Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Maramures Ulmeni-maramures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Grupul de firme Extruplast este unul dintre cei mai importanți producători din România de uși și ferestre din tâmplărie PVC, cu prezență la nivel european în țări precum: Franța, Spania, Italia sau Belgia. Dacă dorești un loc de muncă stabil, unde să fii tratat cu respect, ești binevenit să faci parte din echipa noastră, pentru care angajăm: GESTIONAR Ai experiență de lucru anterioară în gestionarea de mărfuri sau vrei să înveți să lucrezi în acest domeniu? Ai spirit de echipă? Ești o persoană pozitivă și meticuloasă? Atunci te invităm să te alături echipei noastre! Locație: Loc. Ulmeni, Jud . Maramureș Responsabilități: Menținerea legăturii cu clienții, furnizorii și companiile de transport; Planificarea, coordonarea și monitorizarea recep iilor și expedierea mărfurilor; Utilizarea eficientă a echipamentelor de spațiu și de manipulare mecanică, asigurarea calității obiectivelor de mediu, astfel încât țintele bugetare să fie îndeplinite; Menținerea sistemelor de control stoc la zi și asigurarea acurateței inventarului; Candidatul ideal este o persoană responsabilă, serioasă, sociabilă, cu atenție distributivă și capabilă de lucrul în echipă. Îndeplinirea sarcinilor de servici necesită cunoștințe MS Office. Beneficii: - oportunități de dezvoltare profesională, într-o firmă în expansiune - pachet salarial motivant; Persoanele interesate sunt rugate să trimită un CV la sau să sune la nr. de telefon .

  • Grupul de firme Extruplast este unul dintre cei mai importanți producători din România de uși și ferestre din tâmplărie PVC, cu prezență la nivel european în țări precum: Franța, Spania, Italia sau Belgia. Dacă dorești un loc de muncă stabil, unde să fii tratat cu respect, ești binevenit să faci parte din echipa noastră, pentru care angajăm: REPREZENTANT OFERTARE Ai experiență de lucru anterioară în domeniu? Ai abilități de comunicare și negociere? Atunci te invităm să te alături echipei noastre. Locație: Loc. Ulmeni, Jud . Maramureș. Responsabilități: Prelucrează d t l și docum nt l af rent c r rilor d of rtă p ntru st bili of rt t hnică. Adaptează soluțiile tehnice standard ale companiei la specificul cerințelor beneficiarului. Întocmește oferte, documente contractuale și facturi către clienți. Păstrează p rm n nt legătura cu col gii din producție, pentru a urmări și verifica statusul comenzilor. Colaborează cu colegii din celelalte departamente (Financiar, Producție, Depozit). Interacționează prompt și cu profesionalism cu fiecare client sau potențial client. Planifică livrări și întocmește documente de transport/export. Cerințe: Candidatul ideal este o persoană responsabilă, serioasă, sociabilă, cu o atenție distributivă și capabilă de lucrul în echipă. Îndeplinirea sarcinilor de serviciu necesită cunoștințe MS Office. Cunostințele de limba engleză constituie avantaj. Beneficii: - oportunități de dezvoltare profesională într-o firmă în expansiune. - pachet salarial motivant. Persoanele interesate sunt rugate să trimită un CV la sau să sune la numărul de telefon .

  • Grupul de firme Extruplast este unul dintre cei mai importanți producători din România de uși și ferestre din tâmplarie PVC, cu prezență la nivel european în țări precum: Franța, Spania, Italia sau Belgia. Dacă dorești un loc de muncă stabil, unde să fii tratat cu respect, ești binevenit să faci parte din echipa noastră, pentru care angajăm: Muncitor în fabrică Locatie: Loc. Ulmeni, Jud . Maramureș Cerințe: Candidatul ideal este o persoană responsabilă, serioasă, sociabilă, cu atenție distributivă și capabilă de lucrul în echipă. Experiența în domeniul producției de tâmplărie PVC constituie un avantaj. Beneficii: - oportunități de dezvoltare profesională, într-o firmă în expansiune - pachet salarial motivant; Persoanele interesate sunt rugate să trimită un CV la sau să sune la numărul de telefon

  • 1

    Grupul de firme Extruplast este unul dintre cei mai importanți producători din România de uși și ferestre din tâmplărie PVC, cu prezență la nivel european în țări precum: Franța, Spania, Italia sau Belgia. Dacă dorești un loc de muncă stabil, unde să fii tratat cu respect, ești binevenit să faci parte din echipa noastră, pentru care angajăm: ANALIST CALITATE Ai experiență de lucru anterioară în domeniu? Ai capacitate de evaluare? Atunci te invitaăm să te alături echipei noastre. Locație: Loc. Ulmeni, Jud . Maramureș Responsabilități: Realizarea prelevărilor și a analizelor pentru produsele finite (inspecții vizuale, determinări fizice) la standardele de calitate stabilite prin protocoale sau în specificațiile clienților. Întocmirea documentației aferente activităților de rutină pe care le desfășoară. Asigurarea calității prin control 100% înainte de livrare, pentru asigurarea cerințelor clientului. Cerințe: Candidatul ideal trebuie să fie o persoană responsabilă, serioasă, sociabilă, cu o atenție distributivă și capabilă de lucrul în echipă. Beneficii: - oportunități de dezvoltare profesională într-o firmă în expansiune. - pachet salarial motivant. Persoanele interesate sunt rugate să trimită un CV la sau să sune la numărul de telefon .

  • Salveaza cautarea