Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • We are looking for a person that : -Has experience using social media in a business setting -Is excellent in written and oral communication skills -Has the ability to take initiative, problem solver and perform research -Be organized , dependable, a team-player and creative -Is detail-oriented and able to coordinate multiple work streams -Speaks fluent English - Has experience in Photoshop and taking quality pictures If you are interested in this job please apply here.

 • Cautam FOREVER BUSINESS OWNER ! Pornind din propria ta casa, poti sa-ti construiesti o afacere ce-ti va asigura timp liber si bani pentru a face lucrurile ce le-ai dorit dintotdeauna. Recrutam colaboratori pentru dezvoltarea unei retele de distributie nationala si internationala, cu produse naturale pentru ingrijire si intretinere, suplimente nutritive pe baza de aloe vera,un stil de viata sanatos! Cerinte : - Persoane cu spirit antreprenorial, dornice sa- si creeze o cariera in domeniul NetworkMarketing, sau pur si simplu pentru majorarea veniturilor lunare.

 • a propun sa faceti parte din Oriflame daca sunteti in cautarea unui venit suplimentar. 1-2 ore\zi sa lucrati pe telefon sau pur si simplu cand iesiti cu prietenele sa le recomandati produsele Oriflame si sa le comandati. PRIMESTI PRODUSE SI CADOURI MINUNATE ORIFLAME INCA DE LA PRIMA COMANDA! - program flexibil - tu decizi cat timp aloci acestei activitati - ai inscrierea gratuita. - bonusuri - premii de loialitate pentru cei activi in fiecare catalog! - faci economie când cumperi produse pentru tine și familia ta, platești cu până la 40% mai puțin Nu esti obligata sa plasezi comenzi in fiecare campanie...poti renunta oricand. Tu alegi cat vrei sa castigi! Esti propriul tau sef! Aveti sansa sa stati alaturi de cei dragi,dar sa si castigati un venit suplimentar. Va stau la dispozitie pentru mai multe informatii la numarul de telefon 0766441409 Va astet in echipa Oriflame!

 • Cerințe: - minim 1 ani vechime; - persoană organizată, responsabila, serioasa, eficienta; - cunostine Microsoft Office, Internet; - experienta in vanzari poate constitui un avantaj . Responsabilități:​ - Colaborează cu toti clienţii din zona sa de activitate şi desfăşoară activităţi de mărire a numărului clienţilor săi aflaţi în zona în care activează; - Efectuează deplasări în timpul cărora realizează acţiuni de prospectare, observare, contactare de potenţiali clienţi şi promovare a produselor societăţii; - Participa, daca i se solicita , la targurile de carte; - Evaluează preferinţele clienţilor privind modul de distribuire a cărţilor, reacţiile cumpărătorilor; - Raportează periodic, la termenele stabilite, datele solicitate de şeful ierarhic; - Colaborează cu clienţii din zona sa de activitate în ceea ce priveşte comanda şi livrarea produselor, etc. Descrierea companiei: Tipografia HELEN PREST din Ploiesti s-a înfiinţat in 2019 şi are ca principală activitate realizarea de produse şi servicii tipografice de calitate inalta, avand tehnologie de ultima generatie. Venim in sprijinul clientilor cu produse de tipar pentru carti, reviste/pliate/fly-re/afise, print publicitar, etichete, tipizate, plicuri personalizate, etc. Ne recomanda promtitudinea, profesionalismul, orientarea catre client, cu oferte personalizate.

 • Angajam consilier imobiliar cu experienta, teren si birou, cu castiguri ofertante bazate pe comision. Se ofera portofoliu de start, birou propriu, autoturism,posibilitatea de formare a propriei echipe, comision de la 60% -70 % din realizari, sustinere pentru realizarea tranzactiei, etc. Cerinte: - Experienta in domeniul intermedierilor imobiliare !! - Aptitudini organizationale, aptitudini de comunicare, tehnici de negociere, cunostinte in imobiliare !!, dinamism, diplomatie, disciplina. - limbi: engleza, reprezinta un avantaj - Operare PC si alte dispozitive Atributii: - Cercetarea si prospectarea pietei, preluare oferte noi, preluare cereri imobiliare - Realizarea de vizite cu clientii, realizare inchirieri, vanzari-cumparari - Inregistrarea ofertelor pe site, intretinerea portofoliului

 • Companie dinamica in expansiune cauta consultant vanzari. Din toata tara. - Aplica la email pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Nivel experienta: - experienta minima - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Contactati-ne cu un mesaj la email .

 • Cautam market researcher domeniul vanzari si marketing. Suntem o firma dinamica cu echipa tanara, in expansiune pe piata din Romania. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Localitati: - acceptam candidati din toata tara Lasati mesaj la email axanseo@gmail.com pentru detalii.

 • Angajare remote. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email:

 • Companie dinamica, echipa tanara cauta market researcher domeniul vanzari si marketing. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email pentru detalii. Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru conforme cu politica companiei Aptitudini solicitate: - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc Descriere post: - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei Localitati: - acceptam candidati din toata tara Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email pentru detalii.

 • Candidatul ideal: -Studii superioare economice, de preferinta specializarea marketing; -Experienta in marketing constituie un avantaj; -Foarte bune cunostinte de utilize a calculatorului; -Capacitate de planificare si organizare; -Persoana atenta la detalii, responsabila, capabila sa respecte termene limita; -Abilitati de comunicare verbala, de prezentare si redactare; -Prezenta placuta, optimista, cu spirit de echipa; -Respecta informatiile cu caracter confidential la care are acces; -Conoasterea limbii engleze la nivel avansat; -Cunoasterea limbii franceze reprezinta un avantaj; -Permis de conducere cat.B Descrierea jobului: -Dezvolta, implementeaza si imbunatateste activitatea de marketing si promovare a produselor si serviciilor societatii; -Elaboreaza strategii de imagine pentru produsele si serviciile societatii; -Urmareste rezultatele activitatii de marketing din punct de vedere al imaginii si pozitionarii pe piata de profil si transmite concluziile conducerii societatii; -Emite propuneri de imbunatatire a strategiei de marketing; -Actualizeaza in permanenta si in timp real informatiile de pe site-urile companiei; -Propune grafica machetelor pentru publicatiile specifice din domeniu, flyere, cataloage, reclame; -Pastreaza legatura cu cu agentiile de publicitate si agentiile de media; transmite comenzile si solicitarile agreate de conducerea societatii; -Coordoneaza campaniile de marketing. Beneficii: -Oferta se va negocia in cadrul interviului, in functie de cunostinte si experienta; -Contract de munca pe durata nedeterminata; -Oportunitatea dezvoltarii profesionale. Informatii suplimentare la tel. 0727 772 185 sau la sediul SC Verbita SRL din Arad, Cal. Aurel Vlaicu nr.282, la departamentul resurse umane.

 • Salveaza cautarea