Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Iti propun o activitate placuta in care poti lucra de oriunde. Daca crezi ca vrei sau nu..... decide tu . Poti face bani alaturandu-te echipei noastre.Intra aici si urmeaza pasii http://pynmoney.xyz/591252344660 Nu te costa nimic si in plus daca nu iti place poti iesi cand vrei.Mult succes

 • Student in ultimul an la Universitatea Politehnica Timisoara, Automatica si Calculatoare, doresc a-mi gasi un loc de munca in IT, de preferabil pe domeniul software. Cunostinte bune in C/C++, Oracle DataBase SQL si medii in Java, Phyton. Sunt dispus sa invat orice limbaj de programare.

 • 8

  Angajez studenti la informatica, cunostinte minime de programare, part time, program flexibil, pentru predare cursuri programare in Arad. Caut si vorbitori de limba maghiara.

 • Caut job, stau in Turnu(la 15min de Arad), am 23 de ani, permis b(4ani), studii superioare, engleza avansat. Imi doresc: operator pc, productie, introducere date, administrare magazine online, telecomunicatii, chiar si sofer(in anumite conditii, distributie, rute fixe, etc). Astept propuneri, contact intre 09-21.(apel, whatsap, mesaj). Conteaza: - sa am transport asigurat la Turnu sau - programul sa fie intre ora 06:00 sau 06:30 - pana-n ora 15:30 si sa se ofere decontare transport!

 • Fara contract de muncă

 • 4

  Realizeaza operatiunile necesare instalarii si intretinerii retelei de fibra optica: sudura, jonctare cabluri fibra optica, instalare si intretinere surse de telealimentare, cabluri si echipamente specifice cu respectarea proiectelor tehnice si a instructiunilor de montaj Asigura operatiunile necesare intretinerii, modernizarii si extinderii retelei de fibra optica Responsabil cu intretinerea retelei de fibra optica; verifica preventiv parametri optimi de functionare prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei Executa si actualizeaza planurile de dezvoltare ale retelei de fibra optica Asigura suport pentru dezvoltarea normala a retelei de distributie fibra optica pentru servicii de date/Internet B2B (survey-uri, service, dezvoltari infrastructura retea pentru a acoperi noi zone) Se asigura transport, cazare, asigurare medicala privata si 2 bilete dus-intors /an spre Romania.

 • 47

  Candidatul ideal Candidatul ideal poseda urmatoarele calitati: comunicare foarte buna, inclusiv pe platformele online. posibilitatea si capacitatea de a lucra independent exceleaza in tehnologiile cerute flexibilitate in ceea ce priveste tehnologiile noi capacitatea de a rezolva probleme sub presiune de timp Descrierea jobului Obiective: dezvoltare de interfata moderna pentru aplicatii web din diverse domenii. Frontend: jQuery, Marionette JS, Javascript. Optional Bootstrap, Angular Materials, CSS, SCSS. Backend: Django, Python, Postgresql, Rest Apis. Limba straina: engleza nivel mediu Posibilitate de lucru part-time si home-office(full-remote), Salarizare: negociabil 1,200 euro in functie de aptitudini.

 • Salveaza cautarea