Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Dolj Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 32

  Job part time în domeniul vânzărilor. - se lucrează 3h/zi. - comision începând cu 100lei și până la 3000lei. Variază în funcție de munca prestată. - nu este necesară experiența. - jobul constă în promovare, vânzare și recrutare. Pentru mai multe informații, scrie-mi un mesaj!

 • 16

  Buna, cautam urgent fetcare vor sa lucreze la domiciliu 2 ore pe zi, de lângă copiii,de lângă familie,pentru o firma din străinătate. Plata pe card. Cu cât ajungi mai mult la castig ai super cadouri plus vacante. Totul depinde de implicare. Dacă ești interesată de acest job cere detalii si primesti informații în privat.

 • 2

  Disponibil online

  Job în timpul liber

  Imi extind activitatea! Caut 5 fete pasionate de frumusete care vor sa faca bani din asta! Daca ai nevoie de un job part time si esti pasionata de beauty lasa-mi un mesaj si te voi contacta imediat!

 • 1

  Beneficii: - program part time -Venit pe proiecte grafice Despre tine: Independent și auto-motivat Experiență cu Adobe Creative Suite și Sketch (sau Adobe Experience Design CC) Un portofoliu care prezintă design-ul și abilitățile dvs. UX. O înțelegere puternică a conceptelor de design al interacțiunii. Abilitatea de a comunica și documenta în mod clar deciziile dvs. de proiectare. Un mare sentiment de tipografie, aspect și principii generale de proiectare. O atitudine auto-starter; o persoană ambițioasă care caută noi provocări. Fiți capabil să lucrați la mai multe proiecte în același timp Foame pentru noile tendințe UX și design Cunostinte bune in Sketch, Photoshop, Illustrator si notiuni elementare de grafica vectoriala si HTML. Descriere job cerin e: Creați cadre wireframes și le traduceți în experiențe intuitive ale utilizatorilor Proiectarea de noi caracteristici și actualizări pe întregul produs. Ajutați la definirea ghidurilor stilului nostru de utilizare a interfeței Traduceți idei complexe în design elegant, ușor de utilizat. Colaborați cu alți designeri, dezvoltatori și părțile interesate, pentru a vă asigura cea mai bună experiență utilizatorilor. Ceea ce oferim Orei flexibile de lucru, mediu reemote. Poti lucra de oriiunde Venit competitiv Indemnizație de educație continuă: dacă sunteți interesat să participați la cursuri pentru a învăța ceva nou sau mai mult o abilitate, vom acoperi și acest lucru. Lasati un cv. Despre noi: Echipa multimedia IT, oferim solutii 3D si web-design.

 • 5

  Salutare! Daca doresti sa ai un venit suplimentar folosind internetul, profita de aceasta ocazie. Inscrie-te folosind acest link: https://GramFree.cc/?r=14100648 Nu e nevoie de experienta. Tot ce trebuie sa faci dupa inscriere este sa indeplinesti task-uri usoare precum "free roll", "watch videos", "smart contract" si altele. Vei primi bani in functie de cat de mult iti vei da interesul. Mult succes!

 • Angajam persoanal pentru activitate on line, actorie online. Detalii in mesaj sau la mail:

 • 7

  Angajez distribuitor reviste și materiale publicitare pentru zona Ghercești și Pielești -Robănești de Sus, pe bază de contract zilier cu plata CASS-ului și impozitului de către societate . Distribuția se face 8 ore pe săptămână respectiv câte 4 ore/pe zi, numai în zilele de sâmbătă și duminică, în timpul liber.Plata se face săptămânal și este de 9 lei/ oră,unde include și plata combustibilul pentru auto. Poți să lucrezi și la altă societate. Este un venit suplimentar. Nu este nevoia de experiență, te formăm noi.Pentru detalii și alte informații vă rog să sunați între orele 8:00 și 20:00 la telefon: , nu răspund la mesaje, anunțul se adresează numai pentru cei interesați de această ofertă.

 • 1

  Angajez distribuitor reviste și materiale publicitare pentru zonele: Ghercești și Pielești -Robănești de Sus, Daneți Locusteni;Brabeți și Braniște, jud. Dolj, pe bază de contract zilier cu plata CASS-ului și impozitului de către societate. Distribuția se face 8 ore pe săptămână respectiv câte 4 ore/pe zi, numai în zilele de sâmbătă și duminică, în timpul liber.Plata se face săptămânal și este de 9 lei/ oră,unde include și plata combustibilul pentru auto.Lunar vă veți primiți banii pentru distribuțiile efectuate. Poți să lucrezi și la altă societate. Este un venit suplimentar. Nu este nevoia de experiență, te formăm noi.Pentru detalii și alte informații vă rog să sunați între orele 8:00 și 20:00 la telefon: , nu răspund la mesaje, anunțul se adresează numai pentru cei interesați de această ofertă.

 • 2

  Angajez distribuitori reviste și materiale publicitare numai pentru zonele: Ghercești și Pielești + Robănești de Sus, pe bază de contract zilier cu plata CASS-ului și impozitului de către societate . Distribuția se face 8 ore pe săptămână respectiv câte 4 ore/pe zi, numai în zilele de sâmbătă și duminică, în timpul liber.Plata se face săptămânal și este de 9 lei/ oră,unde include și plata combustibilul pentru auto. Poți să lucrezi și la altă societate. Este un venit suplimentar. Nu este nevoia de experiență, te formăm noi.Pentru detalii și alte informații vă rog să sunați între orele 8:00 și 20:00 la telefon: , nu răspund la mesaje, anunțul se adresează numai pentru cei interesați de această ofertă.Nu sunați dacă nu sunteți interesați, ori numai pentru informații

 • bena cub înălțime 190 lățime 210 lungime 4 metri preț 1300 negociabil cubul se afla in stare foarte buna fără îndoituri sau perforari pe el

 • Salveaza cautarea