Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  -absolvent de invatamant tehnic; -tanar cu abilitati elementare tehnice; -permis categoria B; -limba engleza mediu; -seroizitate si responsabilitate; Dacă aveți întrebări privind modalitatea în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, aveți posibilitatea de a ne transmite o solicitare în atenția Responsabilului cu protectia datelor la adresa de e-mail disponibilă pe site-ul www.ingineri.com.ro Vă informăm că puteți să vă retrageți consimțământul, oricând, în cazul în care nu mai doriți să participați la procesele de recrutare și selecție ale agenției de recrutare, ingineri.com.ro. Retragerea consimțământului va avea drept rezultat ștergerea/uitarea datelor dumneavoastră și imposibilitatea participării la procesele de recrutare și selecție din cadrul agenției.

 • 5

  Angajez vanzatoare pentru zona dambovita. Magazin de cofetarie si brutarie. Cerinte spirit de echipa, sociabil si seriozitate. Oferim salar+ bonus vanzari. Sa fie bine pentru toata lumea in vremurile astea grele.

  Repostat automat
 • 7

  Angajam personal necalificat pentru cea mai mare companie din industria carnii. Descrierea postului: Ambalare, etichetare și vidare carne la banda. Primim si cupluri ! Beneficii: Contract de munca semnat in Germania fara niciun fel de taxe sau comisioane Salariul net intre 1500 si 1600 după retinerea cazarii, utilitatilor si transportului de la cazare la munca si inapoi 25% in plus pt orele de noapte Concediu legal platit 24 zile pe an(2 zile pe luna) Asigurare medicala Cazarea se face in camere de 2 persoane, camere de cuplu Alocatie pentru persoanele care au copii minori 219 /copil Echipament de lucru asigurat gratuit de catre firma Programul de lucru este de 5 si 6 zile pe saptamana, 8 ore pe zi, cu posibilitatea de a face ore suplimentare (maxim 12h pe zi cu tot cu pauze). Disponibilitate de a lucra pe ture (zi si noapte) Varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani! OBLIGATORIU :CAZIER CURAT si adeverinta de la medicul de familie. Angajații firmei ofera asistența necesară pentru acomodare și se ocupa de depunerea actelor necesare.

 • SC BALLKAN FOOD HOUSE SRL din Timisoara angajează 1 LUCRATOR BUCATARIE(spalator vase mari) (cod cor 941201),conditii minime:- studii 8 clase (Scoala Primara). CV-urile se depun pe e-mail la adresa: [email protected] com Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de 27.11. 2022 Selecția candidatilor va avea loc in data de 28.11.2022 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • SC PATISERIA ONI SRL din Timisoara angajează 1 LUCRATOR BUCATARIE(spalator vase mari) (cod cor 941201),conditii minime:- studii 8 clase (Scoala Primara). CV-urile se depun pe e-mail la adresa: [email protected] com Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de 27.11.2022 Selecția candidatilor va avea loc in data de 28.11.2022 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • 1

  SC PATISERIA SKENDERBEG SRL din Timisoara, angajează 2 LUCRATOR BUCATARIE(spalatori vase mari) (cod cor 941201),conditii minime:- studii 8 clase (Scoala Primara). CV-urile se depun pe e-mail la adresa: [email protected] com Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de 27.11.2022 Selecția candidatilor va avea loc in data de 28.11.2022 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • 2

  SC BRUTARIA APETIT SRL din Giroda angajează 1 LUCRATOR BUCATARIE(spalator vase mari) (cod cor 941201),conditii minime:- studii 8 clase (Scoala Primara). CV-urile se depun pe e-mail la adresa: [email protected] com Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de 27.11.2022 Selecția candidatilor va avea loc in data de 28.11. 2022 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • 18

  Bună ziua, Se caută urgent in Bonn / Germania muncitori necalificați pentru depozitul de la Amazon. Sortarea și scanarea pachetelor. Salariul: Tură de zi: 13,34 brut / oră Tură de noapte : 17.34 brut / oră ( spor de noapte 4 pe oră neinpozitati) Cazarea 300 pe lună. Cerințe: Se cele limba germană sau engleza la nivel conversațional Se caută urgent operatori de mașini și sisteme in producția de lemne și motostivuitoristi în 59969 Bromskirchen regiunea Halenberg / Germania Salariu pt motostivuitorist (2200 - 2500 net / lună ) Salariul pt operatori de mașini și sisteme este ( 2200 - 2500 net / lună ) Spor de noapte și ore suplimentare 25% Munca duminicală: spor 50% Sărbători legale: spor 100% Licență de motostivuitor Limba Germană la nivel conversațional Se oferă: Banii de concediu Toate asigurările și contribuțiile la stat plătite Acest anunț este facut pt persoanele care isi caută un loc de muncă si vor sa muncească. Nu răspund la comentarii răutăcioase si limbaj indecent Plecare organizată Miercuri și Sâmbătă cu autocarul din toate orașele Romanie

 • 3

  Ai dori sa lucrezi in echipa in Germania salar Actractiv cu acte si cazare detalii la telefon

 • 12

  fabrica de paine angajeaza brutar.muncitor necalificat .salar atractiv .program flexibil.relatii la tel 0740206206

 • Carmangerie/abator in LUGOJ căutăm Tehnolog cu studii superioare si experiență in domeniul prelucrarii si procesării cărnii Salariu atractiv Informații la telefon

 • Brutaria ELM /Rapsodia angajeaza brutari și patiseri cu experienta si muncitori necalificati pentru munci in brutarie./patiserie. Oferim salariu bun si bonuri de masa. Prin rotatie se lucreaza si in schimb de noapte. Detalii la tel

 • 1

  Angajam patiser cu experienta

 • 5

  Angajez Ajutor bucatar, lucrator mici, cu norma intreaga. Salariul in functie de experienta, incepand de la 3000 lei. Pentru informatii, sunati la tel: .

 • 7

  Angajez Ajutor bucatar, lucrator mici, cu norma intreaga. Salariul in functie de experienta, incepand de la 3500 lei. Pentru informatii, sunati la tel: .

 • Fabrica de Paine Dumbravita angajeaza in conditii avantajoase: Ambalator manual si operatori linie (experienta constituie avantaj) Salariul este de 3000 lei in mana primele 3 luni apoi 3230 lei in mana, tichete de masa in valoare de 400 lei, decont de transport pana intr-un maxim de 15 ron/zi. Sporuri: spor de noapte 25%, spor de ore suplimentare si sarbatori legale 200%. Program: 3 schimburi. CV -urile se trimit pe adresa de e-mail sau la adresa fabricii din Str.Bartok Bela nr.3, Dumbravita. TEL: .

 • 1

  Angajam patiser cu experienta! Salar atractiv ! Locatia se afla in zona Freidorf, Timisoara. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la tel .

 • SC PATISERIA TEA&TUNA SRL din Peciu Nou angajează 3 LUCRATORIBUCATARIE(spalatori vase mari) (cod cor 941201),conditii minime:- studii 8 clase (Scoala Primara). CV-urile se depun pe e-mail la adresa: [email protected] com Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de 20.11.2022 Selecția candidatilor va avea loc in data de 21.11.2022 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • Angajăm 2 mecanici de întreținere la abator , cunoscători de limbă engleză sau germană. Salariu atractiv. Plecare imediată. Firma este belgiană . Se asigură contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Pentru mai multe informații, puteți suna la nr. sau .

 • Novapane SRL cu sediul in Ghiroda str Brates nr 13b angajeaza brutar calificat sau cu experienta in domeniu. Relatii la telefon

 • Salveaza cautarea