Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Maramures Mara

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajez montatori mobila ( teren si atelier ) Cerinte : minim 3 ani experienta . Seriozitate MAXIMA Se ofera : program de lucru 8 ore / experienta de 16 ani in domeniul productiei de mobilier / Pt persoanele care nu locuiesc in Timisoara se asigura cazare . / Salarizare in functie de nivelul de pregatire.

  • Suntem o echipa tanara in cautare de membri noi.Poti fi student sau mamica,daca ai darul de a comunica cu oamenii si esti gata sa muncesti pentru succesul tau si al echipei,te asteptam. Cerinte<abilitatea de a lucra freelange <responsabilitate, straduinta si creativitate Avantaje <posibilitatea de avansare <posibilitatea de a lucra de acasa <instruire gratuita pas cu pas Pentru detalii mail la adresa de mail < pascucosmina@yahoo.com

  • Avem nevoie de personal bine calificat,cu bun simt,care sa aprecieze viziunea companiei noastre si care isi doreste sa se devolte deodata cu noi. Suntem o firma de constructii care isi asuma responsabilitatea pentru tot ceea ce face. oferim servicii de calitate clientilor nostri precum AFI Europe,Danya Cebus Rom,Danya USA,Deka Prof Romania, cu perspectiva de a ne extinde echipele pentru a dezvolta autostrazi in Romania si Europa,cat si cladiri rezidentiale sau de birouri. Daca esti o persoana corecta si mereu cu bunul simt la tine,dornica sa munceasca te asteptam la un interviu. Salariu motivant.

  • Caut tinara fara obligati pentru menaj in franta cu cazare si mincare

  • Salveaza cautarea