Anunțuri
Brutarie - Patiserie – Cofetarie Disponibil din: 2020-06-11 Tip job: Part time-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Ești pasionat ă de domeniul HORECA? Te așteptăm în echipa noastră! Responsabilități : - realizarea produselor finite conform rețetar și necesar zilnic săptămânal (produse pentru vitrină, produse candy bar, produse din aluat dospit, choux și ecler, torturi, prăjituri individuale, biscuiți, etc.); - păstrarea curățeniei la locul de muncă; - însușirea noilor tehnici de lucru, dacă este cazul; - realizarea constantă produse vitrina (astfel încât să fie mereu atractivă). Produse noi, în funcție de cerințele clienților. Beneficii : - salariu in functie de nivelul de experienta; - mediu de lucru plăcut. Te așteptăm în echipa noastră dulce și plină de entuziasm!
-
Mica brutarie artizanala, cu specific frantuzesc, angajeaza vanzator cu program redus, de luni pana vineri intre orele 8-14, pe perioada nedeterminata. Se ofera salariu fix si bonusuri în funcție de performante. Condiții de munca excelente si un mediu de lucru prietenos. Locatia se afla in sectorul 2, aproape de statia de metrou Piata Muncii.
-
Societate comerciala angajeaza personal , chiar si elevi de liceu ( nu e nevoie de experienta ) pentru a vinde clatite si inghetata la evenimente private . Se fac deplasari la evenimente in tara , se lucreaza doar in week-end 3 zile pe saptamana, se ofera cazare , transport , masa si retributie motivanta .
-
Angajez covrigar si patiser cu sau fără experienta dar serioase in orasul Pucioasa program luni -vineri 6.30 -15.30 , doar fete
-
Societate comerciala angajeaza lucrator comercial ( chiar si elevi de liceu fata sau baiat cu conditia sa aibe impliniti 16 ani ) la evenimente publice in tara se vinde CLATITE URIASE si INGHETATA THAILANDEZA .Se ofera cazare , masa si retributie motivanta . Nu e nevoie de experienta.
-
Ce căutăm? Persoană pasionată de cofetăria artizanala cu abilitati de preparare a prajiturilor si torturilor de la zero creme, blaturi, insertii, etc. Experienta in cofetaria cu productie in masa din semipreparate nu e relevanta, punem mai mult pret pe implicare, pasiune, dorinta de dezvoltare si de a impartasi cunostinte, pe creativitate si inovatie si, nu in ultimul rand, pe corectitudine si loialitate. Cine suntem? Cake Time este un mic laborator de cofetarie cu adevarat artizanala, care si-a castigat clientii in primul rand prin gust natural, nu artificial, prin prospetime si ingrediente premium. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și vrei sa lucrezi cu pasiune intr-un mediu prietenos te așteptăm sa ne contactezi. Suntem deschisi si pentru un program flexibil in diverse variante.
-
CENTRUL DE CERCETARE IN SANATATE SI SIGURANTA ALIMENTARA - Angajeaza Urgent Personal Tehnic pentru Postul de: Manager in siguranta Alimentelor HACCP, pentru implementarea procedurilor si editarea, emiterea Manualului HACCP, individual pentru clientii din unitati de alimentatie publica - Resturant si unitati de Productie tip Catering, Cantina, Laborator de Cofetarie patiserie. Candidatul ideal: Minim studii medii - de specialitate Absolvent Facultate Manager in siguranta Alimentara Tehnician HACCP in Calitatea Produselor Alimentare, Instruirea personalului operator prin Audituri, crearea Manualului de Bune Practici si implementarea propriuzisa. Competente cunostinte in metodologia implementarii Procedurilor ISO 22000 conform HACCP din industria alimentara, experienta constituie un avantaj; Experienta in Managementul Comunicarii. Carnet Conducere Categoria B - se asigura auto; Cunostinte operare PC; Bune abilitati de organizare, atentie la detalii, completarea documentelor specifice, tipizate; Atitudine proactiva in ceea ce priveste calitatea si procesul de imbunatatire continua; Bune abilitati de comunicare cu operatorii economici din domeniul - Restaurant, Patiserii, Catering, Carmangerie, Procesare Carne, Industria Alimentara, etc; Bune abilitati de lucru in sistem individual, independent, fara un program bine determinat, planificarea lucrarilor in sistem independent; Persoana dinamica, riguroasa; Integritate profesionala, responsabilitate, Corectitudine;
-
Angajez in orasul Pucioasa persoane f.serioase modelator covrigi , program luni-vineri 6.30 -15.30 , doar fete , rog cele mai puțin serioase, mai puțin muncitoare sa se abțină sa ma contacteze
-
-
Angajez personal la covrigarie in Pucioasa , program lucru luni -viner 6.30 -15 30i , cu care de munca, , f serioasa , doar fete
-
Angajez covrigar in orasul Pucioasa , cu sau fara experienta dar cu seriozitate maxima , program lucru luni - vineri 6.30 -15.30 , doar fete , cele care se știu cu probleme la corectitudine și la seriozitate rog sa se abțină sa ma contacteze
-
-
Cofetăria Amareto București Sector 2 angajam cofetara part-time. Cerinte: Experiența in domeniu, seriozitate, punctualitate. Program de lucru flexibil. Contract individual de munca. Acces metrou Stefan cel Mare la 200 m.
-
Angajăm personal pentru preparare Kurtos la Grădină Zoologică din Sibiu Program Sâmbătă și Duminică orele 10 - 19 Plată în fiecare Duminică 30 lei ora Tel
-
Angajez part time patiser cu experienta salariu se discuta la interviu transport asigurat
-
-