Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Candidatul ideal: - studii în domeniu ingineriei (automatizari, electronice, comunicări); - buna capacitate de organizare și analiza; - buna capacitate de comunicare; - abilitati de planificare; - capacitate de lucră în echipă; - minim 1 experiență în domeniul sistemelor electronice de securitate; - limba engleză - nivel minim mediu; - PC cunostinte operare - client orientare pentru client; - lucrul în echipă; - orientarea spread rezultate; - inițiativă, creativitate; - seriozitate și profesionalism; - permis de conducere pisica auto. B; - Disponibilitate teren deplasari; Descrierea jobului - instaleaza, Pune funcțiune ȘI efectueaza instalare, punere version functiune, servicii si mentenanta pentru sisteme securitate si automatizari, Sisteme video de supraveghere, Sisteme de acces de Controlul de etc - Realizeaza si de servicii Urmareste PLANUL; - Colaborare cu beneficiari sistemelor de securitate; - Realizați documente tehnice adaptate sistemelor; - Efectuează operațiuni tehnice ale sistemelor de securitate existente la beneficiari (cablare, conectare etc); - Testeaza si pregateste echipamente de service; - Urmareste graficul executiei pentru mentenanta / service - Punct de asigurare a calitatii lucrarilor si serviciilor executate conform proiectantului, tehnicilor specifice si normelor legale in vigoare;

 • 4

  Compania imobiliară FideliaCasa Iași angajează - Planificator imobiliar(part time) Cum trebuie să fii: - să comunici foarte ușor cu orice tip de client - să știi să asculți și să identifici ușor nevoile clienților - să fii o persoană calmă și diplomată, organizată și planificată - să fii motivat de atingerea și depășirea obiectivelor - să ai spirit de echipă - să lucrezi foarte ușor cu calculatorul Ce trebuie să faci: - să planifici vizionări pentru colegii tăi din echipa de vânzări - să întreții baza de date de clienți ai companiei Îți oferim: - salariu fix mic - bonusuri motivatoare - mediu de lucru plăcut și profesionist - șansa unei cariere, în funcție de abilitățile și competențele tale Experiența în vânzări prin telefon constituie un avantaj. Dacă îți plac vânzările și provocările, răspunde pozitiv invitației noastre la un interviu! Aplică aici cu un CV sau trimite-l pe adresa resurse.umane ”a rond” fideliacasa.ro :)

 • 8

  Angajăm pe perioadă nedeterminată șoferi profesioniști cu experiență pe autocamioane 8 X 4. Este necesară experiență în domeniu. Se vor solicita la angajare atestatele. Se oferă contract pe perioada nedeterminată, cazare dacă este cazul și diurne pentru deplasările în afara Iașului. Cei interesați pot trimite mail pe adresa auto aroud stefinvest.ro sau pot solicita informații la numerele de telefon ( sau SMS).

 • 3

  Bruatar, de preferinta barbat, sa aiba cunostinte in domeniu, serios,nonalcoolic. se lucreaza doar tura de zi , duminica este inchis, colectiv unit, conditii f bune de lucru.Suntem in zona cartier Nicolina 1, preferam persoane care locuiesc in apropiere.Daca te incadrezi in tiparul nostru , te astepatm cu drag in echipa.

 • Postul presupune activităţi de proiectare structurala, întocmire a documentaţiei tehnice, proiect tehnic, detalii de execuţie, devize, antemăsurători în domeniul proiectării construcţiilor civile, industriale şi agricole. Cerinţe: – Absolvent al Facultatii de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole; – Experienţa în domeniu este o cerinta obligatorie, – Cunoştinte de utilizare a programelor de proiectare tip autocad, revit, etabs, sap etc. prezinta un avantaj; Abilităţi şi aptitudini necesare: – Capacitatea de a lucra organizat cu termene limită; – Seriozitate, orientarea spre rezultate şi dorinţa de perfecţionare în domeniul proiectării; – Abilităţi de comunicare şi organizare; – Spirit de echipă, Daca sunteti interesat sa va alaturati echipei noastre, asteptam un cv la adresa de email element.design.iasi gmail.com

 • 1

  Candidatul ideal - Experienta anterioara intr-un dommeniu tehnic constituie avantaj; - Abilitati excelente de vanzare, negociere si relationare cu clientii; - Nivel ridicat de implicare, seriozitate si responsabilitate; - Capacitate de planificare si organizare a timpului; - Orientat spre rezultate; - Cunostinte utilizare PC; - Permis de conducere cat. B; Beneficii - Pachet salarial motivant format din: salariu fix si bonusuri lunare din vanzari; - Masina de serviciu, telefon; Descrierea jobului - Indeplineste planul de vanzari si distributie pe zona alocata; - Planifica si administreaza timpul de lucru in vederea atingerii obiectivelor trasate de companie, si raspunde de indeplinirea targetului; - Mentine si dezvolta portofoliului de clienti din zona alocata; - Efectueaza vizite regulate conform rutei pe zona alocata; - Promoveaza produsele companiei, conform obiectivelor de volum; - Promoveaza imaginea companiei si identifica noi spatii de amplasare a materialelor promotionale; - Responsabil cu incasarea contravalorii serviciilor prestate pe zona alocata; - Intocmeste periodic rapoarte de activitate si le inainteaza catre superiorul ierarhic; - Monitorizeaza evolutia pietei si a concurentei, propune solutii pentru imbunatatirea si dezvoltarea vanzarilor; Descrierea companiei EHS-Prevention SRL este o societate de prestari servicii in domeniile Securitatii si Sanatatii in Munca, a Situatiilor de urgenta si a Protectiei Mediului. EHS-Prevention SRL este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin exercitii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

 • 1

  Stefan Security angajeaza Tehnician sisteme de securitate / Inginer sisteme de securitate / Tehnician instalatii electrice Candidatul ideal trebuie să aibă experienţă în domeniul sistemelor dе alarmă antiefracţie, semnalizare incendiu, control acces, supraveghere video. Apreciem: - Seriozitate, punctualitate, spirit dе echipa, disponibilitate la deplasari si program prelungit; - Studii superioare/medii dе profil (electronica, electrotehnica, energetica, informatica) constituie avantaj; - Fara antecedente penale; - Permis conducere cat. B Descrierea jobului: - Instalаrеа dе sistеmе dе detеctiе incеndiu, supraveghere video, control acces, detectie efractie, sonorizare, tеlеcomunicatii, rеtеlе structuratе, sistеmе IT; - Sе vor efеctuа аctivitаti dе instаlаrе, dеpаnаrе, configurаrе, testаre, diаgnosticаrе si repаrаre pеntru еchipаmеntеlе si sistеmеle cliеntilor. - Punerea in functiune, instalarеa si programarea sistemelor si a echipamentelor noi in termenele contractuale stabilite. - Asimilare dе cunostinte referitoare la echipamentele noi aparute, invatarea si punerea in aplicare a acestor cunostinte in activitatea curenta.

 • 1

  Candidatul ideal Ocupantul postului este responsabil pentru organizarea si administrarea depozitului, asigurand in acelasi timp receptia/returul, gestionarea si livrarea acestora catre clineti. Descrierea jobului Cerinte: * Studii medii (studiile superioare reprezinta un avantaj); * Experienta (reprezinta un avantaj) * Cunostinte operare calculator (Excel); * Cunoasterea documentelor specifice; * Permis de conducere - reprezinta un avantaj. * Fara cazier. Oferta (bonusuri, beneficii) * Lucrul intr-o echipa de profesionisti; * Un pachet salarial atractiv Descrierea companiei Dogav Grup este un important distribuitor național de accesorii pentru acoperis, cu parteneri in toata Romania. Adresa depozit: Bratuleni, Str. Basarabia, Nr. 16 ( in spatele Metro Iasi)

 • 43

  Angajez gestionara/gestionar, magazin alimentar mixt. Relatie numai la telefon. - Serioasa/Serios. - Harnic/Harnica. - Muncitoare/Muncitor. - Cu sau fara experienta.

 • 1

  Ofer locuri de munca. Se caută ospatari , barmani si bucatari cu experienta !

 • 10

  Societate comerciala angajeaza urgent: - Operator CNC prelucrare lemn; - Operator CNC; - Proiectant in Autocad; - sudor; - strungar, ascutitor scule; - gaterist; - electrician; - sofer cat. B,C,E. Se ofera bonuri de masa, decontarea transportului si se lucreaza doar de zi.

 • Ne dorim un coleg in echipa cu: -studii superioare, de preferat in cadrul Universitatii Tehnice de Constructii; - experienta in executia lucrarilor de confectii metalice (uzina) si/sau de beton armat; - bune cunostinte utilizare Autocad; -abilitati manageriale (planificare, organizare, coordonare si initiativa); -orientare catre rezultat si catre client; - capacitatea de a lucra cu termene limita: -gandire analitica si o atitudine proactivă -permis de conducere categoria B. Descrierea postului: conduce, coordoneaza si controleaza derularea lucrarilor de executie in uzina si pe șantierul care i-a fost alocat in vederea realizarii proiectelor in conditii de eficienta tehnico-economica si de calitate, cu respectarea bugetului stabilit si incadrarea in termenul de executie asumat prin contract. Oferim pachet salarial atractiv (salariu de baza consistent, bonusuri in functie de performanta, masina de serviciu , laptop, telefon), posibilitati de dezvoltare profesionala, oportunitatea de a lucra intr-o echipa de profesionisti. Pentru o mai buna imagine asupra noastra te invitam sa vizionezi site-ul www.conediliasi.ro.

 • caut loc de munca pe tractor,detin permis de conducere cat b experienta de un an pe diferite utilaje agricole... New holland, casei, class. Dispus sa lucrez și peste program

 • Agenția de turism SINDI TOUR Iași angajează #Agent_de_turism, CU EXPERIENȚĂ în domeniu, full-time (luni-vineri,09:00-17:00), pe perioadă nedeterminată. Se oferă salariu motivant și bonuri de masă. Cerințe: - experiență relevantă în domeniu; - absolvent de facultate cu licență; - cunoașterea unei limbi străine nivel conversație; - abilități foarte bune operare calculator; - domiciliul în Iași. Postul presupune: - procesarea rezervărilor efectuate online/offline, pe email sau telefonic; - întocmirea și prezentarea ofertelor; - facturarea rezervărilor și introducerea acestora în sistem precum și urmărirea datelor introduse; - promovarea ofertelor pe grupurile de profil. Persoanele interesate pot depune Curriculum Vitae format Europass pe Persoanele recrutate pentru interviu vor fi contactate telefonic.

 • Salveaza cautarea