Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arges

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 707 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 26

  ANGAJAM SOFER --CATEGORIA B TRANSPORT DE MARFURI RUTIERE PE COMUNITATE -3,5T. NU SE FACE TUR-RETUR

 • angajeaza zileri pentru bucatarie(ajutor de bucatar, lucrator in bucatarie) pe durata verii 2021, salariul actractiv

 • Curse fixe.Circuit cu prioritate. Necesar C+E Se lucreaza o sapt.de zi, una de noapte.

 • 2

  Societate comerciala angajeaza sofer pe cimentruc.Postul este disponibil la Campulung Muscel jud.Arges! Experienta pe cimentruc constituie avantaj!

 • Firma de constructii angajeaza deservent buldoexcavator cu experienta. Postul necesita deplasari.

 • 4

  Locația se află într-o zonă montană, este necesară deplasarea pentru o perioadă mai lungă (aproximativ 10 zile), se asigură transportul, cazarea și masa, iar salariul este atractiv. Relații la tel.

 • 5

  Angajez sofer distribuitor produse panificatie Program matinal Relatii la tel. , dna Ioana

 • 3

  SC DODI PLAST TECH SRL angajeaza: - muncitori necalificati - in sectia de extrudare folie - femeie pentru ambalare produse din folie Pentru interviu si detalii va asteptam la fabrica la adresa : PITESTI, DN 65B , Km 4+610 intre vama Pitesti si Carrefour

 • Doresc o colaborare/asociere pentru montaj mobilier si alte prestari servicii.Caut baiat muncitor, serios posesor auto personal sau autoutilitară.Detalii la telefon.Nu răspund la mesaje.

 • 1

  Angajez rigipsari și zugravi. Locație șantier București și Curtea de Argeș. Salariul se discuta privat. Se oferă transport și cazare pentru cei din provincie. Detaliile se discuta doar la nr. 0742625252 . *nu răspund la mesaje

 • 2

  Angajez mecanic auto urgent, experienta medie, sau dornic să se califice

 • 2

  Închiriez spațiu showroom sau diverse spatii, începând de la 100 mp pana la 1700 mp plus teren 10000 mp

 • 2

  Închiriez hale diverse dimensiuni, începând de la 100 mp pana la 1700 mp separate sau impreuna ( total 2800 mp ) plus teren de 10 000 mp Pretabil pt super marchet, moll, Situat în nod comercial , vad ff bun

 • vând calandru de calcat Pfaff stare ffff bună.

 • Angajez patiser-cofetar cu experienta in domeniu. Punctul de lucru al firmei se afla in Gavana, str. Alunului nr.46 Salariul se negociaza in functie de experienta pe care o aveti. Mai multe detalii la tel : ( Ioana ) .

 • Societate comercială din Satu Mare cu vechime pe piața transporturilor din 1991 și cu un parc auto format din 50 de camioane; Angajăm: Șofer profesionist cu categoriile C+E pentru munca pe comunitatea europeană; Necesar atestat profesional și card tahograf; Plecările / sosirile se fac la Satu Mare, dispunem de curte închisă și păzită pentru turismele proprii; Se lucrează la prelată / prelată cu ADR sau frigo (și echipaje); Salarizare singur pe cabină 2500 euro; Posibilitate plată la 2 săptămâni; Perioadă de ședere - 2 luni cu 2 săptămâni, 3 luni cu 1 lună, sau mai mult, la înțelegere; Mai multe rute disponibile, tranzit pe următoarele țări: Spania, Franța, Belgia, Olanda, Germania, Cehia, Luxemburg, Italia, Austria. Nu se face Anglia, Elveția sau țările scandinave; Contract de muncă RO; Dispecerat în limba română, colaborarea se poartă pe Whats App, necesar aptitudini folosire smartphone, fotografiere, trimitere documente, etc; Camioane euro VI, Man, Scania, Volvo servisate regulat, cabine mari, cutii automate, aparate de taxare pe automat, telefon de serviciu, frigider, echipament, etc; Acceptăm și începători cu un minim de experiență; Plecări rapide. Mai multe informații la telefon sau , Whats App ;

 • 14

  Angajam sofer distributie -curierat in Curtea de Arges. Cerintele postului: Fara cazier judiciar si rutier, permis de conducere categoria B, studii medii,domiciliul in localitatea Curtea de Arges. Livrarea cu succes a coletelor pe zona agreata din Curtea de Arges si zonele limitrofe in program Candidatul ideal Studii medii absolvite Permis de conducere categoria B (minim 1 an experienta conducator auto, fara incidente); Experienta pe o pozitie similara reprezinta un avantaj; capacitate de adaptare si orientare, respectarea termenelor limita; Ce oferim? Program full-time de luni - sambata salariu fix + bonusuri performanta +bonuri valorice 1/zi lucratoare mediu de lucru placut si dinamic; Cei interesati sunt rugati sa ataseze un CV care sa contina numarul de telefon pentru contact. Persoana de contact : Mihaela Nr telefon :

 • Cautam 2 tamplari - dulgheri - montatori parchet, ferestre, usi, lambriu exterior+interior, din care unul sa stie franceza nivel mediu, iar celalalt sa aiba permis auto. Angajarea se va face pe firma din Franta, salariu net francez 1500 euro. Orele suplimentare (daca este cazul) se platesc, iar postul este fix cu mici deplasari. Contract de lunga durata.

 • CANDIDATUL IDEAL Cerințe: - Studii medii/superioare tehnice; - Experiență în domeniu, minim 2 ani; - Atitudine pozitivă, spirit de echipă; - Responsibilitate, corectitudine în desfășurarea atribuțiilor; - Orice alte certificări în domeniu constituie un avantaj. DESCRIEREA JOBULUI Responsabilități: - Întreține și exploatează utilajele și echipamentele electrice; - Citește și interpretează corect schemele electrice, electronice și hidraulice; - Efectuează inspecții și revizii tehnice ale instalațiilor electrice conform planului de mentenanță preventivă; - Intervine pentru remedierea defectelor apărute la utilajele și echipamentele electrice; - Verifică starea de funcționare a echipamentului după fiecare intervenție în vederea aprecierii calității execuției lucrării; - Se asigură ca lucrările să fie livrate la timp, fără compromis în calitate. Oferim: - Salariu motivant (în funcție de cunoștințe și experiență); - Tichete de masă; - Voucher de vacanță Mera Resort; - Transport asigurat spre și de la locul de muncă (Pitești, Mioveni, Aninoasa, Mihăești); - Posibilitate de dezvoltare a carierei; - Training pentru formare și dezvoltare profesională; - Acces la experiența grupului, făcând parte dintr-o echipă de oameni profesioniști; - Stabilitate, mediu de lucru plăcut și dinamic; - Posibilitatea de a lucra într-un domeniu care se află într-o continuă expansiune. DESCRIEREA COMPANIEI Înființată în anul 1994, Delta Invest este unul dintre liderii pieței din România în cercetare-dezvoltare repere injectate din mase plastice, proiectare-construcție matrițe și injecție mase plastice. În cei 27 de ani de existență, Grupul Delta Invest s-a dezvoltat continuu și a rămas fidel scopurilor și valorilor care au stat la baza creării sale. Valorile care ne definesc sunt: Încredere. Participare. Evoluție. Succesul Grupului Delta Invest se bazează pe calitatea echipelor sale.

 • 2

  Cu experienta pe comunitate minim 1 AN,nu se lucreaza in echipaj

 • Salveaza cautarea