Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Alba

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Buna ziua Cautam partener in vanzari si formatori de retea. Daca esti serios,ai spirit de echipa,perseverent si un scop pentru care sa merite sa lupti, atunci esti candidatul ideal. Pentru detalii si alte informatii in privat. Daca doresti sa castigi bani peste noapte fara a ridica un deget nu apela.

 • 2

  Angajam personal necalificat (barbat) , chiar cu antecedente penale , pt a-l ajuta sa se reintegreze in societate . Trebuie sa aiba permis auto . Salariul este negociabil . Oferim telefon si auo de serviciu .

 • 15

  Se cauta distribuitor pentru campanie de promovare in judetul Alba. Salariu in functie de perfeormanta. Plata se face la doua saptamani in functie de raportul de activitate. .Contract pt job ocazional.Cerem si oferim seriozitate.

 • Institut de sondaje de opinie cauta operatori de interviu pentru aplicare de chestionare in localitati rurale apropiate de orasul Brad in a doua jumatate a lunii noiembrie (perioada 16-30 noiembrie). Conditii: - abilitati de lucru pe tableta (chestionarele se vor aplica pe tableta) - mijloc de transport propriu - posibilitatea de a lucra de luni pana sambata in intervalul mentionat - abilitati de comunicare, putere de convingere - minimum studii medii - seriozitate si punctualitate Se asigura: - instructaj la inceputul proiectului si asistenta pe toata durata lui - decontarea cheltuielilor de transport - salarizare in functie de realizari. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati telefonic.

 • Salveaza cautarea