Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Voinesti

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariu 1800-2000 euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

  • Responsabilitati: - depozitarea corecta si in siguranta a paletilor cu marfa si a produselor; - pregatirea comenzilor pentru livrare; - incarcarea si descarcarea marfurilor; Cerinte: - carnet de conducere categoria B constituie avantaj, dar nu este obligatoriu Se ofera - contract pe perioada nedeterminata - salar + bonus - program de lucru de luni pana vineri - NU se lucreaza in schimburi - 20% reducere la achizitia de produse Misavan - posibilitati de promovare in functia de sofer livrator Firma Misavan distribuie produse profesionale de curatenie si are in prezent 10 depozite in tara. Suntem prezenti pe piata din Romania de 18 ani de zile.

  • Profesoara cu 5 ani experienta la catedra, cu domiciliul in comuna Voinesti jud. Iasi,ofer meditatii clasele 0_IX la limbile franceza si engleza. Ma deplasez la domiciliu in zona Miroslava, Valea Ursului, zona Belvedere.Ofer si rog maxima seriozitate!!! Pret 50 ron sedinta de 2 ore.

  • Salveaza cautarea