Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • DESCRIEREA JOBULUI: Obiectivul general al postului: Vanzarea reperelor orare goale in care nu se desfasoara activitati de club / sportive / etc., gasirea de noi clienti, promovare dance team pt evenimente in tara si in afara tarii. CANDIDATUL IDEAL: - Capacitate de luare a deciziilor, rezolvare de probleme si setare de prioritati; - Excelente abilitati de comunicare si negociere; - Aptitudini organizatorice, initiativa, flexibilitate; Va rugam sa trimiteti un cv la adresa office@latindance.ro

 • Accesați linkul https://www.clixsense.com/?14160048 rezolvați sondaje de opinie, task-uri și nu numai și câștigati bani, câștigul minim 20$

 • Consultant vanzari pentru magazin online. Cu siguranta va doriti un venit suplimentar. Cine nu ar vrea??? Vrem sa ne marim echipa cu oameni ca tine. Daca esti hotarat, reponsabil, punctual, orientat catre rezultat, te asteptam in echipa noastra. Proiectul VIP-Teritoria este unul de succes, va ajuta sa va dezvoltati profesional exact pana la nivelul la care doriti, si puteti ajunge la a avea venit pasiv. Nu afecteaza nici activitatea intr-un alt job, nici in cazul studiilor sau in alte situatii. Este vorba despre un timp liber constructiv, o cariera care se poate dezvolta de acasa fara alte eforturi, si nu necesita experienta, pentru ca orice lucru legat de proiect se invata pe parcursul perioadei de training care este absolut gratuit. Nu exista investitii financiare. Daca v-ati hotarat sa lucrati in acest proiect, eu si echipa va sustinem. Responsabilitati: • Cercetarea pietei pentru identificarea noilor clienti; • Identificarea necesitatilor clientilor; • Crearea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii; • Construirea parteneriatelor bazate pe respect si profesionalism. Va rog lasati adresa dumneavoastra de mail pentru a primi mai multe detalii.

 • Caut persoane serioase pentru inscriere ca și consultant Oriflame.  Poți câștiga din vânzarea produselor din catalog, un procent de 23% - 40 % . În plus în fiecare campanie sunt promoții cu produse ce au reduceri foarte mari, până la 90%, beneficiezi de cadouri și premii în funcție de performanță.  Cerințe: 1. Vârsta minimă de 16 ani  2. Responsabilitate  3. Bun vânzător  Pentru a vă putea trimite detalii vă rog să îmi lăsați un mesaj cu adresa de mail. 

 • Caut personal pentru vanzarea si promovarea produselor Oriflame. Oriflame ofera o gama diversa de produse: cosmetice, ingrijire personala, accesorii, vitamine si produse pentru slabit. Comision cuprins intre 23%-40% din suma totala in functie de volumul vanzarilor + cadouri in fiecare campanie. Vă așteptăm în marea echipă Oriflame!! Date de contact: - mail: simona03tusluc@gmail.com - facebook: SimonaTuslucOriflame

 • Cautam participanti intr-un proiect de promovare a magazinelor online. Tot lucrul se efectueaza exclusiv online la orice timp care va este convenabil. Instruirea este gratis, insa e obligatorie! Cerinte: - Abilitati de utilizare a computerului. Sarcini: - Publicarea materialelor publicitare - Mentinerea paginilor in diverse retele sociale - Informarea si consultarea clientilor - Promovarea paginilor - Atragerea publicului tinta Va rog sa lasati adresa de mail pentru a primi mai nulte detalii.

 • Daca folosesti produse Oriflame si vrei sa aduci un venit suplimentar la bugetul tau, te astept in echipa mea. Ai posibilitatea de a castiga imediat din vanzarea produselor. Beneficii: - reducere pana la 40% la produse; - cadouri in fiecare campanie. Date de contact: - mail: simona03tusluc@gmail.com - facebook: SimonaTuslucOriflame

 • Invitam la colaborare persoane hotarate care doresc sa invete un domeniu nou de activitate. Instruirea este gratis si se efectueaza in regim online. Abilitati speciale nu sunt necesare. Este suficient sa aveti un computer conectat la internet, 2-3 ore libere pe zi si dorinta de a invata ceva nou. Oferta este disponibila pentru toate localitatile. Va rog lasati adresa dumneavoastra de mail pentru a primi mai multe detalii.

 • Cautam persoane interesate de un venit suplimentar, pentru promovarea produselor cosmetice, produse de o firma suedeza. Responsabilitati: • Cercetarea pietei pentru identificarea noilor clienti; • Identificarea necesitatilor clientilor; • Crearea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii; • Construirea parteneriatelor bazate pe respect si profesionalism. Va rog lasati adresa dumneavoastra de mail pentru a primi mai multe detalii.

 • Ne dorim noi colegi in echipa, motivati de dorinta de a excela in vanzarea produselor cosmetice. Colegii nostri trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: - bune abilitati de comunicare si relationare; - abilitati de lucru in echipa; - nivel mediu de operare PC; - competente organizationale: rigurozitate, capacitatea de a lua decizii, creativitate, asumarea responsabilitatilor, leadership. Experienta in domeniul vanzarilor nu este necesara. Daca doriti mai multe detalii, lasati un mesaj cu adresa de mail.

 • Compania Express Imobiliare angajeaza agenti imobliari cu/fara experienta pentru sector 3. Se cauta persoane optimiste si dinamice, care sa aiba o fire comunicativa, spirit de echipa, studii medii sau superioare, abilitati de vanzare, spirit de negociere, dorinta de a invata si avansa din punct de vedere profesional si financiar. Se ofera birou individual, laptop, masina, telefon mobil, decontare mijloace de transport, contract de munca, comision substantial din realizari, in zona ultracentrala, sediul in Dristor.

 • Cu sau fara experienta, persoane optimiste, dinamice, comunicative, abilitati de vanzare. Se ofera birou individual, laptop, masina, telefon, decontare mijloace de transport, comision substantial din realizari.

 • Esti o persoana care foloseste si cunoaste produsele Oriflame? Atunci a venit timpul sa fii propriul tau consultant. Poti beneficia de reduceri, la produsele pe care le utilizezi, cuprinse intre 23%-40%. Iar pentru un castig mai mare poti sa iti formezi propria echipa pe care sa o coordonezi si astfel compania Oriflame sa te rasplateasca. Cautam persoane serioase si ambitioase. Vă aștept pe blogul meu pentru mai multe detalii: https://tuslucsimona.blogspot.ro/ https://www.facebook.com/SimonaTuslucOriflame/

 • Agenti imobiliari cu sau fara experienta pentru zonele Tineretului, Unirii, Vitan, Alba Iulia, Nerva Traian, Iancului, Mosilor, oferim initiere, contract munca, auto, decont taxi, departament juridic, garantam performanta,portofliu de clienti!COMISION PROGRESIV!

 • activitate eficienta ,part-time ,simpla,fara sefi,condici sau alte restrictii ,se castiga atat cat dorim fiecare,500euro ,1000euro etc

 • Activitate profitabila cu multe beneficii :castiguri in bani, timp liber ,sanatate ,excursii s.a Activitatea se desfasoara practic asa cum dorim :fara sefi, condici ,stres ,in echipa ,in timpul stabilit de noi ,cateva ore pe zi sau la sfarsitul saptamanii .Castigurile difera de la 1000 lei la 10000 lei sau mai mult.Programari la tel:0763692275 --d-na Popescu.Emailul meu este florimarin.popescu@gmail.com---necesar pentru video conferinta.

 • Va ofer posibilitatea dezvoltarii unei noi afaceri aducatoare de profit, part-time. Ma puteti contacta la nr. de telefon 0763 692 275 si va garantez ca viata dumneavoastra se va schimba in bine atat financiar cat si profesional.

 • Va ofer o activitate usoara pe care poate oricine sa o faca daca doreste,fara condici,sefi,riscuri zero .Poti lucra oriunde in ce echipa vrei etc.Se poate vedea online Tel.0763692275 Flori.

 • Activitate usoara ,placuta, profitabila,fara risc .Se poate lucre oricat de mult nu te da nimeni afaraetc. Tel.0763692275

 • Afacere la cheie ,tip franciza. ,fara risc ,part-time ,simpla care aduce venit pasiv.Poate fi Sfacuta de catre persoane ambitioase ,cu varste de peste 30 de ani ,care au un venit la ora actuala .Se poate castiga 1000 de euro sau mai mult, progresiv .Munca este de marketing - publicitate fara vanzari.Detaliile se dau la telefonul mobil 0763692275 -D-na Popescu Flori

 • Salveaza cautarea