Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Mehedinti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  angajez ospatar

  angajez 4 ospătari fete pt diferite evenimente fete cu sau fără experienta

 • 2

  Angajez bucatar

  Angajez bucatar par-time sau full time cu experienta in domeniu

 • 1

  Angajez fata pentru bar

  Angajez fata pentru activități specifice unui bar. Relatii suplimentare numai la tel zero șapte șase unu șase zero trei șase șapte trei.

 • 1

  Camerista

  Angajam camerista. pentru o pensiune de 9 camere in Baile Herculane, pe perioada iunie-septembrie 2023. Oferim salariul minim pe economie. Informatii amanuntite la telefon.

 • 6

  Terasa Academic angajează ospătar și lucrător fast food

  Terasa Academic caută să angajeze un ospătar și un ajutor de bucătar pentru locația din centrul orașului Baia de Aramă. Experiența este relevantă însă nu este obligatorie. Așadar, fie că ești tânăr absolvent sau ai deja experiență pe piața muncii, te așteptăm să ne contactezi la .

 • Angajam recepționera pentru pensiunea Mircea

  Pensiunea Sc Mircea Srl angajează Recepționera. Cv-urile se pot depunde la sediul firmei. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la nr de telefon .

 • 2

  Angajez personal Fast Food

  Angajez personal Fast Food cu sau fără experiență,salariu 2000 RON.Detalii la tel.

 • 3

  Angajez personal Bar Restaurant Doar Femei . Vârstă minimă 28 ani

  1 BARMAN OSPĂTAR Salariu 2500ron în mână 2 AJUTOR DE BUCĂTAR . 2500 ron 3 BUCĂTAR 3000 RON. Toate detaliile și relațiile la numărul de telefon

 • 3

  Livrator

  Firma de catering, angajam livrator. Program luni-vineri. Tel. Zerosaptepatrupatrutreisasesapteoptunuopt.

 • Angajam personal pentru bucatarie

  CO&NIT CENTER agajeaza o persoana pentru postul de lucrator bucatarie. Nu se solicita cunoasterea de limba straina

 • Angajam personal cafe - bar.

  Cafe - bar DYONNYSSOSS angajaza barmana. Cerinte: - varsta cuprinsa intre 18 si 28 ani; - seriozitate, punctualitate si amabilitate; - experienta anterioara constituie un avantaj. Se ofera un mediu de lucru placut, contract de munca cu norma intreaga, concediu de odihna anual si salariu motivant. Relatii la tel. .

 • 2

  Cafe bar Dyonnyssoss angajaza barman

  Angajam barman ospatar cu sau fara experienta.Se ofera contract de munca cu norma intreaga si salariu motivant. Experienta similara poate constitui un avantaj. Relatii la tel.

 • 3

  La Vica Angajeaza barman

  Angajez barman-ospatar cu experienta,varsta cuprinsa intre 30-40 ani,salariu 2300RON,carte de munca,bucatareasa cu experienta,varsta cuprinsa intre 40-60 ani,salariu 2500RON,carte de munca,mai multe detali la telefon, ajutor de bucătar

 • 8

  Cameriste curățenie turism Italia

  Societate serioasă cu 11 ani de experiența , căutam pentru sezonul de primăvara următoarele : - 60 cameriste ( curățenie ) - 40 ospătari ( servit restaurant ) - 20 barmani ( femei sau bărbați ) Cazarea și masa este asigurata in spațiile special destinate lucrătorilor . Salarizare in euro , contract de munca italian CCNL turismo - 1400-1500 Se accepta unele cupluri cu experiența demonstrabila și continuitate de cel puțin 2 sezoane la același patron . Înscrierile sunt complet gratuite și se pot face telefono sau pe site . Program luni vineri 10-19 ( pentru relații cu clienții ) Va rugam sa nu sunați in afara orelor de program ,

 • 17

  Munca legală in hoteluri Italia fără comision

  Firma serioasă cu 11 ani de experiența , căutam pentru sezonul de primăvara următoarele : - 60 cameriste ( curățenie ) - 40 ospătari ( servit restaurant ) Cazarea și masa este asigurata in spațiile special destinate lucrătorilor . Salarizare in euro , contract de munca italian CCNL turismo - 1400-1500 Se accepta unele cupluri cu experiența demonstrabila și continuitate de cel puțin 2 sezoane la același patron . Înscrierile sunt complet gratuite și se pot face telefono sau pe site . Program luni vineri 10-19 ( pentru relații cu clienții ) Va rugam sa nu sunați in afara orelor de program

 • 21

  Cameriste hotel Italia - sezonul de iarna

  Cameriste și ospătari pentru hoteluri in Italia . Sezonul de iarna începând din Noiembrie - Decembrie Căutam doar persoane serioase . Se oferă cazare și masa asigurate . Salariu net 1400-1500. Acceptam și anumite cupluri . Contract De munca italian fără intermediari .

 • Bucatar - Restaurant/Pensiune

  Restaurantul Class situat langa Drobeta Turnu Severin, in comuna Simian, angajeaza Bucatar cu experienta. Oferim salariu motivant in functie de experienta, posibilitatea de a lucra intr-un mediu de lucru placut, intr-un restaurant nou si modern. Dacă sunteți interesați, va rugăm sa ne contactati telefonic. Restaurantul se afla în judetul Mehedinti, langa Drobeta Turnu Severin, in comuna Simian. Daca este necesar se ofera si cazare. Oferim și cerem seriozitate maxima!

 • 1

  Angajăm personal la pensiune

  Angajăm personal la pensiune ,femeie ,salariul este de 2000 banii in mână plus carte de muncă la 8 ore.Pensiunea este în Șimian până în intersecția cu Bistrița.Pensiunea se numește Casa Soarelui.Programul este de 24/48 .

 • 13

  Angajam ajutor bucatar

  Salariu motivant ,mediu de lucru placut,program de lucru legal,posibilitate de specializare

 • Angajam femeie curatenie

  Pensiunea Camelia din Baile Herculane angajeaza femeie pentru curatenie. Se poate asigura cazare gratuita.Relatii la tel.

 • Salveaza cautarea