Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Teleorman

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Câștig suplimentar în timpul liber✔ OBTINE GARANTAT BANI ZILNIC PENTRU VIZUALIZAREA DE RECLAME. 5 RON Bonus pentru înscriere. 0.2-0.5 RON pentru fiecare reclamă vizualizată. După 7 zile consecutive de activitate pe site primiți statutul de PREMIUM Cu care puteți câștiga până la 100-200RON pe zi în plus. Mai puțin de 5 minute de muncă în fiecare zi Din fața calculatorului sau de pe telefon. Plata se face când aveți cel puțin 20 RON în cont prin PayPal/Transfer Bancar/Bitcoin. Daca vrei sa incerci,SUCCES Copiaza linkul https://adsonhub.ro/?ref=Rusu93.ro Regula de baza sunt REFERALII 100 DE REFERALII Iti aduce un castig in plus.. 100 x 045 Bani pe REFERAL Pe zii Cu cat mai multi cu atat castigi fara sa faci nimic..

  • Sunt in cautarea de persoane cu sau fara experienta in asigurari. E nevoie sa stii ca trebuie sa depui efort inainte de a obtine ceva! Anunt valabil pentru intreaga Romanie! Ce se ofera - platforma pentru emiterea si gestionarea politelor de asigurare, - produse de asigurari viata si non-viata, credite, pensii si despagubiri pentru victimele accidentelor rutiere, - indrumare si webinarii pe diverse teme de interes si actualitate, - venituri functie de implicarea ta si a echipei tale nationale, - recunoasterea rezultatelor tale, - concursuri si premii deosebite. Ce se cere: - persoane cu BAC-ul luat. de preferat cod RAF - integritate - energie - corectitudine - seriozitate - program full sau part-time. Venituri de la 500 euro in sus functie de implicare. Salariu din comision!

  • Am nevoie de persoane serioase pentru intermedierea vânzării cumpărării de proprietati imobiliare. Experienta nu e necesară. Plata la comision.

  • Salveaza cautarea