Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ialomita Urziceni

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam soferi profesionisti C+E incepatori / cu experienta

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 2

  Angajez sofer

  Firma de transport marfa S.C. Pantazi TransLogistic S.R.L. Cotorca, Ialomița angajează șofer de transport marfa categoria C+E cu experiență. Cursele se fac doar in România!Mai multe detalii la nr de telefon .

 • Carp Expert Lake angajeaza

  SC CARP EXPERT LAKE SRL, cu sediul in Urziceni, str. Mihai Viteazu nr. 28, jud. Ialomita, angajeaza 5 muncitori necalificati in pescuit si vanatoare, cu cod COR 921601. Se solicita cunostinte de limba engleza. Se ofera salariu brut de 3000 lei. Relatii la telefon. CV-urile se pot depune la sediul firmei pana la data de 31.08.2023.

 • 1

  Lucrator Comercial

  Animax angajeaza lucrator comercial (consilier vanzari ), iubitor de animale, dornic sa munceasca in pet shop. Beneficii: salariu de baza atractiv bonuri de masa bonus din vanzare echipament de lucru pregatire la locul de munca

 • Urgent! Angajam spalatori auto cu/fara experienta

  Spalatorie Auto XXL( zona cu vad, clientela formata) aflata pe varianta Urziceni(Ialomita) angajeaza fete sau baieti cu/fara experienta! Cautam seriozitate si colaborare pe termen lung. Se ofera Contract individual de munca, Salariu Atractiv, plus alte comisioane in functie de serviciile prestate. Caut urgent - locuri limitate! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati (Tel: - - dl. Vasile Valerica).

 • Ingrijitor animale

  Caut ingrijitor la capre care sa stie sa mulga. Ofer conditii bune de cazare, mentionez ca nu trebuie sa se duca cu ele. Mai multe detalii la telefon.

 • FIRMA AUTORIZATA/SUDOR CONFECTII METALICE

  G.E.S.CONSTRUCT- OPERATIONAL.SRL FIRMA AUTORIZATA DE CONSTRUCȚII REZIDENȚIALE SI NEREZIDENTIALE SUDOR CONFECTII METALICE HALE,PORTI,GARDURI, SOLARE,SERE,ACOPERISURI STRUCTURA METALICA,CONDUCTE,PLATFORME PETROLIERE. COLABOREZ CU COMPANII DOAR CU CONTRACTE . OFER SI MENTENTA MAI MULTE DETALII LA TELEFON S-AU LA ADRESA DE MAIL DIN ANUNT.

 • Caut ingrijitor animale

  Caut ingrijitor la capre care sa stie sa mulga , ofer conditii bune de cazare, mancare tigari. Mai multe detalii la telefon.

 • angajez sofer c, e

  sofer cu atestate si minim un an vechime

 • 6

  Angajez sofer tir

  Angajez soferi categoria C+ E( tir) pe raza municipiului Urziceni,Jud. Ialomita, pentru transport marfuri generale in tara, ofer salariu atractiv si seriozitate.

 • 2

  angajez urgent

  angajez muncitor calificat in constructi si nu numai faiantari zidari dulgheri ofer cazare gratuita salariul incepand de la 3000 de lei pana la 3500 sunati numai daca stiti ca veniti sigur

 • 4

  Angajăm Vânzător Cofetărie

  Suntem o Cofetărie din Urziceni și căutăm o persoană serioasă, stabilă, ambițioasă și sociabilă pentru un post de vânzător. Ce trebuie să facă această persoană? Sa se asigure că prăjiturile și torturile sunt mereu aspectuoase, iar vitrina are o prezentare impecabilă Sa se asigure că întreaga cofetărie este curată și igienizată. Să gestioneze activitatea de la casa de marcat și închiderea de seară, Să realizeze periodic activitatea de inventar a cofetăriei. Să țină legatura cu colegii din cofetarie pentru necesarul de produse. Să țină evidența comenzilor care vin și pleacă din cofetărie. Să ofere suport clienților din cofetărie. Cum ar trebui să fie persoana ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare? Să fie amabil/ă și orientat/ă către client. Să îi placă să lucreze în echipă. Să fie de treabă, ne înțelegem bine în firmă și nu vrem să strice cineva atmosfera. Să dea dovadă de implicare, profesinalism și seriozitate. Să iși facă toată treaba cu clientul în minte (pentru noi clientul este cel mai important). Experiența în vânzări nu este neapărat necesară. Să fie punctual/ă și organizat/ă. Să aibă minim studii gimnaziale finalizate. Beneficii: Contract de muncă. Salariu fix (dar atractiv) Între 2500 - 2800 / NET (ÎN MANA) (în functie de experienta) Tichete de masă. Mediu plăcut de lucru, colegi prietenosi. Seriozitate (salariul îl vei primi fără întârzieri...de fiecare dată) Bonusuri și prime. Program: 2 zile la munca / 2 zile liber Dacă ai citit acest anunț, te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te potrivesti perfect cu cerințele noastre, asteptam sa ne contactezi telefonic sau sa ne trimiti CV-ul tău și te vom contacta noi.

 • 4

  Ajutor Cofetar fără Experiență

  Căutăm să ne perfecționăm, să devenim pe zi ce trece mai buni. Pentru asta avem nevoie de forțe și oameni noi, cu inițiativă în echipa noastră. Avem nevoie de o persoana, AJUTOR COFETAR pentru Laboratorul Anaeli din Urziceni. Cum ar trebui să fie persoana ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare? Experiența nu e obligatorie, insă trebuie să aibă o dorință extraordinară de a învăța - Să fie de treabă, ne înțelegem bine în firmă și nu vrem să strice cineva atmosfera. - Să fie o persoană creativă, implicată i cu ini iativă. - Să fie organizată...foarte organizată. - Să fie atentă la detalii...foarte atentă. Produsele noastre trebuie să fie impecabile si Lasă că merge si-așa nu funcționează. - Să fie o persoană harnică (lenea nu are ce căuta la noi in firmă), dornică să descopere i să inve e lucruri noi (dacă nu învață, nu crește, dacă nu crește, firma nu crește). - Să iși facă toată treaba cu clientul în minte (pentru noi clientul este cel mai important). - Să fie descurcăreață si persistentă. Când are ceva de rezolvat să nu se oprească până nu găsește soluția. - Să aibă cunoștințe fundamentale de igienă în industria alimentară, să lucreze curat și îngrijit, sa își păstreze ordinea și curățenia. - Să fie dispusă la un program de lucru flexibil. - Să fie sinceră, loială i corectă. - Să fie capabilă să muncească în echipă alături de colegi. Ce trebuie să facă această persoană? - Să ajute la realizarea produselor de cofetărie respectând cu strictețe rețetele (creme, blaturi, fursecuri etc). - Să pregătească materiile prime de care are nevoie la re ete; să creeze semipreparatele (mouse-uri, creme, ganache-uri) - Să prepare cremele, blaturile respectând cu stricte e re etarul; - Să respecte timpii de coacere i să scotă la timp produsele din cuptor; - Să se asigure că fiecare produs pe care îl realizează respectă toate standardele de calitate. lăsăm un loc liber pentru ce ne mai vine in minte. Ce oferim? - Salariu fix (dar atractiv) - Tichete de masă - Atmosferă de lucru plăcută - Laborator dotat cu echipamente de ultimă generație. - Posibilități de dezvoltare a carierei și promovare în cadrul firmei. - Seriozitate (salariul îl vei primi fără întârzieri...de fiecare dată). - Șef bun și înțelegător :) Dacă ai citit acest anunț, te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te potrivesti perfect cu descrierea din cele 12 puncte, trimite-ne un mail cu CV-ul tău și te vom contacta.

 • Îngrijire bătrână 78 ani

  Caut familie tânără, care dorește sa aibă grija de o doamna în vârstă de 78 de ani. Doamna are pensia mica dar oferă casa cu acte în schimbul îngrijirii pana în ultima zi de viata.

 • 3

  angajare

  Angajam personal pentru supermarket online cu livrari la domiciliu. 25 POSTURI pregatit comenzi (pickeri) barbati si femei ..Activitatea presupune pick comenzi mici prin depozit 4400 LEI NET + diferite bonusuri de performanta pana la inca 1000 lei Program 4 zile+ 2 libere (11 ore pe zi) Asiguram transport gratuit zona Urziceni Ștefănești Sediul este in Stefanesti Ilfov

 • 1

  caut cioban la capre

  am nevoie de un cioban la 50 de capre urgent ofer salariu mîncare și țigări conditi

 • Ofer servicii ingrijire bătrânică/batran .

  Ofer servicii ingrijire bătrânică/batran.Urziceni

 • 2

  Decorator/Modelator Cofetărie cu simț artistic si plastic.

  Căutăm să ne perfecționăm, să devenim pe zi ce trece mai buni. Pentru asta avem nevoie de forțe și oameni noi, cu inițiativă în echipa noastră. Avem nevoie de o persoana cu simț artistic și plastic, DECORATOR COFETĂRIE. Cum ar trebui să fie persoana ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare? - De preferat să aibă o minimă experiență într-o cofetărie, pe o poziție similară. - Să fie de treabă, ne înțelegem bine în firmă și nu vrem să strice cineva atmosfera. - Să fie o persoană creativă, implicată i cu ini iativă. - Să fie organizată...foarte organizată. - Să fie atentă la detalii...foarte atentă. Produsele noastre trebuie să fie impecabile si Lasă că merge si-așa nu funcționează. - Să fie o persoană harnică (lenea nu are ce căuta la noi in firmă), dornică să descopere i să inve e lucruri noi (dacă nu învață, nu crește, dacă nu crește, firma nu crește). - Să iși facă toată treaba cu clientul în minte (pentru noi clientul este cel mai important). - Să fie descurcăreață si persistentă. Când are ceva de rezolvat să nu se oprească până nu găsește soluția. - Să aibă cunoștințe fundamentale de igienă în industria alimentară, să lucreze curat și îngrijit, sa își păstreze ordinea și curățenia. - Să fie dispusă la un program de lucru flexibil. - Să fie sinceră, loială și corectă. - Să fie capabilă sa munceasca în echipă alături de colegi. Ce trebuie să facă această persoană? - Să realizeze decoruri și figurine din pastă de zahăr pentru comenzile zilnice. - Să decoreze și să realizeze designul torturilor și al prăjiturilor. - Să participe la realizarea și amenajarea Candy Bar-urilor. - Să se asigure că fiecare produs finit pe care îl realizează respectă toate standardele de calitate. ..lăsăm un loc liber pentru ce ne mai vine in minte. Ce oferim? - Salariu fix (dar atractiv). - Tichete de masă. - Atmosferă de lucru plăcută. - Laborator dotat cu echipamente de ultimă generație. - Posibilități de dezvoltare a carierei și promovare în cadrul firmei. - Seriozitate (salariul îl vei primi fără întârzieri...de fiecare dată) - Șef bun și înțelegător :) Dacă ai citit acest anunț, te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te potrivesti perfect cu descrierea din cele 12 puncte, trimite-ne un mail cu CV-ul tău și te vom contacta.

 • Salveaza cautarea