Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Romservice Telecomunicatii cu sediul in Bucuresti, este in cautarea unui coleg Inginer Ofertare Soluții VoIP & Comunicații Responsabilități • Proiectarea și dezvoltarea de soluții profesionale pentru clienți, în principal in arii legate de sisteme de comunicații o Sisteme de comunicații unificate – Unify, Avaya, Panasonic, Grandstream o Solutii VoIP - Unify, Avaya, Cisco, etc. o Solutii wireless - Ruckus, Cisco, Aruba, altii o Soluții Call/Contact Center, Call Recording, IVR, o Audio – video conferințe – Poly, Avaya, Cisco, Logitech • Contribuie la toate etapele elaborării ofertei: analiza cerințelor, documentarea specificațiilor, stabilirea arhitecturii, întocmirea ofertei tehnico-economice, prezentarea la client. • Ține legătura cu clienții și asigură consiliere și instruire privind utilizarea sistemelor instalate • Identificarea de noi tehnologii, dezvoltare-configurare și testarea unor soluții adaptate cerințelor clienților; • Suport avansat (L2) la implementarea unor soluții complexe sau gestionarea tichetelor de service la producător / distribuitor; • Stabilirea unor relații de parteneriat cu producătorii, distribuitori si subcontractorii. Cerințe • Studii superioare în domeniul tehnic: profil IT, telecomunicații, electronică etc; • Experiență în elaborarea de soluții de comunicații, în special instalarea și configurarea echipamentelor mai sus menționate - de minim 2 ani • Constituie avantaj: o Certificările de soluțiile /echipamentele mai sus menționate. o Experiență in networking (Extreme, Dell, Cisco) și wireless o Solutii de Trunking/Routing/Switching – SIP Trunk, ISDN, DTMF, TDM • Persoana sociabilă, cu aptitudini de comunicare și relaționare, energică, amabilă și eficientă • Atitudine pro activă si pozitivă, deschisă spre învățare-cercetare • Permis categorie B Beneficii • Pachet salarial motivant, bonus de performanță • Oportunități de promovare • Cursuri de pregătire în țară și în străinătate • Telefon de serviciu Nivel carieră: Mediu (2-5 ani) Limbi vorbite: Limba engleză – scris, vorbit, citit, în special vocabular tehnic Adresa jobului: București

 • SC EDUSOFT TECHONOLOGIES S.R.L., persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str Balta Albina Nr 9, sect 3 avand Cod de Inregistrare Fiscala 38536988 efectueaza angajari pentru postul: Programator (1 post) cod COR: 251202. Interviurile vor avea loc in data de 16.07.2020 la sediul din Balta Albina Nr 9, sect. 3. CV-urile se vor depune odata cu interviul pana la data de 16.07.2020 orele 16:00.

 • Romservice Telecomunicații, angajează pentru București, Inginer ofertare AV/IT/SECURITATE Responsabilități: - Ofertarea sistemelor de curenți slabi (supraveghere video, detecție efracție, control acces) detecție incendiu, rețele de voce-date - Întocmirea ofertelor pe baza cerințelor clientului și a documentației tehnice, cu respectarea normativelor în vigoare - Acordarea suportului tehnic pentru echipa de vânzări, - Culegerea informațiilor pentru procesul de ofertare; - Studierea documentației: caiete sarcini, fișe de date, planuri, memoriu tehnic - Elaborarea documentației tehnice aferenta ofertelor acceptate Cerințe: - Absolvent studii superioare domeniul tehnic (Politehnica sau similar) - Experiența relevanta într-un post de suport tehnic presales din industrii similare constituie avantaj - Persoana organizată, capabilă să se impună, capacitate de analiză și sinteză, atitudine proactivă - Analiză și atenție la detalii, rigurozitate, folosirea terminologiei de specialitate Beneficii - Pachet salarial atractiv - Dezvoltarea profesională într=un mediu profesionist - Participare la traininguri de specialitate atât în țară cât și în străinătate - asigurare medicala privată BRD - MedLive - tichete de masă

 • comunicator centrală alarmă două simuri

 • Cautam programatori in Java familiarizati cu fisiere tip html, css precum js .. eventual si jquery. Salar incepand de la net 5.000 lei, se acorda tichete de masa si de vacanta. Program de lucru flexibil si part time la domiciliu din orice localitate. Termen de depunere CV 20.07.2020 email Detalii telefonic 0741-781.224 intre orele 9.00-15.00.

 • Candidatul ideal -Domiciul in Lugoj sau proximitate - Studii medii/ superioare tehnice, de preferat in domeniul IT sau electronicii; - Cunostinte de electronica constiuie in avantaj; - Experienta in domeniul mentenanta si service Imprimante si Fotocopiatoare constituie un avantaj; - Limba engleza la nivel mediu; - Cunostinte bune PC - Word, Excel, Outlook; - Permis de conducere - categoria B. Calitati: - Bun coechipier; - Dorinta si curiozitate de a invata echipamente noi; - Inclinatie catre domeniul tehnic, seriozitate, spirit de initiativa. Descrierea jobului Tehnicianul Service Image&Print are ca principale responsabilitati: - Receptia echipamentelor, punerea lor in functiune si instruirea operatorilor care vor lucra cu ele; - Intretinerea echipamentelor; - Diagnosticarea si reparatia atunci cand este cazul; - Intocmirea necesarului de piese pentru efectuarea reparatiilor. Oferta (bonusuri, beneficii): - Pachet salarial atractiv; - Cadru de lucru dinamic şi profesionist; - Posibilitatea formării profesionale in concordantă cu noutătile din domeniu.

 • 4

  Candidatul ideal Cautam un electronist pasionat, ingenios, organizat, responsabil si capabil sa munceasca cu placere alaturi de o echipa tanara si cu renume national. Uite cum ne asteptam noi sa fi: - de gasca. Nu ne plac oamenii inchisi in ei, vrem sa relationam cu tine si sa ne simtim bine impreuna - dispus sa inveti. Ne-ar placea sa le sti pe toate, dar nu prea ne place sa ne-o amintesti mereu. Si noi mai stim cate ceva si am dori sa te invatam unele lucruri. - ingenios. Clientii nostri au solicitari ciudate care nu au solutii standardizate. Ne trebuie un coleg inventiv si nonconformist in gasirea de solutii. - organizat. Nu iti vom da un sef direct sa stea cu gura pe tine si sa-ti spuna mereu ce sa faci. Va trebui sa te organizezi singur. Si in acelasi timp sa fi eficient. - muncitor. Ne-am dori sa iti placa munca, la propriu. Asa ne vom simti valorosi in preajma ta, iar firma va creste constant. - responsabil. Vei gresi. Chiar si tu. Fi sigur de asta. Ne-ar place insa sa se intample rar, iar cand se intampla sa iti asumi integral responsabilitatea care iti apartine. Descrierea jobului Daca vei ajunge sa ne fi coleg, vei avea urmatoarele responsabilitati: - diagnoza primara si avansata a laptop-urilor, telefoanelor, tabletelor si altor echipamente electronice sosite in service - reparatii electronice la nivel de microcomponente pe placile de baza - depanare software si testare echipamente reparate Evident, vei avea si avantaje multiple. Iata ce iti oferim daca ajungi sa fi colegul nostru: - integrarea intr-o echipa in care vei munci de placere - un program flexibil si interesant: 8 ore pe zi intre 09-18, 5 zile pe saptamana, S-D liber, vinerea zi scurta (pana la ora 16) - placerea de a lucra intr-o echipa de elita, care da tonul in domeniu si ofera suport si servicii de training pentru firmele similare din intreaga tara - un pachet financiar corect, bazat pe realizarile tale si pe aportul pe care il aduci in profitul firmei Descrierea companiei Te lasam pe tine sa afli despre noi ceea ce te intereseaza. Ne gasesti pe qube-ds Daca te regasesti in descrierea si aspiratiile din acest anunt, te invitam sa aplici.

 • 3

  Cautam un coleg experimentat, pasionat, ingenios, organizat, foarte corect si de incredere, pentru o colaborare pe termen lung. - Prietenos si deschis in a primi si a oferi sfaturi, in special pe zona tehnica - Rapid in lucru, se incadreaza in termene SE CER: - Cunostinte avansate retelistica - Exprimare clara, capacitate de a explica notiunile pe care si le-a insusit - Experienta in retele: echipamente, protocoale, diagnoza si depanare, proiectare retele - Cunostinte avansate depanare windows - Experienta linux server AVANTAJE (chiar nu sunt obligatorii, doar te pot ajuta la departajare): - Experienta intr-o pozitie asemanatoare - Experienta Asterisk - Experienta cu Mikrotik si Unifi Responsabilitatile vor fi simple si clare: rezolvarea diferitelor solicitari ale clientilor (atat remote cat si on-site): - Diagnosticare corecta si rapida precum si remedierea problemelor software Windows, Linux si MAC - Depanarea problemelor care intra in aria de competente pe zona de servere si echipamente active de retea - Operarea cu exactitate in CRM a tuturor operatiunilor efectuate - Comunicarea eficienta cu ceilalti tehnicieni pentru finalizarea solicitarilor foarte complexe si care necesita un grad ridicat de expertiza - Coordonare echipa interventii on-site, la nevoie Suntem in plin proces de scalare. Avem unde creste. Ai unde sa cresti.

 • Cauți un loc de munca , Vino alături de noi Venituri de peste 10.000 lei Cu sau fara experienta, asiguram training. Program individualizat. Salariu si bonusuri motivante , plata la zi Contract de munca pentru perioada nedeterminata. Perioada de adaptare Se asigura transport , Locatie stabila centrala Persoanele (domnisoare/doamne ) interesate sunt rugate sa atasaze CV.

 • 6

  Atributii : Instaleaza echipamente si sisteme de securitate: control acces, supraveghere video, efractie; Programeaza si testeaza sistemele instalate; Programarea caselor de marcat fiscale. Initial se face instruirea angajatului dupa care acesta va trebui sa instruiasca la randul sau persoanele care vor folosi casele de marcat. Cerinte: Studii tehnice; Permis auto categ B; Cunoasterea limbilor straine:constituie avantaj, Cunoasterea calculatorului: obligatoriu pachetul Office.

 • 1

  Angajam de preferat o admina pentru un nou studio in Piatra Neamt. pt detalii va rog sa ma contactati in privat

 • dorim o colaborare cu un admin/admina pentru realizare de profile pentru un studio nou deschis in orasul Piatra Neamt

 • angajam admin/admina pentru un stiudio nou deschis in piatra neamt, pentru detalii va rog sa ma contactati in privat

 • For our client, we are looking for a Senior BI/BW Consultant in Timisoara. Requirements:  Academic degree in Information Technology, Business Studies or similar qualification;  Knowledgeable in relational database technology;  Programming experience, ABAP / ABAP OO;  Excellent command of the English language, German language is an advantage;  SAP BW courses or experience in data management;  SAP BW Certification’. Tasks :  Participate in building up a new BW HANA system within a major spin-off project;  Identify and translate business requirements for data warehousing in the Automotive industry into BI deliverables and technical requirements;  Do the As-is analysis of the data warehouse and create future model solutions;  Design, develop, test, implement and support presented and approved solutions by business customers;  Discover, test and implement new IT technologies like SAP HANA, SAP Analytics Cloud and Advanced Analytics;  International cooperation within a global team;  Train junior team members and the key-user community. If you have good communication skills and a team spirit attitude we are waiting for your cv: Lucia Arion phone: 0746047580/ Email

 • Tasks: Develop and support custom / bespoke iSeries programs with primary alignment to Listed Systems group; • Assist with 3rd level support of the operation, testing, enhancement of the custom application and its impact capacity process; • To gain an understanding of finance and accounting roles and data flow within the Technology group; • Ownership and accountability. The applicant will collaborate, execute task assignments on the sprint, Global initiatives within the Listed Systems; • Provide application support Level 3 on in house application (in/out of office hours) and iSeries batch processing; • Bespoke programming of reports for different offices or business lines around the various data files using SQL, ILE RPG, Free-format RPG, CLLE, (XML and Java 20%), etc. Profile Requirements: • You have experience in full SDLC required: user requirements gathering, application/system analysis and design, development and deployment; • You have minimum 2 years’ experience on OS400 / System 36; RPG, ILE-RPG, RPG/400, RPG36, OCL, CL, embedded and Dynamic SQL, QUERY/400, RLU, DFU, SQL/400, DataBase Utility (DBU 5.0); • You have experience in the AS400 Turnover change management process would be good or similar deployment tools (Aldon).

 • Pasionat, ofer servicii complete de achiziționare configurare instalare hardware și software sisteme Office și setup-uri gaming. Sisteme gata făcute sau "pe bucăți". Băiatul bun la calculatoare de care ai nevoie. Tu sau puștiul pasionat de gaming :) Fiind o pasiune, totul este negociabil :) Inclusiv consultanța mea.

 • 1

  Multinationala din Bucuresti angajeaza operatori call center (customer support agent) , cunoscatori limba SPANIOLA+ENGLEZA ,nivel cunostine minim B2( ATENTIE : cunoasterea limbii engleze la nivel mediu, conversational, este obligatorie,se cere cunoasterea ambelor limbi straine ) , pentru diferite proiecte -Descriere job: Suport Tehnic pe Voce(telefonic) si Chat(scris) -Este necesara cunoasterea ambelor limbi straine -TICHETE DE MASA: 15 RON/zi pentru fiecare zi lucrătoare -Se lucreaza 5 zile/saptamana,program de 8 ore/zi, weekend-urile se lucreaza prin rotatie (in functie de proiect) -Multiple bonusuri lunare de performanta -Perioada de training platita integral -Contracte de muncă permanente -Locatie : Afi Cotroceni -Abonament medical Medlife -Reduceri cumparaturi Afi -Decontare transport -Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati prin mesaj privat.Va multumesc

 • SC Key Way Services SRL , CUI 38645314, angajează manager- 10 poziții. Interviul se tine in data de 15.07.2020, la sediul societății.

 • 2

  SC CATAG MEDIA Angajează muncitori calificați și necalificați (în vederea calificării) pt lucrări în telecomunicații.. Firma noastră derulează activități de instalare cablu FO și coaxial pe stâlpi și subteran Instalări de abonați casnici și business.. Lucrari dezvoltare retea Telekom Instalare FO in retea Netcity aerian si subteran pe suport Telekom FTTH B2B RONET B2B UPC LUCRARI DE NO UPC Constructie retea ORANGE Instalari B2B ORANGE.

 • Job simplu intra si te convingeTerms By checking "I agree to terms", you certify that all of your clicks, referrals, and completed tasks are all authentic and legit. By certifying, you understand that if any unauthentic stats are found, you account is subject to a ban and your payment request will be cancele Cashout Requirements To ensure you aren't cheating the system with multiple accounts and to make sure you are getting the most out of ZoanCash. You must meet the following requirements to cashout for the first 

 • Salveaza cautarea