Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Iasi Companii Tip job: Full time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Disponibil online

  Specialist Marketing mediul online si offline

  Companie care activeaza pe piata romaneasca oferind solutii optime de incalzire si climatizare clientilor, angajeaza : Specialist marketing. Cerinte: - absolvent studii superioare in marketing; - experienta in activitati intreprinse in mediul online; - excelente abilită i de comunicare i de dezvoltare rela ii de calitate; - excelente cuno tin e de lucru cu PC; - u urin ă în în elegere a aspectelor tehnice; - cunostinta limba engleza scris vorbit; Se ofera: - Mediu de lucru placut, dinamic și stimulativ; - Oportunitati de dezvoltare profesionala; - Training si certificari; - Pachete extra salariale si bonusuri in functie de performanta; Descriere job: -Contribuie la realizarea și implementarea planului de marketing și comunicare; - Propune, implementeaza, administreaza si analizeaza campanii de marketing online. - Elaboreaza texte de promovare cu impact la public, concepte pentru newsletter, bannere si alte materiale de promovare, brosuri si flyere; - Creaza continut relevant pentru campanii SEO, care să fie concentrate pe publicul țintă și să aibă un content atractiv; - Editeaza texte, promoveaza articole de blog și comunicate de presă cu structură SEO - friendly; - Colaboreaza cu directorul de vânzări în ob inerea de clien i profitabili, propune poten iali clienti i îmbunătătesc procesul de prezentare în vânzări; - Gestioneaza relatia cu clientii si promoveaza activ serviciile firmei; - Realizează rapoarte lunare legate de sectorul de activitate i de progresul către atingerea obiectivelor.

 • 2

  Operator Call Center Limba Italiana

  Cautam operatori Call Center pe Limba Italina pentru o camanie de sondaje. Program de lucru de luni pana vineri de la ora 9 la ora 17 Activitatea se va desfasura de la sediul nostru din Tatarasi

 • 2

  Personal productie publicitara

  Suntem Inovart Consulting SRL Iasi, companie de productie publicitara cu o istorie de succes in domeniul nostru. Acum căutăm să extindem echipa noastră cu oameni talentați și dornici să învețe și să crească profesional. Cerinte: Abilitatea de a citi si interpreta specificatii tehnice si planuri de productie; Experienta in utilizarea de scule si echipamente de productie (masini de gaurit si infiletat, masini de taiere, etc); Capacitatea de a lucra in echipa si de a comunica eficient cu colegii de munca; Abilitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si de a respecta termenele limita; Experiență în domeniul producției publicitare sau in domeniul manufacturii este un avantaj, dar nu este obligatorie. Responsabilitati: Producerea si asamblarea elementelor de publicitate conform specificatiilor tehnice si a planurilor de productie; Manipularea si pregatirea materialelor de productie, cum ar fi autocolante si alte materiale de publicitate; Utilizarea sculelor si a echipamentelor de productie pentru a taia, lipi si finisa materialele publicitare Asigurarea calității produselor finite și urmărirea specificațiilor clientului; Respectarea procedurilor de siguranță și igienă la locul de muncă; Lucrul în echipă cu colegii de producție și cu departamentele de vânzări și proiectare pentru a îndeplini cerințele clientului. Oferim: Pachet salarial competitiv și beneficii. Mediu de lucru plăcut și modern, cu echipamente de ultimă generație. Oportunități de dezvoltare profesională și creștere în cadrul companiei. Dacă sunteți interesat de această oportunitate și credeți că sunteți potrivit pentru această poziție, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dvs. la adresa Vă mulțumim și așteptăm să vă alăturați echipei noastre!

 • Grafician

  Suntem Inovart Consulting SRL Iasi, companie de productie publicitara cu o istorie de succes in domeniul nostru. Cautăm un grafician talentat și pasionat de producția publicitară, cu o bună experiență în realizarea de materiale vizuale pentru campanii publicitare. Candidatul ideal ar trebui să aibă și abilități tehnice solide pentru a lucra cu software-uri de editare grafică și a pregati fisiere pentru echipamentele tehnice necesare in producția de materiale publicitare. Cerinte: Experiență demonstrată în producția de materiale grafice pentru campanii publicitare; Cunoștințe solide de prelucrarea imaginilor și tehnici de design grafic; Capacitatea de a prioritiza sarcinile și de a lucra într-un mediu dinamic; Excelente abilități de comunicare și colaborare în echipă; Cunoștințe solide de software-uri de editare grafică, precum Adobe Creative Suite, CorelDraw, Sketch, etc. Abilități tehnice solide pentru a lucra cu echipamente precum imprimante, plottere de tăiere, etc. Pasiune pentru design și dorința de a continua să învețe și să evolueze în domeniul grafic. Responsabilitatile cheie includ, dar nu se limiteaza la: Crearea de design-uri grafice pentru produse publicitare (bannere, postere, afișe, broșuri, etc.) pentru diverse platforme (print, online, social media); Adaptarea materialelor grafice pentru diferite formate și canale de distribuție; Colaborarea strânsă cu echipa de marketing pentru a înțelege cerințele clientilor și a furniza soluții grafice optime; Colaborarea cu echipa de producție pentru a se asigura că materialele grafice sunt produse la standarde ridicate; Respectarea termenelor limită pentru livrarea materialelor. Oferim: Salariu competitiv, in functie de experienta si performanta; Mediu de lucru dinamic si placut; Pachet de beneficii atractiv. Dacă ești pasionat de producția publicitară și crezi că îndeplinești cerințele noastre, trimite-ne CV-ul tău și portofoliul la adresa Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre oportunitatea de a vă alătura echipei.

 • 1

  Sef productie

  Suntem Inovart Consulting SRL Iasi, companie de productie publicitara cu o istorie de succes in domeniul nostru. Căutăm un șef de producție cu experiență, de preferat în domeniul producției publicitare, pentru a se alătura echipei noastre. Candidatul ideal va avea experiență în gestionarea producției și va fi responsabil pentru coordonarea activităților de producție, de la planificarea producției la supervizarea proceselor de fabricație și asigurarea calității produselor. Cerinte: Experiență în domeniul producției, inclusiv gestionarea proceselor de fabricație și coordonarea activităților de producție; Experiență în gestionarea si managementul personalului; Cunostinte solide de procese de productie, materiale si echipamente utilizate in productie; Implicare in procesul de productie; Abilitati de comunicare si colaborare cu departamentele interne si cu clientii; Abilități puternice de planificare și organizare, cu o atenție deosebită la detalii; Cunoștințe de bază în utilizarea software-urilor de design (Corel Draw, Arhicad) reprezinta un avantaj, dar nu sunt obligatorii; Cunostinte de limba engleza constituie un avantaj. Responsabilitatile cheie includ: Coordonarea intregului proces de productie, de la planificare la livrare; Supervizarea proceselor de productie pentru a asigura eficienta si utilizarea optima a resurselor; Identificarea și implementarea de noi tehnologii sau procese care să sporească eficiența producției și să reducă costurile; Gestionarea echipelor de producție, asigurându-se că toți membrii sunt instruiți și motivați să atingă obiectivele de producție; Colaborarea stransa cu departamentele de achizitii, logistica si vanzari pentru a asigura livrarea produselor finale clientilor in timp util si cu calitatea dorita. Asigurarea respectarii normelor de siguranta si a regulilor de munca Monitorizarea si evaluarea performantelor angajatilor din departamentul de productie si furnizarea de feedback si coaching pentru imbunatatirea performantei acestora Oferim: Salariu competitiv, in functie de experienta si performanta; Mediu de lucru dinamic si placut; Oportunitati de dezvoltare a carierei; Pachet de beneficii atractiv. Dacă sunteți interesat să faceți parte dintr-o echipă dinamică și entuziastă, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dvs. actualizat la adresa Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta despre oportunitatea de a vă alătura echipei noastre de producție publicitară.

 • Tipografia Crescento Print Iasi angajeaza grafician

  Tipografia Crescento Print Iasi angajeaza grafician. Cerinte: - cunoștințe bune ale Adobe Creative Suite (Photoshop & Illustrator), CorelDRAW; - cunostinte minime de DTP; - creativitate, receptivitate; - atentie deosebita la detalii si abilitati de gestionare a mai multor proiecte in paralel; Descrierea jobului: Viitorul coleg va avea in sarcina receptionarea fiserelor grafice de la clienti si tiparirea acestora pe utilajul nostru de print digital. Va fi responsabil de verificarea si adaptarea fiserelor grafice pentru tiparul digital. Asteptam CV-ul tau aici pe publi24.ro

 • Salveaza cautarea