Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  -absolvent de invatamant tehnic; -tanar cu abilitati elementare tehnice; -permis categoria B; -limba engleza mediu; -seroizitate si responsabilitate; Dacă aveți întrebări privind modalitatea în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, aveți posibilitatea de a ne transmite o solicitare în atenția Responsabilului cu protectia datelor la adresa de e-mail disponibilă pe site-ul www.ingineri.com.ro Vă informăm că puteți să vă retrageți consimțământul, oricând, în cazul în care nu mai doriți să participați la procesele de recrutare și selecție ale agenției de recrutare, ingineri.com.ro. Retragerea consimțământului va avea drept rezultat ștergerea/uitarea datelor dumneavoastră și imposibilitatea participării la procesele de recrutare și selecție din cadrul agenției.

 • 3

  ANGAJAM IN TURDA, JURIST sau ECONOMIST PENTRU INTOCMIREA DOCUMENTATIEI DE PARTICIPARE LA LICITATII, DIN TURDA, CAMPIA TURZI SI COMUNELE APROPIATE, -SALAR ATRACTIV, -CARTE DE MUNCA, INFORMATI LA TELEFON SAU PE EMAIL.

 • 2

  .ANGAJAM SOFER DIN RUPEA SI SATELE APROPIATE, CU MINIM 3 ANI EXPERIENTA PE DUBE CU CAT. B sau B+E, PENTRU TRANSPORT DE MANCARE LA SCOLI SI GRADINITE, -SE POATE ANGAJA SI PENSIONARI SAU SOFERI IN VIRSTA DAR SA FIE SANATOSI, -SALAR PE CURSA 150 LEI IN MANA/ZI, -SOFERI TREBUIE SA AIBA CUNOSTINTE DE MECANICA SI INTRETINEREA MASINI,SCHIMB ULEI SI FILTRE, REPARATI PANA DE CAUCIUC,SCHIMB BECURI SI AERISIRE CONDUCTE FRANA, -CARTE DE MUNCA, -SE LUCREAZA IN ZILELE DE, LUNI SI MIERCURI -MASINA RAMANE ACASA LA SOFER, -NU SE ANGAJEAZA PERSOANE,CARE AU CAZIER SAU ANTECEDENTE PENALE SAU CONSUM EXAGERAT DE ALCOL, INFORMATI LA TELEFON SAU MESAJ.

 • 4

  ANGAJAM SOFER DIN TARNAVENI SI COMUNELE APROPIATE CU MINIM 3 ANI EXPERIENTA PE DUBE DE 3,5 TONE DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE DIN TARNAVENI,SIGHISOARA SI COMUNELE APROPIATE, SALAR 5.800 LEI BRUT/LUNA, -PROGRAM LUNI , 6 - 14, -CARTE DE MUNCA, -MASINA RAMANE ACASA LA SOFER, INFORMATI LA TELEFON SAU EMAIL.

 • 1

  ANGAJAM SOFERI CU MINIM 3 ANI EXPERIENTA PE DUBE LA DISTRIBUTIE IN SCOLI SI GRADINITE DIN RUPEA ,BUNESTI,JIBERT,SOARS,MAIERUS SI COMUNELE APROPIATE, -SE LUCREAZA IN ZILELE DE, LUNI,MARTI SI MIERCURI, -SALAR 150 LEI BANI IN MANA/ZIUA LUCRATA -CARTE DE MUNCA,, -MASINA RAMANE ACASA LA SOFER IN TIMPUL SAPTAMANI, -INFORMATI LA TELEFON SAU MESAJ.

 • Angajez fochist pentru punctul de lucru din Braila Str. Baldovinesti nr. 36.

 • 5

  Angajez vanzatoare pentru zona dambovita. Magazin de cofetarie si brutarie. Cerinte spirit de echipa, sociabil si seriozitate. Oferim salar+ bonus vanzari. Sa fie bine pentru toata lumea in vremurile astea grele.

  Repostat automat
 • 2

  Cofetaria Chocolada angajeaza cofetar - decorator torturi, cu experienta. Conditii de munca decente, posibilitate de dezvoltare si evolutie profesionala, salarizare functie de performanta. Detalii la .

 • 1

  LABORATOR DE COFETARIE DIN TG MURES ANGAJEAZA COFETAR

 • Recrutam angajați cu sau fără experiență pentru abator în Germania ! Transportul Romania Germania asigurat de firmă ! Salariul brut este de 12.60 pentru mai multe detalii va rog să ne contactați telefonic la Nr de telefon nu se percepe comision se accepta cupluri , bărbați , femei de toate vârstele

 • Cofetăria Peter's Place angajează urgent vânzătoare. Detalii la Peter s Place din Bucuresti, sector 1, str. Luterana nr. 16-18 sau la tel. .

 • 14

  Fabricile de produse finite din carne si preparate din care din Germania - Redha - angajeaza femei si barbati necalificati la impachetare - etichetare.-vidare - Se ofera contract de munca pe perioada de 3 luni cu posibilitate de prelungire Se ofera echipament de lucru - Salar 1650-2100 euro net / luna + orele suplimentare - Cazarea este asigurat din partea societatii angajatoare, dotate cu toate cele necesare pentru confortul muncitorului contra cost - Program de lucru 9-10-12 ore / zi ,duminica zi libera - Plecarile se fac saptamanal , limita de varsta 18-50 ani , nu se cere limba germana - Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in limita locuriilor disponibile . - Mai multe informatii va putem oferi la biroul de Resurese Umane la nr.telefon 0903760222 intre orele 9-19 !!!!

 • Angajam Patiser cu EXPERIENTA in Jud. Ilfov, comuna Vidra. Pentru crearea unei echipe într-un mediu plăcut și relaxat, program de lucru 8 ore, de marți pana sâmbătă. Accesați situl nostru Facebook: brutăria din sat Vidra. Salariu motivant Prime și creșteri salariale Detalii la tel.:

 • Angajam persoane necalificate pentru posturi la banda in ambalat, etichetat și vidat carne în Germania la cea mai mare companie din industria cărnii. Barbati, femei sau cupluri cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 ani; y Beneficii: * contract de munca, asigurare medicala, alocatii pentru persoanele care au copii minori; *Cazare asigurata in camere de 2 persoane. * Concediu platit 24 zile/an; * Instruire si formare profesionala; *Echipament asigurat. *Prima de Crăciun și al 13-lea salariu. SALARIU 1500-1600 NET după reținerea cazării, utilităților și transportului de acasă la munca. Programul de lucru este de 5 zile/săptămână ,8 ore lucratoare pe zi conform contractului de munca cu posibilitatea de a face ore suplimentare platite cu 25% in plus. Plata salariului se efectuează prin transfer bancar in data de 15 a fiecărei luni. OBLIGATORIU :CAZIER CURAT si adeverinta de la medicul de familie. Drumul din Roma nia pana in Germania este de 150 , este oferit de firma s i vi se va retrage din primul salariu . Angajații firmei ofera asistența necesară pentru acomodare și se ocupa de depunerea actelor necesare. Avem pleca ri sa pta ma nale din urma toarele oras e : Brasov,Sibiu,Deva,Timis oara ,Arad . Relatii de Luni pana Sambata intre orele 08-17.

 • 3

  Angajam personal necalificat pentru cea mai mare companie din industria carnii. Descrierea postului: Ambalare, etichetare și vidare carne la banda. Primim si cupluri ! Beneficii: Contract de munca semnat in Germania fara niciun fel de taxe sau comisioane Salariul net intre 1600-1900 după retinerea cazarii, utilitatilor si transportului de la cazare la munca si inapoi 25% in plus pt orele de noapte Concediu legal platit 24 zile pe an(2 zile pe luna) Asigurare medicala Cazarea se face in camere de 2 persoane, camere de cuplu Alocatie pentru persoanele care au copii minori 219 /copil Echipament de lucru asigurat gratuit de catre firma Programul de lucru este de 5 si 6 zile pe saptamana, 8 ore pe zi, cu posibilitatea de a face ore suplimentare (maxim 12h pe zi cu tot cu pauze). Disponibilitate de a lucra pe ture (zi si noapte) Varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani! OBLIGATORIU :CAZIER CURAT si adeverinta de la medicul de familie. Angajații firmei ofera asistența necesară pentru acomodare și se ocupa de depunerea actelor necesare.

 • Angajam personal necalificat pentru cea mai mare companie din industria carnii. Descrierea postului: Ambalare, etichetare și vidare carne la banda. Primim si cupluri ! Beneficii: Contract de munca semnat in Germania fara niciun fel de taxe sau comisioane Salariul net intre 1600-1900 după retinerea cazarii, utilitatilor si transportului de la cazare la munca si inapoi 25% in plus pt orele de noapte Concediu legal platit 24 zile pe an(2 zile pe luna) Asigurare medicala Cazarea se face in camere de 2 persoane, camere de cuplu Alocatie pentru persoanele care au copii minori 219 /copil Echipament de lucru asigurat gratuit de catre firma Programul de lucru este de 5 si 6 zile pe saptamana, 8 ore pe zi, cu posibilitatea de a face ore suplimentare (maxim 12h pe zi cu tot cu pauze). Disponibilitate de a lucra pe ture (zi si noapte) Varsta cuprinsa intre 18 si 45ani! OBLIGATORIU :CAZIER CURAT si adeverinta de la medicul de familie. Angajații firmei ofera asistența necesară pentru acomodare și se ocupa de depunerea actelor necesare.

 • Angajam muncitori necalificați pentru ambalare , etichetare,banda,in fabrica de Carne. Aceasta apartine de unabator si se afla in Germania. AJUTĂM CU TRANSPORTUL ! BENEFICII: -contract de munca -asigurare medicala -spor de noapte 25 % -alocat ii pentru persoanele care au copii minori 219 -concediu pla tit 24 zile pe an -al 13-le-a salariu -primă de Crăciun -instruire s i formare profesionala -nu percepem nici un fel de comision -echipament de lucru gratuit Descrierea postului : -post la banda , etichetare,ambalare -programul de lucru este de 5 zile pe săptămâna ,8 ore cu posibilitatea de a se face ore suplimentare -disponibilitatea de a lucra pe ture (zi și noapte ) -cazare in camere de 2 persoane /camera de cuplu Cerint e : -persoane serioase, ba rbat i,femei sau cupluri obis nuite sa lucreze in 2 schimburi cu va rsta cuprinsa i ntre 18-55 de ani. -cazier curat -apt i de munca MODALITĂȚI DE PLATA : -plata salariului se efectueaza prin transfer bancar FIRMA SE OCUPA DE TOATE ACTELE NECESARE : -cont bancar; -asigurare de sănătate; - Anmeldung. Drumul din Roma nia pana in Germania este de 150 care este suportat de firma s i se va retrage din primul salariu . Avem pleca ri sa pta ma nale din urma toarele oras e : Brasov,Sibiu,Deva,Timis oara ,Arad . Pentru informat ii suplimentate sunati.

 • 8

  Angajam persoane necalificate fabrica carne Germania FĂRĂ COMISIOANE. Posturile sunt la banda,ambalare, vidare si etichetare. Fabrica este in orasul Rheda-Wiedenbrück, Germania. SALARIU (in mana): minim 1600-1900 euro (12.20 euro brut/h) Oferim transport din Romania pana la Fabrica. Programul de lucru este de 6 zile pe saptamana, 8 ore/zi, cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare; Disponibilitate de a lucra pe ture (zi si noapte); Se ofera: Contract de munca în Germania pe o perioada de 1 an. 25% spor pentru turele de noapte (12,5 euro brut/h); 25% din salariul anterior - prima de Craciun Concediu de odihna 24 zile/an Asigurare medicala si asigurare de viata Alocatie pentru persoanele care au copii minori - 219 euro/copil; Echipament de lucru asigurat gratuit. Varsta intre 18-55 ani Cazier curat Adeverinta de la medicul de familie Cazarea este in camera de doua persoane, in apartamente, case sau pensiuni, cu bai si bucatarii la comun costul chiriei si a utilitatilor este de 250 euro/luna de persoana. Transport de la cazare la fabrica și retur asigurat . Nu se percepe comision de angajare Oferim al 13-lea salariu (1300 euro neimpozabili direct in cont), cu condiția a 12 luni lucrate. Ruta de plecare este: BRASOV SIBIU DEVA TIMISOARA ARAD

 • 14

  Angajam personal necalificat pentru cea mai mare companie din industria carnii. Descrierea postului: Ambalare, etichetare și vidare carne la banda. Primim si cupluri ! Beneficii: Contract de munca semnat in Germania fara niciun fel de taxe sau comisioane Salariul net intre 1500 si 1600 după retinerea cazarii, utilitatilor si transportului de la cazare la munca si inapoi 25% in plus pt orele de noapte Concediu legal platit 24 zile pe an(2 zile pe luna) Asigurare medicala Cazarea se face in camere de 2 persoane, camere de cuplu Alocatie pentru persoanele care au copii minori 219 /copil Echipament de lucru asigurat gratuit de catre firma Programul de lucru este de 5 si 6 zile pe saptamana, 8 ore pe zi, cu posibilitatea de a face ore suplimentare (maxim 12h pe zi cu tot cu pauze). Disponibilitate de a lucra pe ture (zi si noapte) Varsta cuprinsa intre 18 si 55 ani! OBLIGATORIU :CAZIER CURAT si adeverinta de la medicul de familie. Angajații firmei ofera asistența necesară pentru acomodare și se ocupa de depunerea actelor necesare.

 • Salveaza cautarea