Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Miroslava

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Cautam patiser cofetar pentru un magazin langa Moldova,salar atractiv!Pt mai multe detali sunati la 0749 806 583 Cristian!

  • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariu 1800-2000 euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

  • Descrierea companiei: Dogav Grup este o companie infiintata in anul 2008 si activeaza pe piata serviciilor si ditributiei de materiale de constructii. Activitatea cuprinde 2 domenii de activitate: - ditributie la nivel national al accesoriilor pentru acoperis - vanzarea si montajuj invelitorilor ( rezindetial si industrial) Descrierea jobului (responsabilitati): Identificarea clientilor potentiali in piata Promovarea si vanzarea sistemelor de invelitori Intocmirea ofertelor tehnice si comerciale Negocierea si semnarea contractelor de vanzare Realizarea obiectivelor de vanzari stabilite pentru zona de responsabilitate Candidatul ideal: Trebuie sa aiba minim 2 ani experienta profesionala in vanzari Experienta in domeniul vanzarilor sistemelor de invelitori reprezinta un avantaj Excelente abilitati de vanzare si negociere Studii medii sau superioare. Cunostinte elementare de matematica Cunostinte de operare PC sau de folosire a tehnologiei informatiei si a resurselor de documentare multimedia Fire practica, comunicativa, deschisa la nou Abilitati de prezentare a detaliilor tehnice (din domeniul constructiilor) in cadrul intalnirilor cu clientii Permis de conducere categ. B si disponibilitate pentru deplasare pe aria de responsabilitate. Beneficii: Pachet salarial format dintr-o parte fixa si procent din profit ( 50%) Calculator portabil, telefon si masina Colaborare cu profesionisti, intr-o echipa dinamica.

  • Salveaza cautarea