Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 7961 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 73

  ANGAJĂM muncitori constructori finisori, montatori termosistem, ceramiști (montatori gresie, faianța), muncitori necalificați. Fațadiști pentru lucrări la construcții noi, blocuri, vile, case. Angajăm doi dulgheri tâmplari pentru construcții case P+1E.

 • 4

  Am 15 ani experienta in promovare, 1 an vanzator de vin si electocasnice, etc Doresc colaborare. Am colaborat cu multe firme (credite bancare, pizza, service pc, biorezonanta, liceu privat, cursuri calificare, foto- video, meditatii, termopane, instalatii, etc).

 • 3

  Recrutam manipulant marfa! Asiguram transport de la statia de metrou Pacii din Militari, sector 6.

 • 5

  Pentru o companie din industria de Energie, recrutăm Electrician Instalator sisteme fotovoltaice, în București. Cerințe: - Minim studii medii absolvite; - Certificare profesională în meseria de Electrician; - Experiență de lucru în activități de instalații electrice, de minim 3-5 ani; - Disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu; - Autorizatie ANRE, grad IIB, reprezintă un real avantaj; - Permis auto categorie B; Ofertă: - Asigurare medicală privată pentru tine și familie; - Acces la un program de dezvoltare personală și profesională; - Tichete de masă; - Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă; Ce vei face: - Vei executa lucrări specifice activității de instalare sisteme fotovoltaice: instalare structura de montaj, panouri fotovoltaice, retele de curent continuu, invertoare, retele de curent alternativ, tablouri electrice și racordare în instalația existentă. - Vei fi responsabil de realizarea lucrărilor ce iți vor fi alocate; - Vei fi responsabil de modul în care păstrezi și depozitezi materialele necesare efectuării lucrărilor; - Vei comunica superiorului tău toate aspectele ce au legătură cu activitatea pe care o desfășori; - Vei gestiona cu atenție relația de comunicare cu beneficiarul; Au un real avantaj persoanele cu experiență de lucru în activități instalare sisteme fotovoltaice!

 • 2

  Recrutăm Frigotehniști, în București, pentru o companie din industria de Energie. Cerințe: - Minim studii medii absolvite; - Certificare profesională în meseria de Frigotehnist; - Experiență de lucru în activități de mentenanță, de minim 4-6 ani; - Disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu; - Autorizația AGFR reprezintă un real avantaj; Ofertă: - Asigurare medicală privată pentru tine și familie; - Acces la un program de dezvoltare personală și profesională; - Tichete de masă; - Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă; Ce vei face: - Vei executa lucrări pe parte de instalații frigorifice, specifice activității de mentenanță; - Vei fi responsabil de realizarea corectă a lucrarilor ce iți vor fi alocate; - Vei fi responsabil de modul în care păstrezi și depozitezi materialele necesare efectuării lucrărilor specifice; - Vei comunica superiorului tău toate aspectele ce au legătura cu activitatea pe care o desfășori; - Vei gestiona cu atenție relația de comunicare cu beneficiarul; Au un real avantaj persoanele cu experiență de lucru în activități de mentenanță!

 • 2

  Recrutăm Instalatori tehnico-sanitari, în București, pentru o companie din industria de Energie. Cerințe: - Minim studii medii absolvite; - Certificare profesională în meseria de Instalator Tehnico-Sanitar; - Experiență de lucru în activități de mentenanță, de minim 4-6 ani; - Disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu; Ofertă: - Asigurare medicală privată pentru tine și familie; - Acces la un program de dezvoltare personală și profesională; - Tichete de masă; - Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă; Ce vei face: - Vei executa lucrări pe parte de instalații sanitare, specifice activității de mentenanță; - Vei fi responsabil de realizarea corectă a lucrarilor ce iți vor fi alocate; - Vei fi responsabil de modul în care păstrezi și depozitezi materialele necesare efectuării lucrărilor specifice; - Vei comunica superiorului tău toate aspectele ce au legătura cu activitatea pe care o desfășori; - Vei gestiona cu atenție relația de comunicare cu beneficiarul; Au un real avantaj persoanele cu experiență de lucru în activități de mentenanță!

 • 3

  Tanar Fac curatenie sau spal geamuri in zona Rond Baba Novac, Bdul Decebal, Sos Mihai Bravu, Spitalul Victor Babes, Distorului, Pasajul Muncii, metrou Piata Muncii, metrou Dristor.etc.ajut la treburile casnice menaj,mutari sau curatenie.(am experienta 6 ani.fac treaba si sunt de incredere).fac curatenie sterg praful,aspir, mutari, sau spalat geamuri.telef WhatsApp.dany

 • 5

  Tanar spal geamuri sau fac curatenie in apartamente si garsoniere.in zona metrou pipera,aurel vlaicu,aviatiei,baneasa,unirii,universitate,romana,piata muncii,baba novac,dristor,.etc.ofer servicii de curatenie sterg praful,dau cu aspiratorul,dau cu mopul,sau spalat geamuri.ajut persoane la treburile casnice menaj,mutari sau curatenie.preferabil din sectoarele 2-3 si 1.telef WhatsApp.dany (am experienta 6 ani.fac treaba si sunt de incredere).

 • Caut sa lucrez in constructii ca meserias la firme serioase.Ce stiu sa fac dupa peste 30 de ani experienta in constructii,renovari/restaurari/reparatii/finisaje interioare/exterioare totale sau partiale,case la rosu/cheie inclusiv citirea P.T,tot ce tine de constructii civile.Rog si ofer seriozitate,cei neseriosi sa nu deranjeze inutil.

 • Meserias cu peste 30 de ani experienta in constructii caut sa lucrez la o firma care monteaza apometre,repartitoare de caldura sau la o firma de instalatii sanitare si termice.Rog si ofer seriozitate,cei neseriosi sa se abtina

 • 3

  Firma de constructii, angajeaza muncitor termopanist, posesor permis cat. B

 • 26

  Angajez Urgent Vanzatoare Magazin Alimentar,cu carte de munca,forme legale si Angajare imediata .Salariu 2800 Lei NET .Punct reper statia de metrou Dimitrie Leonida sector 4.Pentru angajare si detalii va astept la magazin in Strada Oituz Nr 1. .NU MAI TRIMITE TI MESAJE ,SUNATI MA

 • Angajez patiser cu experienta, la program de 8 ore cu salariu de 5000 lei. Patiseria e pe Soseaua Chitilei la 700 metri de statia de metrou Jiului, sector 1.

 • Salutare sunt Ștefan din București si caut loc de munca, în depozite legume fructe,depozite comerciale, spălător vase,vase mici ,vase mari ,terase,restaurante, cantine, lucrător curățenie indiferent de locație, "nu colaborez cu agenții decât cu patron direct " va rog sa ma ajutați " pot lucra și ca zilier "

 • salutare tuturor, sunt Ștefan din București un băiat simplu și caut un loc de munca în București muncitor necalificat, muncitor depozite legume fructe, comerciale, spalator vase, "pot lucra și zilier " exclus construcții nu cunosc", sunati sa vorbim

 • Salutare sunt Ștefan un băiat simplu din București si caut loc de munca în București muncitor necalificat, lucrator depozit comercial,legumele fructe,spalator vase, manipulant etc , pot lucra și ca " zilier " cu plata la sfârșit " " construcții nu sunati "

 • Angajez șofer taxi român la 24h pentru mașina Logan ,benzina+gpl,colantata la Taxi Titan 2.49Ron/km.. Varsta minima 35 ani. Fara limita pe Z. Duminica și sarbătorile legale libere , nu se plătește plan . Nu sunați daca figurați cu restante in cazier taxi..Daca joci la păcănele sau nu ești român căuta altă mașină Atestat taxi obligatoriu. La angajare se solicita aviz medical și psihologic.

 • 1

  Firma licențiata: Partener oficial Uber - Bolt - Freenow - Comision 10%+ 200ron pe luna Firma detine autorizatie de transport persoane in regim de inchiriere. Oferim suport cu orice problema referitoare la aplicatie si va putem ajuta in obtinerea pieselor auto la preturi avantajoase (in situatia in care aveti nevoie) Oferim suportul necesar pentru obt inerea atestatului, ITP la 6 luni, contract de comodat autentificat si a copiei conforme. - [ ] Copia conforma este GRATUITA. Comisionul este de 10% din incasari +50 ron pe saptamana. Fara alte costuri ascunse. In prima luna comisionul va fi 5%! Comisionul se aplica doar cand lucrati. Conditiile de colaborare cu firma noastra: - Buletin - Permis de conducere ( minim 2 an ) - Talon auto - Asigurare auto - Varsta minima 21 ani - Masina sa nu fie mai veche de anul 2008 - Cazier judiciar - Cazier auto Colaborarea cu firma noastra se face numai cu carte de munca (part time sau full time). Pentru orice alte detalii ma puteți contacta la numarul

 • Angajam barbati/ femei pentru curatenie Barbati- fabrici industriale, spatii complementare, birouri; Femei- spatiii de birouri; Cerinte: - Seriozitate si punctualitate; - Profesionalism; - Spirit de echipa; - Atentie la detalii; Beneficii : - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Salariul de 4200-4500 lei in mana; - Telefon de serviciu; - Decontare transport Daca esti interesat sa te alaturi echipei noastre te rugam sa ne trimiti un mesaj numai pe Whats-app la numarul 07 patru 777 doi 938.

 • Salveaza cautarea