Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ialomita Persoane Tip job: Part time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Detin certificat manager transport marfa valabil inca 9 ani.Doresc colaborare part tine cu firma serioasa!

 • Sofer cat b caut loc de munca

 • Angajam persoane la curatenie in supermarket din Fierbinti Ce putem oferi : - Program de 4 ore - Se lucreaza de luni pana vineri - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Tichete de masa - Un post stabil - Seriozitate Unde ne gasiti ? Poti incepe chiar de maine! La numarul de telefon sau prin mesaj privat!

 • 1

  Ce responsabilitati vei avea: Prospectezi incontinuu piata si abordezi potentialii clienti, in vederea promovarii produselor si serviciilor de asigurare; Identifici nevoile de protectie financiara si de asigurare a bunurilor, vietii si sanatatii potentialilor clienti; Elaborezi oferte personalizate pentru potentialii clienti, in baza solutiilor financiare identificate; Mentii o legatura permanenta cu clientii si acorzi asistenta necesara pe durata parteneriatului cu acestia; Monitorizezi piata de asigurari si identifici oportunitatile de business. Ce asteptam de la tine : Sa ai spirit antreprenorial; Sa ai capacitatea de a relationa cu diverse tipologii umane; Bune abilitati de comunicare si negociere; Sa fii orientat catre obtinerea de rezultate; Cunoasterea pietei asigurarilor si a produselor de asigurari reprezinta un avantaj; Experienta in vanzarea de produse si - servicii financiare constituie un avantaj; Studii medii/ Studii superioare constituie un avantaj. Ce iti oferim: Oportunitatea de a lucra intr-o companie solida pe piata din Romania, cu acces la programe si know-how din cadrul grupului Allianz; Posibilitatea de a lucra intr-o echipa dinamica si motivanta; Plan de cariera cu extrabeneficii; Bonusuri de performanta (lunareare/trimestriale); Comisioane lunare si comisioane aditionale; Programe de training, adaptate nevoilor de dezvoltare profesionala si personala; Discounturi la asigurarile personale.

 • Centrul de aritmetică mentală SmartyKids Slobozia își mărește echipa de profesori !!! (job part-time :) ) Dacă iubești copiii și dorești să te dezvol i în sfera educațională, te așteptăm cu cv- ul tău! După ce va fi atent analizat, te vom contacta pentru stabilirea unui interviu. Vei avea suport permanent în derularea activității. Trebuie să îndeplinești următoarele condiții: - persoană zâmbitoare, implicată, pozitivă și energică, care dore te să se dezvolte în sfera educațională și care iubește copiii; - motivată să ajute copiii în procesul de învățare; - crede în potențialul de dezvoltare al fiecărui copil; - absolventă sau în curs de absolvire a învățământului superior în Psihologie sau Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Avantaj: - experiență în lucrul cu copii de vârstă preșcolară și școlară; - abilități excelente de comunicare și lucrul în echipă; - experiența pedagogică ; - abilități de a lucra înWord, Excel și E-mail. Trimite CV- ul tău la adresa de e-mail: sau contactează-ne la nr. de telefon: . SmartyKids Slobozia este un centru educațional pentru copii, unde ne ocupăm de dezvoltarea intelectuală a lor, păstrând atmosfera copilăriei. În centrul nostru lucrăm la dezvoltarea abilităților intelectuale prin intermediul aritmeticii mentale. Programele noastre școlare sunt concepute astfel încât, copilul să dobândească cunoștințe treptat, în ritmul potrivit, fără a-și pierde interesul pentru activități. Te așteptăm în echipa noastră! E-mail: Telefon: https://www.smarty-kids.ro/slobozia-center/

 • Ce responsabilitati vei avea: Prospectezi incontinuu piata si abordezi potentialii clienti, in vederea promovarii produselor si serviciilor de asigurare; Identifici nevoile de protectie financiara si de asigurare a bunurilor, vietii si sanatatii potentialilor clienti; Elaborezi oferte personalizate pentru potentialii clienti, in baza solutiilor financiare identificate; Mentii o legatura permanenta cu clientii si acorzi asistenta necesara pe durata parteneriatului cu acestia; Monitorizezi piata de asigurari si identifici oportunitatile de business. Ce asteptam de la tine : Sa ai spirit antreprenorial; Sa ai capacitatea de a relationa cu diverse tipologii umane; Bune abilitati de comunicare si negociere; Sa fii orientat catre obtinerea de rezultate; Cunoasterea pietei asigurarilor si a produselor de asigurari reprezinta un avantaj; Experienta in vanzarea de produse si - servicii financiare constituie un avantaj; Studii medii/ Studii superioare constituie un avantaj. Ce iti oferim: Oportunitatea de a lucra intr-o companie solida pe piata din Romania, cu acces la programe si know-how din cadrul grupului Allianz; Posibilitatea de a lucra intr-o echipa dinamica si motivanta; Plan de cariera cu extrabeneficii; Bonusuri de performanta (lunareare/trimestriale); Comisioane lunare si comisioane aditionale; Programe de training, adaptate nevoilor de dezvoltare profesionala si personala; Discounturi la asigurarile personale.

 • Căutăm femeie pentru menaj

 • șofer categoria b cu experiență de peste 20 de ani , caut loc de muncă cu contract part time , deoarece sunt pensionat cu gradul trei .

 • Agent de Asigurari contract de colaborare Ce responsabilitati vei avea: Prospectezi incontinuu piata si abordezi potentialii clienti, in vederea promovarii produselor si serviciilor de asigurare; Identifici nevoile de protectie financiara si de asigurare a bunurilor, vietii si sanatatii potentialilor clienti; Elaborezi oferte personalizate pentru potentialii clienti, in baza solutiilor financiare identificate; Mentii o legatura permanenta cu clientii si acorzi asistenta necesara pe durata parteneriatului cu acestia; Monitorizezi piata de asigurari si identifici oportunitatile de business. Ce asteptam de la tine : Sa ai spirit antreprenorial; Sa ai capacitatea de a relationa cu diverse tipologii umane; Bune abilitati de comunicare si negociere; Sa fii orientat catre obtinerea de rezultate; Cunoasterea pietei asigurarilor si a produselor de asigurari reprezinta un avantaj; Experienta in vanzarea de produse si - servicii financiare constituie un avantaj; Studii medii/ Studii superioare constituie un avantaj. Ce iti oferim: Oportunitatea de a lucra intr-o companie solida pe piata din Romania, cu acces la programe si know-how din cadrul grupului Allianz; Posibilitatea de a lucra intr-o echipa dinamica si motivanta; Plan de cariera cu extrabeneficii; Bonusuri de performanta (lunareare/trimestriale); Comisioane lunare si comisioane aditionale; Programe de training, adaptate nevoilor de dezvoltare profesionala si personala; Discounturi la asigurarile personale.

 • Salveaza cautarea