Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Vaslui

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Grupul de firme SAFIR (Safir, Sagem, Safi Star, Nutriva), cu o prezență de 30 de ani pe piața competitivă românească și internațională de carne de pui și nu numai, organizează proces de recrutare și selecție în vederea angajării în condiții avantajoase (pachet salarial și beneficii atractiv și motivant), personal pentru următoarele ocupații: șef proces fabricație, operator fabricație flux, ambalator / manipulant mărfuri, gestionar depozit, muncitor necalificat, sortator produse, lăcătuș mecanic, electrician întreținere și reparații. Beneficii: contract individual de muncă pe durată nedeterminată, salariul va fi stabilit în cadrul interviului de recrutare funcție de experiența fiecărui aplicant, posibilitatea majorăriii salariale la 3 luni, la 6 luni, 12 luni, bonusuri de performanță, primă de Paști, 8 Martie, 1 iunie, zi de naștere, Crăciun, tichete de masă acordate proporțional cu timpul lucrat, o masă caldă pe zi la cantina societății, transport asigurat, un pachet de carne la sfârșitul fiecărei săptămâni. Cerem și oferim seriozitate! Relații suplimentare se pot obține la următorul număr de telefon: , sau personal la sediul societății din Vaslui, strada Podul Înalt, nr. 2.

 • Sc Fleischparty srl, sediul Moara Grecilor, jud. Vaslui, obiect de activitate : fabricarea produselor din carne, angajeaza fochist. Relatii la tel sau la sediul societatii.

 • SC FLEISCHPARTY SRL angajeaza lacatus mecanic, mecanic utilaje industriale din industria alimentara.

 • Sc Fleischparty srl, sediul Moara Grecilor, judetul Vaslui, obiect de activitate : fabricarea produselor din carne, angajeaza inginer chimist, inginer industrie alimentara, medic veterinar.Relatii la telefon sau la sediul societatii.

 • 1

  Sc Fleischparty srl, sediul Moara Grecilor, jud. Vaslui, obiect de activitate : fabricarea produselor din carne, angajeaza gestionar depozit condimente (femei/barbati).Relatii la tel sau la sediul societatii.

 • SC CASA TUDORA SRL ANGAJEAZA BRUTAR CU EXPERIENTA SALARIU MOTIVANT. RELATII LA TEL:

 • Sc Fleischparty srl , Moara Grecilor ,judetul Vaslui, obiect de activitate : fabricarea produselor din carne, angajeaza inginer industrie alimentara,manipulanti marfa, ambalatori manual.Relatii la telefon .

 • Salveaza cautarea