Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Societate comerciala cu profil patiserie angajam personal cu minim de experienta în acest domeniu. Va rugam nu trimiteți mesaje.

 • 1

  Plecare Sâmbătă - 30 IANUARIE NU SE CERE LIMBA GERMANA SAU ENGLEZA! Salarizare : necalificati-11-12 EURO brut /ora fasonatori -12-14.50 EURO brut /ora ciontolitori-14.50-17.50 EURO brut /ora Cazare DOAR 150 euro/ luna 2, maxim 3 persoane in camera, condiții foarte bune! Avantaje: Transport gratuit intre locul de munca si cazare Asigurare medicala Bani pentru mancare dupa prima saptamana Echipament pentru munca oferit gratuit Concediu de odihna platit intergral NU SE ASIGURA LENJERIE DE PAT VESELA SI INTERNET! Se lucreaza in doua schimburi de luni pana vineri . Se pleaca grup organizat din tara. Biletul de transport se plateste la autocar. Nu se percep taxe, comisioane, etc! Detalii la telefon

 • 9

  Cu o ampla experienta in domeniul restaurantelor de tip fast-food si cel mai mare lant de acest gen din Romania, Spartan Restaurant Timisoara isi mareste echipa. Daca vrei sa te alaturi unei echipe de tineri si sa muncesti intr-un mediu placut, contacteaza-ne la telpentru a stabili un interviu. Cautam: - ajutor preparator; - taietor carne rotisata; - casieră - pizzar. Oferim: - salariu atractiv 2000 - măriri salariale din 6 în 6 luni - posibilitate de avansare; NU CEREM EXPERIENTA

 • SC PATISERIA DILLI SRL din TIMIAOARA angajează 2 lucratori bucatarie(spalatori vase mari)(cod cor 941201),conditii minime:- studii 8 clase (Scoala Primara) CV-urile se depun pe e-mail la adresa: oskarfototimisoara@gmail. com Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de Selecția candidatilor va avea loc in data de 08.03.2021 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • SC BUREK STAR SRL din LUGOJ, angajează 1 lucrator bucatarie (spalator vase mari) cod cor 941201 conditii minime:- studii 8 clase (Scoala Primara) CV-urile se depun pe e-mail la adresa: oskarfototimisoara@gmail Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de Selecția candidatilor va avea loc in data de 08.03.2021 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • SC PATISERIA SUPER DONA PLUS SRL din TIMIȘOARA angajează 1 lucrator bucatarie (spalator vase mari) (cod cor 941201), condiții minime: 8 clase (Scoala primara) CV-urile se depun pe e-mail la adresa: oskarfototimisoara@gmail. com Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de Selecția candidatilor va avea loc in data de 08.03.2021 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • 14

  Angajam personal pentru fabrica de producție și distributie inghetata și lipie libaneză,îți dorești sa lucrezi alături de noi? Alege unul dintre posturile disponibile : - ajutor brutar - operator calculator - inginer tehnolog alimentar - ambalator manual / muncitor necalificat -vanzatoare magazin mixt (Calea Lipovei) CV- ul îl poți trimite pe adresa de email : Pentru alte informatii și stabilirea interviului ne poți suna la nr : 0744.612.585 sau 0722655286

 • 2

  Angajam inginer tehnolog pentru fabrica de inghetata ,program de lucru 8h. mai multe detalii la nr de telefon,intre orele 9:00-15:00

 • Brutaria Sacalaz angajeaza cofetar Pentru mai multe detalii sunati la numarul de tlf

 • 3

  Angajam femei,fete pentru langoserie,zona dacia,program L-V:08-17 ,S:09-13.TEL:

 • 1

  Brutaria ELM /Rapsodia angajeaza brutari și patiseri cu experienta si muncitori necalificati pentru munci in brutarie./patiserie. Oferim salariu bun si bonuri de masa. Prin rotatie se lucreaza si in schimb de noapte. Detalii la tel

 • Cofetaria Story Cake din Timisoara angajează cofetar/patiser, se solicita experienta minim 1 an de zile și diploma de calificare în domeniu. Se oferă contract de munca cu 8 ore, program flexibil, salar fix și procent din comenzile realizate. Pentru mai multe informații ne puteți contacta la nr tel: .

 • Holding de Abatoare belgia angajam macelari cu experienta in transarea carnii de porc si vita ,contract pe perioada nedeterminata pachet salarial motivant mai multe detalii la nr de telefon!!!!

 • https://mkjob.xyz/rf79630357867/ Company money va ofera bani reali. In doar 3 ore poti face 200 $ te inregistrezi .si incepi sa castigi.apoi retragi suma dupa cum doresti! Eu am facut 211 $ in doar 3 ore.ii puteti retrage pe card.paypall sau portofele electronice.eu am ales optiunea paypall ..Daca doriti ajutor ...dati un msj Succes!

 • 13

  fabrica de paine angajeaza brutar.muncitor necalificat .salar atractiv .program flexibil.relatii la tel 0740206206

 • Angajam brutar responsabil , organizat, productiv, atent si cu experienta (constituie un avantaj). Oferim posibilitatea de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, contract de munca pe perioada nedeterminata si multe alte beneficii. Relatii la telefon: .

 • 6

  Bună ziua, Se caută urgent electricieni și sudori Mig - Mag Salariul de la 13, - Euro Brut pe oră Diurna pt cazare și transport. Se cere limba Germană la nivel conversațional A2 spre mediu B1. .Acest anunț este făcut pt persoanele care își căuta un loc de munca și vor sa muncească. Nu răspund la comentarii răutăcioase și limbaj indecent.

 • 12

  Angajam brutar-patiser. Experienta nu este necesara, constituie un avantaj. Ne dorim ca aceasta persoana sa aiba o atitudine pozitiva, sa fie dornica sa invete si atenta la detalii. Oferim salariu atractiv, bonusuri, seriozitate si mediu de lucru placut. Pentru mai multe detalii, va rog sunati la . Multumim frumos!

 • 1

  Avem nevoie de personal calificat si necalificat in domeniul prelucrarii carnii de vita si porc . Salarizare: -Fasonatori 12-14.50 euro/brut/h -Ciontolitori 14.50-17.50 euro/brut/h -Necalificati 11-12 euro/brut/h Program saptamanal de 40 de ore (plus ore suplimentare daca este este cazul ) Detalii loc de munca :taiere , transare , fasonare , impachetare , etichetare . -Vârstă minima 18 ani. - Adeverinta medicala precum ca sunteti apt de munca . -Certificat de casatorie/nastere -Certificat nastere copil unde e cazul Condiții: -Loc de munca pentru persoane serioase -Transport gratuit intre locul de munca si cazare -Suport in deachiderea unui cont bancar -Cazarea este 150 euro pe luna cu tot cu utilitati . -NU SE ASIGURA LENJERIE DE PAT , VESELA BUCATARIE -Echipament de munca gratuit -Concediu de odihna platit -Sprijin in efectuarea actelor pentru alocatia copiilor in jur de 200 de copil . -Transport saptamanl din Romania in Germania de 2 ori pe saptamana contra cost . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati !

 • Salveaza cautarea