Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Salaj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  DescriereCerințe: Limba engleza începător e un avantaj Responsabilități: Seriozitate 
 Descriere 
 Dorești sa lucrezi de acasă in fata unui calculator, uite o metoda simpla de a face bani, accesând anunțuri de publicate, doar cu un click. Iar platformă de publicitate te va plăti cu 0.21 cent doar cu un simplu click. Eligibil si simplu. Te poți înregistra accesând link-ul de mai jos https://fstmoney.icu/aa24907812868/

 • Caut distribuitori ziare kaufland si alte materiale publicitare in Zalau, Pericei, Recea, Borla.

 • 6

  Trailerparc Srl angajeaza personal pentru activitatea de vanzari si consiliere clienti, la punctul de lucru din Zalau. Cerintele postului: - Persoana serioasa, responsabila, dinamica - Abilitatea de a interactiona cu clientii Responsabilitati: - promovarea si vanzarea produselor, consiliere clienti in magazin si online Iti oferim un mediu de lucru placut si salar motivant. Mai multe detalii la numarul de telefon : 731355056 sau la sediul firmei situat in Zalau, Bulevardul Mihai Viteazul, nr.100/O, judet Salaj.

 • 2

  Firma de productie publicitara din Zalau angajeza coleg nou. Program luni - vineri, 8 ore / zi. Informatii

 • 4

  Trailer Parc Group isi mareste echipa la punctul de lucru din Zalau Angajam agent vanzari, dispecer marfa Daca esti o persoana organizata, serioasa la noi gasesti locul de munca ideal. Iti oferim un mediu de lucru placut si salar motivant. Mai multe detalii la telefon.

 • Disponibil online

  Consultanti vanzari D2D

  Agent de vanzari in domeniul telecomunicatiilor Descrierea jobului: Agent de vanzari zonal Loc de munca stabil Intretinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti in portofoliu , Identificarea de noi potentiali clienti Promovarea ,testarea si comercializarea produselor si ofertelor din portofoliul companiei Pachet salarial atractiv : salariu fix +bonusuri din vanzari Program de lucru: luni-vineri Cerinte: Serios/serioasa, cu abilitati de negociere si persuasiune, punctual Orientarea catre rezultat/client Disponibilitate pentru activitatea de teren Seriozitate,dinamism si creativitate Atitudine pozitiva si spirit de echipa Experienta in vanzari constituie un plus TEL CONTACT:

 • Salveaza cautarea