Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Mures Companii

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Ne marim echipa in sectia patiserie, suntem in cautarea unei persoane calificate in domeniu, avantaj celor cu experienta,de preferat posesor cat.B .Oferim salarizare cu cerintele actuale si tichete de masa.

  • Laborator de cofetarie angajeaza cofetar

  • 1

    Morarit-Panificatie Universal srl angajează BRUTAR / AJUTOR DE BRUTAR. Asteptam CV-ul tau pe mail: Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon:

  • Candidatul ideal Studii medii/superioare, de specialitate (contabilitate). Experienta: minim 3 ani in functia de contabil, intr-o companie de productie, in cadrul departmentului de contabilitate. Abilitati numerice dar si de comunicare. Foarte bune cunostinte de operare PC (Excel nivel avansat, Word, Outlook Express, Internet), foarte bune cunostinte programe de contabilitate, opereaza cu usurinta in softuri de contabilitate cat si in pachetul Microsoft Office (sau similare) Descrierea jobului Activitatea presupune inregistrarea documentelor în contabilitate ( facturi furnizori, bonuri de consum) Intocmirea rovinetelor pentru parcul auto. Intocmirea comenzilor de productie cu furnizarea si operarea documentelor aferente lor: note predare, transfer, consum in gestiunea stocurilor. Intocmirea facturilor pentru clienti ce tin de productie. Verificarea jurnalelor de cumparari si vanzari. Gestiunea stocurilor. Asteptam CV-urile dvs. la adresa de email: . Daca indepliniti criteriile pentru aceasta pozitie va vom contacta pentru a stabili un prim interviu. Salariul se discuta in cadrul interviului. Activitatea se desfasoara in loc. Sanpaul, jud. Mures. Programul de lucru: de luni pana vineri, de la ora 08:00 la 16:00. Prin inregistrarea CV-ului, sunteti de acord ca S.C. OPREA AVI-COM S.R.L. sa prelucreze datele dvs. cu caracter personal in scopul recrutarii de personal, conform legislatiei in vigoare. Aveti dreptul de va opune prelucrarii, precum si dreptul de va retrage consimtamantul trimitandu-ne o cerere la adresa de email

  • Salveaza cautarea