Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Hostess - Promoteri Bucuresti Sector-6

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Lansam in zona Regie, noua locatie premium Fortuna – un nou concept de pub, bar sportiv, casino si agentie, toate în acelasi loc. Vei beneficia de:  Salariu si bonusuri pentru prestatiile tale excelente  Program de lucru flexibil, in ture (atat de zi, cat si de noapte)  Bonusuri in cazul in care ne recomanzi viitori colegi  Tichete de masa (15 lei/tichet)  Prime de Paste si de Craciun  Traininig de specialitate si formare profesionala continua, pentru ca ne dorim cei mai buni coechipieri Cautam coleg care sa:  Fie sociabil si sa ii placa sa lucreze cu oamenii  Aiba aspect fizic placut  Aiba o atitudine pozitiva  Aiba abilitati de lucru cu cifrele  Aiba experienta in pariuri sportive/slot machines Descrierea jobului:  Emiterea tichetelor de pariere in sistemul informatic al companiei;  Supravegherea permanenta a aparatelor si modul de desfasurare a activitatii din sala de joc;  Servirea produselor de tip protocol catre client;  Efectuarea platilor castigurilor;  Intocmirea zilnica a documentelor de contabilitate primara si predarea gestiunii;  Informarea clientilor cu privire la serviciile oferite, regulamentul de joc, campanii promotionale;  Crearea unui mediu agreabil pentru clienti. Vino sa te convingi si sa castigi: 2500 de lei net + tichete de masa + diverse bonusuri. Vino sa evoluezi alaturi de noi si aplica aici cu CV-ul tau.

  • Magic by HopGarden angajeaza personal . Oferim un loc de munca stabil , pachet salarial avantajos , contract de munca pe perioada nedeterminata si o masa calda asigurata, Candidatul trebuie sa dea dovada de serioziate si dorinta de munca . Experienta si calificarea in domeniu reprezinta un avantaj. Pentru mai multe detalii va rog sa contactati nr. de telefon afisat .

  • Phoenix lanseaza cea mai buna oferta pentru modele cu/fara experienta. Salariu 6000 lei plus comision 60%-85% in studio si 100% acasa. Tinteste inteligent fara exceptii. Contacteaza-ne cu incredere. -cadou surpriza pentru prezenta la interviu. -bonus angajare 4800 lei -cazare gratuita -pachet infrumusetare (hairstyling, make-up,unghii,gene,solar) -program flexibil -la solicitare operatii estetice(augmentare buze/mamara) -posibilitate achizitionare casa/apartament/masina -plata zilnic/saptamanal/bilunar

  • Salveaza cautarea