Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Fedeleseni

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

  • Ferma de cartofi din Irlanda angajeaza muncitori, barbati si femei sau echipe formate cu varsta cuprinsa intre 18-59 ani la sortat cartofi in depozit, munca este la banda. Munca: 8- 10 ore/ zi ( cu posibilitate de ore suplimentare) , 5-6 zile/ saptamana . Cazare : suportata de angajator la case complet mobilate si utilate, utilitatile incluse.. Transport: - nu aveti nevoie de transport pana la locul de munca , cazarea este in apropierea fermei. - transportul din Romania il organizeaza si il suporta angajatorul. Alte beneficii : - wifi la cazare, - se ofera calatorii saptamanale catre supermarket-urile din zona. Cerinte - persoane muncitoare si serioase, care cauta un loc de munca pe o perioada indelungata de timp, - limba engleza nu este obligatorie.Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0733727318.

  • Se cauta personal femei si barbati sau cupluri cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani pentru fabrica de fructe și legume Elvetia- Fructe sau legume: Tăierea, decojirea, pregătirea, selectarea, verificarea corespunzătoare a calității și ambalarea. Munca este destul de solicitantă din punct de vedere fizic. Alte informații importante: • Normele de igienă sunt extrem de importante: fiecare angajat din cadrul companiei trebuie să respecte regulile de igienă și siguranță. • Cuplurile vor fi programate să lucreze împreună ( în același departament). General: • contract cu angajatorul din Elvetia pe termen lung • Salariu săptămânal, plătit în fiecare vineri începând cu a doua săptămână de muncă Program de lucru: 40 ore pe săptămână împărțite în max.5- 6 zile lucrătoare. Orele de lucru sunt de 8 ore pe zi, dar pot fi prelungite până la 10-12 de lucru ore pe zi. • Flexibilitate în ceea ce privește programul de lucru și colaborarea cu mai multe naționalități. Nu se cere limba straina.Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0733727318.

  • Angajam personal la fabrica de fursecuri in Suedia pentru munca in productie, ambalare si etichetare produse.Salariul este de 2600 euro net , se lucreaza 8h/zi 40h/saptamana +orele suplimentare care de regula sunt platite dublu . Beneficiati de cazare gratuita pe toata perioada contractuala +o masa calda pe zi la cantina fabricii . Plecarile se fac pe baza de programare cu minim o saptamana inainte de data plecarii . Se ofera asigurare medicala . Contractul se face pe perioada nedeterminata. Mai multe detalii la numarul de telefon 0741731662.

  • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii meseriasi pe izolari termice placat cu polistiren adeziv decorativa. Se cere seriozitate Salariu de doua ori pe luna. La zi 170-200 lei/zi meseriasi si 120-170 lei/zi pentru necalificati. cazare gratuita si 50 lei avans pe zi. Bucuresti. angajare cu carte de munca

  • Salveaza cautarea