Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Joburi in IT, telecomunicatii Arges - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 20

  Angajam suport tehnic IT

  Cerințe: certificat/diploma de calificare constituie avantaj; studii medii; persoana serioasa, muncitoare si dinamica, aptitudini de lucru in echipa, punctualitate; experienta de min 6 luni pe o pozitie similara constituie avantaj. Condiții: contract de munca plata orelor suplimentare bonuri de masa (20 lei/zi) Salariul este in functie de experienta. Pentru mai multe informatii referitoare la conditiile oferite, contacteaza-ne de luni-vineri intre orele 9.00-14.00 sau la sediul firmei din Str. Smeurei, nr. 1, Pitesti, jud. Arges Responsabilități: Vei oferi suport tehnic IT angajaților; Vei investiga, rezolva și răspunde la incidentele primite telefonic sau prin e-mail; Vei monitoriza zilnic sistemele interne și vei contribui proactiv la rezolvarea eventualelor erori; Vei menține, actualiza și extinde baza de date cu cunoștințe IT; Vei identifica și escala incidentele majore;

 • 3

  Angajam Tehnician Retele Telecomunicatii

  Companie din domeniul Telecomunicatiilor si Securitate angajeaza Tehnician Retele Telecomunicatii Salariu motivant, in functie de experienta anterioara Bonus de performanta. Responsabilitati: Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii; Asigurarea operatiilor de intretinere a retelei de fibra optica prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei (interpretari masuratori, etc.); Efectuarea deplasarilor in regiune in vederea realizarii lucrarilor de instalare, intretinere si modernizare a retelei de fibra optica; Urmarirea, verificarea periodica si modul cum sunt exploatate si intretinute echipamentele din dotare. Cerinte: Cunostiinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere, Mikrotik constituie avantaj. Experienta lucru la inaltime (minim 5 metri) constituie un avantaj; Buna capacitate de comunicare si relationare; Seriozitate si flexibilitate. Permis de conducere cat. B; Program de lucru Luni - Vineri- 09:00-18:00 (cu o ora pauza), disponibilitate la program prelungit si o Sambata pe luna. Daca esti interesat, ne poti contacta la numarul sau scrie-ne un mesaj in privat si te sunam noi.

 • Angajare Electronist, Electrician sau Electromecanic CÂMPULUNG

  Angajam Electronist, Electrician sau Electromecanic si Instalator. Se oferă contract de muncă, salariu motivant. Se cere: seriozitate, responsabilitate , capacitatea de a învăţa lucruri noi. Nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon : .

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arges

Localități

Salvează căutarea