Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Daca ai experienta in distributie,esti comunicativ,organizat,ai prezenta de spirit,esti obisnuit cu lucrul in echipa,te asteptam la Adison Company,firma in plina expansiune,importator si distribuitor regional de produse de uz casnic,menaj,papetarie,jucarii,detergenti si cosmetice(distribuitor SANO). Principalele sarcini sunt: -actualizarea permanenta a cataloagelor de produse,in format electronic(fotografierea produselor noi si adaugarea lor in catalog,eliminarea produselor delistate sau aflate in "out of stock",actualizarea preturilor). -intocmirea de documente de aprovizionare, livrare, insotire marfa, retururi. -listarea zilnica a comenzilor primite de la agenti si intocmirea corecta a facturilor. -arhivarea facturilor,avizelor exemplarul 2 in ordinea de pe jurnale,raportarea catre conducere a eventualelor probleme (lipsa doc.,lipsa stampilei). -executarea rapoartele cerute de conducere,intr-un timp cat mai scurt,acestea avand prioritate fata de toate celelalte activitati. -participarea la procesele de inventariere. Cunoasterea programului Neomanager si a unui program de redactare foto pot constitui un avantaj. Deplasarea din zona de domiciliu(raza orasului Iasi),la depozitul firmei aflat in zona Metro si retur se face cu mijloacele de transport ale firmei. Candidatii trebuie sa posteze CV-ul in anunt.

 • 7

  Web developer (HTML5, Javascript, PHP, CSS, frameworks); Software developer (C++, Java).

 • 1

  Ne mărim echipa! Angajam Muncitori Calificati si Necalificati. Confectie si Montaj Aluminium si PVC. Cerințe: Experientă în domeniul montajului construcțiilor din sticlă sau cunostințe minime în montajul construcțiilor PVC, ușilor, fațadelor; Punctualitate; Responsabilitate și Amabilitate; Abilități de lucru în echipă; Orientare către rezultat; Detinerea permisului de conducere (avantaj). Responsabilitati: Comunicare cu clientul; Montajul construcțiilor din sticlă conform cerintelor tehnice, cu respectarea tehnologiei impusă de geometria supafeței; Controlul calității pe toată suprafața aplicată, cu remedierea imediată a eventualelor defecte; Încărcare și/sau descărcare a materialelor, sculelor și utilajelor de lucru; Anunțarea imediată a șeful ierarhic despre orice problemă apărută la locul de muncă; Participare la instructajele tehnice și tehnologice pe care le organizăm periodic; Vei beneficia de: Salariu motivant; Program de lucru flexibil; Instruire și ghidare în procesul de muncă; Lucru în echipa tânără; Dezvoltare pe plan profesional; Dezvoltare în carieră; Te rugăm să ne expediezi CV-ul tău la adresa de e-mail sau pentru mai multe detalii sunati la:

 • Angajam pregatitor vopsitor cu experienta minima. Salariu motivant, bonus in functie de performante. Conditii bune de lucru. Colectiv primitor. Detalii la telefon

 • 3

  STEFAN SECURITY angajeaza TEHNICIAN SISTEME DE SECURITATE Candidatul ideal trebuie să aibă experien ă în domeniul sistemelor d alarmă antiefrac ie, semnalizare incendiu, control acces, supraveghere video. Apreciem: - Seriozitate, punctualitate, spirit d echipa, disponibilitate la deplasari si program prelungit; - Studii superioare/medii d profil (electronica, electrotehnica, energetica, informatica) constituie avantaj; - Fara antecedente penale; - Permis conducere cat. B Descrierea jobului: - Instal r d sist m d det cti inc ndiu, supraveghere video, control acces, detectie efractie, sonorizare, t l comunicatii, r t l structurat , sist m IT; - S vor ef ctu ctivit ti d inst l r , d p n r , configur r , test re, di gnostic r si rep r re p ntru chip m nt l si sist m le cli ntilor. - Punerea in functiune, instalar a si programarea sistemelor si a echipamentelor noi in termenele contractuale stabilite. - Asimilare d cunostinte referitoare la echipamentele noi aparute, invatarea si punerea in aplicare a acestor cunostinte in activitatea curenta. Salariul? - Pachet salarial motivant, incepand de la 3.500 RON Detalii suplimentare la nr. de tel: Va multumim!

 • 12

  Societate comerciala in domeniul instalatiilor, angajeaza instalatori cu experienta minim 1 an in domeniu. Oferim salariu motivant in functie de experienta, contract pe perioada nedeterminata si decontarea transportului.

 • 22

  Societatea VITAPLANT SRL- cu punct de lucru in Loc.Boureni, Com.Bals isi mareste echipa. Cautam o persoana pozitiva, dinamica, cu abilitati de comunicare si organizare. Activitati specifice job-ului: - Arhivarea corespondentei/documentatiei - Asigurarea fluxului informational al societatii, - Facturarea marfurilor catre clienti, - Introducerea datelor specifice in centralizatoare(tabele excel) Cerinte: Studii medii, Experienta contabilitate primara - constituie avantaj Cunoastere Pachet MS OFFICE. CV la adresa de email: [email protected],com Telefon:

 • 5

  Magazin studențesc,cu program non-stop (12/24-12/48),în zona T.Vladimirescu, angajează vânzătoare, salarizare între 2000-2500 net,în funcție de experienta. Pentru detalii suplimentare tel. .

 • 1

  Postul presupune activită i de proiectare structurala, întocmire a documenta iei tehnice, proiect tehnic, detalii de execu ie, devize, antemăsurători în domeniul proiectării construc iilor civile, industriale i agricole. Cerin e: Absolvent al Facultatii de Construc ii Civile, Industriale i Agricole; Experien a în domeniu este o cerinta obligatorie, Cuno tinte de utilizare a programelor de proiectare tip autocad, revit, etabs, sap etc. prezinta un avantaj; Abilită i i aptitudini necesare: Capacitatea de a lucra organizat cu termene limită; Seriozitate, orientarea spre rezultate i dorin a de perfec ionare în domeniul proiectării; Abilită i de comunicare i organizare; Spirit de echipă, Salariu minim 4000 lei. Negociabil. Daca sunteti interesat sa va alaturati echipei noastre, asteptam un cv la adresa de email element.design.iasi gmail.com

 • Societate comerciala specializata in transport international de marfuri si logistica in transport, angajeaza sofer profesionist pentru punctul de lucru Bacau/Oradea Descrierea jobului - livreaza si ridica mărfurile transportate in mod operativ in tara; - asigura si supravegheaza incarcarea si descarcarea marfurilor transportate; - fixeaza si asigura marfa astfel incat transportul acesteia sa se efectueze in conditii de maxima siguranta; - anunta imediat coordonatorul de transport daca constata nereguli privind marfa transportata; - verifica primirea actelor care dovedesc efectuarea intocmai a transportului iar daca constata lipsa oricarui act sa anunte imediat superiorul; - disponibilitate pentru deplasari in tara. CERINTE - Serios, responsabil, adaptabil cerintelor firmei; - Detinator permis de conducere categoriile C si E; - Experienta in conducerea autovehiculelor de transport marfuri pe teritoriul Romaniei; - Atestat valabil sofer profesionist transport marfa; - Abilitati de comunicare; - Capacitate de organizare si planificare;

 • Angajam pentru lucru in Iasi electrician cu minim de experienta in instalatii civile, industriale si institutii. Societatea noastra se ocupa atat de instalatii electrice curenti tari cat si cele de curenti slabi ( sisteme antiefractie, detectie incendiu, etc. ) Cautam o persoana dornica de a invata, castigurile fiind pe masura experientei si seriozitatii.

 • 58

  Angajez gestionara/gestionar, magazin alimentar mixt. Relatie numai la telefon. - Serioasa/Serios. - Harnic/Harnica. - Muncitoare/Muncitor. - Cu sau fara experienta.

 • Firma serioasă căutam electrician cu experiența pentru instalații noi și mentenanta! Salariu motivant iar programul este de 8h/zi de luni pana vineri . Cerințele postului : -minim studii medii in domeniul tehnic; -permis de conducere categoria B ; -autorizare ANRE grad I/IIB; -seriozitate si dorința de munca; -experiența in automatizări , măsurători si branșamente constituie un avantaj!! Date de contact :

 • angajez șofer categoria c distribuție materiale leroy merlin

 • 1

  Societate comerciala cu 20 experienta in instalatii electrice angajeaza electricieni. Cerintele postului: - Experienta in executia de instalatii electrice - Autorizatie ANRE - Apt pentru lucru la inaltime - Disponibil pentru deplasari, scurte, in tara

 • 1

  Societate angajează full time vulcanizator auto cu experiență. Ofer și cer maxima seriozitate, salariu motivant în baza experientei! Orar L-V 09-17 si S 09-13. Locația Păcurari la ieșirea din oraș spre Metro pe partea dreapta!

 • 15

  Descrierea postului SUPERMARKET ( Partener Retailer Alimentar PROFI ) din IASI, Zona BASARABI-VOIEVOZLIOR, Cartier Alexandru cel Bun, recruteaza personal pentru postul de casier-lucrator comercial. Cerintele postului: - studii: minim absolvent de liceu ( diploma de bacalaureat constituie un avantaj ) - comunicare/relationare cu toti clientii magazinului - respect fata de colegi si fata de clienti - spirit de echipa - seriozitate - disciplina profesionala Descriere job: - lucrul pe casa de marcat ( incasare prin cash & carduri bancare & tichete valorice, etc ) - participa activ la receptiile de marfa ( cand este cazul ) - aprovizionare zilnica cu marfa in magazin in functie de prioritati - verifica/actualizeaza/asigura preturi pe sala de vanzare, asigura curatenie la locul de munca ( interior/exterior - magazin, anexe, vestiare, etc ), efectueza inventare zilnice ( cand este cazul ), verifica termene de valabilitate pe toata sala de vanzare ( conform unei planificari stabilite ), se asigura de aspectul comercial al magazinului, participa la toate actiunile si activitatile din magazin, etc ) - consiliere/indrumare clienti Se ofera: - salariu ( se discuta la interviu ) - tichete de masa ( card ) - program full time - bonus in functie de performante si realizare indicatori *CV-urile se depun doar prin mesaj aici in aplicatie sau la adresa de email *Selectia se va face doar dintre candidatii care au atasat un CV la mesajul trimis si care corespund criteriilor job-ului.

 • Salon Freestyle isi mareste echipa! Daca esti pasionat(a) si/sau ai urmat un curs de coafor, esti entuziast(a), creativ(a), pozitiv(a), atent(a) la detalii si iti doresti sa lucrezi intr-un mediu placut, relaxant si motivant, contacteaza-ne! Te asteptam in echipa noastra!

 • 6

  Angajam Merchandiser care să se alăture echipei noastre din IASI, pentru a face produsele clienților noștri remarcabile pe rafturile celui mai mare lanț de hypermarket si magazine de proximitate. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă stabil și cât mai aproape de casă, lasă-ne datale tale de contact prin mesaj privat sau pe e-mail: [email protected]în.store.ro. Locatie fixa disponibila: AUCHAN PALAS; - Program de lucru: FULL TIME; 8h/zi ; - Repartizare program: LUNI SAMBATA; - Interval program de lucru: de la 08:00 la 16:00; - Pachet salarial lunar NET 2200 Lei; salariu fix + tichete de masa+decont transport; - Loc de muncă stabil, contract individual de muncă pe durata nedeterminată; - Program de instruire la angajare. Ruta Mobila: Pacurari, Copou, Centru - Program de lucru: FULL TIME; 8h/zi ; - Repartizare program: LUNI SAMBATA; - Interval program de lucru: de la 08:00 la 16:00; - Pachet salarial lunar NET 2430 Lei; salariu fix + tichete de masa - Loc de muncă stabil, contract individual de muncă pe durata nedeterminată; - Program de instruire la angajare. Responsabilități: Vei aranja produsele la raft în scopul unei bune vizibilități; Vei asigura și verifica prezența permanentă la raft a produselor companiei; Vei implementa standardele de mercandizare; Vei implementa planogramele în conformitate cu obiectivele communicate.

 • 3

  Societate comerciala specializata in transport international de marfuri si logistica in transport, angajeaza sofer profesionist pentru punctul de lucru Bacau/Oradea Descrierea jobului - livreaza si ridica mărfurile transportate in mod operativ in tara; - asigura si supravegheaza incarcarea si descarcarea marfurilor transportate; - fixeaza si asigura marfa astfel incat transportul acesteia sa se efectueze in conditii de maxima siguranta; - anunta imediat coordonatorul de transport daca constata nereguli privind marfa transportata; - verifica primirea actelor care dovedesc efectuarea intocmai a transportului iar daca constata lipsa oricarui act sa anunte imediat superiorul; - disponibilitate pentru deplasari in tara. CERINTE - Serios, responsabil, adaptabil cerintelor firmei; - Detinator permis de conducere categoriile C si E; - Experienta in conducerea autovehiculelor de transport marfuri pe teritoriul Romaniei; - Atestat valabil sofer profesionist transport marfa; - Abilitati de comunicare; - Capacitate de organizare si planificare;

 • Salveaza cautarea