Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1575 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Oferim cazare gratuita, in vilă, pt.odoamnă/domnisoară , chiar si cu copil ,in zona Balotesti/Otopeni contra menaj de doua ori pe saptamina.

  Repostat automat
 • Se cauta vanzatoare/vanzator pentru patiserie Fornetti. Locatia este in Bucuresti, zona Parc Bazilescu. Se lucreaza numai cu carte de munca . Program in ture. Pentru detalii sunati intre orele 10:00-17-00

 • 2

  Start-up nou infiintat, in domeniul opticii, cauta studenti sau absolventi de studii tehnice pentru training si colaborare in domeniul proiectarii si executiei componentelor optice. Activitatile vor fi complexe, de la activitati administrative, la pregatirea pieselor pentru acoperiri optice si pana la participarea la scrierea propunerilor de proiecte si implementarea acestora. Dupa perioada de intership va fi posibila angajarea. Cei interesati sunt rugati sa ataseze mesajului un CV.

 • Angajam casier PROFI - Salariu net 4500 RON + bonusuri - PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- pt19 RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Angajam Lucrator comercial/casier cu sau fara experienta (barbat sau femeie) la PROFI. Program de 1+1 (1 zi lucrata si 1 zi libera). Salariu 4500 lei NET (in mana) . Acordam tichete de masa, concedii si bonusuri de inventar. Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 80km).

 • Angajam casier PROFI - Salariu net 4500 RON + bonusuri - PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- pt19 RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Angajam Lucrator comercial/casier cu sau fara experienta (barbat sau femeie) la PROFI. Program de 1+1 (1 zi lucrata si 1 zi libera). Salariu 4500 lei NET (in mana) . Acordam tichete de masa, concedii si bonusuri de inventar. Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 80km).

 • Angajam persoana calificata sau necalificata pentru ambalare si pregatire comenzi pentru livrare pentru locatia din Chitila. Oferim salariu atractiv si bonusuri. Mai multe informatii la nr de telefon .

 • AGENT VANZARI PRIN TELEFON Sistem de munca hibrid. RESPONSABILITATI : Sa prezinte si sa promoveze la telefon serviciile prin realizarea de oferte pentru clientii potentiali si cei existenti. Sa negocieze si sa renegocieze semnarea contractelor cu clientii in baza standardelor stabilite intern si urmarind indeplinirea atat a obiectivelor strategice departamentale cat si ale companiei. Sa prospecteze in permanenta piata in vederea identificarii de noi clienti Sa identifice nevoile clientilor si sa le ofere cea mai buna oferta dimensionata corect Sa acorde consultanta si feedback clientilor in legatura cu ofertele trimise. Sa planifice activitatile de vanzare in mod eficient, pentru o mai buna utilizare a timpului si a resurselor; Sa introduca corespunzator toate activitatile in CRM; Sa analizeze si actualizeze constant rapoartele de performanta apartinand teritoriului Sa raspunda de buna desfasurare a procesului de vanzare la nivelul departamentului din care face parte Sa raspunda de promovarea imaginii companiei in relatiile cu clientii Sa raspunda de confidentialitatea datelor la care are acces Competente specifice postului: Negociere Prospectare Cunoasterea produsului/ serviciului Capacitatea de a face prezentari Vanzare consultativa Managementul relatiei cu clientul dupa vanzare Abilitati: Sa fie o persoana empatica; Abilitatea de a raspunde in mod profesionist clientilor dificili Sa fie o persoana care sa se poata adapta usor intr-o echipa, sa fie implicata activ si sa participe alaturi de echipa la toate proiectele Bune abilitati de comunicare si transmitere corecta a informatiilor Atentie la detalii; buna organizare. Educație și experiență Minim - diploma de bacalaureat Experienta in call center/ telesales prezinta un avantaj Alte cerințe Excelente abilități de comunicare Microsoft Office Word , Excel, Outlook, Teams, Power Point ( minim - mediu) Salariu fix 3000 lei net.

 • 3

  Societate comercială cu sediul în București angajăm tehnicieni pentru deplasări în țară în vederea prestarii serviciilor de întreținere bazine carburant si reparatii pompe carburant. Se oferă contract de munca, masina de serviciu, o masa pe zi si bonusuri. relatii la

 • Societate comerciala cu sediul în Jilava, IF angajam electromecanici pentru deplasări în țară în vederea prestarii serviciilor de întreținere bazine carburant si reparatii pompe carburant. Se oferă contract de munca, masina de serviciu, o masa pe zi si bonusuri. Pentru mai multe detalii, rog sunati la nr. din anunt

 • 2

  Cautam paznic de noapte iubitor de animale, fara teama de caini, preferabil detinator de caini, pentru paza la o proprietate cu multe animale salvate in Popesti Leordeni. Program de lucru 17: noapte lucrata cu o noapte libera. Proprietatea este monitorizata video. Consumul de alcool este STRICT INTERZIS. Salariul 1800 lei cu posibilitate de crestere dupa 3 luni.

 • 3

  Angajam : cosmeticiana, manichiurista/pedichiurista si tehniciana masaj. Experienta minima de 3 ani,pasionata de meserie, bun interlocutor si dornica de imbunatatirea cunostintelor. Climatul de munca este agreabil ,salarizare conform experientei , contract de munca.

 • Care sunt cerintele noastre: Sa ai abilitati de lucru in echipa; Sa ai abilități de comunicare, o atitudine proactivă, orientată spre rezolvarea problemelor, relaționare și luarea deciziilor; Sa iti planifici, organizezi si prioritizezi activitatile; Sa fii atent la detalii; Sa cunosti utilizarea functiilor Excel in intocmirea de rapoarte; Experienta intr-un post similar constituie un avantaj; Cunostinte operare PC (MS Office - Word, Excel, Outlook), constituie un avantaj cunsoaterea unui program de gestiune/contabilitate. Ce trebuie sa faci: Sa gestionezi eficient portofoliul operational alocat; Sa preiei comenzi si supervizezi onorarea lor catre client, in termenul stabilit; Sa gestionezi stocul de marfa, vei face analiza rulajelor pe produs si categorii de produse; Sa analizezi rezultatul inventarelor ; Sa furnizezi informa ii celorlalte subdiviziuni cu privire la activitatea ta sau a departamentului si vei elabora sau centraliza rapoarte, inventare perioadice: Sa coordonezi activitatea de receptie marfa Sa emiti avize VerificI si arhiveazi corespunzator toate documentele aferente activitatii zilnice de distributie ( avize, facturi, chitante, etc ) in conditiile respectarii procedurilor interne ale firmei

 • 2

  Stonelio, depozit de piatra naturala aflat in Otopeni angajeaza: 1.sofer autoutilitara 3.5T, cu abilitati si in manipularea pietrei cu motostivuitorul si cu permis pentru motostivuitor de preferinta cu domiciliul in Otopeni si zonele limitrofe. 2.prelucrator piatra naturala cu experienta( taiere si fasonare) . 3.muncitor necalificat. Cautam persoane serioase si dornice de munca. Oferim salariul motivant.

 • BT Direct angajeaza in Balotesti, consilier vanzari credite directe pentru birou credite. Candidatul ideal Experienta in institutii de creditare / domeniul bancar constituie un avantaj dar nu este obligatoriu Aptitudini utilizare PC & aplicatii MS Office Capacitate de analiza si sinteza Foarte bune abilitati de relationare, planificare si organizare Abilitate de a lucra cu termen limita Atentie la detalii Orientare catre client Descrierea jobului Responsabilitati: Verificarea corectitudinii documentelor primite si indeplinirea conditiilor de eligibilitate Completarea, modificarea si actualizarea informatiilor introduse in aplicatia de credit Identificarea si raportarea cazurilor de frauda Intocmirea rapoartelor zilnice de productivitate; Ce oferim noi? Mediu de lucru activ; Oportunitatea de a lucra intr-o echipa proactiva; Posibilitatea de a avea acces la informatie; Training pe produse, comunicare si proceduri necesare desfasurarii activitatii zilnice; Salariu fix atractiv, plus bonuri de masa; Bonus in functie de performante. Descrierea companiei BT Direct IFN SA este o institutie financiara nebancara, membra a Grupului Financiar Banca Transilvania.

 • M&M Services Mobil Utilaje, angajeaza mecanic rearatii utilaje de constructii Cerințe: Experiență în repararea utilajelor Permis categoria B Disponibilitate pentru deplasări pe termen scurt Disponibil la program prelungit *Salariul variază in funcție de experiență Orele suplimentare se platesc Salariul se plăteste o dată la două saptămâni Pentru detalii va rog sunati la

 • Casas Depot cu depozit si magazin de materiale pentru constructii situat in Bragadiru, str Cristalului, (intre Sos Alexandriei si Prelungirea Ghencea) angajeaza vanzator / vanzatoare materiale de constructii, instalatii, electrice, finisaje.

 • Angajam muncitor necalificat LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR constructii metalice. Activitatea se va desfasura in comuna Ciorogarla, jud. Ilfov. Program de lucru 8h. Cerințe: necalificati, asumare si indeplinire sarcinilor de serviciu, se cere si se asigura seriozitate. Condiții: seriosi, harnici, dornici de munca Beneficii: Se asigura contract de munca pe termen nelimitat, bonuri de masa.

 • Salveaza cautarea