Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 23

  Te-ai saturat de monotonia serviciului actual ? Vrei sa faci altceva in fiecare zi ? Vrei provocari zilnice ? Te astept sa ni te alaturi. Tel. 0770 495 386

 • colectare masini auto rable scoase din uz pentru fier vechi sau și dezmembrări asiguram transport la domiciliu dumneavoastră pentru ridicarea masini. seriozitate maxima

 • 2

  Te vrem în echipa noastr ! Suntem Asocia ia Povestea Mea  i  î i propunem un post de secretar( ). Mai exact, c ut m o persoan energic , sociabil , cu ini iativ , atent la detalii i neap rat cu spirit tân r , ca noi to i ! Studiile superioare reprezint un avantaj dar nu obligativitate! Bune cuno tin e de navigare web i tehnoredactare (word, excell, powerpoint, etc) Aten ie la detalii , flexibilitate , perseveren Atitudine pozitiv , aservit i constructiv Atent( ) i interesat( ) de activitatea depus i de cariera proprie Cuno in e minime de limba Englez Abilit i de comunicare i rela ionare , gândire analitic , capacitate de organizare , planificare i minu iozitate Capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în acela i timp Claritate i coeren în exprimarea scris i oral inut office la nevoie! DESCRIEREA JOBULUI  preluarea i direc ionarea apelurilor telefonice  primirea eventualilor vizitatori i anun area persoanelor de contact asigurarea protocolului în cadrul întâlnirilor , în conformitate cu cerin ele  preluarea , înregistrarea , distribuirea documentelor , îndosarierea i arhivarea coresponden ei asigurarea transmiterii documentelor prin curier , po t , e-mail verificarea i men inerea stocurilor de birotic i papet rie , produse de protocol , etc. ine registrul de intr ri/ie iri În func ie de abilit i se va discuta nivelul de salarizare cât i bonusarea.

 • 3

  Specializati in promovare online, branding si PR, dorim sa fim parte integranta a dezvoltarii afacerii tale. Aducem trafic targetat pentru sanse mai mari de conversii (vanzari). Oferim solutii eficiente la cel mai bun raport calitate-pret pentru a asigura o prezenta online activa si in continua dezvoltare startup-urilor si intreprinderilor mici si mijlocii. Facem un pas inainte impreuna!

 • 16

  Disponibil online

  Lucru online de acasa

  Lucru pe net.Mucesti doar in timpul liber 2 ore/zi. Cerem doar cunostinte minime navigare internet, email, word si multa seriozitate. Castiguri motivante pe o perioada lunga de timp. Pentru detalii, trimite mesajul APLIC la adresa de email: jobdeacasaonline @ gmail.com (Raspund doar la mail, nu si la mesaj privat!)

 • 7

  Disponibil online

  Munca de acasa

  Lucru pe net.Mucesti doar in timpul liber 2 ore/zi. Cerem doar cunostinte minime navigare internet, email, word si multa seriozitate. Castiguri motivante pe o perioada lunga de timp. Pentru detalii, trimite mesajul APLIC la adresa de email: jobdeacasaonline @ gmail.com (Raspund doar la mail, nu si la mesaj privat)

 • Buna! Te-a atras atenția anunțul meu , ești o persoană sociabilă, îți place să fi tot timpul veselă, Și vrei sa câștigi bani ușor doar stâng în fata unui laptop și vorbind cu băieți câtva ore pe zi poți face un comision pe luna de 1500usd sau de 10000usd , Pentru mai multe detalii va aștept în privat !!

 • 39)Analize informative sisteme 40)Analize informative conflicte 41)Analize informative despre informatii diverse domenii 42)Analize informative despre contra dezinformare 43)Analize informative despre contra manipulare 44)Analize informative despre contra minciuna 45)Analize informative despre contra falsificarii 46)Analize informative despre risc 47)Analize informative despre studii de fezabilitate 48)Analize informative despre studii de piata 49)Analize informative despre prevenirea conflictelor 50)Analize informative despre prevenirea haosului si a conflictelor in diverse subiecte 51)Analize informative despre prevenirea haosului civil si a conflictelor civile 52)Analize informative despre prevenirea haosului militar si a conflictelor miltare 53)Analize informative despre prevenirea haosului national si international 54)Analize informative despre prevenireaconflictelor nationale si internationale 55)Analiza documentară informativa a dosarului 56)Analize informative Întocmirea i comunicarea 57)Analiza informtiva pentru inceperea - derularea - continuarea - oprirea unei negocieri in diverse domenii 58)Analiza informtiva pentru inceperea unei medieri in diverse domenii 59)Analiza informtiva pentru derularea unei medieri in diverse domenii 60)Analiza informtiva pentru continuarea unei medieri in diverse domenii 61)Analiza informtiva pentru oprirea unei medieri in diverse domenii 62)Analize informative despre Suspendarea pe termen limitat a medierii in diverse domenii 63)Analize informative despre Suspendarea pe termen limitat a negocierii in diverse domenii 64)Analize informative despre Suspendarea pe termen nelimitat a medierii in diverse domenii 65)Analize informative despre Suspendarea pe termen nelimitat a negocierii in diverse domenii 66)Analize informative despre Clauze speciale in diverse domenii 67)Analize informative despre conflicte de munca in diverse domenii 68)Stapanirea emotiilor in diverse domenii 69)Stapanirea starii de panica in diverse domenii 70)Stapanirea gandurilorin diverse domenii 71)Analiza informtiva pentru Obiective în ac iune in diverse domenii 72)Analiza informtiva pentru strategii locale sau extinse in diverse domenii 73)Analiza informtiva pentru verificarein diverse domenii 74)Analiza informtiva pentru Prezentarea de înscrisuri in diverse domenii 75)Analiza informtiva pentru Prezentarea de probe in diverse domenii 76)Analiza informtiva pentru Prezentarea de acte justificative in diverse domenii cu clauze justificative in diverse domenii 77)Analiza informtiva pentru Constatarea la fa a locului in diverse domenii MARTHA P CONSTANTA ANALIST DE INFORMATII TELEFON PENTRU CONTACT E MAIL PENTRU CONTACT E MAIL PENTRU CONTACT Adress BUCURESTI - ROMANIA - CITY ROG SERIOZITATE

 • Firma cu activitate de servicii internationale, dorim angajarea unei persoane vorbitoare de limba Germana si Engleza. Descrierea jobului : Este un loc de munca nimerit celor performanti care pot incepe din primele zile sa performeze. Preferam o persoana la inceput de drum (eventual student/a) care doreste un loc de munca dinamic, cu perspective de afirmare profesionala pe merit . Limba Germana si Engleza la un nivel foarte bun este obligatorie ,ideal ar fi fluent; Dictie buna, placuta , atentie pt client, amabilitate dar si putere de convingere cu argumente , o persoana comunicativa si adaptabila, cu un caracter deschis, placut ,flexibil. Bune cunostinte de lucru la calculator (usurinta si viteza in tastare). Deci -foarte bune cunostiinte de lucru la calculator (ca bun utilizator, in programe de editare, lucrand cu o buna viteza de tastare). Argumentul principal de apreciere a muncii sunt Realizarile si feed-backuri pozitive din partea clientilor. (Clientii sunt in general institutii si persoane juridice) Discutiile cu clientii vor avea loc mai mult Telefonic de aceea este necesara o Dictie buna , amabilitate si mai ales atentie la solicitarile clientilor impreuna cu putere de convingere . Deci Preferabil persoane cu un caracter spontan pozitiv si cu o atitudine atenta si orientata la persoana cu care discuti. Programul de lucru este foarte Lejer,flexibil, In comparatie cu posturile de pe piata. Mediu de munca placut ,agreabil, atragator. Acest post este cu norma intreaga , ca exceptie putem accepta si studenti cu program part-time : insa dorim doar Studente/ Studenti ,persoane Comunicative, flexibile si deschise la a invata si castiga mai mult, muncind. Candidatul ideal : Ideal ar fi (dar nu obligatoriu) absolventi sau persoane care au lucrat intr-o munca asemanatoare , comerciala sau de birou, si cunoaste bine Limba Germana si Engleza, putand initia si duce degajat o discutie in cele doua limbi. Asteptam sa solicite angajarea - preferabil absolventi de invatamant superior -Tineri si Tinere - cu dorinta de a munci. Ca sa ne CONTACTEZI cel mai eficient, asteptam sa ne trimiti UN CV sau un MESAJ DE PREZENTARE (tot aici, pe acest website) si nu uita sa scrii si UN NUMAR DE TELEFON in vederea programarii la un interviu. Doar daca nu reusesti, in extremis, atunci TRIMITE prin SMS un Mesaj de Prezentare la PS: Rugam sa mentionezi ca esti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre firma noastra in vederea selectiei (conform noii legislatii europene). O zi deosebita in continuare !

 • 1

  Realizez grafic marketing (facebook, youtube, tv, instagram, vimeo). - creare machete grafice, si pentru evenimente (cover FB/INSTA/YOUT, afise, spoturi video, ecusoane/badge, diplome, trofee, cartoane tv, flyer, brosuri/programe, signalistica, cataloage, roll-up, banner, spider, Livestreaming) - fotografii cu prelucrare / ajustare a imaginilor - scanare fotografii cu prelucrare / ajustare a imaginilor - filmari cu prelucrare / ajustare a imaginilor - montaj filmulete cu materialul existent - prezentare de produs, eveniment pentru web, proiectie - newsletter - banner (static, animat) si cataloage on-line, - spoturi grafice tv (imagini filmate, prezentare 2 produse saptamanal ofertate, final - mentionare firma si slogan pe continuarea filmarii), etc. - LIVESTREAMING FB/YOUT Cunostinte: design web, tipar, printare, plotare, PRODUCTIE: Publicitara si Video pret net full-time/luna: 166 ore - 750 euro pret net part-time/luna: 0-10 ore- 13,5 lei/ora, 10-50 ore- 14 lei/ora, 50-100 ore- 14,5 lei/ora, 100-200 ore- 15 lei/ora Pentru alte intrebari, va rog sa ma contactati. Am licenta In Arte...si experienta de peste 21 ani Meditatii online: design publicitar, regie film -30-40 lei/ora

 • Câștigă bani de acasă accesând acest link https://videopay.is/?ref=95769 Aceasta platforma nu cere investiții deloc Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi acest link din descriere,haide în echipa și sa facem cati mai mulți bani Vizionează videoclipuri și ești plătit în euro Fac asta de 1 luna și jumătate și câștigurile sunt extraordinare în 3 zile 2000 de euro Succes și bafta Link: https://videopay.is/?ref=95769

 • 1

  Vrei un venit suplimentar? Completează sondaje online platite. Primesti 3 dolari la inscriere. Dacă inscri alte persoane primesti 15% din fiecare sondaj completat de ei. https://www.paid-to-read-email.com/?r=1337688

 • 3

  Vrei un venit suplimentar? Inscriete și completează sondaje online. Primesti 3 $ la inscriere. Dacă inscri alte persoane primesti 15% din fiecare sondaj completat de ei. https://www.paid-to-read-email.com/?r=1337688

 • Vrei un venit suplimentar? Completează sondaje online platite. Primesti 3 dolari la inscriere. Dacă inscri alte persoane primesti 15% din fiecare sondaj completat de ei. https://www.paid-to-read-email.com/?r=1337688

 • 1

  Vrei un venit suplimentar? Completează sondaje online platite. Primesti 3 dolari la inscriere. Dacă inscri alte persoane primesti 15% din fiecare sondaj completat de ei. https://www.paid-to-read-email.com/?r=1337688

 • 183

  colaborare part-time lucrând de acasa 2-3 ore/zi,marketing ,managment,relatii cu publicul consultanta in afaceri,castiguri substantiale,instruire gratuita

 • 17

  Disponibil online

  Proiect nou si deosebit

  Daca iti place sa citesti,daca ai un laptop bun si stii sa lucrezi in word si pdf,daca esti o persoana organizata si serioasa si vrei sa-ti asiguri un venit lunar consistent,scrie-mi in privat si iti voi oferi toate detaliile.Pentru ca domeniul este vast,nu se pot da detalii decat in privat.Valabil doar pentru cetatenii romani,oriunde s-ar afla!

 • Disponibil online

  Timp liber

  WowApp prima aplicatie care te plateste in timp ce comunici cu prietenii pe telefon, PC sau tableta! O aplicatie fantastica din care zilnic vin bani frumosi datorita spațiului publicitar, a retelei de prieteni create, cashback la cumparaturi, sondaje platite, sarcini diferite in diverse aplicatii, fiecare like, share, subscribe, review sau follow este platit! Nu stati pe ganduri, e cea mai tare aplicatie! Pentru dovezi de plată contactați-mă cu mare drag! Intra pe pagina mea personala https://www.wowapp.com/w/crissy01 pentru mai multe detalii. Multumesc.

 • 9

  Caut studenta/student pentru a imparti pliante in Timisoara,zilnic cate o ora, program flexibil, ideal pt rotunjirea bugetului. Ofer remuneratie financiara,cer si ofer seriozitate.Zona Sagului.Detalii la telefon intre 10-17 de luni-vineri.

 • 3

  Ma pot deplasa, la domiciliu cu un mic studio portabil pentru urmatoarele servicii : - fotografie portret / grupuri / copii. - fotografie sedii de firme si angajatii firmei. - fotografie de mancare. - fotografie de produs / incaltaminte / imbracaminte / electronice / diverse accesorii / piese industriale / etc. - fotografierea produselor pentru site-uri, gen Emag. Caut colaborări cu oricine are nevoie de fotografii. edituri, agenții de publicitate, muzee, teatre, instituții de stat sau particulare, hoteluri, pensiuni, pictori, sculptori, case de filme și orice persoană particulară, ce are nevoie de un serviciu fotografic. editez, prelucrez imagini și scanez filme fotografice. Cu aparatura din dotare, pot face față mai multor tipuri de fotografie : de la micro fotografie până la telefotografie, de la fotografie de arhitectură, la portrete sau reproduceri de artă, de mare finețe.

 • Salveaza cautarea