Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Miroslava

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariu 1800-2000 euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

  • Cu peste 450 de angajati cuprinsi in structura sa organizatorica, EVW Holding detine o serie de centre de activitate si profit, care vin in intampinarea clientilor sai cu servicii de calitate superioara la cele mai inalte standarde. EVW Holding va ofera oportunitatea unui mediu motivant, dinamic prin proiectele de dezvoltare si prin echipa sa de profesionisti, fiind in cautarea unui ELECTRICIAN AUTO. Responsabilitati: Constata defectiunile la sistemul electric si stabileste necesarul de piese pentru reparatie. Executa reparatia pe baza devizului si urmareste finalizarea ei. Respecta procedurile interne de lucru si foloseste corect echipamentele, SDV-urile destinate desfasurarii activitatii, conform documentatiei tehnice. Asigura si intretine curatenia in atelier, aranjarea documentatiei, a sculelor si utilajelor. Cerinte: Certificat de calificare in meseria de electrician auto (atestat profesional sau diploma in domeniu). Minimum 2 ani experienta in lucrari de reparatii la sistemele electrice pentru autoutilitare. Cunostinte de diagnoza si control. Abilitati de lucru individual si in echipa. Se ofera: Salariu fix+bonuri de masa. Servicii medicale si asigurari de sanatate. Permanente oportunitati de dezvoltare profesionala. Traininguri periodice. Mediu de lucru profesionist.

  • Gastronomia Toscana cauta personal pentru un magazin cu specific Italienesc care isi va deschide portile pe 15 iunie!Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la urmatorul nrManager Dl.Cristian.

  • Caut muncitor calificat/necalificat in domeniul tamplariei in PVC!Salariu foarte atractiv,pt. mai multe detali sunati la.nr.0755 095 408 Dl.Apetrei Vasile!

  • Salveaza cautarea