Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Daca sunteti interesati de vreunul dintre aceste joburi, dati-ne un mesaj! Operator Call Center - Agent Vanzari magazin online si showroom Manager librarie online Social Media Specialist PPC Specialist PHP Developer Consilier vanzari online Gestionar depozit magazin online Editor Video Operator Comenzi Online Online campaign specialist Customer Care / Librar personal Operator call-center Content Manager eCommerce Success&Support Consultant E-commerce marketing specialist Junior e-commerce buyer Online Product Manager Online Product Manager Specialist PPC Va asteptam!

 • Unul din principalii producatori de tamplarie Rehau din Romania cu sediul in Ploiesti angajeaza Agenti de vanzari in urmatoarele conditii: CERINTE: - Studii superioare (domeniu tehnic ) - Experienta in vanzari - minim 1 an, - Experienta intr-o firma de tamplarie termopan - minim 6 luni (avantaj) - Cunostinte MS Office, limba engleza si franceza sau italiana (scris, vorbit) – nivel avansat, APTITUDINI: - Foarte bune abilitati de negociere, relationare interpersonala, flexibilitate, tenacitate, spirit intreprinzator; - Capacitate de analiza, deductie logica si sinteza; - Bune abilitati de organizare; - Capacitatea de a lucra sub presiune; respectarea termenelor limita; - Integritate, onestitate, responsabilitate. RESPONSABILITATI: - Prospecteaza piata, identifica noii clienti si creeaza o baza de clienti noi; - Promoveaza imaginea si produsele companiei; - Interactioneza in mod direct cu clientii in vederea promovarii si consilierii, - Intocmeste oferte tehnice si economice; - Finalizeaza discutiile purtate prin incheiere de contracte si urmareste derularea lor; - Gestioneaza relatia cu clentii: coresponenta de afaceri, preluare comenzi, urmarire comenzi, negociere preturi, liste de pret de achizitie, oferte, contracte; - Informeaza departamentele interesate asupra termenelor de livrare; BENEFICII: - Salariu fix 2360 lei net, la care se adauga comisionul din vanzari, - Mediu de lucru antrenant, - Loc de munca placut, stabil si sigur; - Oportunitatea de a dezvolta o cariera in vanzari si de a creste profesional alaturi de noi. Rog sa atasati CV-ul in limba romana si scrisoare de prezentare in una din limbile vorbite.

 • Unul din principalii producatori de tamplarie Rehau din Romania cu sediul in Ploiesti angajeaza Agenti de vanzari in urmatoarele conditii: CERINTE: - Studii superioare (domeniu tehnic ) - Experienta in vanzari - minim 1 an, - Experienta intr-o firma de tamplarie termopan - minim 6 luni (avantaj) - Cunostinte MS Office, limba engleza si franceza sau italiana (scris, vorbit) – nivel avansat, APTITUDINI: - Foarte bune abilitati de negociere, relationare interpersonala, flexibilitate, tenacitate, spirit intreprinzator; - Capacitate de analiza, deductie logica si sinteza; - Bune abilitati de organizare; - Capacitatea de a lucra sub presiune; respectarea termenelor limita; - Integritate, onestitate, responsabilitate. RESPONSABILITATI: - Prospecteaza piata, identifica noii clienti si creeaza o baza de clienti noi; - Promoveaza imaginea si produsele companiei; - Interactioneza in mod direct cu clientii in vederea promovarii si consilierii, - Intocmeste oferte tehnice si economice; - Finalizeaza discutiile purtate prin incheiere de contracte si urmareste derularea lor; - Gestioneaza relatia cu clentii: coresponenta de afaceri, preluare comenzi, urmarire comenzi, negociere preturi, liste de pret de achizitie, oferte, contracte; - Informeaza departamentele interesate asupra termenelor de livrare; BENEFICII: - Salariu fix 2360 lei net, - Comision din vanzari, bonusuri de performanta; - Mediu de lucru antrenant, - Loc de munca placut, stabil si sigur; - Oportunitatea de a dezvolta o cariera in vanzari si de a creste profesional alaturi de noi. Rog sa atasati CV-ul in limba romana si scrisoare de prezentare in una din limbile vorbite. Tipul jobului: Cu normă întreagă, Perioadă nedeterminată

 • Cautam urgent moderatori de anunțuri. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Trimit detalii numai pe e-mail. Pentru a aplica la această activitate, trimiteți mesaj cu textul ”APLIC” la adresa de e-mail activitate . la. distanta @ gmail .com

 • Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de e-mail activitate . la. distanta @ gmail .com

 • O noua platforma sociala germana face valuri pe internet un site assemanator cu FB .Inscrierea este gratuita, detalii pe email: contellecv@gmail.com , foloseste si COD-ul KBZWDUBY, sa incasezi 2 $ cadou din partea lor. Pentru a deveni activ , este necesar sa confirmi din e-mail mesajul trimis de ei . Iti poti face si reclama la tot ce doresti . Aici socializarea este rasplatita!

 • Cautam Dealeri Online pentru un Casino Online in Bucuresti. Se ofera pachet de relocare ce consta in plata chiriei pe o luna. Cerinte: -Capacitate de concentrare -Limba Germana la nivel mediu ( cel putin) -Limba engleza la nivel avansat. Responsabilitati: Atragerea jucatorilor: Prezinta cu entuziasm oferta de jocuri Ofera divertisment si interactiune jucatorilor; Asigura un mediu cat mai atractiv pentru jucatori; Ofera suport jucatorilor atunci cand acestia solicita Explicarea regulilor de joc Suna la 0787 454 089.

 • Cautam FOREVER BUSINESS OWNER ! Pornind din propria ta casa, poti sa-ti construiesti o afacere ce-ti va asigura timp liber si bani pentru a face lucrurile ce le-ai dorit dintotdeauna. Recrutam colaboratori pentru dezvoltarea unei retele de distributie nationala si internationala, cu produse naturale pentru ingrijire si intretinere, suplimente nutritive pe baza de aloe vera,un stil de viata sanatos! Cerinte : - Persoane cu spirit antreprenorial, dornice sa- si creeze o cariera in domeniul NetworkMarketing, sau pur si simplu pentru majorarea veniturilor lunare.

  Repostat automat
 • Una dintre convingerile limitative existente in conștiința colectiva este aceea ca “Nu poti incepe o afacere fara bani” Oportunitate de a destrama acest mit. Anunț dedicat cu precadere celor care știu că prima oară trebuie: Să ai ceva înainte să poţi oferi ceva. Să te ajuţi pe tine înainte să îi poţi ajuta pe ceilalţi. Să te schimbi pe tine înainte să poţi schimba lumea. Intenționez să investesc o suma importanta de bani intr-o afacere in care cred foarte mult, care se va ocupa cu administrarea unui lant de magazine online. Caut un intraprenor cunoscator, dedicat, pasionat, a tot ceea ce inseamna MKT online. Mai exact vocatia Lui sa se invarta in jurul abilitatilor ce pot fi descrise prin frazele: intelege canalele de socializare, cunoaste tehnici si strategii de Facebook ads, Google ads, analytics si adwords, Instagram, YouTube, etc. Simte o satisfactie enorma in urma realizarii unor campanii ce au ca rezultat procente ridicate de conversie a prospectilor in clienti. Stie ce este un funnel, cum se creaza si se optimizeaza. Are cunostinte si experienta de creat si editat filme si poze de prezentare. Este abonat la canalele/sursele de informatie, pentru aflarea noilor tendinte in domeniu. Esti asociatul ideal, daca: - Esti sociabil. - Esti dornic de afirmare. - Stii ca ai unele abilitati de exceptie, dar nu ai avut ocazia sa le pui in practica si sa culegi roadele acestor abilitati. - Iti place sa creezi campanii unice, ce au ca rezultat conversii mari, bugetate judicios. - Iti place sa lucrezi in echipa, iti ajuti colegii la nevoie si accepti sfaturi de la ei. - Esti serios, punctual si atent la dorintele clientilor. - Esti pretentios cu ceea ce faci si cum faci . - Aspectul cel mai important este ATITUDINEA. Facultatea nu este obligatorie, dar cei sapte ani de acasa DA! Daca esti una din persoanele pe care o caut, as vrea sa stii ca responsabilitatea este una dintre calitatile de baza pe care o caut la Tine. Concret, iti asumi raspunderea pentru proiectele pe care le conduci, iar cand esti in fata provocarilor cauti automat solutii, in niciun caz vinovati. :) Nu caut neaparat oameni formati la un nivel avansat ci mai degraba oameni cu un caracter minunat, dispusi sa creasca si sa evolueze catre cea mai buna versiune a lor in cadrul firmei. Nu trebuie sa ai niciun ban de investit. Este suficient sa Te regasesti in descrierea unuia dintre anunturile de mai sus si sa simti ca iti doresti ca in cel mult 10 ani sa te poti bucura de o valoare neta de 1.000.000 €. Daca simti ca aceasta poate fi o oportunitate catre implinirea si independenta Ta financiara, lasa-mi Te rog raspunsul Tau la intrebarea: De ce sa Te aleg pe Tine ca si asociat? Sa vad acea motivatie speciala a Ta. Daca ai citit, chiar si din curiozitate, acest anunt si cunosti vreo persoana care stii ca detine abilitatile descrise, fa Te rog un bine si trimite-i si Ei acest mesaj. Multumesc, cu Recunostinta. Pentru prosperitate impreuna!

  Repostat automat
 • ANGAJAM LUCRATOR CU/FARA EXPERIENTA IN PRODUCTIE PUBLICITARA, PROGRAM FULL TIME DESCRIERE ACTIVITATE - Executie materiale publicitare utilizand material specific domeniului (PVC, Plexiglass, Bond, Leduri, etc) - Participare la montaje in Bucuresti si in afara CERINTE - Cunoasterea materialelor specifice domeniului si a tehnologiilor de prelucrare - Experienta practica in lucrul cu aceste materiale reprezinta un avantaj (casete luminoase, confectii de panouri, litere volumetrice, debitare/lipire PVC, Colantari) - Disponibilitate deplasari in afara Bucurestiului - Detinerea unui permis de conducere reprezinta un avantaj BENEFICII - Salariu motivant - Prime de sarbatori

  Repostat automat
 • Profilul persoanei căutate: - experiență de minimum 3 ani în vânzări - folosire C.R.M. - abilități excelente de comunicare și relaționare - orientare către client - pasiune pentru vânzări - persoană proactivă, îndreptată spre rezultate - foarte bune abilitați de organizare și planificare - disponibilitate la deplasări frecvente - bune abilități de negociere - permis de conducere categoria B - cunoaștere a limbii engleze - studii superioare, ideal, în domeniul tehnic Atribuții: - prospectarea pieței și identificarea de noi clienți - oferirea de consultanță privind achiziția de utilaje - implicarea în negocierea condițiilor contractuale privind comenzile clienților - supervizarea îndeplinirii condițiilor contractuale privind comenzile preluate - răspunderea privind livrarea la termen a comenzilor - respectarea imaginii și politicii companiei în fața clienților și în relația cu ei - continua învățare a specificațiilor tuturor categoriilor de produse - dezvoltarea continuă a abilităților de vânzare și comunicare - oferirea de suport pentru obținerea de finanțare pentru achiziția utilajelor - întocmirea de rapoarte specifice activității de vânzare - participarea la primirea și punerea în funcțiune a utilajelor vândute - menținerea relațiilor cu cei care cumpără utilaje de la noi și dezvoltarea altor legături - participarea la training-uri specifice pentru continua perfecționare - participarea la expoziții naționale și internaționale de utilaje - introducerea datelor în C.R.M. - contactarea și vizitarea potențialilor clienți, pentru prezentarea produselor și serviciilor companiei

 • Angajam machetator in Oradea, str.Ioan Ciordas 1, Bihor, Oradea. Valabil dinDescriere :machetator grafica Cerinte : -experienta in domeniu de minim 1 an; -cunoastere softuri grafice 2D -experienta intr-o tipografie constituie un avantaj. Program de lucru: luni- vineriun singur schimb) Salariu corelat cu experienta in domeniu Bonuri de masa+ decontare cheltuieli transport

 • Cum te-ai simti daca ai putea sa lucrezi cand vrei, de unde vrei, sa iti stabilesti singur orele de lucru si salariul? Iti doresti sa lucrezi de acasa, in paralel cu actualul tau job, ori de langa copii sau chiar din vacanta? Dezvoltarea personala si dorinta de a fi de fol9os celolrlati duc la reusita! Pe aceste PRINCIPII colaboram cu cea mai mare Companie Romaneasca de produse Bio Si Antreprenoriat, ce activeaza in intreaga Europa. Te asteptam in echipa noastra de antreprenori daca: - esti o persoana dinamica si sociabila - ai mult entuziasm , ii indrumi si ii dispui pe cei din echipa ta -inveti repede -ai cunostinte de Woed, Excel, stii sa faci postari pe facebook si grupuri de vanzari - esti o persoana ambitioasa, care isis doreste mult de la viata

 • Doriti sa faceti bani simplu stand in fata unui calculator cu internet in timpul liber, timp de 2-3 ore sau in functie de timpul disponibil, DOAR introducand niste coduri de 3 cifre? Inregistrarea se face foarte repede introducand doar o adresa de mail, dupa care va puteti apuca de strans bani. Este un job part-time usor si foarte simplu. Este potrivit pentru pensionari, mamici, studenti, someri, chiar si actuali angajati. Succese si excese! Acesta este linkul: https://aecmoney.xyz/7393359728157/

 • Agentia iLearn UK, cu biroul official in UK, cauta sa isi mareasca echipa. Cautam persoane cu experienta in Marketing/ Digital Marketing sa se alature noului birou din Bucuresti. Job description Romanian office: - Stabilirea strategiei de promovare online a servicului - Implicarea in social media , deschiderea d enoi conturi si promovarea lor; - Optimizarea informatiilor - Focus pe retelele de socializare principale : Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram etc - Newsletter : concepere si transmitere catre data de baze - Identificarea a noi metode si actiuni de promovare a companiei: imagini, script-uri etc. - Update actiuni si rezultate weekly; - Research despre brand/ competitie/ social media - Crearea de relatii intre candidate si departamentul de recrutare Requirements + beneficii : - Experienta in domeniul online/ social media / marketing – cel putin 1 an ; - Flexibilitate in program- 8 ore ( program, stabil/ flexibil); - Experienta in folosirea programelor de editat/ realizat poze: Photoshop / Pixlr/Acdsee pro etc; - Experienta in IT- este un bonus; - Salariu atractiv + bonus in functie de targetul stabilit - Avantajul de a lucra alaturi de o companie cu sediul in UK - Engleza mediu/ conversational Pentru detalii ne poti contacta la numarul 0044 7448866118! Hai si tu alaturi de o echipa international !

 • Caut distribuitori materiale publicitare in localitatile Navodari , Corbu, Sacele ,Vadu, Istria. Detalii la nr. tf. 0761 689 441

 • Agent de vanzari experienta minima part sau full time Cautam agent pentru vanzari. Aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Avem ca principal obiectiv exinderea pietei de distributie si vanzari in toate orasele din tara. Descriere post: - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmirea de rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - asigurarea ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - prospectarea pietei in cautare de noi clienti si contracte - gasirea de alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Aptitudini solicitate: - studii medii sau superioare - cunostinte de baza in operare pc - cunostinte de baza word, excel, email, navigare net - perseverenta - tenacitate - dinamism - comunicativitate si adaptare la nou Nivelul experientei: - fara experienta - se ofera pregatire - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire Localitati pentru candidati: - toata tara Contactati-ne cu un mesaj la email axanseo@gmail.com pentru mai multe detalii.

 • Te inscrii pentru a primi acasa un catalog in cutia postala.vanzarea directa a fost, este si va ramane o sursa sigura de castig suplimentar sigur.sistemul de afiliere FW's nu se compara cu nici un alt sistem,este cel mai avantajos sistem din cate cunosc.se pot castiga atat din vanzari cat si din afiliere bani foarte buni ,pe care ii poti folosi la comandarea produselor sau chiar ii poti retrage direct in contul tau. detalii pe email: axanseo@gmail.com

 • Companie cauta market researcher domeniul vanzari. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • Broker pe piata de energie cautam colaboratori in toata tara pentru incheierea de contracte. Profilul candidatului : abilitati de comunicare persoana persuasiva,motivata,optimista si sociabila Oferim castiguri substantiale luna de luna. Nu se solicita experienta. Oferim instruire gratuita.

 • Salveaza cautarea