Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Ma pot deplasa, la domiciliu cu un mic studio portabil pentru urmatoarele servicii : - fotografie portret / grupuri / copii. - fotografie sedii de firme si angajatii firmei. - fotografie de mancare. - fotografie de produs / incaltaminte / imbracaminte / electronice / diverse accesorii / piese industriale / etc. - fotografierea produselor pentru site-uri, gen Emag. Caut colaborări cu oricine are nevoie de fotografii. edituri, agenții de publicitate, muzee, teatre, instituții de stat sau particulare, hoteluri, pensiuni, pictori, sculptori, case de filme și orice persoană particulară, ce are nevoie de un serviciu fotografic. editez, prelucrez imagini și scanez filme fotografice. Cu aparatura din dotare, pot face față mai multor tipuri de fotografie : de la micro fotografie până la telefotografie, de la fotografie de arhitectură, la portrete sau reproduceri de artă, de mare finețe.

 • 1

  Angajez absolventi liceu cu/fara bacalaureat pentru initiere in profesia colantator (aplicarea de autocolant pe diverse suporturi). Permis auto avantaj.

 • 19

  Asistent marketing shop online.

 • Colaborare asistenta personala, open minded, pentru activitati de promovare social media.Detalii pe WhatsApp

 • 12

  Ești tânăr absolvent de marketing, management, comunicare și vrei un job pe care să-l iubești și în care să ai posibilitatea să înveți, să inovezi și să îți pui în aplicare cele mai creative idei. Te invităm să devii Consilier de Marketing, organizator small business events la: InovExpertEdu. Descrierea Job-ului: -activități de organizare și promovare sesiuni de instruire de scurtă durată prin intermediul: social media, platforme web, campanii de mass-mailing, contact direct cu grupul țintă, -Menținerea contactului cu formatorii/ trainerii și cursanții, -Participarea la evenimente de networking Contact: Bacău, str. Pictor Aman, nr. 94c, et 3

 • Disponibil online

  ECOMMERCE SPECIALIST

  I am looking for a B2B E-COMMERCE SPECIALIST to strengthen the commercial network of my product.

 • Candidatul ideal: -Experiență de minim 1 an în social media -Experiență în analiză și reporting, familiarizat/ă cu metode de analiză Google Analytics, SeoMoz -Familiarizat/ă cu Photoshop, Illustratator, Banner management, FB ads, Sales Navigator LinkedIn, LinkedIn Elevate, Google Ads, YT Ads, Adobe Premiere (programe editare video) -Persoană creativă și cu inițiativă, capabilă să lucreze în echipă -Aptitudini și experiență de copywriting -La curent cu cele mai noi metode și trend-uri în marketingul online -Persoană organizată, capabilă să își fixeze priorități și să le ducă la îndeplinire -Pot constitui avantaje: experiență semnificativă în SEO, cunoștințe de branding, experiență anterioară în media si marketing -Aptitudini de înțelegere a noțiunilor tehnice Descrierea jobului: -Manageriază conturile de social media ale companiei (Facebook/ LinkedIn/ YouTube/ Instagram, s.a) -Gestionează campaniile Facebook, Google Ads, direct mailing prin creare de conținut text relevant și plan editorial pe zile pentru conturile companiei -Coordonează activitățile de marketing cu cele de SEO și de întreținere a contentului -Se conectează cu grupurile/ comunitățile online de medici/ asociații și societăți medicale, clinici, etc. -Monitorizează canalele online ale competiției și realizează analize/ raportări pe care le transmite către managementul companiei -Concepe și transmite newsletter-ul periodic către abonați și clienți -Evaluează și raportează acțiunile de digital marketing implementate -Prelucrează și crează materiale publicitare (pliante, visual-uri, oferte) -Realizează analiză insights pentru a crea rapoarte care să conducă la optimizarea campaniilor de social media Descrierea companiei: AgendaMed- https://agendamed.ro/ - o platforma online de medici la nivel national, care doreste sa dezvolte un nou concept, si anume, acela de a reuni toti medicii, indiferent de specialitate pe o singura platforma, pentru a se putea ajuta intre ei si pentru a facilita accesul pacientilor la ingrijirile medicale, deoarece inregistrarea este gratuita atat pentru medici, cat si pentru pacienti.

 • 1

  Descriere job: -confectionarea si asamblarea reclamelor publicitare -montajul reclamelor luminoase la locatiile clientilor -constituie un avantaj cunostiinte din domeniul electricii, sudurii, lacatuseriei. -colantari auto, vitrine. Cerinte: - carnet de conducere categoria B - abilitatea de a lucra atat individual cat si in echipa - punctualitate, dinamism, perseverenta, atentie la detalii, perspicacitate, calm, stapanire de sine, onest. Ce oferim: -salariu motivant -bonusuri in functie de lucrari -plata orelor suplimentare (daca este cazul) -calificare la locul de munca -prime -program de lucru: L-V 8-16:30

 • căutăm fete pentru filmarea unui videoclip cu un celebru raper, varste cuprinse intre18-22 ani experiența nu este necesara , detalii suplimentare în mesaj

 • Doresc angajare ca ștanțator. Experiență peste 15 ani pe ștanță cilindru Heidelberg și Victoria 180. Am 42 ani și sunt o persoană serioasă și muncitoare. TelMarin Florin.

 • 9

  Sunteti candidatul ideal daca aveti : - cunostinte avansate operare in MS Office (Word, Excel) ; - cunostinte medii despre vanzari si marketing; - cunostinte medii prelucrare / editare grafica ; - cunostinte medii FB Ads si Google Ads ; -cunostinte medii utilizare platforme wordpress si /sau prestashop ; Descriere job : -administreaza (introducere ,verificare ,monitorizare) produsele pe site, se asigura actualizarea eficienta a acestora; -ofera asistenta de calitate clientilor sau potentiali clienti ce viziteaza site-ul; -evalueaza si actualizeaza continutul de pe site, in stransa colaborare cu celelalte departamente implicate;; -colaboreaza cu agentia de marketing/publicitate in vederea imbunatatirii ratei de conversie. -se urmărește un plan de vânzări, genereaza periodic rapoarte statistice din sistem ; -procesează comenzile primite de la clienți. Se ofera: -pachet salariu fix + comision din vanzari/incasari -proiecte interesante pentru a creste experienta de dezvoltare; -stabilitate ; -posibilitatea de a-ti pune in practica propriile idei; -posibilitatea de dezvoltare profesionala;

 • Vând 2 panouri publicitare pt. magazin alimentar, portocalii. 900 lei. 0724030260

 • Disponibil online

  Job part-time

  Căutăm colaboratoare pentru un job part-time Venituri substanțiale, după munca depusă! Poți avansa rapid, de la Lider, la Manager și chiar la Director!!! Nu rata OCAZIA Aștept mesajele voastre!

 • Disponibil online

  Asistent personal

  Caut o persoană care se posteze anunțuri pe internet. Trebuie să știe să creeze adrese de email Să scrie corect gramatical și Obligatoriu să aibe zilnic timp să răspună (prin mesaj tip adică gata făcute) la 200 de mesaje zilnic și să posteze 30 de anunțuri aproximativ în fiecare zi asta însemnând un program de lucru între 6 și 8 ore pe zi. Nu aplicați candidații care nu aveți timpul necesar. Totodată este obligatoriu să dețineți conexiune la internet bună și dispozitiv respectiv telefon mobil tabletă sau laptop oricare dintre cele trei sunt bune. Muncă propriu-zisă constă doar strict în postarea anunțurilor și răspunderea la mesaje. Salarizare: 1000 Euro pe lună programul fiind de Luni până Sâmbătă iar plățile le pot face prin transfer bancar sau Revolut dacă doriți. Banii pot transfera cum doriți zilnic la două zile la săptămână oricum doriți. Cer seriozitate maximă și persoană care a mai postat anunțuri și are cunoștințe în acest domeniu plus disponibilitate să lucreze o perioadă lungă de minim 6 luni ulterior cu prelungire. Cât timp anunțul este postat mai sunt locuri disponibile . Pentru detalii suplimentare sunați prin WhatsApp la număr 7418359429 doar formați în fața numărului prefixul UK 0044 sau dacă nu mă găsiți pe WhatsApp sunați direct pe telefon Sunați Insistent până răspund nu este deranj.

 • 6

  Publicatie destinata adultilor angajeaza redactora. Cerinte: -nivel de experienta: entry level - talent de a compune / redacta - imaginatie creativa Pentru inscrieri va rugam ne specificati cateva detalii reprezentative (varsta, studii, foto, nr de contact, etc)

 • 9

  Angajam personal feminin pentru postul de model scout Candidat ideal: - aspect fizic placut si ingrijit - ambitioasa si perseverenta - abilitati de convingere si negociere Atributii: - initerea de actiuni menite sa duca la punerea in practica a campaniilor de recrutare - postare anunturi - recrutare modele Remuneratie: Bonus consistent la fiecare angajare Pentru inscriere atasati foto si lasati datele de contact.

 • 4

  URGENT este nevoie de 2 persoane ( munca necalificata, lipit afise reclama ), salar net 2000 euro, de preferinta cu carnet de conducere. Informatii tel:

 • 1

  Te vrem în echipa noastr ! Suntem Asocia ia Povestea Mea  i  î i propunem un post de secretar( ). Mai exact, c ut m o persoan energic , sociabil , cu ini iativ , atent la detalii i neap rat cu spirit tân r , ca noi to i ! Studiile superioare reprezint un avantaj dar nu obligativitate! Bune cuno tin e de navigare web i tehnoredactare (word, excell, powerpoint, etc) Aten ie la detalii , flexibilitate , perseveren Atitudine pozitiv , aservit i constructiv Atent( ) i interesat( ) de activitatea depus i de cariera proprie Cuno in e minime de limba Englez Abilit i de comunicare i rela ionare , gândire analitic , capacitate de organizare , planificare i minu iozitate Capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în acela i timp Claritate i coeren în exprimarea scris i oral inut office la nevoie! DESCRIEREA JOBULUI  preluarea i direc ionarea apelurilor telefonice  primirea eventualilor vizitatori i anun area persoanelor de contact asigurarea protocolului în cadrul întâlnirilor , în conformitate cu cerin ele  preluarea , înregistrarea , distribuirea documentelor , îndosarierea i arhivarea coresponden ei asigurarea transmiterii documentelor prin curier , po t , e-mail verificarea i men inerea stocurilor de birotic i papet rie , produse de protocol , etc. ine registrul de intr ri/ie iri În func ie de abilit i se va discuta nivelul de salarizare cât i bonusarea.

 • Caut urgent 3 persoane pentru a distribui pliante in casute postale zona Suceava. 2 week-end-uri pe luna.

 • Salveaza cautarea