Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Valea Lupului

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • angajare electrician auto

  Casa Auto Iasi, angajeaza electrician auto. Cerinte: seriozitate, corectitudine, experienta in domeniu. Responsabilitati: - Verificare sigurante, cablaje - Inlocuire cablaje electrice, - Dezechipare/echipare - Inlocuire piese. Beneficii: contract de munca pe perioada nedeterminata, tichete de masa, tichete cadou cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun, ziua de nastere libera si platita de companie.

 • angajare expert diagnoza auto

  Casa Auto Iasi, angajeaza expert diagnoza auto. Cerinte: experienta in domeniu, seriozitate, corectitudine. Responsabilitati: - Identificare erori; - Verificare sigurante, cablaje; - Citire documentatie. Beneficii: contract de munca pe perioada nedeterminata, tichete de masa, tichete cadou cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun, ziua de nastere libera si platita de companie.

 • 3

  angajare legator arhiva

  Casa Auto Iasi, angajeaza legator arhiva. Cerinte: persoana organizata, disciplinata, serioasa si responsabila. Experienta in domeniu - de preferat minim 1 an. Responsabilitati: - leaga si coperteaza dosarele primite in arhiva; - ordoneaza documentele conform nomenclatorului; - intocmeste inventare pentru documentele din arhiva; - tine evidenta predarii si preluarii documentelor din arhiva; - pastreaza confidentialitatea datelor la care are acces; - asigura intregul proces de casare al documentelor al caror termen de pastrare expira; - mentine ordinea si asigura curatenia in spatiul arhivei. Beneficii: - contract de munca pe perioada nedeterminata; - tichete de masa; - tichete cadou cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun; - zi de nastere libera, platita de companie; - asigurare privata de sanatate.

 • angajare personal curatenie

  Casa Auto Iasi angajeaza personal curatenie. Cerinte: seriozitate, corectitudine, experienta in domeniu. Oferim: contract de munca pe perioada nedeterminata, tichete de masa, tichete cadou cu ocazia sarbatorilor de Craciun si Paste, asigurare de sanatate, 1 zi libera cu ocazia zilei de nastere. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la numarul de telefon .

 • Fast food

  Căutăm colegă dornică să facă parte din echipa noastră. Operator la fabricarea produselor făinoase ( producție, pregătește aluaturile,ornează, etc) Bonuri de masă Bonuri cadou Program în ture

 • Caut bonă internă

  Caut bonă internă pentru a mă ajuta cu 2 copilași de 2 ani jumătate și respectiv 10 luni. Pentru mai multe detalii contactați-mă la numărul de telefon :

 • angajare consilier receptie service

  Casa Auto Iasi, angajeaza consilieri receptie service. Cerinte: Studii superioare finalizate, în domeniul tehnic; Bune abilităti de operare PC (Word, Excel, Internet); Dinamism, seriozitate, corectitudine si o bună organizare a activitătilor si a timpului; Excelente abilităti de comunicare, negociere si argumentare; Capacitate de evaluare, de analiză si de luare a deciziilor în timp util; Responsabilitate si precizie în respectarea termenelor în relatiile cu clientii externi si interni; Cunoasterea programelor de piese auto; Experientă pe o pozitie similară cel putin 2 ani, constituie un avantaj; Permis de conducere categoria B; Limba engleză nivel mediu. Responsabilitati: Receptionarea si inspectia preliminară a autovehiculelor în service, în vederea identificării problemelor tehnice semnalate de către clienti; Prezentarea serviciilor si a facilitătilor de service, în vederea vânzării produselor de service ale companiei; Consilierea permanentă a clientilor privind modul de desfăsurare a reparatiei si consilirea clientilor privind lucrările care sunt recomandate pentru remedierea defectiunilor autoturismului; Estimarea costurilor comenzii si transmiterea lor către client; Programarea autoturismelor în atelier si asigurarea încărcării optime a acestuia; Întocmirea actelor necesare efectuării lucrărilor de reparatii si întretinere în service; Identificarea si lansarea comenzilor de piese necesare service-ului către furnizori. Beneficii: Pachet salarial atractiv; Zi suplimentară liberă pentru ziua de naștere; Tichete de masă; Tichete cadou pentru sărbătorile de Paști și Crăciun; Training de specialitate, cursuri de dezvoltare personală. Asigurare privata de sănătate.

 • Angajare lucrător comercial

  Market strada Luminii, Valea Lupului, angajează lucrător comercial. Program de lucru în ture. Transport decontat. Relații la telefon

 • Doamna curatenie la domiciliu - Valea Lupului, Iasi

  Cerinte: Persoana harnica, responsabila, curata, ordonata; Experienta in in domeniu de 3-5 ani; Cu atentie la detalii, fara vicii(nefumatoare), cu recomandari Preferabil persoane peste 40 ani; Program: 5 ore/zi, de doua ori pe saptamana 1200 lei/luna dupa o perioada de proba; Locatie: casa pe doua nivele, cu suprafata de aproximativ 200 mp in Valea Lupului, Judetul iasi; Descrierea activitatilor: asigura curatenia in zona din interiorul casei (bucatarie, bai, birou, living, dormitoare), spalat, calcat; sterge praful ori de cate ori este nevoie in vederea mentinerii aspectului de curatenie; foloseste cele mai potrivite produse de curatenie, asigura pastrarea si utilizarea acestora in bune conditii; colectarea si debarasarea gunoiului menajer; asigura curatenia din spatiul verde aferent imobilului(sa ude spatiul verde);

 • 1

  Angajare lucrător comercial

  Market strada Luminii, Valea Lupului, angajează lucrător comercial. Program de lucru în ture. Transport decontat. Relații la telefon

 • Salveaza cautarea