Anunțuri
Industrie alimentara Persoane Disponibil din: 2021-01-17-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
HOTEL EVIA*** DIN EFORIE NORD ANGAJEAZĂ: CAMERISTE, AJ. OSPATAR, AJ.BUCATAR. MUNCITORE LA VASE , OFERIM CAZARE SI MASĂ GRATUIT, CONTRACT DE MUNCĂ. SALARII F.BUNE.
-
Promovat
Se lucreaza noaptea conditi avantajoase
-
Promovat
DESCRIERE Angajam muncitori calificati necalificati pentru abatorul Tonnies din Germania, pentru prelucrarea produselor din carne -formarea se face la locul de munca; Abatorul este in Rheda-Wiedenbruck, in partea de nord a Germaniei, aproape de granita cu Olanda; NU PERCEPEM NICIUN FEL DE COMISION DE ANGAJARE! AJUTAM CU TRANSPORTUL! Conditii: - Postul presupune prelucrarea produselor din carne; - Nu este necesara experienta; - Varsta maxima: 50 ani pentru necalificati 55 ani pentru calificati. Program de lucru: - Se lucreaza in 2 schimburi (1 sau 2), de luni pana sambata. Salariu: - Intre 12,41 - 20 euro h; - posibilitate de marire a salariului din prima luna - salariu net 1800-2300 euro (in mana). Beneficii: - Formare la locul de munca; - Ajutam cu actele in Germania; - Suport permanent din partea colegilor nostri; - Echipament asigurat de firma; - Nu este necesara cunoasterea limbii germane; - Alocatie pentru fiecare copil 250 euro copil - Transport si cazare asigurate de catre firma; - Cazarea se face in camere de 2 persoane, baia si bucataria la comun (254 euro luna pers); - Concediu 24 de zile pe an; - Transport intern 4 euro zi dus intors; Oferim 10% reducere la carnea din magazinului fabricii. Plecarea se poate face saptamanal, vinerea, pe traseul BRASOV-SIBIU-DEVA-TIMISOARA-ARAD; Costul transportului este de 190 euro, iar banii se vor retine din primul salariu. Acte necesare plecarii: - Buletin pasaport; - Cazier curat; - Adeverinta medicala care atesta ca sunteti apti de munca; - Pentru cei care au mai lucrat in germania, solicitam un ID sau o fosta adresa de domiciliu (de preferat); - Pentru cei casatoriti certificatul de casatorie in original (pentru clasa de impozitare); - copie de pe certificatul de nastere al copilului, pentru alocatie; Pentru detalii sau rezervari, sunati la (Alina).
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Angajam Cofetari cu experienta ajutor de cofetar in laborator modern program 4zile. Se lucreaza cu 3 zile libere sau program 8 ore! Cofetar cofetara cu experienta 3100-3600NET
-
-
Subscrisa SC PLACINTA BOIERULUI SRL CUI 37597170 Bucuresti sect 1 angajam persoane aflate in cautarea unui loc de munca avand meseria de operator in fabricarea produselor congelate de patiserie si panificatie - 5locuri
-
suntem o brutarie Artizanală și căutăm o colegă să ne ajute la curățenia în laborator și magazin . Progam 9h-18h Luni -vineri
-
Brutarie Artizanală căutăm coleg brutar cu experiență în malaxat,format pâini,cuptor .si organizarea întregului proces. Progam marti-sambata
-
Societate de panificație angajează brutar cu experiență sau fără,mai multe detalii la nr.tel sau
-
Candidatul Ideal - Diplomă de absolvire a unei școli cursuri de calificare în domeniu; - Experiență anterioară în domeniu; - Persoana dinamică, atenta la detalii, capabila de muncă, atât în echipă, cât și individual; - Cunoștințe în utilizarea echipamentelor de lucru (cuptoare, mixere, mașini de tăiat, etc.); - Abilități excelente de organizare, planificare și gestionare eficientă a timpului; - Abilități de coordonare a fluxului de lucru cât și al echipei. Descrierea jobului Responsabilități: - Asigurarea producerii constante de produse - Monitorizarea și gestionarea inventarului de ingrediente; - Pregătirea aluatului, a mixturilor și a produselor finite; - Depozitarea, tratarea și procesarea materiilor prime și a ingredientelor; - Menținerea unui mediu de lucru organizat curat; - Respectarea strictă a standardelor de siguranță alimentară. Beneficii: - Contract cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată; - Posibilitatea de a-ți dezvolta abilitățile și de a învăța noi tehnici; - Salariu competitiv și beneficii suplimentare (Bonusuri de performanta). Descrierea companiei Suntem o companie ce are ca si obiect de activitate, productia si vanzarea produselor proprii de patiserie.