Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Berceni

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Benzinaria CG OIL, de pe șoseaua de centura Nr. 5, Berceni, Ilfov cauta personal pentru angajare pe postul de șef de tura. Persoană serioasa, sociabila, cu dorinta de a invata. Oferim instruire, salariu motivant, program avantajos, un loc de munca stabil si cu carte de munca.

 • Benzinaria CG OIL, de pe șoseaua de centura Nr. 5, Berceni, Ilfov cauta personal pentru angajare pe postul de casier. Persoană serioasa, sociabila, cu dorinta de a invata. Oferim instruire, salariu motivant, program avantajos, un loc de munca stabil și cu carte de munca.

 • 2

  Angajez sudor argon cu experiență în confecționarea balustradelor din inox sau fier forjat. Pot asigura cazare și masă .

 • Fabrica de mobila din Alexandria, angajam montator pentru: TELEORMAN, BUCURESTI, ILFOV.

 • 7

  Angajam lucrători bărbați și femei sau cupluri, în cadrul fabricii de paste făinoase Barilla din Germania, orașul Hamburg! Program de lucru flexibil de 8ore pe zi, 5zile pe săptămâna! -Se beneficiază de contract de lucru nemțesc! -Transport și cazare asigurate GRATUIT! -Salariu NET 1700 € lunar (plata in doua tranșe) -Școlarizare și susținere profesionala! -Limba Germana nu este obligatorie însă constituie un avantaj! Pentru mai multe informații job, contact Manager David Șerban:0754 256 807

 • Caut loc de munca in domeniul contabilitatii. Am o experienta de 8 ani in contabilitate lucrand in programul Saga, dar si in alte programe precum Winmentor. Anterior lucrand 17 ani in domeniul bancar. Sunt disponibila cat mai curand pentru inceperea unui contract de munca Pentru mai multe detalii, numarul de telefon este 0759600503

 • Angajez faiantari cu sau fără experiență, salariul pleacă de la 3500 la 4500in functie de experiență .(pentru detalii lăsați mes pe mail)

 • 1

  Firma: ALSIM ALARKO SUC.BUCURESTI- companie de constructii Locatie: Berceni, Popesti-Leordeni-Bragadiru Profilul candidatului:  Serios si punctual  Capabil de a-si organiza sarcinile  Capabil de a duce la bun sfarsit actiunile sale  Capabil sa lucreze intr-un mediu dinamic Cerinte:  Nu necesita studii specifice  Disponibilitate de a lucra peste program  Experienta profesionala conexa domeniului de constructii drumuri; Atributii generale:  activitati specifice domeniului masuratorilor topo – geodezice  operazionalizarea (caratul) instrumentelor de măsurat la trasarea punctelor prin ținerea unui jalon și urmărirea instrucțiunilor date de Ing. topograf și în marcarea pe tren a punctelor trasate. Locul de desfășurare a activității este în interiorul șantierului. Benefıcii:  Salariul net intre 2800-3100 lei  Mediul de lucru placut  Masa asıgurata  Se asigura echipamentul de protecția muncii (casca, vesta reflectorizanta și bocanci) și medicina muncii.

 • Firma Alfasett Construct angajeaza muncitori necalificati pentru postul de mecanic auto, experienta nu este necesara o vei capata lucrand cu noi, iti trebuie doar seriozitate si dorinta de a invata.

 • Firma Alfasett Construct angajeaza mecanic hidraulist pentru atelierul de reparatii utilaje din Berceni.

 • Firma de constructii si montaj Alfasett Construct angajaza mecanici pentru activităţi de reparare, revizie şi întreţinere a utilajelor, masinilor şi echipamentelor din toată gama de constructie cu experienta medie in domeniu. Locatia atelierului este pe Soseaua de Centura zona Berceni.

 • Doresc angajare pizzar sau, sofer ct B permis de 5 ani, fara evenimente. Vb limba, Turca, fluent. Germana, mediu engleza, mediu.

 • 1

  intretinere și amenajare spatii verzi

 • Angajez cioban sau familie la ferma de oi trebuie sa aiba experienta la oi oferim cazare salariu 1200 /1500 pentru anceput pentru mai multe detali nr.0763125661

 • Am deschis recent și sunt o echipa dinamica Oferim un salariu atractiv și cu posibilitate de creștere Pentru mai multe detalii va rog sa ma sa ma sunați

 • 1

  -Absolvent liceu sau scoala profesionala -Minime abilitati de operare pe calculator -Persoana organizata,serioasa,dinamica si proactiva -Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa -Abilitati tehnice bune -Punctualitate si eficienta -Experienta anterioara intr-un post similar, constituie avantaj Descrierea jobului -Efectueaza intretinerea preventiva a utilajului de productie -Respecta documentatia de productie si desenul de executie -Calculeaza desfasurata de tabla, pozitiile de indoire, alege sculele de indoire potrivite -Efectueaza set-up-ul( reglarea masinii) si opereaza utilajul de productie -Efectueaza masuratorile si inregistreaza datele complet si corect pentru a asigura calitatea productiei -Respecta deadline-urile si calitate impusa

 • 1

  Angajez cioban pe perioada lunga la ferma de oi. Ofer salariu 1500cazare și mâncare. Rog seriozitate

 • FIRMA A&C MOB PAINT DESIGNE , COMUNA BERCENI, ILFOV, ANGAJEAZA VOPSITOR CALIFICAT MDF, SALARIU MOTIVANT, PROGRAM DE LUCRU L-V. DETALII LA TELEFON 0746 641 424.

 • Caut meseriași la glet 170 lei pe zii rog seriozitate program dela 8:00 până la 17:00 punct de lucru bucuresti

 • Salveaza cautarea