Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Maramures Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Căutăm parteneri de afaceri serioși care au în portofoliu clienți persoane juridice. Poate ești broker de credite, contabil sau jurist parteneriatul cu noi este șansa ta pentru a găsi soluții la nevoile de finanțare ale clienților tăi și pentru a-ți crește și diversifica veniturile.

 • 1

  Muncitori in constructii incepind cu luna martie 2021 Lucrari pe intreg teritoriul tari, munca cu deplasare minim 14 zile 168 ore de munca, Venitul se discuta dupa proba de munca, proba de munca consta in executie a unei cantitati de lucrare timp de doua ore dupa care se stabileste pretul pe ora de munca si cantitatea de lucrare ce trebuie executata. Plata lucrarilor se va face prin plata unui avans si plata lunara dupa receptia lucrarilor executate in luna respectiva. Cerinte permis de conducere o persoana din patru.pentru deplasare la locul de munca. Atitudine pozitiva persoane muncitoare Inf. tel Pentru anumite operatii precum tencuieli ,glet,zugraveli pret BRUT pe ora incepind cu 36 lei, cine lucreaza mecanizat pretul BRUT incepe cu 42 lei pe ora

 • Firma serioasa executam lucrari de case, constructii de toate tipurile renovari apartamente la cele mai avantanoase preturi executam interioare , restaurante de ultima generatie, baruri moderne, cu experienta de peste 7 ani in domeniul resturantelor si barurilor .ontaje mobila experienta o avem pe navele de croaziera din toata lumea.

 • Cautam colaboratori pentru intermedierea de credite Persoane Juridice, inclusiv pentru societati nou infiintate.

 • 10

  Școala EUROTRAINING organizează cursul de Stivuitorist care face parte din domeniul occupational “Instalatii de ridicat”. Unități de competență: - .Respectarea normelor PM, PSI şi a prescripţiilor tehnice ISCIR, - Completarea documentelor, - Pregătirea şi verificarea vehiculului pentru lucru, - Efectuarea transporturilor şi manipulării mărfurilor, -Identificarea defectelor apărute, -Predarea utilajului şi a documentelor, Condiții înscriere: studii minime obligatorii Durata cursului: 6 săptămâni Certificat acreditat ANC (diploma) – se obține în urma absolvirii cursului . Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute la nivel NAȚIONAL si la nivelul UNIUNII EUROPENE. Jud. Maramureș, Baia Mare pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție : nr. de telefon- 0732970180 site: scoalaeurotraining.ro NU RATA ȘANSA DE A TE CALIFICA ÎNTR-O MESERIE !

 • 7

  Școala EUROTRAINING organizează cursul de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze care face parte din domeniul ocupațional construcții și lucrări publice. Unități de competență: Comunicare și numerație Asigurarea calității Dezvoltare personală în scopul obținerii performanței Igiena și securitatea muncii Lucrul în echipă Întocmirea planurilor de instalații Performarea instalațiilor în construcții Executarea sistemelor exterioare de alimentare cu apă Montarea instalațiilor interioare de apă Executarea instalațiilor de ridicare a presiunii apei Executarea instalațiilor de canalizare Montarea instalațiilor interioare de gaze naturale combustibile Condiții înscriere: studii minime obligatorii Durata cursului: 5 luni-20 saptamani Certificat acreditat ANC (diploma) – se obține în urma absolvirii cursului . Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute la nivel NAȚIONAL si la nivelul UNIUNII EUROPENE. Jud. Maramureș, Baia Mare pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție : nr. de telefon- 0732970180 site: scoalaeurotraining.ro NU RATA ȘANSA DE A TE CALIFICA ÎNTR-O MESERIE !

 • 1

  Aveți un camion sau chiar mai multe, pot sa va ofer un contract cu firma germana. Va pot garanta un minim de 9000km luna cu 1 \km plus taxele de drum. Ofer servicii de dispecerat cu firma respectiva, plus tank poll și închiriere sașiului dacă nu aveți unul personal. Se lucrează pe Germania- Olanda- Belgia în porturi la containere. Mai multe detalii în privat.

 • Căutăm parteneri de afaceri serioși care au în portofoliu clienți persoane juridice. Poate ești broker de credite, contabil sau jurist parteneriatul cu noi este șansa ta pentru a găsi soluții la nevoile de finanțare ale clienților tăi și pentru a-ți crește și diversifica veniturile.

 • 5

  Caut vorbitori de limba Maghiara pentru taduceri si convorbirii telefonice pentru colaborari in comert international. Persoana dispusa sa colaboreze trebuie sa locuieasca in Baia Mare și ar trebui să fie dispusa sa calatoreasca. Cei interesati pot să ne contacteze la următoarea adresa:

 • Caut vorbitori de limba Poloneza pentru taduceri si convorbirii telefonice pentru colaborari in comert international. Persoana dispusa sa colaboreze trebuie sa locuieasca in Baia Mare sau in apropiere și ar trebui să fie dispusa sa calatoreasca. Cei interesati pot să ne contacteze la următoarea adresa:

 • Caut vorbitori de limba Slovaca pentru taduceri si convorbirii telefonice pentru colaborari in comert international. Persoana dispusa sa colaboreze trebuie sa locuieasca in Baia Mare sau in apropiere și ar trebui să fie dispusa sa calatoreasca. Cei interesati pot să ne contacteze la următoarea adresa:

 • Sunt in cautare de colaborare in domeniul fațade ventilate alucobond compartimentari cu sticla securizată. Montaje tâmplărie pvc și aluminiu.

 • OFERIM colaborare in domeniul asigurarilor tel 0749945843

 • Firma de Acoperisuri Mansardarii Reparatii Avem toată gama de tigla metalică sau ceramica pentru acoperisuri la casa sau bloc Renovam acoperisuri vechi de orice fel OFERIM CONTRACT FACTURA CHITANTA SI GARANTIE Pentru orice problema întâmpinați nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon Executăm următoarele : Acoperișuri și Mansardari sistem complet -dulgherie,mansardari, astereala -montaj acoperis tigla metalica montaj invelitori țiglă metalică -reparatii acoperis tigla ceramica -montaj alte tipuri de invelitori acoperisuri -remedieri infiltratii acoperis -vopsitorie acoperis - sisteme pluviale - jgheaburi și Burlane -parazapezi si alte accesorii -izolații -hidroizolații -montam ferestre VELUX -executam și reparam coșuri de fum -executam si terase, foișoare de lemn Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis. http://sistemecompleteacoperisuri.ro/

 • 1

  Vreau sa iti prezint o activitate Super Usoara si accesibila oricui !!! Ai 3 posibilitati de colaborare, iar tu poti sa iti alegi din ele dupa dorinta, una, doua, sau chiar pe toate:   1. Colaboratori online    - Doar fac publicitate online pe internet (nu trebuie sa vinda nimic)  2. Consumatori            - Cumpara produse pt consum propriu  3. Distribuitori        - Distribuie produsele companiei Practic ai magazinul tau de parfumuri, cosmetice, accesorii, bijuterii. Noi livram comenzile si tu primesti comision, fara nici o bataie de cap din partea ta. Pentru a intra si tu in afacere ai la dispozitie urmatorul link: https://bit.ly/36ePBts Daca doresti sa vezi catalogul de produse da click aici: https://bit.ly/36eqln2 Pentru mai multe informatii: https://bit.ly/3sYglb4 Pentru alte promotii si reduceri poti accesa unul din linkurile de mai jos: https://bit.ly/39Z5XXS https://bit.ly/3sZ4tWn https://bit.ly/2YfyqUb Pentru alte informatii ,nelamuriri sau ajutor in alegerea produselor nu ezita-ti sa ma contactati...

 • Salveaza cautarea