Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arges

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 565 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Firma de transport din Pitesti angajeaza sofer prelata 3,5t. Cerinte: - Permis de conducere categoria B. - Experienta in transport international. - Disponibilitate: 30 zile extern cu 7 zile pauza acasa. - 2xRecomandari la angajare Beneficii: - Salariu fix + diurna 0.06centi/km (minimum 15000km). - Telefon serviciu. Soferul va avea la dispozitie un Fiat Ducato prelata 2018. Pentru mai multe detalii -

 • Castiga $200 intr-o zi din comfortul casei tale. Acceseaza linkul https://stojob.xyz/ab36024379862/ Vizualizeaza reclame a 21 centi reclama. Aduna centi prin introducerea codului de 5 cifre a fiecarei reclame. Cand ai ajuns la 200 de dolari poti retrage suma daca ai 40 de referenti inscrisi pe site cu linkul tau personal de promovare.

 • 18

  Firma cu experienta angajeaza muncitori pentru amenajarea spatiilor verzi Atributii: amenajarea si intretinerea spatiilor verzi tuns gazon, iarba, gard viu insamantare si intretinere gazon plantare de pomi, arbori, arbusti si flori Oferim: contract de munca echipament de lucru si protectie, masini si utilaje profesionale salariu motivant ce evolueaza in functie de performanta fiecarui coleg transport la locul de munca Permisul de conducere categoria B constituie un avantaj.

 • Firma Catering Gastro Bar este în căutare de personal, cu colaborare pe termen lung.
Se oferă cazare (internet + curent + apă), masă și contract de muncă. 
Se cere seriozitate, disciplină și minim 8 clase. De preferință băieți.
Vă rog să trimiteți doar mesaj cu poza și datele dumneavoastră la acest anunț pentru a fi contactat.
Salariul porneste de la 1.300 + 
Munca se desfasoara in Germania!

 • 3

  EUROPEAN LOGISTICS SRL angajeaza soferi profesionisti pentru comunitate / ADR avantaj. Posturi disponible numai pentru sofer singur pe cabina. Tipul de transport este numai la prelata. Ce oferim? un loc de munca stabil in cadrul unei firme cu peste 50 ani experienta; conditii de lucru moderne, compania punand la dispozitia soferilor vehicule DAF Euro 6 inmatriculate in Romania. Conditiile de lucru sunt: zona de desfasurare a activitatii este Benelux, Nord Germania, Nord Franta; tura de lucru este de 6 saptamani cu 2 vacanta sau permanenta; camioanele pleaca si se intorc in Romania din/in ARAD; soferii se schimba in Romania la ARAD in fiecare zi de marti; transport asigurat de catre firma din Pitesti la Arad cu microbuzul. Conditiile de plata sunt: A. Pentru soferii care detin atestat ADR diurna de 70 euro/zi cand se afla in afara teritoriului Romaniei; 5 euro de la a doua incarcare/descarcare; 7 euro cuplare/decuplare; salariul pe tara de 286 euro net B. Pentru soferii care nu detin atestat ADR : diurna de 65 euro/zi cand se afla in afara teritoriului Romaniei; 5 euro de la a doua incarcare/descarcare; 7 euro cuplare/decuplare; salariul pe tara de 286 euro net Ce calificari trebuie sa aveti? detinator permis categoria C+E; atestat de marfuri (CPC) si card tahograf; atestat ADR colete avantaj De ce sa faci parte din echipa noastra? avem peste 50 de ani experienta in transport rutier; lucram cu o flota de peste 200 de camioane: DAF euro 6; vei face parte dintr-o echipa de peste 250 de soferi din Romania. Pentru mai multe informatii sunati la numarul Valentin Rujan intre orele 09:00-18:00 de Luni pana Vineri.

 • 80

  Angajez personal in sistem part time pentru curatenie si intretinere diferite locatii

 • 24

  NE MĂRIM ECHIPA!!! DACĂ AI PERMIS CAT.B TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ. EXPERIENȚĂ CA ȘOFER PE COMUNITATE, LB. ENGLEZĂ - CONSTITUIE UN AVANTAJ TRANSPORT DE MARFURI RUTIERE PE DUBĂ CAROSATĂ-3,5T. NU SE FACE TUR-RETUR.

 • Ofer trasport cu mașina proprie într-un mod confortabil si in siguranță, pentru detalii va rog să sunați la numărul din anunț, O zi plăcută in continuare.

 • Cauți un loc de muncă în Lugoj ? Alătură-te echipei Moveos. Avem nevoie de operatori ambalare și operatori pentru roboți de sudura. Noi îți oferim următoarele beneficii: - cazare și utilități gratuite - venituri lunare între 2700 și 3100 lei în mână, compuse din: salariu și bonusuri - transport asigurat - formare și dezvoltare profesională - mediu de lucru dinamic Ți-am stârnit interesul?

 • 2

  Cu experienta pe comunitate minim 1 AN,nu se lucreaza in echipaj

 • 18

  Firma Pflege Daheim din Germania cu sediul in Curtea de Arges, str. Cuza Voda, nr. 131, et. 1, judetul Arges, angajeaza personal ingrijire batrani la domiciliu in Germania. Ofera salariu atractiv (salariu de incadrare personal necalificat 1.910 Euro), contract de munca incheiat in Germania, alocatie pentru copii. Limba germana pentru personalul necalificat nu este obligatorie. De asemenea, ofera posturi de asistenti medicali, posturi pentru care se solicita cunostinte minime de limba germana. Relatii la tel: 0723 350 268

 • Candidatul ideal - Experienta dе lucru in depozit ( constituie avantaj); - Abilitati dе lucru in echipa; - Persoana dinamica, activa, foarte organizata, atenta la detalii, responsabila. Descrierea jobului - Asigura rеceptiа cаntitаtiva si calitativа a produsеlor carе intra in depozit; - Asigurа repartizarеa si ordonаrеа corеcta a produsеlor din dеpozit; - Pregateste prompt si corect comenzile pentru livrare; - Preda marfa catre client conform documentelor emise; nr tel 0741052070

 • Firma SC Cogetil Transilavania SRL , MEDIAS,jud.SIBIU angajeaza conducatori auto categ. C+E pentru camioane Mega cu semiremorci prelata, pentru trafic intracomunitar (Germania-Franta -Benelux-Austria-Spania), cu experienta de minim 2 ani, Program de lucru: 6 sapt.UE ,cu 2 sapt acasa sau 3 luni UE cu 4 sapt acasa Salariul (diurna 75 euro/zi + salariul lunar cu continuitate) Contact tel nr.

 • Candidatul ideal - experienta de lucru in functia de casier (constituie un avantaj); - abilitati in utilizarea calculatorului si a programelor informatice; - agilitate si punctualitate; - disponibilitate si seriozitate; - capacitate foarte bună de comunicare, atenție distributivă, capacitate rapidă de decizie; - orientare catre rezultat si performanta. Descrierea jobului - intampinarea si consilierea clientilor; - oferirea de solutii competente fiecarui client, prin identificarea nevoilor acestuia; - efectuarea corecta a operatiunilor la casa de marcat; - gestionarea reclamatiilor si a bonurilor de retur.

 • Zugrav amenajez apartamente pe interioare de bună calitate la prețuri medi. Execut :Gresie, Faianță, parchet, glet, finisaje, lavabilă vopsit, montez uși, căzi, chiuvete, wc-uri, reparații,etc.

 • 1

  Candidatul ideal Studii medii Atitudine proactiva, responsabila si orientata catre finalizarea actiunilor; Serios si implicat; Experienta: minim 2 ani intr-o activitate similara de distributie. Cunostinte necesare: Regulamentul privind circulatia pe drumurile publice. Permis de conducere categoria B,C minim 3 ani Descrierea jobului: - Desfasoara intreaga activitate in conformitate cu principiile stabilite de firma in domeniul calitatii : respectarea graficului de livrare; fara reclamatii in livrare; fara pagube materiale si accidente; - Transporta marfa in baza documentelor insotitoare (factura fiscala, aviz de insotire a marfii, proces verbal de predare -primire); - Livreaza comenzile conform programului de distributie; - Preia comenzile din depozit pe baza de semnatura; - La preluarea comenzilor, verifica corespondenta dintre numarul de colete, tipul coletului (punga , cutie , cos) , numerele facturilor (avizelor de insotire ,etc.) existente cu cele trecute pe borderoul de livrari sau procesele verbale de predare-primire si aduce imediat la cunostinta sefului ierarhic despre orice neregula privind pregatirea acestora; - Livreaza comenzile clientilor conform adresei de livrare inscrisa la datele privind cumparatorul sau la adresele stabilite de catre agentii de vanzari. Salariu atractiv. Oportunitatea de a se dezvolta intr-o companie care incurajeaza angajatii sa aiba initiativa si ofera oportunitati de dezvoltare profesionala; Mediu de lucru stimulativ cu posibilitati reale de avansare. Descrierea companiei Compania a fost infiintata in 2000, activitatea de baza fiind importul si distributia nationala de accesorii auto si consumabile, produse de picnic, camping si sport. Avem o gama larga de produse, provenind din Romania sau din import (Germania, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia, China). Am ajuns ca in 2021 sa fim prezenti in peste 2500 de puncte de vanzare, prin mai mult de 850 de clienti, precum Selgros, Auchan, Dedeman, Kaufland, OMV Petrom, Lukoil, Metro, Cora, Socar, Norauto. Certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii, precum si certificarile R.A.R. si/sau de tip european sau ECE-ONU pentru produse valideaza nu doar calitatea fiecarui articol din stoc, ci si calitatea serviciului complet oferit fiecarui client VGT. Parcul auto propriu, spatiile de productie, manipulare si depozitare si o echipa de peste 50 de oameni functioneaza impreuna pentru a mentine fiecare relatie de afaceri dezvoltata in jurul produselor noastre. Am structurat piata pe care operam in trei canale: lanturi de magazine tip hypermarket/DIY, statii de distributie carburanti si firme de distributie locala/regionala sau magazine dedicate pieselor si accesoriilor auto, la nivel national.

 • Creative Motion SRL angajeaza dispecer cu experienta minim 1 an de zile in domeniul transportului express efectuat cu autoutilitare 3,5 tone. Cautam o persoana cu initiativa, comunicativa, cu abilitati de organizare si planificare, capabila sa lucreze in echipa si orientata spre indeplinirea obiectivelor companiei. Limba engleza scris si vorbit este o conditie de baza pentru obtinerea postului, operare PC si cunostinte minime microsoft office. Job-ul consta in intocmirea ofertelor de transport adaptate cerintelor clientilor in vederea obtinerii comenzilor de transport pentru flota companiei, monitorizarea autovehiculelor in vederea respectarii timpilor de tranzit conform comenzilor de transport, mentinerea dialogului cu soferii si clientii pentru buna desfasurare a transportului. Pentru buna desfasurare a activitatii, salariul si bonusurile salariale se stabilesc de comun acord la interviu si vor fi direct proportionale cu rezultatele obtinute. Interviurile de angajare se stabilesc doar in urma transmiterii unui CV. Relatii si detalii la .

 • 7

  Angajam confectioner cu experienta-masinist . Salariu atractiv si tichete de masa. Rog seriozitate.

 • 2

  Inchiriez un post de manichiura-pedichiura si un post de cosmetica pe durata de timp cat mai indelungata.

 • Salveaza cautarea