Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Personal Fast Food Sibiu - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Alătură-te echipei noastre și adu zâmbete clienților noștri!

  Dacă vrei să faci parte din experiența culinară cea mai gustoasă din Sibiu, aplică acum pentru postul de vânzătoare sau pizzar ajutor pizzar la noi! **Ce oferim:** - Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și plin de energie - Posibilități de dezvoltare personală și profesională - Echipă prietenoasă și suportivă **Cerințe:** - Pasiune pentru prepararea și servirea mâncărurilor de calitate - Abilități excelente de comunicare și spirit de echipă - Disponibilitate pentru program flexibil Nu rata șansa de a face parte din echipa noastră! Aplică acum la numărul de telefon sau trimite-ne CV-ul tău la Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să aducem împreună cele mai bune pizza și zâmbete din Sibiu!

 • Angajam șofer Cat B, livratori pizza.

  Angajam soferi livratori pizza. Program in ture. Masa asigurata in timpul programului. Transport la ieșirea din tura. Nu se cere experiență.

 • Angajam URGENT Casier Ajutor bucatar

  BENEFICII: Venit NET- din luna a 3- a (de la 2600 lei): Salariul NET + Tichete de masa (1 TM= 20 lei zi) + Bonus performanata (conf. criteriilor de acordare); Salariul se primeste o data pe luna, pe card. Program de lucru flexibil, in ture: 8h zi; Majorari salariale in raport cu timpul petrecut in companie: 1 an, 2 ani; Decont transport la tura de inchidere a restaurantului; Numar zile concediu de odihna: 21; Bonus vechime 1 an in companie - 50% din salariu net; Prime cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun; Program clar de instruire si dezvoltare personala si profesionala; Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung. Contract de munca pe perioada nedeterminata; CERINTE: Minim 8 clase- lucrator bucatarie | minim 10 clase- casier. Varsta minima maxima: 18- 50 ani. Experienta obligatorie: Nu necesita experienta, se asigura training (materiale training, platforma de invatare online). Disponibilitate program prelungit: orele suplimentare se platesc conform legislatiei in vigoare.

 • angajez

  SUBSCRISA LILI VANILI CATERING SRL SIBIU, ANGAJEAZA 2 FETE LA VASE (SPALATOR VASE MARI), SALARIU ATRACTIV. RELATII LA TELEFON

 • 1

  Fast Food

  Hai în echipa noastră!!! Fast-food ,nou deschis ( Complex Cedonia),angajează personal 2 schimburi.Salariu atractiv.Mai multe detalii la nr de tel.

 • 18

  Angajam Casier preparator sucuri salate

  <p>Angajăm la NATURO , pe Nicolae Bălcescu 7, vis-a-vis de Împăratul Romanilor Sibiu. Facem salate, supe, sucuri naturale și smoothieuri. < p><p>< p><p>Te așteptăm cu pachet salarial atractiv, bonus pentru ziua de naștere, Crăciun, Paște, 8 martie, program Full Time (8h) sau Part Time (6h) și super smoothieuri delicioase!< p><p>< p> <p>< p> <p>Ce trebuie să faci? < p><p>- Prepararea sucurilor naturale și smoothieuri conform unor rețete simple< p><p>- Menținerea spațiului de lucru curat< p><p>- Sprijin pentru restul echipei și cu siguranță acest sprijin se va întoarce și la tine< p><p>- Interacțiune deschisă cu clienții cu scopul de a-i informa, învăța lucruri noi și a oferi o experiență faină< p><p>- Vânzare și încasare< p> <p>< p> <p>< p> <p>Ce oferim noi: < p><p>- Vei face parte din echipa unui brand vizionar în plină dezvoltare și vei avea șansa să înveți multe lucruri noi< p><p>- Vei fi înconjurat ă de un concept de viață sănătos care te va încuraja să îți menții propria sănătate și să îți diversifici cunoștințele în domeniu< p><p>- Vei primi sprijin și suport pentru orice problemă fie ea și una personală< p><p>- Postul nu necesită experiență se oferă training școlarizare în perioadă plătită< p><p>- Reducere 20% la produsele NATURO (salate, supe, sucuri) < p><p>- Pachet salarial atractiv< p><p>- Bonus pentru ziua de naștere, Crăciun, Paște, 8 martie< p><p>- Tichete de masă 30 lei zi lucrătoare - aprox 600 lei lună< p><p>- Posibilitate de mărire a salariului în funcție de performanțe și gradul de implicare< p><p>- Oferim posibilitatea de a lucra Part-time (6h)< p><p>- Posibilitatea de a deconta transportul< p><p>- Posibilitatea de a deconta abonamentul la o activitate sportivă (sală fitness, înot, tenis sau orice altceva te pasionează)< p> <p> < p> <p> <strong> BONUS: protocol pentru supe, salate, sucuri, cafea din partea noastră în timpul programului. < strong>< p>

 • 2

  Manager Restaurant QSR

  Cautam sa angajam un manager de restaurant de timp QSR.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Sibiu

Localități

Salvează căutarea