Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Mehedinti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Ești dinamic ,cu experienta "A LA CARTE",dornic de a munci in bucatarie ? Căutăm bucătar sau ajutor de bucătar, cu experiența! Vei lucra cu o echipa de profesionisti in arta culinara si bucataria romaneasca ...RESTAURANTUL CASA MIORITA DIN VIENA-AUSTRIA va ofera un SALARIU ATRACTIV, cazare si bonusuri de performanta! Salariu atractiv între 1100 și 1800 euro lunar.

 • 1

  Caut loc de munca in curatenie ajutor de bucatar raspund la nr de tel marina

 • 5

  Pensiunea Delfinul, Clisura Dunarii, Dubova, angajeaza ospatar(a) pe perioada de sezon Oferim: salariu atractiv Cerinte: seriozitate, disponibilitate de a lucra mai multe zile la locatie. Cu sau fara experienta. Mai multe detalii la telefon:

 • 4

  Pensiunea Sc Mircea Srl angajează Recepționera. Cv-urile se pot depunde la sediul firmei. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la nr de telefon .

 • 5

  Terasa Academic caută să angajeze un ospătar și un ajutor de bucătar pentru locația din centrul orașului Baia de Aramă. Experiența este relevantă însă nu este obligatorie. Așadar, fie că ești tânăr absolvent sau ai deja experiență pe piața muncii, te așteptăm să ne contactezi la .

 • Cafe - bar DYONNYSSOSS angajaza barmana. Cerinte: - varsta cuprinsa intre 18 si 28 ani; - seriozitate, punctualitate si amabilitate; - experienta anterioara constituie un avantaj. Se ofera un mediu de lucru placut, contract de munca cu norma intreaga, concediu de odihna anual si salariu motivant. Relatii la tel. .

 • ASTEPTAM PENTRU ANGAJARE O FEMEIE IN VIRSTA CARE VREA SA LUCREZE CU ACTE IN REGULA CA BARMAN OSPATAR LA SC FAEC SRL CU SAU FARA EXPERENTA

 • 5

  Pensiunea Delfinul, Clisura Dunarii, Dubova,angajeaza menajera pe perioada de sezon Oferim: salariu atractiv Cerinte: seriozitate, disponibilitate de a lucra mai multe zile la locatie. Cu sau fara experienta. Mai multe detalii la telefon:

 • 1

  Restaurant Class angajaza bucatar, ospatar si camerista cu experienta. Daca esti o persoana dinamica, serioasa si resposabila, te asteptam sa formam o echipa. Pentru mai multe detalii ne poți contacta la nr. de telefon:

 • 3

  Angajăm personal la pensiune ,femeie ,salariul este de 1900 banii in mână plus carte de muncă la 8 ore.Pensiunea este în Șimian până în intersecția cu Bistrița.Pensiunea se numește Casa Soarelui.Programul este de 24/48 .

 • Angajez ospătari(fete),ptr. cafenea și bucătar/ajutor de bucătar ptr.restaurant,în Dr.Tr.Severin cu contract de muncă, pe perioadă nedeterminată,normă întreagă.Tel. .

 • 1

  Angajez bucătar și barman cu experiență,lucrător în bucătărie,ptr.restaurant în Dr.Tr.Severin.Se asigură contract de muncă pe perioadă nedeterminată,salariu motivant

 • 1

  Angajez bucătar,ajutor de bucătar, femeie la spălat vase,ptr. restaurant în Drobeta Turnu Severin.Se lucrează 2 zile cu 2 zile,contract cu normă întreagă,salariu negociabil în funcție și de experiență.

 • Angajez pe perioadă nedeterminată,cu CIM,Barman ptr.cafenea în Dr.Tr.Severin.Relații,la

 • 1

  Angajez barman (băiat)si ospătari(fete),ptr.cafenea în Dr.Tr.Severin.Se asigura CIM și cîștiguri motivante.tel .

 • 16

  Firma serioasă cu 11 ani de experiența , căutam pentru sezonul de primăvara următoarele : - 60 cameriste ( curățenie ) - 40 ospătari ( servit restaurant ) Cazarea și masa este asigurata in spațiile special destinate lucrătorilor . Salarizare in euro , contract de munca italian CCNL turismo - 1100-1400 euro . Se accepta unele cupluri cu experiența demonstrabila și continuitate de cel puțin 2 sezoane la același patron . Înscrierile sunt complet gratuite și se pot face telefono sau pe site . Program luni vineri 10-19 ( pentru relații cu clienții ) Va rugam sa nu sunați in afara orelor de program

 • 7

  Societate serioasă cu 11 ani de experiența , căutam pentru sezonul de primăvara următoarele : - 60 cameriste ( curățenie ) - 40 ospătari ( servit restaurant ) - 20 barmani ( femei sau bărbați ) Cazarea și masa este asigurata in spațiile special destinate lucrătorilor . Salarizare in euro , contract de munca italian CCNL turismo - 1100-1400 euro . Se accepta unele cupluri cu experiența demonstrabila și continuitate de cel puțin 2 sezoane la același patron . Înscrierile sunt complet gratuite și se pot face telefono sau pe site . Program luni vineri 10-19 ( pentru relații cu clienții ) Va rugam sa nu sunați in afara orelor de program ,

 • Salveaza cautarea