Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 6092 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Bun conducător auto caut de munca.

 • SINT ,SOFER..,categoria -B.--- , CU EXPERIENTA , DE PESTE 20 ANI , . AM VIRSTA DE 46 ANI . LOCUIESC IN SECTORUL 1 , ZONA MEDLIFE GRIVITA --REGISTRUL AUTO ROMAN . DORESC OFERTELE D-VOASYRA , NUMAI DIN SECTORUL 1 , APROXIMATIV , ACEEASI ZONA . DETIN SI RECOMANDARE BUNA CONFIRMATA ., DE D-L DIRECTOR DE LA DEPARTAMENTUL ADMINISTRATIV . SINT SERIOS SI RESPECTUOS , CIVILIZAT , DE INCREDERE .PT MAI .MULTE DETALII / INTERVIU , VA ROG SA MA SUNAT LA NR TELEF . ---- FER SERVICII DE TRANSPORT , PT DOAMNE , DOMNI DE CALITATE . .CER SI OFER SERIOZITATE . MULTUMESC .

 • 11

  Vin periodic in Bucuresti si caut asistenta part time pentru activitate individuala. Se cere buna cunostinta a limbii romane. Program flexibil, compatibil cu alt job sau studiu. Incercam un contact? Mail:

 • Merchandiser băuturi salariu atractiv

 • 6

  cautam Operator masina de rectificat scule automata situat aproape de metrou intr-o hala de productie,se ofera salariu,bonuri de masa si decontare transport 2500 lei/net,program flexibil de 8 ore,5 zile ,de L-V,

 • Angajăm muncitori calificați și necalificați în domeniul tencuielii mecanizate. Oferim salarii avantajoase sau oportunitatea plății la metru pătrat. Dacă ești un om serios și cauți un angajator la fel de serios atunci nu ezita sa suni :

 • Caut loc de munca ca sofer categoria B Am 21 de ani, permisul de 2 ani si 7 luni, nu am incidente rutiere sau amenzi, 40000+ km condusi Nu am experienta anterioara, nu am mai lucrat pana acum cazier curat Disponibil la orice program Am nevoie de transport(masina acasa sau transport asigurat din partea dvs.)

 • 1

  Șofer, cat. B, din 1996, 45 ani, curat, educat, serios, fara evenimente auto, imi ofer serviciile. Auto personal (Ford Focus 2016).

 • la vasta de 60 ani caut loc de munca .Ma caracterizez ca fiind o persoana calma,sociabila si rabdatoare,adaptabila. Imi place ordinea si curatenia. Imi doresc sa fac menaj ( ingrijire persoane in varsta ) pentru diverse familii, in regim Part time 6 - 8 ore maxim zilnic. De preferat si daca este posibil in Balta Alba,Obor sau central.(Bucuresti ) Rog seriozitate.Ofer seriozitate.pot sa zic ca sunt :Omul potrivit la locul potrivit.Un real ajutor pentru persoanele aflate in necaz. Experienta in domeniu peste 5 ani.Eu locuiesc in Titan.Daca doriti sa discutam va rog sa ma contactati la Numarul de Telefon Afisat :

 • 1

  Eu o doamna de 60 ani caut loc de munca.Ma caracterizez ca fiind o persoana calma,sociabila si rabdatoare,adaptabila. Imi place ordinea si curatenia. Imi doresc sa fac menaj ( ingrijire persoane in varsta ) pentru diverse familii, de preferat si daca este posibil in regim Part time 6 - 8 ore maxim zilnic. De preferat si daca este posibil Balta Alba,Obor sau central.(Bucuresti ) Rog seriozitate.Ofer seriozitate.Omul potrivit la locul potrivit.Un real ajutor pentru persoanele aflate in necaz. Experienta in domeniu peste 5 ani.Eu locuiesc in Titan.Daca doriti sa discutam va rog sa ma contactati la Numarul de Telefon Afisat :

 • 1

  In etate de 60 ani caut loc de munca.Ma caracterizez ca fiind o persoana calma,sociabila si rabdatoare,adaptabila. Imi place ordinea si curatenia. Imi doresc sa fac menaj ( ingrijire persoane in varsta ) pentru diverse familii, preferabil si dupa posibilitati in regim Part time 6 - 8 ore maxim zilnic. De preferat si daca este posibil in zona Balta Alba,Obor sau central.(Bucuresti ) Rog seriozitate.Ofer seriozitate.Ma caracterizez ca fiind "Omul potrivit la locul potrivit ".Un real ajutor pentru persoanele aflate in necaz. Experienta in domeniu peste 5 ani.Eu locuiesc in Titan.Daca doriti sa discutam va rog sa ma contactati la Numarul de Telefon Afisat :

 • 3

  Cautam soferi sau echipe de soferi TAXI pe masini 2010-2018 colantate SPEED sau Pelicanul cu CLEVER orice zona

 • 1

  Angajează cosmeticiană minim 3 ani experiența, program o zi da una nu, duminica închis, zona Ștefan cel Mare

 • 2

  Compania S.C. SMART ECO FIELD S.R.L. angajeaza un sofer vidanjor pentru o autovidanja marca Iveco dotata cu echipament profesional de vidanjare si igienizare toalete ecologice Cerinte: - experienta de minim 1 an de zile in prestarea serviciilor de vidanjare toalete ecologice; - permis de conducere categoria B cu experienta de minim 1 an de zile; - seriozitate Job-ul presupune deplasarea, amplasarea, curatarea si intretinerea toaletelor ecologice. Se ofera: - contract de munca; - decontare abonament lunar la metrou; - bonusuri si prime de sarbatori; - salariu atractiv

 • Loc de munca montator tubulatura ventilatie,hvac muncitor necalificat

 • Restaurant angajează: Preparator pizza Ajutor Bucatar Barman Ospatar

 • 15

  Nimeni n-o sa fie contactat daca nu indeplineste conditii de baza. Raspundem numai la apeluri prin W_h_a_t_s_A_p_p sau email. Angajam ingrijitoare (barbat sau femeie) in Germania sau Austria (daca se vorbeste Germana) sau in Anglia (femeie sau perechea mixta daca se conduce si vorbeste engleza) sau muncitori in constructii (in Austria sau Germania). Pentr Austria cautam mesteri pentru mortar de masina PFT G4, echipele de 4 oameni, 10 mesteri pentru rigips, s.a.m.d. Candidatul ideal (de recomandat doamne si eventual cupluri mixte): - pasaportul UE - nivel conversational al limbii Engleza (sau Germana daca loc de munca este in GE sau AT) - pentrua Anglia ar fi bine candidatul sa fie inauntru Britaniei sau sa are drept de a munci acolo - permis de conducere (pt GE si AT nu se cere) - CV in engleza - experienta nu este obligatorie (reprezinta numai un avantaj) - adresa de email - persoana empatica, pozitiva Descrierea jobului: ANGAJAM INGRIJITORI PENTRU PERSOANE CARE AU NEVOIE DE INGRIJIRE IN UK sau zidar, zugrav, faiantar, operator de cran, rigipser, operator de facut mortar de masina, etc in Austria si Germania! Daca doriti un post de munca in alta tara, va rugam sa precizati unde doriti sa munciti si ce limba vorbiti. Firma este o organizatie care ofera suport personal in cadrul comunitatii in Bedford, Northampton si zonele adiacente. Cautam candidati responsabili, entuziasti, atenti, pentru a se alatura echipei noastre ce sprijina clientii sa traiasca independent, la ei acasa. Angajam in Milton Keynes, Northampton, Bedford. Datorita maturitatii companiei, contribuim substantial la dezvoltarea Dumneavoastra profesionala pentru a asigura o etica de colaborare solida si dorim sa ne asiguram ca permanent aveti asistenta si resursele necesare pentru a va atinge potentialul. Rolul de Home Carer poate implica: Ingrijire personala Administrare medicamente Pregatirea hranei Companie Sarcini domestice: cumparaturi, menaj simplu Promovarea independentei Privilegiile de a lucra pentru Firma din Anglia Program flexibil Salariu net de 8 /h, Luni-Vineri, 9.50 /h Sambata si Duminica (daca se doreste) Uniforma gratuita Concediu platit Training permanent Suport 24/7 Plata combustibil Program de lucru: 8-11 ore pe zi (pauza de 3 ore), 1-2 zile libere pe saptamana Tip de lucru: carer (viziteaza mai multi clienti in zona), live-in (sta tot timpul la un singur client), perechi (unul conduce pe carer).

 • Caut o secretara pentru sectie de politie bucuresti salariu 6000lei in luna cu contract de munca pt informatie sunati acuma

 • ANGAJEZ VANZATOARE MAGAZIN MIXT ZONA PANTELIMON

 • Salveaza cautarea