Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Botosani

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Companie tanara in plina expansiune cauta Operator pc domeniul vanzari si distributie pe zona est si sud. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona est-sud: Bucuresti, Craiova, Slatina, Calarasi, Braila, Galati, Vaslui, Tulcea Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Descriere post: - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pe email axanseo@gmail.com .

  • Colaborare cu societati pentru publicitate produse si activitati pe site Google si Facebook. Activitate in part/time la sediu societatii sau la domiciliu(lucrari pecalculator).

  • caut de lucru in domeniul vanzarilor ca agent de vanzari ,director de vanzari am experienta de 23 ani ,am terminat administrarea afacerilor,licentiat in economie ,va rog trimiteti o adresa de email pt a timite un cv ,telefon 0745756338,email ovidiu.hrituc@yaho.com

  • angajez consilieri imobiliarii si credite bancarer p[erioada nedeterminata absolventii fqacultatii si licee promotia 2019 cu contract de munca d3e4talii la telefonul 0755370362

  • Angajez 2 agenti de vanzari. Pentru a fi contactat si a participa la un interviu, va rog sa incarcati CV-ul dumneavoastra pe adresa de email trainercurs@gmail.com. Va multumesc.

  • Salveaza cautarea