Anunțuri
Prelucrare carne – abator Disponibil din: 2021-09-12-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Companie din domeniul prelucrarii carnii angajeaza MACELAR fasonator cu experienta in domeniul transarii fasonarii prelucrarii carnii . Program de lucru de luni pana vineri cu incepere de la 6,30 Se ofera bonuri de masa in plus fata de salariu Se deconteaza costurile cu transportul Salariul se negociaza in functie de experienta
-
Promovat
Angajam , pentru depozit produse industria alimentara , manipultori si ambalatori produse conexe industriei alimentare . Calificarea se poate face si la locul de munca . Program cu norma de lucru 90 ore luna Salariul este de 2500-2800 net , in functie de abilitati .
-
Promovat
HOTEL EVIA*** DIN EFORIE NORD ANGAJEAZĂ: RECEPTIONER, AJ.OSPATARI, OFERIM CAZARE SI MASĂ GRATUIT, CONTRACT DE MUNCĂ. SALARII F.BUNE.
-
Promovat
Sunteti o persoana dinamica si gata sa accepte noi provocari cu experienta in productie? Fantastic, pentru că avem nevoie de sprijinul tău în producția noastră. Alăturați-vă echipei noastre și ajutați la modelarea productiei noastre moderne de ambalare si etichetare a produselor din carne vita si porc Cerințe: Formare în sectorul alimentar, de exemplu specialist în tehnologia alimentelor, operator de mașini. Personalitate puternica, motivată și rezistentă , cu spirit de echipă. Stil de lucru independent, responsabil, orientat spre obiective și soluții. Nivel ridicat de conştiinciozitate in executarea calitativa si in conditii de igiene a produselor. Condiții: Sprijin in integrarea dumneavoastra in Germania Chirie si Transport (contra cost) Salariu motivant si bonusuri de productie Lucru intr-o echipa tanara si dinamica ...si multe altele. Responsabilități: Operarea mașinilor și sistemelor moderne de producție și ambalarea a produselor din carne. Asigurarea unui flux continuu de produse în funcție de performanța liniei. Monitorizarea și controlul constant al parametrilor și stărilor mașinii. Controlul și optimizarea fluxurilor de productie. Efectuarea controalelor de calitate și respectarea standardelor de siguranță, calitate și igienă la locul de muncă
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Ayt Halal Meat Provider SRL angajeaza personal pentru postul de ambalator manual, cod COR 932101, la sediul societatii din jud Ilfov, oras Popesti-Leordeni, Sos Oltenitei, nr. 204A, in urmatoarele conditii: vechimea pe functie nu este necesara; studiile liceale si superioare nu sunt necesare; sunt necesare cunostinte minime de limba romana; valabilitatea ofertei este incepand cu data de 30.05.2024 pana la 01.06.2024. Interviul se poate realiza prin prezenta personala la sediul societatii sau online prin video call la nr tel, pentru persoanele din strainatate in data de 31.05.2024. Persoanele selectate vor fi angajate cu contract de munca pe perioada nelimitata, cu salariul minim pe economie;
-
Promovat
EBC Interim, cu sediul in Rennes, Franta, angajeaza personal calificat in abator (dezosori, fasonatori, macelari la sacrificare etc.) cu experienta! Se pune la dispozitie masina si cazare (maxim 2 persoane camera, salariul NET nu este afectat). Se intocmeste contract de munca francez. EBC se ocupa sa depuna dosarul pentru cardul de sanatate francez (carte vitale). Mai mult decat atat, coordonatorii nostri de teren va vor sprijini pe tot parcursul misiunii.
-
Agajam muncitor necalificat femeie sau barbat cu contract de munca , din Iasi sau din imprejurimile Iasului.Achitam contravaloare transport , bonuri de masa si sanbata se plateste dublu .Tel
-
MIRO EXPERT DISTRIBUTION SRL - angajeaza 3 posturi de ciontolitor transator carne Cod COR 751102 - studii profesionale calificare. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: .
-
buna ziua angajam Macelari Transatori porrc ,vita , oaie transare si taiere! salariu atractiv cu acte in regula cu contract suedez ! cazare si transport gratuit ! 8 ore pe zii , 40 ore pe saptamana !pentru mai multe detalii la nr de tel Costel
-
Promovat
Angajam , pentru depozit produse industria alimentara , manipultori si ambalatori produse conexe industriei alimentare . Calificarea se poate face si la locul de munca . Program cu norma de lucru 90 ore luna Salariul este de 2500-2800 net , in functie de abilitati .
-
Promovat
Locație: Bocsa, jud. Caras-Severin Cerințe: Studii: școală profesională liceu de profil. Instruire, calificare în specialitatea de mecanic. Capacitate bună de coordonare a mișcărilor, rezistență la efort static și dinamic. Promptitudine în rezolvarea situaților ce se ivesc. Aviz pentru lucru la înălțime. Capacitate de colaborare și de execuție a sarcinilor în echipă. Seriozitate, disciplină și punctualitate. Atribuții funcționale: Urmăreşte starea tehnică a utilajelor şi remediază eventualele defecţiuni mecanice apărute la utilajele şi instalaţiile tehnologice. Participă la intervențiile operative și de întreținere curentă la echipamentele tehnice. În caz de punere în funcțiune a echipamentelor noi, participă la montarea acestora. Întreţine şi exploatează sculele şi piesele de schimb din dotarea fermei. Raportează şefului acele defecţiuni mecanice apărute la utilajele şi instalaţiile tehnologice, ce depăşesc limita sa de competenţă. Oferta (salariu & beneficii): Salariu motivant. Desfășurarea activității într-o companie prestigioasă. Alte beneficii: bonuri de masă, pachet lunar alimentar cu produsele companiei, stabilitate la locul de muncă, formare și instruire profesională. Aplicațiile se pot trimite prin formularul de mai jos sau pe email la
-
Carmangerie cu sediul în Rădăuți angajează muncitor necalificat. Pentru detalii sunati la
-
-
Firma Sc Nicogri com 96 SRL cauta preparator mici, carnati. Full time, salariu atractiv, zona piata 1 Mai, Sector 1. Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel. din anunt;
-
-
-
Locuri de muncă disponibile in ABATOR Avem nevoie de barbati si cupluri.
-
In calitate de Manager Operatiuni Produs coordonati activitatea din depart. operatiuni, productie, logistica. Este necesara o experienta de 10-20 ani in industrii similare. Studii superioare. Asigura managementl intregului proces de operatiuni din productie si dezvolta la nivel stratefic proiecte operatiunale alaturi de echipele de achizitii, depozite, productie directa , calitate si siguranta alimentara, logistica . Asigura managementul unui mediu performant orientat catre clienti, dedicat furnizarii unor produse de cea mai intalta calitate pentru clienti. As the director of operations within the food industry, you'll take full ownership over the entire operations. You will take a hands-on approach and deliver strategic operational leadership across all aspects of operations including food production, warehouse management, picking, logistics, factory management and everything in between. What you'll bring: 5-7+ years of manufacturing experience in food (catering, ready to eat, cooked food is a major plus). Experience with managing a large scale teams and operations. Experience in negotiation and collaboration with third parties. Continuous improvement mindset and consistently identifying and applying cost reduction projects. An authentic leader, who s able to build strong relationships, clearly communicate and motivate, and drive accountability in all levels. An effective collaborator, who empowers and enables others to share ideas, raises awareness, gets buy-in, and and delivers fast and well-rounded solutions to complex problems. An analytical mind who s willing to get into the weeds of data and make decisions accordingly. Energy, enthusiasm, and getting things done mindset. Used to working in a high pressure, fast paced, and constantly changing environment . What you'll do: Lead the entire operations with a team of warehouse, production, kitchen, picking, logistics and Q&S managers. Build a high-performing customer-focused environment committed to delivering the highest quality product to our customers. Ensure and control that factory process flows are driven by Food Safety and Health & Safety procedures Responsible for target setting and maximizing on-time delivery, food quality and consistency, labor and production efficiency, picking accuracy and speed. Promote, monitor and perform continuous improvement and automation to enhance efficiency, food quality, and customer satisfaction. Map out, drive and continuously improve the day-to-day operations in a hyper-growth environment, effectively engaging, motivating and directing the team to ensure on-time and accurate delivery of customer orders. Collaborate closely with the sales & marketing department, to deliver ambitious and innovative projects for the end consumer. Negotiate, finalize, and manage contracts with 3rd party vendors. Develop a mindset across the entire team of identifying opportunities, facilitating root-cause analysis, implementing corrective actions, and delivering positive and focused change. Perform people evaluation, sustain the collaborative & feedback culture and empower the leading team. Full ownership over the P&L of the facility, and analyze shift performance to identify operational opportunities, trends, and potential cost-saving improvements. Provide cross-functional leadership from the front lines and immerse yourself in the trenches to optimize productivity, promote growth, problem solve anomalies, encourage innovative ideas, and create an excellent culture. Develop an incentive bonus program for all employees to increase productivity by linking reward to performance. Analyze shift performance to identify, develop, roll out, and manage standard operating procedures, visual tools, and checklists to ensure we are a process-driven operation. Collaborate with authorities and ensure that all processes specific to the activity are in accordance with the applicable regulations. Oversee building maintenance, ensure facility cleanliness, and manage the maintenance of facility and utilities equipment, prioritizing safety and operational efficiency.
-
Companie din domeniul procesarii carnii angajeaza AMBALATORI cu experienta de minim 3 ani in etichetarea automata a produselor alimentare. Programul de lucru este de luni pana vineri, 8 ore, 2 schimburi , o saptamana de la ora 6,30 pana la ora 15 cu 30 minute pauza de masa, o saptamana de la 12 la 20,30 cu 30 minute pauza de masa Se deconteaza transportul Se ofera in plus fata de salariu bonuri de masa salariul se negociaza in functie de experienta locul de munca este in Calea Giulesti nr 333, sector 6
-
-
Responsabilitati: - determina necesarul de frig si de climatizare al abatorului; - Planifica si urmareste montajul, punerea in functiune si exploatarea instalatiilor de producere a frigului artificial; - Se ocupa de remedierea defectiunilor uzuale ale instalatiei frigorifice; - Asigura si verifica existenta tuturor materialelor necesare (consumabile lichide de ungere, lichide de racire, agenti frigorifici- piese de schimb, AMC-uri) si corectitudinea calitatii cantitatii necesare in conformitate cu documentatia primita. Cerinte: - calificare profesionala in meseria de frigotehnist; Punct de lucru: Crevedia Beneficii: Pachet salarial motivant+ bonus de performanta Se asigura masa de pranz Abonament medical Contract pe perioada nedeterminata
-
AVICOLA POIANA S.R.L. angajeaza inginer tehnician industrie alimentara - specializarea carne-preparate din carne pentru Abatorul de curcani si carmangerie. Relatii la tel. , e-mail:
-
AVICOLA POIANA S.R.L. angajeaza pentru Ferma de curcani Poiana, contabil, pentru intocmire documente de evidenta primara, specifice fermei. Cerinte: experienta in activitatea contabila min. 4 ani, cunostinte operare Word, Excel. Relatii la tel. , e-mail:
-
Angajam fata la vanzare produse macelarie, sector 4 Constantin Brancoveanu.Program 5 zile saptamana si 2 zile libere,salariu 3000 net