Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Barnova

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Ne dorim ca tu sa: - fii absolvent si/sau masterand inginerie civila - ai cunostiinte de desen tehnic asistat de calculator - cunoasterea programului Axis -ai capacitatea de a lucra individual si in echipa - ai initiativa si sa te implici activ in procesul de dezvoltare Ce putem sa oferim: - mentori care sa te ghideze din prima zi - colegi tineri si entuziasti -salar competitiv -oportunitatea de perfectionare in domeniu Trimite Cv-ul tau la adresa de mail: proconrim@yahoo.com

  • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariu 1800-2000 euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

  • Angajam pentru placari polistiren, muncitori cu experienta in constructii. Perioada nedeterminata de lucru! De la 160-200 lei pe zi Meseriasi.Salariu de doua ori pe luna.Bucuresti.

  • Firma Constructii Angajam Meserias cu sau fara calificare pentru Fatade Blocuri Termosistem.Inceperea lucrului imediat. Oferim:-Salariul este intre 160 - 200 lei/zi si se negociaza in functie de experienta dvs,in prima saptamana de lucru.Plata salariului este la doua saptamani. - Contract de munca -Avem sediul in Bucuresti- Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.

  • Firma specializata in Termoizolatii cautam colaboratori pentru vile,gradinite,spatii comerciale,blocuri cu 4-5-8-10-11 nivele Bucuresti reabilitari blocuri vechi si noi. Oferim plata la M2 pe etape Oferim pentru echipe cu SRL 37 ron M2 sau 27 fara decorativa Oferim pentru echipe fara SRL 35 ron M2 sau 25 fara decorativa Apartamente cu 3 camere cu plata chiriei esalonat pe perioada executiei lucrarilor Plata la timp Cerem si oferim seriozitate

  • Salveaza cautarea