Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Satu-mare

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • BRUTARIE ANGAJEAZA FELIATORI CU EXPERIENTA ! SALAR MOTIVAT ! PROGRAM DE LUCRU 12/24! PTR MAI MULTE INFORMATII LASATI UN MESAJ !

 • Firma cu capital german Cautam pentru un miniabator nou construit in incinta fermei noastre situate pe raza judetului Satu-Mare un coleg care sa lucreze in domeniul: Macelar Acesta se va ocupa de: - Abatorizarea vitelor si porcilor crescuti in ferma proprie; - Prelucrarea de la cap la coada producand carne transata si mezeluri certificate bio pe baza retetelor obtinute de la firma noastra din Germania. Va propunem: - Conditii de munca exceptionale intr-un abator nou construit; - Posibilitatea muncii intr-o echipa mica prietenoasa, idealista; - Posibilitatea de a executa produse acordandu-se importanta calitatii si nu cantitatii; - Conditii in care facem totul pentru bunastarea animalelor; - Suport de la colegii nostri din Germania pentru calificare continua; - Sprijin la cazare daca este cazul; - Asiguram transport de la domiciliu la locul de munca. - Acordam salariu avantajos, tichete de masa si bonusuri Persoana cautata este: - dornica sa experimenteze; - o persoana care are respect fata de animale; - dornica sa fie un bun profesionist; - o persoana calificata in domeniu dar asteptam si persoane care doresc sa se califice cu noi in aceasta meserie. Despre firma noastra: Suntem o firma cu capital german specializata in agricultura. Crestem animale in conditii si cu certificare ecologica respectand bunastarea animalelor. Acestea cresc pe pasuni iar in alimentatia lor nu se folosesc concentrate . Abatorizarea se va executa in incinta fermei evitandu-se stresul dat de transport iar procesul de abatorizare este astfel conceput incat stresul sa fie redus la minimum, stimandu-se animalul. De la animale de calitate obtinem carne de calitate pe care o prelucram in mezeluri de calitate, produsele ajungand in mare parte pe piata din Germania.

 • 1

  BRUTARIE ANGAJEAZA BRUTAR CU EXPERIENTA ! PROGRAM DE LUCRU IN TURE 12/24. SALAR MOTIVANT ! CEI INTERESATI PRIN INTERMEDIUL ANUNTULUI !

 • 2

  Angajam o doamna serioasa pentru placintarie cu program de la ora 6/7 , 4 sau 8 ore pe zi de luni pana vineri Mai multe detalii la telefon

 • 1

  Firma cu capital strain, in continua dezvoltare, angajeaza inginer in industria alimentara pentru o fabrica de conserve. Descrierea generala a pozitiei: Controleaza si raspunde de activitatea de productie; Primeste comenzile si programeaza realizarea acestora conform cerintelor; Urmareste gestionarea materiilor prime si auxiliare ; Studiaza si isi insuseste instructiunile tehnologice si retetele de fabricatie pentru toate produsele, urmand a instrui personalul din subordine. Candidatul ideal: Studii superioare de specialitate in industria alimentara Flexibilitate, dinamism, interes pentru instruirea continua; Disponibilitate pentru program cu specific de productie. Beneficii: Salariu atractiv Tichete de masa

 • Salveaza cautarea