Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Maramures Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cerințe : Experienta 2 ani in domeniu; Capacitate de organizare, gestionare a activită ilor; Studii medii in domeniul tehnic; Permis de conducere Cat. B; Disponibilitate pentru deplasari in tara. Responsabilități : Execută opera ii de între inere la instala iile frigorifice; Efectuează interven iile pentru între inerea preventivă a echipamentelor tehnice de frig; Coordoneaza montajul echipamentelor frigorifice si executa punerea in functiune a instalatiilor; Beneficii: Salariu atractiv + bonuri de masa. Telefon de serviciu; Faci parte dintr-un brand global; Stabilitate la locul de muncă; Oportunitatea de a lucra intr-un sistem bine organizat; Va rugam sa trimiteti CV-ul pe , sau sa ne contactati telefonic la .

 • 2

  Cautam colega harnica, preferabil cu experienta, in domeniul comertului de imbracaminte si incaltaminte. Oferim conditii bune de lucru, salar motivant incepand cu 2100 lei in mana si bonusuri. Cv-urile se trimit pe WhatsApp la , sau in magazinul Diana Shopping situat pe Bdul Bucuresti nr. 7

 • Descrierea companiei: Societatea SC IMPEX ANGMAR SRL este o companie cu capital privat, cu sediul in Baia Mare, infiintata in anul 1997, avand peste 25 de ani de experienta pe piata transporturilor. Impreuna cu echipa logistica reusim sa dezvoltam relatii durabile si parteneriate de business la standardele cele mai inalte cu partenerii nostrii. Suntem o companie orientata spre performanta, cu standarde inalte, avand misiunea clara de a implementa o buna pregatire profesionala, tehnologii si tendinte updatate pentru a livra calitate. Cerinte pentru angajare: -studii medii sau superioare finalizate (de preferat tehnice sau economice), cu disponibilitate pentru job full time - cunostinte de limba engleza de nivel avansat scris si vorbit - cunostinte de limba germana / franceza / italiana/spaniola de nivel conversational, constituie un mare avantaj - cunostinte operare PC, Office Word, Excell, navigare internet, operare platforme (TimoCom, TransEU, Bursa Transport) - cunostinte generale si specifice pietei de transport rutier international - cunostinte tehnice privind tipurile de masini utilizate in transportul rutier de marfuri - cunostinte tehnice privind calculul metrajelor marfurilor transportate - cunostinte minime privind legislatia internationala a transporturilor - abilitati avansate de organizare, prioritizare si management eficient al timpului - abilitati de negociere in relatia cu transportatorii - abilitatea de a lucra cu termene limita - abilitati de coordonare si lucru in echipa - capacitatea de a gasi si implementa solutii, orientare catre rezolvarea situatiilor neprevazute - reactie rapida de raspuns - maturitate, responsabilitate si constiinciozitate - ambitie si dorinta de dezvoltare continua - experienta in domeniu (de preferat) 1 an Descrierea Jobului: -Planifica, organizeaza, coordoneaza si controleaza activitatea de transport -Monitorizeaza derularea transportului si se ocupa de documentatia specifica -Actualizeaza informatiile in sistemele operationale -Comunica eficient in relatiile cu clientii si transportatorii -Comunica, prin raportare periodica, activitatea catre managerul superior -Cunoaste si aplica prevederile legale cu privire la transportul intern si international de marfuri -Dezvolta portofoliul de clienti si furnizori -Reazileaza un target lunar -Mentine confidentialitatea informatiilor si a datelor de lucru Beneficii: -Salar motivant (950 - 1300 Euro/ luna Net) -Procent din intermediere foarte atractiv ( cu posibilitate de promovare) -Bonusuri de masa -Prime de sarbatori -Lucru in echipa tanara si dinamica -Sediu nou de desfasurare a activitatii in Baia Mare -Laptop, telefon, masina de serviciu -Dezvoltare personala (cursuri si traininguri de specializare)

 • 2

  Descriere: -studii economice finalizate: -cunoasterea unui program de contabilitate (de preferabil SAGA); -cunostinte de operare calculator (Microsoft Office, Excel); -abilitati de comunicare, spirit de lucru in echipa; -spirit de observatie dezvoltat; -capacitate de analiza, sinteza si incadrare in termene; -inregistrarea documentelor in programul de contabilitate; -program 8 ore. CV-urile vor fi trimise pe adresa de e-mail:

 • 6

  S.C EICONSGENERAL S.R.L cu sediul in Baia Mare, jud. Maramureș, angajează operator CNC, orar 8 ore/zi. Pentru detalii va rugam sa ne contactați la tel afisat

 • Candidatul Ideal Te asteptam in echipa noastra: Daca esti in cautarea unui partener care sa te sustina in dezvoltarea propriei afaceri; Daca iti doresti sa fii corect recompensat financiar pentru activitatea depusa; Daca crezi in importanta pregatirii profesionale si iti doresti sa te dezvolti; Daca iti place sa interactionezi cu oamenii si sa-ti dezvolti in permanenta sistemul de relatii interpersonale; Daca esti in cautarea unei activitati dinamice si plina de provocari; Daca iti doresti un program flexibil pentru a putea sa iti pui in aplicare visele. Și dacă... Comunici usor cu oamenii; Stii ca pentru a avea succes e nevoie de perseverenta si disciplina; Esti genul care indiferent de situatie, merge numai inainte; Stii ca pentru a reusi e nevoie sa-ti asumi responsabilitati; Ai studii medii; Ai spirit antreprenorial; Esti orientat catre obtinerea de rezultate; Daca ai si experienta in vanzarea de produse si servicii financiare, atunci ai un avantaj. Descrierea jobului Ce ne dorim de la viitorii nostri colegi? Ambitie, puterea de a intelege misiunea si valorile noastre si, mai ales, dorinta de a face parte dintr-o echipa dedicata si profesionista. Sa prospectezi si sa abordezi potentiali clienti, in vederea promovarii serviciilor de asigurare oferite de catre noi. Sa identifici nevoile de protectie financiara si de asigurare a bunurilor, vietii si sanatatii ale potentialilor clienti. Sa elaborezi oferte personalizate pentru potentialii clienti, in baza solutiilor financiare identificate. Sa mentii legatura permanenta cu clientii si sa acorzi asistenta pe durata parteneriatului cu acestia. Noi o sa venim cu: Beneficii financiare lunare - comisioane, bonusuri; Beneficii non-financiare excursii, abonament medical, asigurare de viata si o pensie facultativa platita de companie; Oportunitati de cariera si dezvoltare profesionala si personala; Programe de training gratuite. Descrierea companiei Suntem o companie de asigurari si pensii de origine olandeza. Suntem prezenti in 18 tari si avem o istorie de peste 170 de ani la nivel mondial si de peste 25 de ani in Romania.

 • 1

  SC INFINITY MODE SRL - firma de confectii textile din Baia Mare, judetul Maramures. Confecții textile damă Angajăm confecționere cu experiență de minim 2 ani, pentru industria textilă. Oferim : - salariu extrem de motivant; - un singur schimb; - bonus lunar de productivitate; - tichete de masă în valoare de 20 Ron/zi lucrătoare; - prima de Paste si de Crăciun; - transport gratuit; Pentru mai multe informații, vă rugăm să sunați la numărul de telefon : . Persoana de contact Camelia Demian.

 • 1

  vând rochii de nuntă preturile sunt afișate pe ele ,însă care nu au preț o sal afișez in Was Ap ! Rochia numărul 1 ,rochie de nunta și seara model unicat Lorys Wending noua nouță nepurtarea.costul ei este de 700,reducere la 550. Rochia nr 2 este 260 lei,tot de nunta modelele de rochite sunt intre M ,S,L.Rochia Nr 3 ,450 lei noua nouța potrivită pt un botez sau nunta ,Rochia Nr 4 este cu 500 lei ,la rochii se fac reduceri de la costul afistat între 30 și 50 lei.nr 5 roșie scurta 300,rochia neagra ne 5 200 lei ,rochia nr 6 roșie ,450,Rochia roșie cu paiete 550 ,rochia mov ,reducere mare la rochii .astept sms !

 • 1

  Pentru fabrica Extruplast din Ulmeni, Maramureș angajăm femei și bărbați (inclusiv ucrainieni) pe următoarele posturi: - Inginer producție - Muncitor calificat tâmplărie PVC - Operator extrudare - Muncitor necalificat. Pentru detalii apelați .

 • Salveaza cautarea