica,servicii,productie Unităţi de competenţe tehnice si economice generale: 8. Planificarea şi organizarea producţiei 9. Asigurarea calităţii 10. Elemente de proiectare 11. Sănătatea şi securitatea muncii 12. Sisteme de transmitere a mişcării. 13. Programe de gestiune inventariere. 14. Sisteme şi tehnologii de fabricaţie. 15. Tehnici de măsurare în domeniu. 16. Întreţinere planificată. 17. Managementul resurselor umane si materiale. 18. Legislatie in munca. 19. Mentenanta utilaje. 20. Management,instruire personal. 21. productie digitala si control tehnic calitate 22. Detectarea defectelor. Competenţe specializate: 23. Competenţe de sef(leadel), responsabil de organizarea, conducerea si gestionarea punctelor de lucru,gestionarea conflictelor la locul de munca precum si luarea de masurii.

 • Angajez bucătar în Baia Mare, salariu atractiv, program flexibil, astept seriozitate. telefon .

 • Angajam barman/ospatar pentru cafenea. Locatie nou deschisa in Baia Sprie. Oferim bonusuri in functie de performanta. Mai multe detalii la telefon. Tel:

 • GEMELLI isi mareste echipa angajand personal pentru postul : PREPARATOR PIZZA cu sau fara experienta PREPARATOR PRODUSE FAST FOOD cu sau fara experienta OSPATARI cu sau fără experiență SALARIUL SE NEGOCIAZA IN FUCTIE DE EXPERIENTA !!! Cu o vechime de peste 10 ani in domeniu horeca( restaurant, fast food, livrare la domiciliul clientului) fiind lider de piata in judetele Satu Mare - Baia Mare,Cu o echipa formata din 95 de angajati , Gemelli pune la diposzitia clientului servicii de calitate si un meniu diversificat de produse, livrand zilni peste 3000 de preparate. Motto-ul nostru : ,,Un jucator poate castiga un meci, O echipa poate castiga un campionat!,, Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra si corespunzi cerintelor din anunt te asteptam sa fii unul dintre jucatori echipei. Oferim: -salar atractiv ,fara zile de intarziere -masa zilnică -echipa tanara si dinamica; -prima cu ocazia zilei de nastere -conditii excelente de munca; -posibilitate de avansare in cadrul firmei; -seriozitate si cooperare. Detalii de Luni pana Vineri intre 10:00-17:00 la tel:

 • Salveaza cautarea