Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Meseriasi Executam Interioare si Exterioare. Gleturi 8-10 lei mp, Gresie+Faianta 45-55 lei mp, Pereti din Rigips, 40 lei mp la gata , Tavane structura Rigips 50 lei mo la gata. Parchet de la 10 mp, Zugraveli de la 10 lei mp, tencuieli manuale de la 15 lei mp, Placari exterioare, Polistiren, sau Vata Basilicata. de la 50 lei mp la gata. Pentru mai multe detali va asteptam la , cerem si oferim seriozitate.

 • 36

  Angajez gestionara/gestionar, magazin alimentar mixt. Relatie numai la telefon. - Serioasa/Serios. - Harnic/Harnica. - Muncitoare/Muncitor. - Cu sau fara experienta.

 • 10

  Societate comerciala angajeaza urgent: - Operator CNC prelucrare lemn; - Operator CNC; - Proiectant in Autocad; - sudor; - strungar, ascutitor scule - electrician. - sofer cat. B,C,E. Se ofera bonuri de masa, decontarea transportului si se lucreaza doar de zi.

 • 1

  SC COZA LUX CONSTRUCT SRL ANGAJEZ MUNCITORI CALIFICATI PENTRU FINISAJE , ZIDARIE , STRUCTURISTI , MUNCITORI SI FARA STUDII DAR SA STIE SA LUCREZE IN FINISAJE ZIDARII SI PE PARTEA DE STRUCTURA SALARIUL IN FUNCTIE DE MESERIE SAU PRICEPERE.

 • Stefan Security angajeaza Tehnician sisteme de securitate / Inginer sisteme de securitate / Tehnician instalatii electrice Candidatul ideal trebuie să aibă experienţă în domeniul sistemelor dе alarmă antiefracţie, semnalizare incendiu, control acces, supraveghere video. Apreciem: - Seriozitate, punctualitate, spirit dе echipa, disponibilitate la deplasari si program prelungit; - Studii superioare/medii dе profil (electronica, electrotehnica, energetica, informatica) constituie avantaj; - Fara antecedente penale; - Permis conducere cat. B Descrierea jobului: - Instalаrеа dе sistеmе dе detеctiе incеndiu, supraveghere video, control acces, detectie efractie, sonorizare, tеlеcomunicatii, rеtеlе structuratе, sistеmе IT; - Sе vor efеctuа аctivitаti dе instаlаrе, dеpаnаrе, configurаrе, testаre, diаgnosticаrе si repаrаre pеntru еchipаmеntеlе si sistеmеle cliеntilor. - Punerea in functiune, instalarеa si programarea sistemelor si a echipamentelor noi in termenele contractuale stabilite. - Asimilare dе cunostinte referitoare la echipamentele noi aparute, invatarea si punerea in aplicare a acestor cunostinte in activitatea curenta.

 • Daca esti pasionata de frumos si de design interior, si vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, te asteptam in echipa noastra de vanzari Sophia Home Decoration, locatia din Palas Mall. Cerinte: minim 1 an experienta, seriozitate, punctualitate. Salariu negociabil in funcție de experiența. Contact .

 • Sunt Gabriel , ma ocup cu mixologia bauturilor , cu flair bar dar si cu amenajarea si organizarea barului d-voastra daca sunteti la primii pasi in horeca sau daca vreti sa aveti un altfel de bar . Barul nu trebuie considerat natura moarta , ci cetrul atentiei clientilor . Atat timp cat clientii isi savureaza mancarea si bautura comandate , ar fi ideal sa admire un bar aranjat , placut luminat, un barman care atrage privirile prin felul cum se misca, cum toarna in pahare, cum face flair bartending , cum anima atmosfera fara a deranja sau plictisi clientii. Daca doriti asa ceva in locatia d-vostra , eu pot fi solutia . Faceti un pas inainte si veti vedea ca va fi altceva . Ne vedem la un cocktail!

 • Firma de transport din Iasi angajeaza șofer profesionist pe comunitate NL-BE-FR-UK-DE -pachet salarial motivant -experiența pe comunitate -persoana serioasă, onesta si organizata -permis de conducere C+E -card tahograf + atestat marfa

 • Postul presupune activităţi de proiectare structurala, întocmire a documentaţiei tehnice, proiect tehnic, detalii de execuţie, devize, antemăsurători în domeniul proiectării construcţiilor civile, industriale şi agricole. Cerinţe: – Absolvent al Facultatii de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole; – Experienţa în domeniu este o cerinta obligatorie, – Cunoştinte de utilizare a programelor de proiectare tip autocad, revit, etabs, sap etc. prezinta un avantaj; Abilităţi şi aptitudini necesare: – Capacitatea de a lucra organizat cu termene limită; – Seriozitate, orientarea spre rezultate şi dorinţa de perfecţionare în domeniul proiectării; – Abilităţi de comunicare şi organizare; – Spirit de echipă, Daca sunteti interesat sa va alaturati echipei noastre, asteptam un cv la adresa de email element.design.iasi gmail.com

 • 1

  Suntem o societate comercială mică din Iași, care consiliază organizațiile bisericești în activitățile lor imobiliare, sprijină și, ulterior pregătește înființarea de întreprinderi turistice și gastronomice. Pentru coordonarea acestui S.R.L. căutăm un administrator, care să răspundă de administrarea firmei. Principalele responsabilități ale administratorului sunt: Dezvoltarea unor structuri potrivite pentru societatea comercială in functie de etapele ei de crestere; Organizarea din punct de vedere fiscal și legislativ; Sprijinirea colaboratorilor externi în proiectele de dezvoltare; Responsabilitatea pentru bugetele proiectelor de dezvoltare și a contabilității acestora; Realizarea documentației necesare pentru proiecte (diverse autorizatii, aprobari, etc); Colaborarea cu factorii de decizie din structurile diecezane; Elaborarea planurilor de afaceri pentru noile proiecte și pregătirea lor pentru implementare. Cautam o persoană motivată și deschisa la activități noi și diferite cu o calificare în economie și experiență profesională în domeniu. Un avantaj deosebit este formarea în managementul proiectelor, deoarece lucrăm exclusiv pe bază de proiect. Alte cerinte: - Capacitatea de a lucra independent, - bune abilități de comunicare - persoană flexibilă în ceea ce privește timpul de lucru - rezilientă în ceea ce privește volumul de muncă. - Limba engleză fluent (germana este un avantaj) - Permis de conducere categoria B Administratorul va lucra în strânsă colaborare cu acționarii societății comerciale. Ne asumăm cu toții o atitudine etică, care se concretizează într-un comportament corect și respectuos față de angajați, partenerii de afaceri și față de clienti.

 • 5

  Angajăm pe perioadă nedeterminată personal : - 1 Mecanic Buldoexcavator JCB-3CX - 1 Mecanic Excavator Komatsu - 1 Vibrocompactorist - 1 Lăcătuș mecanic Este necesară experiență în domeniu. Se vor solicita la angajare atestatele. Se oferă contract pe perioada nedeterminată, salariu motivant, cazare dacă este cazul și diurne pentru deplasările în afara Iașului. Cei interesați pot trimite mail pe adresa sau pot solicita informații la numerele de telefon 0332.431.535/0751.022.239.

 • 1

  Restaurant Pizzerie Bavaria angajeaza pizzer. Pentru detalii va asteptam cu cv-ul la sediul restaurantului(Bulevardul Nicolae Iorga , zona Podul de Piatra) sau sunati la intre 10.00 - 17.00(de luni pana vineri)

 • Ma numesc Bogdan am 30 de ani caut de munca în construcții am experienta în domeniu și cunosc binișor gleturi tencuieli am lucrat în Germania ca fierar betonist cunosc binișor și planul astai nr meu țepari sa se abțină

 • Salveaza cautarea